Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Akkor melyik gyilkosság ügyében érintett a Göböl-pusztai juhász?


Ha még valakinek eddig nem lett volna elég gyanús a Göböl-pusztai juhász halálos gázolásával kapcsolatos hatósági titkolózás, akkor itt az újabb meglehetősen rendkívüli hír Váradi András halálával kapcsolatban. A Népszava napilap olyan információhoz jutott hogy a Váradi András gázolója a haláleset helyszínén egy olyan személy okmányaival igazolta magát aki már évekkel ezelőtt elhalálozott. 

Ennek ellenére a rendőrség nem vette őrizetbe a halálos gázolót, aki a hírek szerint további bűncselekményeket is elkövetett, hiszen egy halott személy okmányaival visszaélve elkövette a hatóság félrevezetésének bűntettét is. Ennek ellenére a mai napig nem gyanúsít senkit a Göböl-pusztai juhász halálával kapcsolatban a rendőrség. A Fejér Megyei Hírlap hírei szerint az állítólagos gázoló, akinek minden adatát gondosan titkolja a rendőrség, Ausztriába távozott és él és virul. 

Nyilván sokan emlékeznek még arra hogy Váradi András temetésére időzítve, a gyászoló család és a közvélemény "megnyugtatására" megjelentek azok a hírek, hogy a gázoló már halott, és már várható volt a halála mert idős volt és beteg. Ebbe a forgatókönyvbe pontosan illeszkedik az a hír, hogy a gázoló egy halott ember okmányaival igazolta magát a rendőröknek. 

Tehát ha a közvélemény belenyugszik abba hogy a Göböl-pusztai juhászt halálra gázoló már meghalt, akkor a rendőrség nyugodtan feltüntetheti az ügy irataiban az évekkel ezelőtt elhunyt személy adatait, mert ezt a verziót mindenki elhitte, és nem kell attól tartani hogy valakik piszkálják az ügyet. 

Mint tudjuk nem így alakultak a dolgok, a közvélemény igencsak felháborodott amikor meghallotta hogy már meg is halt a gázoló, és sokan egy szót sem hittek el a hatóság szűkre szabott, ám a gázoló adatait gondosan eltitkoló hablatyából. 
Úgyhogy módosítani kellett az eredeti koncepción, és megkellett nyugtatni valamivel a közvéleményt a Váradi András ügyét a háttérből manipulálóknak, így megjelent a hír -mégis él a halálos gázoló, hiszen beszélt vele a megyei hírlap - ám ismét gondosan titkolták a gázoló személyére utaló adatok közlését. Az igen feltűnő az ügyben, hogy akár él, akár halott a gázoló, a rendőrségnek pedig nincsen gyanúsítottja az ügyben, hiszen az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik. 

A Göböl-pusztai juhász halálos gázolását megelőzően nem sokkal, érdekes dolog történt az alcsútdobozi polgármesterségért induló Váradi Andrással. Egy hírportál riportot készített vele, egy Göböl-pusztán 13 évvel ezelőtt történt, már tíz éve lezárt gyilkossági úgy kapcsán, és a riport szerint jól értesült rendőrségi körök tudni vélik hogy Váradi Andrásnak valamilyen módon köze volt a gyilkossághoz. Mindez egyértelműen arra utal hogy létezett olyan forgatókönyv a Göböl-pusztai juhász ellehetetlenítésére, hogy a Felcsúti környéki hatóságok újra előveszik a tíz éve lezárt gyilkosság ügyét, és azzal kapcsolatban Váradi Andrást valamilyen módon hírbe hozzák, esetleg gyanúsítottként kezelik. Azonban ez túl kockázatos lett volna, hiszen nyilván hatalmas visszhangja lett volna egy ilyen ügynek a sajtóban, és a cél éppen az volt hogy olyan helyzetet idézzenek elő az Orbán vagyont védő háttérhatalom emberei, amely valamilyen módon elérni. hogy Váradi András személye kapcsán az igen gyakori ellenzéki sajtó - média jelenlét szűnjön meg Felcsút környékén. Ezért nyilván más eszközöket kellett keresni a a Göböl-pusztai juhász elnémítására. 

Feltűnő az is hogy amikor arról volt szó hogy a Mészáros Lőrinc által kisemmizett Göböl-pusztai juhásznak hogyan lehetne ártani, akkor rögtön volt a rendőrségnél egy jól értesült személy aki ellátta a szükséges információkkal az ügyet megszellőztető médiát, ám a Váradi András halálra gázoló személyére utaló közérdekű adatok nyilvánosságra hozására már nincs ilyen jól értesült rendőr Felcsút környékén. 

Az ügyben nagyon sok a kérdőjel, ám az azonban biztos: 
Bajnaiék igazmondó mondó juhásza tényleg képbe került egy gyilkossági ügyben, csak nem egy 13 évvel ezelőtt történetben, hanem sajnos a saját halálával kapcsolatosan... 



További oldalak

Címkék >

További lehetőségek