Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Mekkora sikerdíj jár a Göböl-pusztai juhász halálával kapcsolatos közérdekű adatok eltitkolásáért?

Az országban több helyen is nagyszabású tüntetések robbantak ki, amikor a Fidesz bejelentette hogy az internetadó bevezetésére azért van szükség hogy ebből a forrásból fedezzék a rendőrök béremelését. A nagyszabású tüntetések során ugyan személyi sérülés, haláleset nem történt, ám a Fidesz székház néhány ablaka megrongálódott.
A tüntetés másnapján már név szerint tudjuk hogy kiket gyanúsít a történtekkel a rendőrség, mert a hatóság azonnal nyilvánossá tette a nevüket, lakóhelyüket. 

Váradi András az Együtt-PM országosan ismert politikusát már több mint egy hete gázolta halálra valaki, és a rendőrség azóta is mélyen hallgat a gázoló nevéről lakhelyéről, a baleset körülményeiről. 

Miért kell titkolni egy országosan ismert politikus halálos gázolásának közérdekű adatait a Felcsút környéki rendőrségnek?

Korábban már sokszor bejárta a sajtót a hír, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester milliós összeggel támogatja a Felcsút község pénzéből a bicskei rendőrséget. Persze érződik is a hogy mennyire hálásak a bicskei rendőrök, hiszen még egyetlen esetben sem jártak el a törvények szerint amikor Mészáros Lőrinc valamilyen jogsértő tette az asztalukra került.

Amikor a Mészáros Lőrinc által kisemmizett Göböl-pusztai juhász űz birka trágyáját Mészáros Lőrinc utasítása ellopták - Váradi Andrást be sem engedték a Bicskei Rendőrkapitányság épületébe. Amikor mégis foglalkozniuk kellett a Felcsúti Fideszes milliárdos törvénybe ütköző ügyeivel, akkor a bicskei rendőrök elmentek Göböl-pusztára, lefoglalták Váradi András apjának kézi kaszáját, és eljárást indítottak az idős ember ellen, mert az egy zsáknyi füvet kaszált a pár nyulának ott ahol egész életében azt tette. 

Az elismerés persze nem is marad el mindezért, hiszen az Orbán Viktort által személyesen a Bicskei Rendőrség kapitányi székébe ültetett Balázs Sándor rendőrkapitány emberei szinte roskadoznak a kitüntetések alatt. Egyebek mellett az idén Suszter Tamás r. őrnagyot, a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának Vezetőjét, az "Év rendőre" megtisztelő címmel tüntették ki, a tavalyi évben pedig Bicskei
Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály vezetőjét, Simon Csilla r. 
századost tüntették ki a hivatalos indoklás szerint azért:

- mert következetes és precíz munkavégzésének eredményeként az általa irányított  osztály működését példaértékűen jó színvonalúra emelte.-
.. Mondjuk ez látszik is a Felcsút környéki rendőrség működésén... 

Többen sejtik hogy a Felcsút környéki rendőrök az internetadó bevezetése nélkül is jól élnek, mert ezekért a "hőstettekért" cserébe komoly mértékű sikerdíj is üti a markát a Bicskei rendőrség törvényre esküt tett vezetőinek a milliárdos Mészáros Lőrinc jóvoltából.
Egyre többen gondolják úgy hogy a bicskei rendőrségnek nyomós oka van arra hogy eltitkolja a Göböl-pusztai juhász halálának körülményeit, és számosan hisznek abban hogy az idős gázoló meséjét csupán a figyelem elterelésére találta ki a Mészáros Lőrinc által vastagon vajazott hatóság. Azt már korábban láthattuk hogy néhány teherautónyi ellopott birkatrágya miatt mire képes a Felcsút környéki rendőrség ha a Mészáros Lőrinc érdekeiről van szó. Úgyhogy nem nehéz elképzelni hogy mi mindenre lehet képes a bicskei rendőri vezetés, ha Felcsúton azt kérik tőlük hogy segédkezzenek egy Mészáros Lőrincnek kellemetlenkedő ember eltávolításában. Megfelelő sikerdíj ellenében persze...

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek