Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

János bácsi mégsem ártatlan! Aztán az összes többivel mi van?

 Amit nem tudunk a bicskei gyermekotthon pedofil ügyéről

 


Több mint tíz perc olvasási idő

Pesti Központi Kerületi Bíróság
22.B.10.605/2022

Küldő: Hajnáczki Csaba

Értesítési cím: 2060 Bicske Kisfaludy u. 56

Beadvány tárgya: Figyelemmel a Be. 4. §, a https://hajnaczkicsaba.blogspot.com/ oldalon közzétett, „János bácsi mégsem ártatlan! Aztán az összes többivel mi van?” című iratot, csatolom az eljárás anyagához tekintettel arra, hogy az abban foglaltakban a bírósági eljárásban érintett rendőri vezetők is érintettek.

Tárgy ismertetése:

A bicskei gyermekotthon akár a terror háza címet is megkaphatná, hiszen hosszú éveken át zaklatták a falai között a nehéz sorsú gyerekeket. A rémségek azután váltak széles körben ismerté, amikor az egyikőjük öngyilkos lett Bicskén. Ezt követően társai az RTL klub segítségével nyilvánosságra hozták a történteket.

A pedofil igazgatót börtönbe zárták, aztán hosszú ideig csend volt a bicskei pedofil ügy körül, de később a média lelkiismeretes munkatársainak köszönhetően ismerté vált, hogy a pedofil ügyben szintén elítélt K. Endre, köztársasági elnöki kegyelemben részesült. A kegyelmi botrány miatt sok minden kiderült, de sokan gondolják úgy, hogy még mindig vannak kérdőjelek a bicskei pedofil ügy körül. Akadnak olyan jelek, amelyek arra engednek következtetni, hogy amit eddig tudunk az csak a jéghegy csúcsa, és sok minden rejtve maradt még előttünk.

Fussunk át történeten és kezdjük ott, hogy akik Felcsút környékén éltek, azok már a sajtó híreit megelőzően is hallhattak ezt-azt, hogy mi folyik a bicskei gyermekotthonban Vásárhelyi János igazgató vezetésével. A gyermekotthonban dolgozók egy része Vásárhelyi emberének számított, ők persze mélyen hallgattak mindenről. A hallgatásnak ára is volt, a pedofil igazgató elnéző volt amikor ezek az enyveskezű emberek a gyermekotthon javait dézsmálták, merthogy melyikük mihez fért hozzá munkaköre kapcsán, abból szedte a sápot.

De nem minden dolgozó akart ennyire Vásárhelyi emberének lenni, és nem is mindegyikőjük tudta megemészteni azt ami ott folyik. Néha kikívánkozott belőlük, és szűkebb társaságban szörnyűködve beszéltek a bicskei gyermekotthonban folyó dolgokról. Felcsút körzetében már évekkel a pedofil ügy kirobbanása előtt lehetett hallani arról, hogy Vásárhelyi Jánosék mocskos dolgokat művelnek a gyerekekkel. Persze ekkoriban még kizárólag hit volt a mércéje ezeknek a híreknek, volt aki elhitte ezeket, és volt aki nem.

De történt közben más is, a gyermekotthonban dolgozók között néhányan próbáltak segíteni a gyermekeken. A szabályos, hivatalos utakat járták, a gyermekotthon felettes szerveit igyekeztek értesíteni de mindhiába, érdemben nem történt változás. Aztán egy idő múlva gyanút fogtak, hogy Vásárhelyi Jánosnak valakik súghatnak a bicskei postáról arról, hogy a gyermekotthonos dolgozók közül ki és milyen hivatalhoz küldözget levelet. Ezért nem bíztak meg a bicskei postában, és másutt adták fel azokat a leveleket, amelyekben az illetékeseket a Vásárhelyi János és társai mocskos dolgairól tájékoztatták.

Azt csak az egészen naivok hiszik el, hogy hogy a pedofil ügyben csak a bicskei gyermekotthonban akadtak szennyes alakok a történetben. Másutt, például a postán is akadtak olyanok, akik eladták a lelküket az ördögnek. Akad olyan bicskei postás, aki a saját húgát használja szexuális céljaira. Hogy mit szólnak ehhez a postai vezetők? A helyzet az, hogy a Bicske Felcsút epicentrumában van, és a politika érdekből végzett operatív feladatok prioritást élveznek, az olyan csekélységekkel szemben, hogy ki mire kényszeríti a saját húgát. Egyébként az operatív osztályon az ilyesmi perverzió előnyt jelent, mintsem hátrányt. A furcsa hajlamú egyéneket könnyebb bevetni a tisztességes emberek ellen. A lényeg, hogy a a górék megkapják a zsét, a többi meg nem igazán számít. Ezért a bicskei hivatalokban a vezető beosztású női elöljárók nem élharcosai a családon belüli erőszak elleni küzdelemnek. De nem is ez a kérdés hanem az, hogy melyik aberrált hajlamú postás állt kapcsolatban a pedofil körökkel? A környékről pedofil János bácsihoz többen is be-be jártak a gyermekotthonba, ki sakkozni, ki beszélgetni, ki ezért, ki amazért. Megtalálja a zsák a foltját, tartja a mondás. Az enyveskezű dolgozók mellett, a beteges hajlamúak körében is népszerű volt pedofil János a környéken.

A gyermekotthonos gyerekek örültek amikor kirándulásra vitték őket, de gyakran ez nem az ő örömüket szolgálta. A valóság sokkal lehangolóbb, valamilyen ellenőrzés jött a bicskei gyermekotthonba, és Vásárhelyi János mindenképp el akarta kerülni, hogy valamelyik gyerek árulkodni próbáljon az ellenőrzés idején. Sok megalázó gyötrelmet kellett kiállniuk a gyerekeknek a bicskei gyermekotthonban, mire sikerült elérni a gyerekek jóakaróinak, hogy nyomozás induljon 2011-ben a rendőrségen, a gyermekek szexuális zaklatása miatt. Azonban a remény nem sokáig tartott, a nyomozás aktáját becsukták, gondosan ügyelve arra, hogy abban semmiféle kompromittáló dolog ne derüljön ki Vásárhelyi Jánosról és társairól. A kegyelmi botrány után ugyan szigorították a gyermekotthonok ellenőrzését, ám ez mellett nagyon fontos lenne az is, ha a bicskei rendőrség tiszti állományát is megszűrnék. Megalapozott lehet a gyanúja annak, hogy a bicskei rendőrurak, na és persze a rendőrhölgyek között is akadnak pedofil hajlamú rendőrtisztek, akik segítséget nyújthattak pedofil büntettek elkövetőinek Felcsút körzetében. A rendőrségen csapódnak le a pedofil cselekményekre utaló információk, bejelentések ám, ha a rendőrtisztek között is akad pedofil hajlamú, akkor könnyedén félresiklathatják a pedofilok elleni eljárást.

A bicskei rendőrségről tudni kell, hogy Dr. Balázs Sándort 2011-ben hozta Orbán Viktor Bicskére rendőrkapitánynak. Előtte Dr. Bazsó László r. alezredes volt a bicskei rendőrkapitány,  abban az időben amikor már évek folytak a bicskei gyermekotthonban a gyermekek ellen elkövetett pedofil bűncselekmények. Bazsó László annak a Papp Károly rendőraltábornagynak a haverja, aki később országos rendőr-főkapitány, majd titkosszolgálatot felügyelő államtitkár is volt, e-sorok írásakor már a _Stratégiai Tanácsadó Testület tagja. A javadalmazása államtitkárszintű de az, hogy pontosan mit is csinál, azt eléggé homályos. Talán érthetőbb Papp Károly rendíthetetlen karrierje, ha tudjuk, hogy az ő egyik bicskei rendőre szerezte a móri mészárláshoz a fegyvereket.

A bicskei gyermekotthon egyetlen kilométer távolságra van a bicskei rendőrségtől. Nehéz abban hinni, hogy miközben egyre gyakrabban lehetett a környéken arról hallani, hogy mi folyik a bicskei gyermekotthonban, a bicskei rendőrségen Bazsó László és Balázs Sándor rendőrkapitányok meg semmit nem tudtak ezekről a pedofil ügyekről. Tehát erkölcsi és büntetőjogi értelemben is felvetődik rendőri vezetők felelőssége, nem csupán a bicskei rendőrségen, hanem a Fejér megyei rendőrkapitányságon, és az országos rendőr-főkapitányságon is. Az eléggé köztudott, hogy az elegáns redőegyenruha mellé jár a rangjelzés is, de úgy tűnik már a vastag arcbőr is része a rendőri alapfeltételezésnek.

A filmekben mindig akad bátor rendőr, amelyik nem hajlandó elviselni a felettesei mocskát, de nem lehetett hallani arról, hogy valamelyik rendőr fejbe lőtte volna felettesét a bicskei pedofil dolgok eltussolása miatt. Talán a felcsúti cigányok elfelejtették beleírni ezt az epizódot a rendőrség forgatókönyvébe. Az biztos, hogy a rendőröknek is van családjuk, gyermekeik, de, hogy lelkiismeretük van-e, arra már nem mindenki merne esküt tenni a Bicskén történtek után.

Ez az eset Felcsút mellett lévő Bodmér településen esett meg, még az előtt, hogy a rendőrök nyomoztak volna a bicskei gyermekotthonban történt pedofil ügyek miatt. Bodméron történt, hogy egy férfi összeveszett a feleségével a lakásukban, és a feldühödött nő kihívta a rendőröket a férjére. A család teljesen rendezett körülmények között élt, nem italozott, kábítószerezett senki, fegyverük soha nem volt, és családi veszekedések sem voltak ismertek velük kapcsolatban. Ám ennek ellenére, a bicskei rendőrök azonnal vágtattak Bodmérra, merthogy a férj veszélyezteti a saját családjában a gyermekeket. A hatóság nem is vakarózott sokat a helyszínen, bár a férj nem gyújtotta a családjára a házat, nem vert véresre senkit, a rendőrök azon nyomban berakták a rendőrautóba és előállították a bicskei rendőrségre a gyanúsítottat. Aztán nem lett az egészből semmi, mivelhogy gyakorlatilag nem is történt semmi, és később bicskei rendőrségi körök úgy kommentálták az esetet, hogy muszáj volt a rendőröknek gyorsan intézkedni, mert a gyermekek elleni bűncselekmények bejelentéseit nagyon komolyan veszik a hatóságok. Később, ugyanez a bicskei rendőrség egy mozdulattal elsöpörte a bicskei gyermekotthon pedofil ügyeit, anélkül hogy eljártak volna Vásárhelyi János ellen. Szóval van ott bőr az arcokon vastagon…

A kamu nyomozás után persze minden úgy folyt a bicskei gyermekotthonban mint annak előtte. Legfeljebb az éles szeműeknek tűnt fel, hogy mégis van némi változás. Mert miközben a bicskei gyermekotthonban szexuálisan zaklatták a gyermekeket, a gyermekotthon eközben számos, nyilvános rendezvénynek adott otthont, amelyek szervezésében Bicske Város Polgármesteri Hivatala is segédkezett. A koncertek mellett, például a gyermekotthonban szokta tartani nagy csinnadrattával Balázs Sándor rendőrkapitány, látványos rendőrségi bemutatókkal egybekötött rendőrnapot. Hogy Bazsó László és Balázs Sándor r. alezredes milyen mértékben pedofil azt nyilván vizsgálni kellene, az viszont egészen bizonyos, hogy a kényszerű nyomozás miatt hírbe hozott gyermekotthont ily módon is igyekeztek tisztára mosni:

Gyertek csak emberek és lássátok! A bicskei gyermekotthonban jótékony rendezvények vannak, meg rendőrségi csinn-bumm cirkusz! Ez egy makulátlan gyermekvédelmi intézmény, a gyerekek álma!

Szóval megalapozott lehet az alapos gyanúja annak is, hogy a Vásárhelyi Jánost és társait, a pedofil bűncselekmények elkövetésében, illetve azok eltussolásában támogatta Bicske Városának fideszes vezetősége is. Név szerint: Tessely Zoltán bicskei polgármester, jelenleg országgyűlési képviselő, aki a hírek szerint jó viszonyt ápolt Vásárhelyi Jánossal. Továbbá utódja, Pálffy Károly bicskei fideszes polgármester, illetve helyettese Bálint Istvánné, a jelenlegi bicskei polgármester. Ámde mindezek a fideszes vezetők és a bicskei rendőrök együttesen is kevesek lettek volna ahhoz, a Vásárhelyi János pedofil ügyeit a szőnyeg alá söpörjék.

Merthogy létezik Magyarországon egy igen széles jogkörökkel felruházott hatóság, amely gyakorlatilag minden hatósági eljáráson rajta tartja a szemét. Ennek a szuperhatalommal rendelkező hatóságnak a neve: ÜGYÉSZSÉG. Az teljességgel kizárható, hogy az ügyészség nem tudott arról, hogy Vásárhelyi János és társai pedofil ügyei miatt nyomoznak a rendőrök 2011-ben, aztán a nyomozást minden eredmény nélkül le is zárták. Csak, hogy mindenki értse a hatósági szituációt: Amennyiben az ügyészség azt mondja, hogy márpedig a bicskei gyermekotthon ügyében a nyomozást mégis folytatni kell, akkor ha a fene fenét eszik, akkor is nyomozás fog folyni, ha van bűncselekményre utaló nyom az ügyben, ha nincs…

Most nyilván akadnak olyanok, akik erre azt mondják, hogy lárifári, mert a nyomozást a jogszabályi előírások szigorú feltételekhez kötik, és a hatóságok keze jogszabályok által meg van kötve és a többi blabla. Csak egy ellenpélda álljon itt a sok közül, ami nagy nyilvánosságot kapott. A brókerbotrány néven elhíresült bűneset kapcsán az ügyészség gyorsan eljárás alá vonta a brókerbotrányt kirobbantó rendőrtisztet, Molnár Csaba r. alezredest. Az alezredest ugyan a jogszabályokra hivatkozva, ám az ötvenes években alkalmazott koncepciós gyakorlat szerint gyanúsították meg, teljesen abszurd módon. Az ügyészség mindenáron ki akarta vonni a lelkiismeretes rendőri munkát végző alezredest a forgalomból, még mielőtt, hogy az általa kezdett nyomozati munka elérte volna a magas rangú politikai köröket. Rezgett a léc, de az alezredes végül megúszta a börtönt, de a rendőri pályafutásának véget vetett az ügyészség. Mindez a bicskei gyermekotthon ügyére lefordítva annyit jelent, ha az ügyészség akarta volna akkor mindenképp lett volna érdemi nyomozás, illetve az ügyészség beleegyezése is kellett ahhoz, hogy a bicskei rendőrség megszüntesse a nyomozást a bicskei pedofil ügyben. Ugyan van Bicskén ügyészség, ami a helyi rendőrséget felügyeli de ez felejtős, Felcsút körzetében a kényesebb ügyekben valójában vezető beosztású fő-fő ügyészek másutt döntenek, a bicskei ügyészség legfeljebb csupán a nevét adja valamihez, de az érdemi döntést feljebb hozzák prominens ügyekben. Tehát főügyészek is kellettek ahhoz, hogy ne legyen érdemi nyomozás a bicskei rendőrségen Vásárhelyi János és társai ellen 2011-ben.

Aztán eljött a 2016. év, amikor az RTL Klub híradása után mégis büntetőeljárás kezdődött a bicskei gyermekotthon ügyében, és ezzel egyidejűleg beindultak a „János bácsi ártatlan” csoportosulások is, a való világban és a Facebookon is.    János bácsi ártatlanságát bizonygató csoportoknak volt egy erős logikai mozgatórugója:

Ha 2011-ben ki lehetett vakarni a pedofil igazgatót a bűnügyből, akkor miért ne lehetne ugyanezt megtenni 2016-ban is?

Ám, hogy hogysem, a 2011-ben még sikeres pedofil mentés valamiért már nem működött 2016-ban. A büntetőeljárást lefolytatták, és amely következtében 2019-ben jogerősen bűnösnek találták Vásárhelyi Jánost. Több mint tíz év börtönt kapott. Tehát a Felcsút környékén már régóta szájról-szájra terjedő hírek teljesen igaznak bizonyultak, és ettől fogva csak a teljesen oktondiakkal lehetett elhitetni azt a süketséget, hogy János bácsi ártatlan. Aztán az ügy lezárult, a bűnösök elnyerték méltó büntetésüket, viszont ezzel rögtön keletkezett egy újabb elgondolkodtató része a történetnek:

Ez pedig az a tény, hogy 2016-ban mégis büntetőeljárás indult a Vásárhelyi János és társai ellen. Ne értse félre senki nem az a probléma, hogy indult, csak az előzmények ismeretében adódik a kérdés, hogy valójában miért indult mégis érdemben büntetőeljárás a bicskei gyermekotthon pedofil ügyei miatt. Persze hallottuk már az indokot: az RTL Klub híradása miatt muszáj volt megindítani a nyomozást.

A jogszabályok szerint az eljárás megindítása szükséges és jogszerű volt ez nem vitás, de ez itt Magyarország, és arra ne vegyen mérget senki, hogy az RTL Klub híradásának akkora hatalma volna, hogy amit ott bemutatnak, az miatt a hatóságok rögvest fejvesztett nyomozásba fognak. Ebben az országban nem így működnek a dolgok! Váradi András, halálának az ügyét is bemutatták az országos médiákban, és mégsem indítottak büntetőeljárást a hatóságok. Pedig a körülmények ismeretében, a jogszabályok alapján fennállt annak a megalapozott gyanúja, hogy Váradi Andrást politika utasításra likvidálták. Az ország Váradi András halálától volt hangos, és mégsem indítottak büntetőeljárást. A hatóságok megállapították, hogy Váradi András az önkormányzati választásokat megelőző estén, életszerű módon nekisétált a szemből jövő, kivilágított, osztrák–magyar állampolgár Mercédeszének a Göböl-pusztai úton, és semmiféle nyomozás, büntetőeljárás nem is indítottak Bandi halála miatt. (Megjegyzés: amit Dr. Magyar György kezdeményezett a bíróságon, az magánvádas eljárás volt, nem pedig hatósági büntetőeljárás, ahol bűncselekmény miatt nyomoznak.)

Öngyilkos lett Bicskén egy gyermekotthonos fiú, aki pedofil bűncselekmények áldozata volt, és ezt bemutatta az RTL Klub. Azt ne higgye senki, hogy azok a fő-fő ügyészek, akik 2011-ben még egyáltalán nem akartak nyomozást Vásárhelyi Jánosék ellen, azok az RTL Klub híradása után hirtelen berezeltek:

…Mert mi lesz most akkor velünk, ha nem nyomozunk, mert az RTL Klub leadta, hogy öngyilkos lett egy fiatal Bicskén, akit állítólag Vásárhelyi János molesztált?

Nos semmi nem lett volna ha nem nyomoznak, legalábbis az RTL Klub miatt biztosan nem. A Göböl-pusztai juhász likvidálása miatt sem vonultak dühödt tömegek az utcára, egy gyermekotthonos fiú halán is simán átlépett volna a magyar társadalom. Hogy a nyomozás nem Bicskén indult hanem Budapesten, az teljesen mellékes ebben az esetben. Azok a magas rangú vezetők akik azt akarták 2011-ben, hogy ne derüljön ki semmi Vásárhelyi János pedofil bűntetteiről, azok 2016-ban Budapesten, és az országban bárhol másutt is meg tudták volna tenni ugyanezt. A nyomozásra nyilvánvalóan azért bólintottak rá mégis a hatalmasok, mert valami okból kényszerítve voltak erre. A kényszerhez önmagában az RTL Klub híradása minden bizonnyal nagyon kevés lett volna. Viszont akkor mi okuk lehetett mégis a bicskei pedofil ügyben a büntetőeljárás megindításához, amelyben végül Vásárhelyi Jánost börtönbüntetésre ítélték? Amint azt utólag megtudtuk, Vásárhelyi Jánost az Orbán Család céges ügyvédje képviselte a pedofil ügyben. Okkal vélelmezhető tehát az, hogy valaki kényszerítette ki a bicskei pedofil ügyben a valódi büntetőeljárást. Egyébiránt Orbánéknak elég lett volna felvenniük a telefont, és újra nem lett volna semmilyen nyomozás. Az megvan amikor Orbán Viktor Vásárhelyi Jánossal együtt kampányol a színpadon? Videó itt:

Tehát olyasmi történhetett, hogy valaki borított a hatalmasok közül, és például kilátásba helyezte, ha nem lesz büntetőeljárás Vásárhelyi János ellen, akkor fontos körök kellemetlen dolgait kiborítja. Az illető lehetett akár valami miatt sértett főügyész, lehetett fontos pénzember, vagy a politika köreiből valaki, akár szintén egy magas székben ülő pedofil. Az illető nyilván olyan helyzetben lehetett, hogy Orbánék nem tudták hatástalanítani. Egy ilyen szituációban nyilvánvalóan a Vásárhelyi János beáldozása volt a kisebbik rossz, és ezért ezt választották. A kiváltó ok lehetett valamilyen vitás ügy Vásárhelyi János köreivel, vagy a bicskei gyermekotthonnal kapcsolatban. Akkoriban a bicskei gyermekotthon a fővároshoz tartozó intézmény volt, ami már önmagában is érdekes helyzet, hiszen Felcsút vonzáskörzetében minden a Fidesz hatalmában van. Egy fővároshoz tartozó intézmény Felcsút mellett, aminek Orbán közeli vezetője van, aki mellesleg pedofil. Izgalmas!

Gondoljunk bele abba, hogyan is működik a pedofilok világa. Az teljesen világos, a pedofil hajlam nem függ sem nemtől, sem iskolai végzettségtől, sem pedig rangtól, beosztástól, sem politikai hovatartozástól. Vásárhelyi János például az intézmény igazgatója volt és pedofil. Az egészen nyilvánvaló, hogy egészen más módszerekkel operál az élet perifériájára szorult pedofil hajléktalan, és másként egy egy magas beosztásban lévő pedofil. A pedofil hajléktalan minden bizonnyal az utcán próbálja felkutatni áldozatait, amíg a vezető beosztású pedofil nyilván szert tesz olyan kapcsolattokra, amelyek diszkréten szállítják számára az áldozatokat. Erre egész bűnözői iparág épül,  amelyek  nem ritkán nemzetközi szinten működnek.

Az árvák zaklatása nem új keletű dolog, már a középkorban a főpapok és más hatalmasságok is az árva gyereket használták fel perverz hajlamaik kiélésére. Az szerepelt a médiában, hogy Vásárhelyi János családjában egyházi személyek is vannak? Hogy nem annyira tolták ezt sem… Sebaj, itt egy másik, felmentő kérdés: Tud valaki megnevezni olyan főpapot, amelyik igyekezett segítséget nyújtani egy bicskei pedofil bűnözőnek? Ah, most többen Balogh Zoltán református püspök nevét ordítják, ökölbe szorított kézzel… Nos ezek szerint mifelénk Magyarországon sincs még nagyobb világosság, mint a sötét középkorban. Tehát a Vásárhelyi János elleni ügyet kikényszerítő személy lehetett akár maga is pedofil, akár ebben viszonylatban is összekülönbözhetett valaki a pedofil bicskei igazgatóval. Ám lehet, hogy az illető nem rendelkezett szexuális aberrációval, és egészen más természetű dolog állt a háttérben.

Az feltűnt már, hogy a bántalmazott bicskei gyermekotthonos gyerekek egy részének nem magyar neve van? Ez nyilván azért van, mert ők nem Magyarországon születtek. Valószínűsíthetően amikor ide kerültek még voltak közöttük olyanok is, akik még nem is voltak magyar állampolgárok. Bonyolult a dolog? Nem annyira mint amennyire elsőre látszik! A bicskei áldozatok, legalábbis azok egy része, Erdélyből került ide valami módon, és mint azt sokan tudják, Erdély Romániában van már elég rég óta. Az idők során létrejöttek vegyes házasságok, kapcsolatok románok és magyarok között, amely következtében születtek olyan gyerekek, amelyek bár román neveket viselnek, de ragaszkodnak a magyar gyökereikhez.

Hogy minek Romániából importálni árvákat, amikor itt is több az árva gyerek a kelleténél? Erre a kérdésre a diszkréció a válasz. Ha egy pedofil szemszögből nézzük a dolgokat, márpedig a bicskei gyermekotthonban így nézték, egy másik országból származó árva gyerek sokkal jobban megfelel a pedofil céloknak. A külhoni születésű szerencsétlen árvának nincs a közelben senkije, nem kell attól tartani, hogy hirtelen előkerül egy távoli rokon, egy családi ismerős aki részvéttel viselkedik a gyermek iránt, és kavarni kezd a molesztált gyerek miatt. Egy külföldi árvának Magyarországon senkije nincs a nevelőin, és hivatalos gyámjain kívül. Egyszóval egy meglehetősen elszigetelt a külföldi importból származó árva, és nagyon ideális a pedofilok számára.

Ha mindezek a dolgok eljutnak egy bűnügyi nyomozó elméjébe, hogy külföldi származású árva gyermekeket ellen követtek el pedofil bűncselekményeket egy gyermekotthonban, akkor a bűnügyi szakembernek úgy tizenöt másodpercre van szüksége ahhoz, hogy bevillanjon az agyába a kifejezés: GYERMEKKERESKEDELEM! Mi nem vagyunk bűnügyi szakemberek, nekünk több időre van szükségünk mint tizenöt másodperc, de végül mi is eljutottunk idáig. De ha eljutottunk idáig, ne is álljunk meg itt, és próbáljuk kideríteni, hogy vajon van-e Romániához köthető száll a bicskei pedofil ügyben. Mondjuk itt van mindjárt K. Endre, teljes nevén Kónya Endre, aki kizárólag románul társalgott a sebtiben helyszínre hívott haverjával, amikor a Gulyáságyú Média autójába beletolatott Bicskén.

K. Endre Erdélyi, vagyis Romániából származik, a rokonsága ma is ott él, tehát vannak román kapcsolatai. K. Endre a hatóságok szerint nem molesztálta a gyermekeket, ő volt az aki segédkezett a pedofil ügyekben az igazgatónak, és hamis tanúzásra próbálta rábírni az áldozatokat. Tehát ott tarunk, hogy valószínűsíthetően Romániából (is) kerültek ide valahogy árvák, kiket pedofil célokra használtak. Megalapozott lehet annak a gyanúja, hogy a bicskei pedofil ügyben jogerősen elítélt, majd köztársasági elnöki kegyelmet kapott Kónya Endre lehetett a közvetítő, beszerző, bonyolító, aki révén kerültek a kiválasztott, Romániából származó árvák a bicskei gyermekotthonba. Lehet, hogy pedofil román kapcsolatai miatt érdemelte ki Kónya Endre a köztársasági elnöki kegyelmet. Erdélyben is akadnak akik bevállalnak mindenféle szennyes dolgot, például vannak hírek arról, hogy akár olyan személyek is szerepelhetnek Erdélyben a szavazólistán, akik már nincsenek is az élők sorában.

Ha a halottakkal politikai üzleteltetést folytatnak magasabb körök arra felé, miért ne szövetkeznének politika körökhöz kapcsolódó pedofilokkal is? Egyébként K. Endrét Zamecsnik Péter sztárügyvéd védte, bár azt nem tudni, hogy honnan volt pénze sztárügyvédre.

Mint utóbb kiderült (!) volt egy harmadik elítélt is,  K. Béla, akiről kiderült, hogy csákvári származású, teljes neve Kunstár Béla, de ő nem került börtönbe mert feltételes börtönbüntetést kapott. Kunstár Béla pályafutása is megér egy misét, az üzleti életben is mozgott, egyebek mellett 400 milliós árbevételű cégben is megfordult. Róla itt található átfogó ismertető.

Kicsit ugorjunk vissza arra az előző részre, hogy a hatóságok, vagy ha úgy jobban tetszik Orbánék, valójában csak azért indíthatták meg az eljárást Vásárhelyi János ellen, mert ez lehetett a kisebbik rossz, ha nem teszik valaki nagyobb tételben borítja rájuk a bilit. A jelek szerint, a hatóságok bár valóban büntetőeljárást folytattak 2016 után, de az eljárást gyakorlatilag Vásárhelyi Jánosra, és a legszűkebb környezetére szabták. Úgy tűnik, mintha valaki csak Vásárhelyi fejét követelte volna tőlük. Ugyan elítélték Kónya Endrét is, de ő már a börtönbüntetésének egy részét a saját lakásában töltötte, és közben gond nélkül utazgatott az országban, majd a köztársasági elnöki kegyelemmel eltörölték a priuszát is.

Egy ilyen ügyben ahol felmerül, hogy egy másik országból való árvákat molesztálnak pedofil vezetők, alapból vizsgálni, ellenőrizni kellett volna Vásárhelyi János teljes kapcsolatrendszerét a nyomozás során. Kikkel állt kapcsolatban, mely kapcsolatai kerültek kapcsolatba a gyerekekkel, és milyen módon. Telefonhívások, GPS adatok, minden olyan, ami a ma technikai körülmények között könnyűszerrel elérhetők a bűnüldöző hatóságok számára. A nyomozásról gyakorlatilag semmit nem hoztak nyilvánosságra, de nagyon úgy fest, hogy Vásárhelyi János kapcsolatrendszerét nem vizsgálták a bűnügyi hatóságok.

De álljon itt valami konkrétabb. Él Felcsút környékén egy aberrált viselkedésű egyén, Balogh István sírköves vállalkozó Bodméron. Neki már régóta zavaros dolgai vannak, iskolából hazafelé tartó kisiskolás gyereket buzizott le a buszmegállóban, baltával rontott fiatalokra a falu kultúrházában, engedéllyel tartott rendezvényen, és még a tv híradásaiba is bekerült, a temetői jogsértő tettei miatt.

Különös módon nem szokott ellene büntetőeljárást folytatni a bicskei rendőrség, holott a rendőri vezetők is tudtak tetteiről. A hosszú időn át a bodméri baltás Balogh István volt a Bodméri Református Egyház gondnoka is, és aberrált magatartása ellenére a Bodméron lakók polgármesterüknek is megválasztották. A tisztségeitől csak azután kényszerült megválni, miután Bodméron a templom előtti közterületen, karóval véresre verte a könyvelőnőjét.  Ekkor a közelben lakók kihívták a rendőrséget, a bicskei rendőrök jöttek is, akik azonnal mentőt hívtak a bántalmazott nőhöz mert az orvosi segítségre szorult. Aztán a bicskei rendőrök Balogh Istvánnak mondták, hogy most már menjen haza, és a bicskei rendőrök a hathatós intézkedés után elégedetten távoztak a helyszínről. Érdekes egy történet ugye? Nyilvánvaló, hogy valami fontos beosztású nagykutya áll az aberrált Balogh István mögött, és az menti ki ezt a mocskos alakot mindenből.

Felcsút környékén úgy tudni, hogy az aberrált bodméri baltás Balogh István is kapcsolatba került a bántalmazott gyermekotthonos gyerekekkel. Talán éppen annak a fiúnak volt a hivatalos gyámja, aki öngyilkos lett Bicskén. A fiú még a magyar állampolgárság felvételéhez szükséges vizsgát is a bodméri önkormányzatnál végezte Balogh István bábáskodásával. Meglehetősen életszerű az a feltevés, ha egy ilyen hírhedten aberrált személy mint amilyen a Balogh István, kapcsolatba kerül a pedofil Vásárhelyi János áldozatával, akkor ott olyasmi dolgok történnek, amit normális emberek nem tudnak, és nem is akarnak elfogadni. Mondják, hogy nincs új a nap alatt és tényleg, semmi hír arról, hogy a bodméri Balogh Istvánt elmarasztaltál volna a bicskei pedofil ügyben. Nem nehéz rájönni mi történt: a mögötte álló fontos ember, megint kimentette Balogh Istvánt még mielőtt bármi baja esett volna. Megeshet, hogy a mögötte álló fontos ember maga is pedofil. Mondjuk az apja még nem volt az, de a mai fideszes világban a magasban ülők már messzire gurulhatnak a tisztességes emberi gyümölcsöt termő fától.

Szóval sanszos, hogy Orbánék csak azt nyomoztatták ki a bicskei pedofil ügyben amit nagyon muszáj volt, és gondosan ügyeltek arra, hogy azon túlmenően SEMMI és SENKI ne kerüljön bele a szórásba. Abszolút biztonságra törekedtek, ezért volt ott Szmulai István az Orbán Család céges ügyvédje, Vásárhelyi János védőjeként. Nyilván már többen is filóztak azon, vajon minek kellett a pedofil bicskei igazgató mellé Orbánék ügyvédje, ha Vásárhelyi János mégis úgy lekaszálták mint a rétet.  Az Orbánék ügyvédjének nyilván nem az volt a feladata, hogy Vásárhelyit kimentse, valójában felügyelt Vásárhelyi Jánosra, nehogy az elkeseredésében tüzelni kezdjen mindenkire, aki a bicskei pedofil ügyben érintett volt.

Az megvan, hogy Karácsony Gergely Budapest Főpolgármestere meghallgatásra rendelte be azokat a vezetőket, akik munkakörükből kifolyólag érintettek voltak a bicskei gyermekotthonnal a pedofil bűncselekmények idején? Aztán az történt, hogy egyetlen sem jelent meg közülük, és nem is mondott sehol semmit a a bicskei gyermekotthonról, holott valamit biztosan tudhatnak az ott hosszú éveken át folyó dolgokról. Meglehet, hogy mindegyikőjük pedofil hajlamú, bár ez nem valószínű. Sokkal életszerűbb az a feltevés, hogy ők több mindent tudnak a bicskei pedofil ügyekről, és félnek megszólalni. Tudhatják például azt, hogy a bicskei pedofil igazgató egy kiterjedt pedofil hálózat része volt, sok magas beosztású embert volt érintve a külföldi gyerekek beszerzésében, talán arról is tudhatnak valamit, hogy talán fontos emberek számára is közvetített gyereket a pedofil bicskei igazgató. Ha így van, akkor érthető, hogy nem is mentek el, hiszen egy ilyen pedofil maffiának amiben Orbánék is benne vannak, hosszú a keze, és ha valamit véletlenül kikotyognak, akkor karrierjüknek búcsút mondhatnak a családjukkal együtt.

Egy bűnügyi eljárás persze más tészta, az nem főpolgármesteri kívánságműsor, de vélhetően meg volt szabva, hogy meddig nyújtózkodhat a nyomozás, és nem tovább. A bűnügyi nyomozók számára egyébként is vannak határok politikai utasítások nélkül is különösen akkor, ha egy másik országba vezetnek egy bűnügy szálai. A magyar nyomozó nem mehet el Erdélybe nyomozni, hiszen az egy másik állam hatóságainak területén fekszik. Viszont nem kell ilyenkor a Dunába ugrani a lelkiismeretes nyomozónak, hiszen már régóta létezik a nemzetközi rendőrség, amit INTERPOL néven ismerünk. Hallott valaki arról, hogy a magyar hatóságok értesítették volna az INTERPOLT a bicskei pedofil ügy miatt? Hogy erről nem hallott senki. Pedig lehet, hogy nem ártott volna bevonni az INTERPOLT az nyomozásba…

A bicskei pedofil ügy ”irányított felderítése” nem egyedi eset a magyar igazságszolgáltatásban. Gondoljunk csak a móri mészárlás ügyére, ami minden volt csak nem bankrablás, hiszen szabályszerűen kivégezték az összes alkalmazottat, viszont a nyitott trezorban lévő halom pénzhez hozzá sem nyúltak. Aztán bizonyítékok nélkül, de jogerősen életfogytiglanra ítélték Kaiser Edét, első, másod, és harmadfokon. Természetes mindez az illetékesek szerint teljesen jogszerűen történt, és egyetlen hatósági személyt sem vontak felelősségre. Aztán ott volt Váradi András, a Göböl-pusztai juhász halálának ügye. Amiről azt derítette ki a rendőrhatóság, hogy az csupán egy szokványos gázolásos baleset volt. Aki nem teljesen hülye az persze tudhatja, hogy Váradi András halála minden volt, csak éppen baleset nem. A bicskei pedofil is egy újabb ilyen a hasonló esetek sorában, amikor ugyan lefolytatnak ugyan valamilyen korlátolt eljárást a bűnüldöző szervek, de a teljes igazságot eltitkolják előlünk.


Sokak szemét szúrja az Orbán család érintettsége a bicskei pedofil ügyben:


 – Orbán Viktor együtt lép fel Bicskén a gyermekotthon pedofil igazgatójával, akiről Felcsút környékén az a hír járja, hogy szexuálisan zaklatja a gyermekotthonos gyereket.

 –  A 2016. évben amikor mégis valódi büntetőeljárás indul Vásárhelyi János ellen, Szmulai István az Orbán család céges ügyvédje védi a pedofil igazgatót.
 
 – Kirobban K. Endre kegyelmi botránya, és az is kiderül, hogy a bicskei gyermekotthon kapcsolatban állt a miniszterelnök testvére, ifj. Orbán Győző által alapított sportegyesülettel.

 – Ezek után Orbán szinte menekül a pedofil ügytől, egy pillanat alatt kirúgja a köztársasági elnököt és az igazságügyi minisztert. Video itt:
 


Mindezek alapján biztosra vehető, hogy Orbán Viktornak köze van a bicskei pedofil ügyhöz. Orbán profi politikus, amikor tesz valamit valaki érdekében, azért teszi mert mindaz az ő érdekeit is szolgálja. Ez a megállapítás a bicskei pedofil ügyre is igaz, Orbánék azért voltak ott mindig Vásárhelyi János körül, mert érdekük fűződött hozzá. Azt időnként megfuttatják a közösségi médiában, hogy Orbán veri a feleségét, de arról semmi hír, hogy az Orbán családban pedofilok lennének. Az teljesen kizárható, hogy Orbánék valamilyen módon anyagi hasznot akartak húzni Vásárhelyi Jánosból, hiszen a Orbánék annyi pénzt nyúlnak le amennyit csak akarnak. Ezek után marad a legkézenfekvőbb ok, Orbánnak politika érdeke, illetve haszna volt a pedofil bicskei igazgatóból.

Már korábban eljutottunk oda, vélelmezhető az is, hogy Vásárhelyi János nem csupán saját célra használta fel az árvákat hanem más, szintén aberrált hajlamúaknak is közvetítette őket. Amióta pedofilok léteznek, a pedofilok áldozataiból azóta egyfolytában hiány van. Egészen biztos, hogy soha sincs annyi áldozat, amennyi kielégítené a pedofil igényeket. Ebből az következik, hogy az ilyen célra alkalmas gyerekeket komoly haszonnal lehet kiközvetíteni fontos beosztású pedofiloknak. Ez is így van a sötét középkor óta. Ezen a ponton viszont érdemes elgondolkodni, hogy milyen érdek fűzhette Orbánt a bicskei pedofil igazgatóhoz.

Orbán kétharmados hatalma úgy áll össze, hogy azt mondta az ilyen-olyan politikai gúnyát hordó falkavezéreknek, álljatok ide mögém és lesz lé meg amit akartok. Na és, ha valamelyik kiszemelt falkavezér éppen pedofil, és pedofil hajlamai kiéléséhez épp gyerekre van szüksége? A jelenlegi ismereteink szerint, Orbán rendelkezett olyan kapcsolattal, amelyen keresztül akár pedofil igényeket is ki tudott elégíteni szükség esetén.

Arról azonban a médiában megszólalt gyermekotthonos gyerekek sem beszéltek, hogy Vásárhelyi János más pedofiloknak kiközvetítette volna őket. Mindez nem jelenti azt, hogy nem történtek ilyen esetek. Felcsút környékén beszélnek arról, hogy voltak olyan gyermekotthonos gyerekek is, amelyek egy idő után elfogadták a molesztálást, és mintegy együttműködtek Vásárhelyi János pedofil magatartásával. Az ilyeneket a pedofil igazgató bőkezűen jutalmazta. Nyilvánvaló, hogy azok a gyerekek amelyek ily módon hasznot húztak, és együttműködtek a pedofilokkal, nem óhajtanak a média elé állni. Egyébként a másodrendű vádlott Kunstár Béla esetében a bíróság enyhítő körülménynek vette, hogy az aktusok ”kölcsönös beleegyezéssel” történtek, vagyis a gyerekek között voltak akik pénzt kaptak tőle. Mindenesetre teljesen valós lehet a feltevés, hogy Vásárhelyi Jánosnak az volt a feladata, hogy kiszűrje a gyermekotthonos gyerekek közül a megbízhatóakat, amelyek aztán gond nélkül közvetíthetők mások számára is.

Egy minden részletre kiterjedő, alapos nyomozás hiányában, mindezek a hit kategóriájába tartozó dolgok. Azonban meglehetősen naiv dolog azt hinni, hogy Vásárhelyi János egymaga, több mint egy évtizeden keresztül hatástalanítani tudott volna mindent, és mindenkit, minden hatóságnál, minden fórumon, ahol csak szemet szúrt bicskei gyermekotthonban folytatott gyerekmolesztálás. Orbánék többszintű érintettsége, a gyermekotthont felügyelő fővárosi vezetők némasága, az eltussolásokhoz szükséges hatósági személyek széles köre miatt, meglehetősen életszerű az a feltevés, hogy a bicskei pedofil ügy mögött, egy  politikai kapcsolatokkal átszőtt, magas beosztású személyek által irányított pedofil maffia állhat. Erre utalhat az a tény is, hogy intenzíven igyekeznek eltüntetni a netről a felsőbb körök bicskei pedofil elítéltekre utaló kapcsolatait eltüntetni az internetes oldalakról.

Abban viszont ne reménykedjen senki, hogy a hatóságok majd elénk tárják a teljes igazságot. Amire eddig fény derült a bicskei pedofil ügyben, az igazából eddig sem a hatóságok jóvoltából történt. A bicskei pedofil ügynek egyik tanulsága az, ha a egyszer mégis úgy döntenénk, hogy tisztességes viszonyok között szeretnénk élni a saját hazánkban, nem ártan megbarátkozni a gondolattal, hogy nekünk civileknek kell csatába indulni és megvívni a harcot a tisztességes közállapotokért.



Mentett oldalak:

https://drive.google.com/file/d/1lZigRaLpT9k0kduvkyWVlq8YifFJwR-H/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1TWZ7thZK23J1eWOQdIhdF904N2Kg4m_I/view?usp=sharing




További oldalak

Címkék >

További lehetőségek