Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Melyik polgármester tehet meg bármit Felcsút környékén a Fidesz segitségével?

Ugye a Fideszes Mészáros Lőrincről van szó? Sokan bólogatnak , pedig most nem ő a szóban forgó kétes alak. Ugyan a Felcsúti Fideszes Mészáros Lőrinc előtt térden csúszik a Felcsút környéki hivatalnokok korrupt hada, de akad olyan polgármester Felcsút környékén, aki olyan dolgokat megrengethet magának a Felcsút körzetében, amelyekről az Orbán Viktor vagyonát őrző Mészáros Lőrinc még csak nem is álmodhat. Ki ez a polgármester?

Felcsút nyugati szomszédja Bodmér település. Ennek az apró falunak szülöttje Balogh István sírköves, aki még a Kádár rendszerében kezdte a karrierjét mint III/III-as besúgó. Nem is volt kérdéses, csakis ő lehetett a Bodméri Református Egyház gondnoka, aki a Felcsútról kijáró református pap felügyelete mellett lophatta szét az egyház vagyonát. Ugyan a bodméri emberek látták hogy a Balogh István évről évre autószám termeli ki a fát saját célra az egyházéból, de megvonták a vállukat - nekünk nem dolgunk hogy ilyesmivel törődjünk - felélték- és odébb álltak.

Látta mindezt a Bodméri Református Egyház tolvaj gondnoka, és elhatározta hogy tovább növeli a tekintélyét a környéken, hogy ne csak a lopási ügyleteiről legyen nevezetes. A nemes cél érdekében a Balogh István megvárta amíg a bodméri gyerekek az álltalános iskolából hazafele jövet az autóbuszt várták a megállóban. Gyorsan megállt előttük autóval, fennhangon elhordta őket mindenféle mocskos buzinak, aztán mind aki jól  végezte dolgát tovább hajtott. Híre is ment a dolognak a környéken, de hallgattak az emberek Bodméron, és hallgattak a pedagógusok az iskolában. Nem dolga az senkinek hogy ilyesmivel törődjön a környéken. Így aztán a tolvaj gyermekbuzizó református egyházgondnok harsányan híresztelte, hogy csakis ő az aki mindent megtesz az emberekért...

Talán nem volt még elég a tekintélyből, talán még többet akart tenni az emberekért a Balogh István Bodméron, ki tudja? De úgy döntött az aberrált fejével hogy tovább növeli az ázsióját a környéken. A fiatalok éppen zenés táncmulatságot tartottak, amihez az önkormányzat a rendelkezésükre bocsátotta a bodméri kultúrtermet. Már javában békésen folyt a rendezvény, amikor a Balogh István nem volt rest, és baltával a kezében váratlanul rárontott a békésen szórakozó fiatalságra... Persze ennek gyorsan híre ment a környéken, de megvonták a vállukat az emberek Bodméron, és megvonták a vállukat a hatóságoknál. Nem dolguk az nekik hogy ilyesmivel törődjenek a környéken.

Nem is volt abban hiba semmi, a nép birka módra bármit eltűrt Felcsút környékén, ám mindezt látva mégis akadt egyvalaki Bodméron, aki elkezdte módszeresen feljelenteni az aberrált gyermekbuzizó tolvaj református Baltás Buzit a hatóságoknál. Lett is papír annyi a Felcsút környéki bűnüldöző hatóságok asztalán hogy több sem kellett, és mindegyiken az aberrált Baltás Buzi mocskos, törvénybe ütköző dolgai szerepeltek.

Akkor még éppen az a Papp Károly r. altábornagy, volt a Fejér Megyei rendőrség első embere, aki most az országos rendőrfőkapitány, amikor az aberrált Bodméri Baltás Buzi már javában hordta a lopási ügyleteiből meg az adócsalásaiból származó bevételeinek a kamatjait a Felcsút környéki hatósági vezetők fiókjaiba. Össze is ráncolta a homlokát az Orbán Viktor családjához tartozó Juhász András Fejér Megyei Főügyész amikor bodméri gyermekbuzizó Balogh István ellen tett fejlentések halmazát meglátta. De amikor megtudta az MSZP- s ügyészségi félistentől, Kató Miklóstól, a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség vezetőjétől, hogy jattol rendesen a Baltás Buzi az ügyészségen is szépen - gyorsan megszüntetett minden ellene folyó eljárást a Fejér Megyei Főügyészség.

Ihaj-csuhaj vígan volt a gyermekbuzizó tolvaj református baltás buzi Bodméron! Egyszer a Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő jelöltnek gyűjtött ajánlási szelvényt, máskor meg kiderült róla hogy ő mindig is MSZP-s volt. Ha volt rá alkalmas közönség zsidózott egy jó ízűt, ha meg úgy hozta a szükség, az MSZP-s főguru Szekeres Imre  bűvköréhez tartozó, pályázatok írásával, meg aberrált partik szervezéssel foglalkozó dr. Perczel Zsófiához szaladt a mocskos ügyei miatt Bodméron segítségért.

Mivel nem volt dolga senkinek hogy az aberrált református mocskos buzi törvénybe ütköző dolgaival törődjön, így aztán a gyermekbuzizó baltás Balogh kitalálta hogy elkéne már egy kis reklám a sírköves üzletágában is. Az ne csupán a trehány munkáról meg az adócsalásról legyen nevezetes. Nosza rajta kapta magát a Bodméri Református Egyház nagytiszteletű gyermekbuzizó gondnoka, és a Baltás Buzi hamarjában úgy teleszórta a sírgyalázó hirdetéseivel a fél megye temetőinek sírjait, hogy a felháborodott gyászolók csapatostul rohantak a Tv műsorok szerkesztőségébe segítségért. Be is mutatták a sírgyalázó református baltás buziról készült filmet, a Tv.2 aktív című műsorában, és hogy hogysem megint akadt valaki aki az eset miatt odatette a feljelentést a Felcsút környéki hatóságok asztalára. 

Hogy aztán a Papp Károly rendőr altábornagy, vagy a Fidesz párti Juhász András Fejér Megyei Főügyész vágta zsebre a legtöbb bankót a sírgyalazó Baltás Buzi jóvoltából, arról nem nyilatkozott egyik hatóság sem, de az biztos hogy az MSZP-s Kató Miklós főügyész, meg az aberrált partiszervező dr. Perczel Zsófia bukszája is jól meg lett tömve a a bodméri  Baltás Buzi sírgyalázó ügyének elsimítása után.

Ihaj-csuhaj vígan élt a gyermek buzizó sírgyalázó református Baltás Buzi a különféle lopásaiból meg az adócsalásaiból, és el is határozta nem is hagyja annyiban hogy a karrierje itt véget érjen. Mivel a királyság éppen nem volt törvénybe iktatva a környéken, így aztán az aberrált gyermekbuzizó nem vágyhatott más egyébre mint polgármesterségre... Kampányolt is keményen az ügy érdekében, egy üveg pálinka ennek, egy üveg pálinka annak. Hamarjában szét is locsolt úgy harminc liter pálinkát szépen. De aztán lett is foganatja a kampányának, hiszen 2010-ben kényelmes többséggel a gyermekbuzizó sirgyalázó református Baltás Buzit választották az emberek Bodméron Polgármesternek.

Persze mint azt már tudjuk az embereknek nem dolguk a tisztességgel törődni Felcsút környékén - nyilván így van ez rendjén a magyarok országában, de se baj a Baltás Buzi sem azért ült a polgármesteri székbe Bodméron hogy a környék jó hírét erősítse. Már javában fosztogatta a falu költségvetését a társaival a Baltás Buzi, abban nem is volt hiba, de hogy hogy sem, a Balogh Istvánnak nézeteltérése támadt Bodméron a saját könyvelőnőjével. Szó szót követett, aztán az aberrált Balogh István úgy gondolta hogy most már itt az ideje hogy a tisztességes családanya hírében álló könyvelőnőt móresre tanítsa. Balta épp nem volt kéznél, karót ragadott tehát a gyermekbuzizó sirgyalázó bodméri polgármester, és annak rendje módja szerint fényes nappal a bodméri templom előtt az utcán a könyvelőnőt módszeresen agyba-főbe verte. Jött is a Felcsút környéki rendőrség csürhéje, intézkedtek is azonnal hogy a véresre vert könyvelőnőt sürgősen vigye el a mentő, nehogy már a templom előtt vérezzen el a szerencsétlen. Aztán a Balázs Sándor r. alezredes, a Bicskei Rendőrkapitány által irányított rendőrségi csürhe, a bűntett helyszínén megköszönte a Balogh Istvánnak a határozott fellépését, és megkérték hogy térjen haza egész nyugodtan, mert úgy sem esik semmi bántódása a Btk. 164. § (8) pontjába ütköző életveszélyt okozó súlyos testi sértés elkövetése végett, amely miatt  két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést rendel büntetésként a törvény, és amely esetén a hatóságnak feljelentés nélkül hivatalból kötelesége eljárni egy olyan országban ahol az embereknek jelent valamit az emberi tisztesség...

 Így aztán miután a Felcsút környéki Fideszesek védelmére szakosodott rendőri csürhe beszüntette az intézkedést a bűntett helyszínén, a nőverő Baltás Buzi is elbúcsúzott a Felcsút környéki rendőri csürhétől, és elégedetten haza tért a jól végzett munka után. Közben a könyvelőnő arcát jól rosszul, de sebtében össze varták a kórházban. Ugye mint azt már tudjuk senkinek nem dolga hogy ilyesmivel törődjön ezen a környéken, így aztán bele is törődött mindenki hogy ennek így kell lenni, egyedül a véresre vert könyvelőnő nem tudta túltenni magát az eseten, és feljelentést tett a Felcsút környéki hatóságoknál.

Azóta ihaj-csuhaj jól megy sora a Mészáros Lőrinc védelmére Felcsút környékére rendelt Balázs Sándor Bicskei Rendőrkapitánynak, de a Juhász András megye főügyész is elégedetten dörzsölte a tenyerét, amikor a Kató Miklós a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészségen beszüntette a könyvelőnő véresre verése miatt a Baltás Buzi ellen folytatott eljárást. Persze a nőverő gyermekbuzizó nem tervezi hogy a karrierje itt megrekedjen, természetesen újra ringbe száll a választásokon, hogy megint ő legyen a bodméri polgármester. Végül is az emberölés bűntette még valóban hiányzik a bűnlajstromáról, de még ezt is pótolhatja, mert akár ez is bocsánatos bűn lehet ezen a környéken. A Fidesznek kapóra jön hogy valaki Felcsút környéken rendszeresen végzi az emberek megalázását és megfélemlítését. Érezze csak a birka nép a Mészáros Lőrinc birodalmában  hogy akinek a Fideszes hatalom megengedi, az bármit megtehet az emberekkel. Így aztán nem csoda hogy a gyermekbuzizó sirgyalázó nőverő aberrált Balogh István sérthetetlenségét a háttérből maga Mészáros Lőrinc garantálja. Ameddig pedig az emberek továbbra sem érzik kötelességüknek azt hogy az emberi tisztesség mellett kiálljanak, addig célszerűnek látszik a bodméri Balogh Istvánt Felcsút környékén az év embere megtisztelő címmel kitünteti. Ez megfelelő cégér lenne a saját sorsával sem törődő magyar társadalom számára...

A bűnöző Balogh Istvánról készült tv. 2 videót is nézd meg! https://www.youtube.com/watch?v=37MrhgpMIJU



További oldalak

Címkék >

További lehetőségek