Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 7, 2016

Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Váradi András harcolt az igazságért! Neked most nem kell harcolni, csak legyél ott a halála ügyében tartott tárgyaláson!

Kép
Váradi András kegyetlen halála megrázta az országot! Az hogy a Felcsúton milliárdokat felhalmozó Orbán klán ilyen aljas módon számolt le Váradi Andrással, az még a Fidesz táborban is megdöbbenést keltett!  Eltemettük, de nem felejtettük el a Göböl-pusztai juhászt, Váradi András ma is él a lelkünkben tovább. Továbbra sem feledjük el Váradi Andrást, és nem feledjük el Váradi András felháborító halálát sem, és ezért ott leszünk a halála ügyében tartott tárgyaláson a Bicskei Járásbíróságon!  Igazságot akarunk Váradi András ügyében, és nem akarunk több politikai gyilkosságot Magyarországon! Civilek együtt Váradi András ügyéért, civilek egységben a politikai gyilkosságok ellen! Csatlakozz! Igazságot, emberséges Magyarországot akarunk! 

Váradi András halála ügyében nyilvános tárgyalás 2016 február 16-án 9 órakor lesz a Bicskei Járásbíróságon!

Kép
Nincs szó, nincs jel, nincs rajzolt virág. Nem szállhat az égen szárnya tört madár. Nincs jó, ami jó, nincs már, aki felel. Nincs hely, ahová visszatér, ki útra indul el. Hol az arc, hol a kéz ? Akiért, s csak azért ? Hol a tér, ahol a fény hozzád még elér ? Kell, te legyél, ki Nap lesz Éj után  te légy, aki megtalál egy régi balladát .

Mást szeretnél politikai gyilkosságok helyett? Legyél ott Váradi András ügyében a tárgyaláson!

Kép
Gyere el a tárgyalásra és szeresd te is Váradi Andrást!

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek