Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A hűséges kapitány, meg a Fideszes Mészáros



- Felcsúti rémmesék sorozat-


Készült:A Merész-elek kapitányság, mint civil kezdeményezés megbízásából

Készítette: Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa



Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kapitány. A kapitány rendőr volt, és ez a rendőrkapitány ügyelt a rendre Felcsút környékén.

Felcsútkörül szépen, rendben mentek a dolgok sokáig. Mondjuk, ha valamelyik Fideszes részegen vezette az autóját, vagy más stiklije volt, csak elment a gyökér Fideszes, dr. Bazsó Lászlóhoz, (mert így hívták a derék rendőrkapitányt) aztán lepengette a megfelelő jattot, és már mehetett is isten hírével. El volt intézve az ügye.  Mondom: rendben mentek a dolgok Felcsút körül.

De egyszer aztán mi történt?  Az történt, hogy a rendőrök éppen Felcsúton ellenőrizték a közlekedőket. Ott meg aztán kit állítottak meg a rendőrök? Bizony nem volt az más, akit a rend derék őrei lemeszeltek, mint a Mészáros Lőrinc. De aztán vajon ki ez a Mészáros Lőrinc, Felcsúton? Ejnye-ejnye, Kedves Olvasó! Te talán nem tudod, hogy a Felcsúti Mészáros Lőrinc kezeli az Orbán vagyon tekintélyes részét?

Ezt Felcsút körül mindenki tudja! Tudod, az úgy van, hogy Orbán Viktornak még egyetlen percig sem volt olyan munkahelye, mint mondjuk neked. Viktor Bácsi egész életében politikus volt. Ezért aztán neki minden évben be kell vallania a vagyonát. Hogy láthassa mindenki, mennyi az annyi.

Az meg aztán virítana, amikor egy lepasszolt ország adósodik, a vezetőjének a vagyona meg gyarapodik. Ezért aztán hogy a mennyi is legyen elég, meg az annyi is maradjon jó sok, Viktor Bácsi meg a Mészáros Lőrinc Felcsúton, egymás tenyerébe csaptak. Viktor Bácsi éldegél továbbra is a szerény politikusi fizetéséből, a Mészáros Lőrinc meg beossza azt a néhány milliárdot, ami innen-onnan a Mészáros és Mészáros KFT. t-hez érkezik. Hogy honnan is érkezik ez a kis pénzecske a Mészáros Lőrinc cégéhez?
Kedves Olvasó! Kérlek, ne okvetetlenkedj már annyit! Jól jár a Viktor Bácsi. Jól jár a Mészáros Lőrinc. Hogy te meg megint így jártál?! Hát istenem! Ez már csak így megy itt Felcsútkörül, Magyarországon, 2011-ben.

Szóval... A rendőrök lemeszelték a Mészárost Felcsúton. Éppen közlekedett. Éppen akkor, amikor Viktor Bácsi úgy döntött, legyen Felcsúton Fideszes a polgármester. Az mégsem járja, hogy Viktor Bácsi Felcsúton risztelget, közben meg Felcsúton Akárki a polgármester.
Legyen Mészáros Lőrinc a Felcsúti polgármester! Na, hogy simán menjen a szavazás, Lőrinc, a Mészáros, vajazott urasan a cél érdekében. Hamarjában szét is osztott egy-két ezer hektár termőföldet, az államéból a Felcsúti gazdák között.
- De aztán én legyek ám a polgármester! Mert különben lesz nemulass!
No, mit ad isten, a rendőröknek meg épp az időközi polgármester választás előtt jutott eszükbe meszelni... Talán ők nem kaptak szántóföldet az államéból... De mit is kezdtek volna vele, nincs eke a rendőrautókon. Gumibottal meg nem lehet kapálni...  Ezért aztán a rendőröknek nem maradt más, mint a meszelés.

Hanem aztán, hogy, hogysem, de ez a rendőri meszelés, Felcsúton, az időközi polgármesteri választások előtt, igen eredményesre sikeredett.
Képzeld, Kedves Olvasó! A Fideszes, Mészáros Lőrinc, Felcsúton, ittasan közlekedett! Persze ezt már a rend derék őrei sem nézhették tétlenül. Mert ugye a szabály, az szabály, akár Fideszes az illető, akár nem. El is vették Mészáros Lőrinc jogosítványát hamarjában. Másnap aztán csuda dolog történt. Dr. Bazsó László, rendőrkapitány, arra ébredt, hogy ő már nem kapitány. Sőt, már nem is rendőr. Biztosan jó hosszú éjszakája lehetett, mert reggelre éppen elérte a nyugdíj korhatárt. Kesergett is szegény Bazsó - hát nem sikálta el ő hűségesen a Felcsútkörüli Fideszesek ügyeit a rendőrségen, évekig? Még csak sokat sem kért az ügyekért. Szolid árak - nagy forgalom! Így is maradt a haszon a bolton, hisz elég gyakran bebukott valamelyik rabló Felcsútkörül valamibe. Most meg egy ilyen filléres ügyért nyugdíjba vágják az embert. Jatt nélkül!

De nem volt mit tenni. Viktor Bácsi már hozatott új rendőrkapitányt Felcsútkörnyékére. Biztos, ami biztos, egyenesen a belügyminisztériumból. Így történt, hogy Mészáros Lőrinc, már másnap, rendhagyó módon kapta vissza a jogosítványát. Még fizetni sem kellett neki érte. De ki is vágta a rezet az időközi polgármesteri választáson a Mészáros Lőrinc. Ő lett a Felcsúti polgármester! El is határozta Mészáros Lőrinc, hogy átszervezi ezt a jogosítvány visszaadó ügymenetet. Ezen túl majd ő eldönti, kinek mennyiért sikálják el az ügyét a rendőrségen. Majd valahogy szorít ennek a bevételnek egy kis helyet a Mészáros KFT. pénztár könyvében...

..Bizony, így esett, hogy amikor a rendőrök országszerte attól féltek, hogy Orbán Viktor elveszi a nyugdíjukat, Dr. Bazsó László rendőrkapitány meg éppen Viktor Bácsi közben járására vonult nyugállományba... Ettől fogva minden rendőr tudja a környéken, ha idő előtt nyugdíjba akar kerülni, elég csak Felcsúton meszelni...

Felcsútkörül meg ez óta mondják az emberek, ha karambolt látnak: nekiment, mint rendőrkapitány a  Mészárosnak...




Csúszik a nyúl jégen havon,
kivágták a Bazsót - nagyon!
Korrupt volt, a fene bánja,
Bicske rendőr kapitánya.

Sokan mégis súgnak-búgnak,
új kapitány? Merre húzzak?
Mennyi lesz a stikli ára?
Rendőrségi tarifája?

Mennyit kell a zsebbe tenni,
a jogsit így vissza nyerni?
A rend most már nem a régi,
az árazást a Fidesz végzi.

Ne csüggedj ha tetten érnek,
Fideszes vagy? Kedvezményes!
Kiszámolja majd az árat,
Viktor Bácsi tanítványa.

Felcsút egén csillag fénylik,
szuper nova, így becézik.
Mert Felcsút körül új az isten,
a Lőrincnek párja nincsen!


Bevont jogosítványok ügyeinek intézése Felcsúton.

Ittasan vezetett? Gyorsan hajtott? Elvették a jogsiját?

Bevont jogosítványok visszaszerzése, akár 24 órán belül!

Igény esetén rendőrkapitány cserét is intézünk.

Referencia! Garancia!

További részletekről érdeklődni lehet a Mészáros KFT.-nél Felcsúton.

Érdeklődjön teli zsebbel! Így önt is várjuk!

(a fenti ajánlatot nem Fideszesek, nem vehetik igénybe. Rájuk, a szabálysertések esetén kiróható szankciók irányadóak)






További oldalak

Címkék >

További lehetőségek