Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A Göböl-pusztai juhász is a gyilkos kór áldozata lett Felcsút környékén!

Gyorsan változó világunkban egyre másra előbukkanó veszélyek lesnek az emberekre. Nagyon is így van ez Orbán Viktor birodalmában, Felcsút környékén, ahol Mészáros Lőrinc kezében mesés vagyon halmozódott fel pillanatok alatt.

Egyre többen suttogják Mészáros Lőrinc milliárdjai körül a kertek alatt, gyilkos kór ütötte fel a fejét a környéken.
És valóban. A figyelmesebb szemlélőnek már szemet szúrt a dolog, egyre gyakrabban hallani azok halálhírét, akik így vagy úgy, de szembe kerültek a környék könyörtelen Fideszes hatalmával. Észrevétlenül lapul Felcsút környékén a gyilkos akarat, a szem számára úgy tűnhet hogy biztonságos a vidék, de aztán egy pillanat alatt előbukkan és lesújt a Fideszes kaszás. 

A gyilkos kórnak az első áldozatai között tartják számon Molnár Juliannát, Bicske Város jegyzőjét, aki útjába került a Fideszes hatalomnak amikor a Fidesz megkaparintotta a Felcsút mellett lévő várost. Szántó János Bicske város népszerű MSZP -s polgármestere, akit erősen foglalkoztatott a Fideszes felcsúti birodalom - fiatalon hirtelen betegségben hunyt el, és a Felcsút környéki Fidesz sok erőt energiát áldozott arra hogy Molnár Juliannát eltávolítsa a város jegyzői székéből. Végül ez hosszú küszködés után sikerült, és ezt követően visszavonult a közélettől a népszerű MSZP-s polgármester egykori jegyzője. Molnár Julianna már éppen kezdett a feledés homályba veszni, amikor váratlanul jött a hír - Molnár Julianna vonat elé vetette magát és szörnyet halt.
Az elhunyt MSZP-s Szántó János polgármester, és a szintén elhalálozott jegyzője Molnár Julianna, figyelemmel kísérték Orbán Viktor Felcsúti birodalmának születését, és már sohasem fogjuk megtudni hogy milyen információkat őriztek a Felcsúti becstelenül szerzett milliárdok gazdáiról, mert a kaszás könyörtelenül végzett velük.

Hasonlóképpen végezte be földi pályafutását Molnár Csaba, aki a Felcsúti Femol Kft. tulajdonosként lett közismert, aki a Felcsúti futballcsapat alapítójaként nézeteltérésbe került Orbán Viktorral. A milliárdot érő cégére végül a semmiből termett Fideszes milliárdos, Mészáros Lőrinc tette rá a kezét. Bár Molnár Csaba láthatóan nem akart szembeszállni a Felcsút környéki Fideszes hatalmakkal, ám kétségtelen hogy vállalkozása elvesztése után is maradt olyan tőkemennyiség a birtokában, amellyel alkalom adtán jelentős mértékben tudta volna támogatni Felcsút környékén a Fidesszel szembeszálló erőket. Ezt már a Felcsúti futballcsapat alapítója biztosan nem fogja megtenni, hiszen Molnár Csabára is a váratlanul lesújtott a sunyi kaszás, és így fiatal emberként érte a halál.

Felcsút ura és parancsolója Mészáros Lőrinc tette földönfutóvá a Göböl-pusztai juhászt, mert a Fideszes milliárdos nem tudott nyugodtan aludni éjszakánként amíg rá nem tette a szennyes kezét Váradi András birkalegelőjére.
A környék méltán szeretet Bandija, a jószágai mellett fontosnak érezte hogy tisztességes emberként álljon helyt a Felcsút környékén egyre terjedő igazságtalanságokkal szemben, és egyre többször tűnt fel a médiában az emberi méltóságért küzdő bátor harcosként. A Göböl-pusztai juhász versenybe szállt a választásokon Alcsútdoboz polgármesteri székéért, ám a szavazást megelőző nap rá is lesújtott a gyilkos kaszás, és egy közúti balesetben elvette az életét. 

Minden bizonnyal nem Váradi András az utolsó áldozata a Fideszes végzetnek a Felcsúti milliárdok közelében. A környéken élő emberek szemlesütve némán mennek el lakóhelyükön, az egyre nyíltabban zajló becstelen Fideszes ügyek mellett, így a halált osztó kaszás egyre gyakrabban sújt le könyörtelenül az áldozataira.
Látta a Göböl-pusztai juhász maga is, a Felcsút környéki ember birkább még az ő legjámborabb bárányánál. Nem véletlen hogy Orbán Viktor ezt a környéket szemelte ki a milliárdjainak, hiszen a szabolcsi cigány emberek biztosan nem tűrnék meg maguk körül az olyan becstelen alakokat, mint amilyenek uralkodnak Felcsút környékén az embereken.


De amíg a Felcsút környékén élők nem adnak a gyermekeik jövőjére, a saját emberi méltóságuk tiszteletben tartására, addig Váradi Andrásra is sok munka várt, amíg beérik munkájának gyümölcse, és felnyílik az emberek szeme a Fideszes milliárdok tövében. Váradi András türelmes jó pásztora volt nyájának, birkái értették az ő szavát, és esély volt arra, hogy idővel a Felcsút környékén bégető kétlábú bárányok is megértésék a megalázó kisemmizés élményét már átélő Göböl-pusztai juhászt. 
És valóban, nagy szükség van arra hogy meghalljuk Váradi András üzenetét. Mert ameddig birka módra tűrik az emberek hogy a Fidesz báránybőrbe bújt farkasai kényük kedvük szerint fosztogassák megalázzák őket, addig egyszer ezt - máskor amazt fogja halálra súlytani a Fideszes akarat. Sajnos Felcsút környékén ma még egy birkaversenyre könnyebb lenne benevezni az embereket, mint hogy össze lehetne hozni egy csapat embert akik hajlandóak bátran kiállni a saját emberi jogaiért a környéken. 

Magam is tapasztaltam már némely dolgot, Felcsút környékén az elmúlt tíz év alatt, amióta megtettem első büntető feljelentésemet a Fidesz Pártja ellen.
Volt szerencsém hallani már sokszor azt a kórust, ami azt szajkózza: "téged úgy is ki fognak nyírni". Többször meghallgattam azokat a jóslatokat is, hogy "téged majd az Orbán kőszállító kamionjai fognak eltiporni amikor Felcsút felé kerékpározol". Az is előfordult már hogy valaki azt újságolta nekem hogy egy vállalkozótól azonnal kapott volna százezret előlegként, ha vállalja hogy eltakarít engem az élők sorából.
Amikor Felcsút környékén húsz települést szórtam tele a "Várom azok jelentkezését akiket Farkas Tibor végrehajtó megkárosított" tartalmú felhívásaimmal, akkor a környék birkái azt bégették hogy hagyjam abba mert nem fogom túlélni. Amikor Felcsút környékén mint ezer plakátot nyaltam fel a települések villanyoszlopra, a "Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak!" felirattal - akkor a környék birkái ezt bégették: Ez biztos halál!

Persze azért vannak olyan emberek is erre felé akik nem csak arra figyelnek ami a Fidesznek tetszik, volt már olyan is aki segíteni akart amikor megállított hogy a szedett-vedett kerékpárom üléspozíciója nem jól van beállítva és az ízületeim fogják bánni ha így kerékpározom... De ezzel együtt egyetlen kezem ujjai is elegendőek ahhoz, hogy azt megszámláljam hogy hányan kérdezték meg tőlem a mögöttem álló tíz évben azt hogy segíthetnek e valamiben, mert számukra is fontos az emberi tisztesség ezen a vidéken.
Nap mint nap hallgatom a kerékpáromon, ahogy Orbán kamionjai dübörögnek körülöttem sok tonna kővel megrakva, hogy további milliárdokkal gyarapodjon az Orbán vagyon. Időnként elhúz mellettem egy elegáns fekete BMW, és a csinos női sofőrje jól szórakozik azon hogy a luxusautója rendszeresen súrolja a kabátomat ahogy Felcsút irányába kerekezem.

A Göböl-pusztai juhász temetésére készültem és a Facebook oldalamon kértem hogy ha valaki tud helyet szorítani az autójában az értesítsen. Persze nem ért váratlanul hogy végül oda is az ócska kerékpáromon indultam, a faluból egy vicsorogva rám rontó kutya kíséretében. Gondolom Bodmér első házában lakó, a bicskei rendőrség bűnügyi osztályának rendőrtisztje segíteni akart, azért uszította rám a kutyáját a temetés napján, hogy időben odaérjek a Göböl-pusztai juhász húsz kilométerrel odébb tartott temetési szertartása a kerékpárommal... 

És miközben a Fidesz egyenruhában bújtatott vicsorgó kutyái nap mint nap rontanak ránk - közöny, közöny, és újra csak közöny a hű társa azoknak, akik Felcsút környékén azon igyekeznek hogy a tisztesség verjen gyökeret a környéken.
Váradi András tisztességes emberi alakja, reményt adott azok számára akik a lelkük mélyén vágynak a tisztességre. A Göböl-pusztai juhász emberszeretete, őszintesége, és emberi hitele esélyes volt arra hogy mégis lesz a környéken egy elfogadott és támogatott ember, aki tisztességgel tudja képviselni az emberi méltóságot e vidéken.
A Göböl-pusztai juhász megértette hogy a Fidesz embertelen hatalma az emberi közönyre épül, arra a hibás beidegződésre hogy az embereknek nem kell törődniük a környezetünkben felbukkanó gonosz dolgokkal, mert ezt a feladatot majd valaki más végzi el helyettük. Váradi András jól tudta, ha az emberek nyitott szemmel élnek, bátran kiállnak a jogaiért, összefognak a tisztesség mellett, akkor véget érhet Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc uralkodása a szülőföldjén.

Göböl-pusztai juhász tette amit EMBERNEK tennie kellett, zászlajára tűzte az emberi méltóságot, az emberi tisztességet, és bátran harcolt a gonosz birodalma ellen. 
... Hogy a Felcsút környékén élő gyerekek között ne az legyen a nagyobb királyság, hogy melyikőjük papája nagyobb birka a Mészáros Lőrinc akoljában. Hogy az egyszerű embernek ne keljen azon rettegni hogy a Fideszes uraság mikor rabolja el az ő jussát is hogy azzal is megtoldja milliárdjait, és senkinek ne keljen meghalnia azért mert a Fideszes kaszás így akarta... 

Váradi András az Együtt-PM Pártjának tagja, élt 50 évet. Gyászolja két kislánya, felesége, rokonsága, és mindazok akik meglátták a Göböl-pusztai juhászban a tisztességes EMBERT. Váradi András a Fideszes kaszás legutóbbi áldozata Felcsút környékén... 

2014. Október 26. Hajnáczki Csaba

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek