Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Keresd a Fidesz boldogságot hozó szerencsemalacát!


Hetedhét országon túl, de három arasszal még attól is messzebb ahol véget ér a józan ember sütnivalója, volt egyszer egy ország, ahol nagyhirtelen elkezdtek boldogan élni az emberek mindenfelé. 

Üdén virultak a parlamenti pártok, és már hervadozott a demokrácia, amikor legeslegelőször a Mészáros Lőrinc esett boldogságba, amikor Felcsút környékén szerzett valahonnét egy Fideszes kurta farkú malacot, és az kitúrta neki a szerencséjét. 
Hízott is Felcsúton a Fideszes Mészáros Lőrinc a nagy boldogságtól, meg az egész retyerutyája, úgy örültek a kurta farkú szerencsemalacuknak meg a hirtelen jött millióknak, amikor éppen náluk járt Orbán Viktor a magyarok önjelölt vezére. 

Hanem mikor Orbán Viktor meglátta hogy mennyire meghízott a boldogságtól Felcsúti Mészáros Lőrinc, meg annak egész retyerutyája! Azon nyomban el is döntötte a mély növésű uralkodó hogy boldoggá teszi ő rögvest az egész országot, és ezentúl nem tűri hogy a lakossági szolgáltatók kizsákmányolják a népet. Hamarjában csökkentette is a lakosság rezsijét gyorsan egy kis aprópénzzel, még idejében a vállasztások előtt, így azóta az ő parancsára előírás szerűen boldogságban élnek az igencsak elszegényedett magyarok, ha azóta a nagy boldogság közepette éhen nem haltak. 

De hogy a mese itt véget ne érjen, most a magyar nép hős Fideszes vezére újabb hőstettet hajt végre az ország élén, és nem engedni hogy a bankok sanyargassák az országot. Most majd jól gatyába rázza a pénzintézeteket, ezt csiripelik most a Fideszes verebek ország szerte mindenfelé az elrendelt nagy boldogság közepette. 

Persze legyünk őszinték, mondjuk ki nyíltan: nagy divat lett a nép kifosztása a magyarok országában. A víz, gáz, áram szolgáltatók mellett a bankok is hamar rászoktak a könnyű prédára, így aztán fogyott is rendesen a lopnivaló pénzecske az emberek zsebében. El is kezdtek zúgolódni az önálló, ámde azért közben mégiscsak bírósági végrehajtók az országban. Mert mondjuk meg azt is őszintén, hogy bár a magyarok országában a nép kifosztásának évszázados hagyományai vannak, de a magyar lakosság módszeres tönkretétele, az önálló bírósági végrehajtók szabadjára engedésével kezdődött az rendszerváltást követő magyar történelemben. 

A végrehajtók aranykora az első Orbán kormány idején jött el, amikor a Fidesz az MSZP közreműködésével úgy módosította a végrehajtási törvényt a parlamentben, hogy az törvényessé tette az emberek fosztogatását a végrehajtók számára. Az önálló bírósági végrehajtó fogalma már önmagában is egy jogi nonszensz, mert hogyan is lehet egy törvényes bírósági eljárást intéző személyt önálló vállalkozói státusba elképzelni? 
Mindez persze a kétezredik év környéken nemigen tűnt fel az embereknek, hiszen akkoriban a Fidesz által állítólag már megteremtett boldog polgári Magyarországot keresgélték a környezetükben. Ám a Fideszes polgári Magyarország úgy vált köddé hogy valójában soha nem is létezett, ám a önálló bírósági végrehajtók igencsak kezdtek fájdalmas valóssággá válni, és kezdtek maradandó emlékeket hagyni az emberek emlékezetében. És valóban, a bírósági végrehajtók státusának törvényi módosítása az első Orbán kormány sikersztorijává nőtte ki magát, mert hirtelen pezsdülni kezdett az addig igencsak pangó üzletmenet a magyar bíróságokon. 

Ez a végrehajtó nekünk tejel amaz meg nektek! A Fidesz és az MSZP gyorsan felosztotta egymás között az ígéretesen prosperáló bírósági végrehajtás hatalmas piacát. A szabadrablás törvényi feltételei a végrehajtási törvény 2000. évi módosításával már nyélbe voltak ütve, ám egy fityfenét sem ért volna mindez, ha a Fidesz kormány az Úr 2001. évében nem teremtette volna meg a lakossági devizaalapú hitelfelvételek lehetőségét. A teremtő úgy akarta hogy a néphülyítő képességei mellett Orbán Viktor fejlett üzleti érzékekkel is rendelkezzen, így aztán a Fidesz már a kényelmes ellenzéki pozícióból elégedetten szemlélte a helyzetbe hozott bírósági végrehajtók szabad rablását. Az MSZP kormányzása idején már gőzerővel folyt a Fidesz által 2001-ben lehetővé tett lakossági devizaalapú hitelfelvétel népszerűsítése, és a Fidesz után a bankok is hamar meglátták a nagy üzletet a magyarok országában, ahol az emberek azt hitték a könnyen jött hitelek láttán hogy most aztán tényleg megmarkolták a szerencse farkát. Nem is kellett sokat várni, minden az előzetes elképzelések szerint alakult, és az emberek tömegesen kezdtek beledőlni a sebtében felvett hiteleikbe.

 A végrehajtók pedig a Fidesz által megteremtett törvényi lehetőségekkel élve, elkezdték zsákszámra hordani az emberektől elrabolt pénzt, a pártok, de leginkább a Fidesz kasszájába. A 2006. évi országgyűlési képviselő választásokat követően független civil források felmérést készítettek arról hogy melyik párt mennyit költött a kampányra a választások idején, és kiderült hogy a Fidesz négy milliárd forinttal (!) költött többet, attól mint amennyivel a hivatalos költségvetése szerint rendelkezett. Talán mondani sem kell, a titokzatos milliárdok nagy részét a Fidesz által helyzetbe hozott bírósági végrehajtók "önállóan" hordták össze a a szerencse malac farkát markoló Fideszes zsebekbe... 

Most aztán hogy a lakosság válaszintézkedésként pánikszerű elszegényedésbe kezdett, meg pánikszerűen kezdte elhagyni az országot, így aztán az egyre jobban apadó prédának valón kell osztozni a lakossági szolgáltatóknak, a bankoknak, na meg persze a bírósági végrehajtóknak. Ezért aztán Orbán Viktor is elérkezettnek látta az időt, és a nagy népmentő Fideszes vezér mérgesen az asztalra vágott: - itt az idő hogy véget vessünk a szolgáltatók meg a bankok fosztogatásának a magyarok szeretett hazájában! 

Így történt hogy a verebek azt csiripelik mostanság hogy leáldozóban van a népnyúzó szolgáltatók meg a kapzsi bankok csillaga a magyarok országában. Persze a bölcsebb madarak azt is tudják hogy ettől még egy huncut fityinggel sem marad több az emberek zsebében, mert minderre azért van szükség hogy a bírósági, ámde azért mégiscsak önállóan rabló Fideszes végrehajtók üzletága továbbra is jól prosperáló pénznyerő hely maradjon a szerencsés Fideszesek számára. 

Nem is csiripelt egyetlenegy veréb sem arról a Fidesz házatályán, hogy Orbán Viktor meg akarná szüntetni a bírósági végrehajtók önálló szabad rablását. Így aztán a magyarok a saját országukban a nagy rezsicsökkentés közepette egyre szegényebben, de mint tudjuk a fideszes vezérük parancsára egyre boldogabban élnek. Hacsak közben a nagy boldogság közepette önállóan éhen nem halnak. 
Hacsak... A Felcsúti Mészáros Lörinc kölcsön nem adja a Fideszes kurtafarkú malacát, hogy az másnak is kitúrja a szerencséjét, és aztán a nagy boldogságtól az is jól meghízzon meg az egész retyerutyája ...Bár a madarak azt is csiripelik hogy a Mészáros Lőrinc a Fideszes kurtafarkú szerencsemalacát éppen a bírósági végrehajtóktól szerezte... 

Ha nem fogtad meg a kurtafarkú fideszes malac farkát ne hagyd el magad! A szerencsemalac a fideszesek körül vidáman szalad! 

Hajnáczki Csaba 2014. szeptember. 27.

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek