Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Cecília néni a bűnös Felcsút környékén?

Pesti Központi Kerületi Bíróság

22.B.10.605/2022


Címzett: Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész

Küldő: Hajnáczki Csaba



Irat tárgya: Eljárás kezdeményezése

2023 Július 14. kelt. Iratomban bejelentést tettem Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvosnál, a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetőjénél, a 2060 irsz. Bicske Kisfaludy utca 25.3 szám társasház földszintjén évek óta fennálló közveszélyes állapot miatt – amely szerint szennyvíz kerül a földszinti lakásba az emeletről. A társasház ügyeit Peck Edina intézi, akit bár nem választottak meg a társasház közös képviselőjének, a társasház ügyeit ő intézi, azért, hogy a Felcsút környéki titkosszolgálat által delegált társasházi közös képviselő személye rejtve maradhasson.

Peck Edinának és a vele kapcsolatba álló személyeknek, így a titkosszolgálati vezetőknek, valamint Dr. Balázs Sándor alezredes, bicskei rendőrkapitánynak is tudomása van arról, hogy a földszinti lakásba szennyvíz kerül az emeletről érkező meghibásodott szennyvíz vezeték miatt. Azonban az illetékesek semmit nem tettek a közveszélyes állapot megszüntetése érdekében, tudatosan fenntartják a közveszélyes állapotot a társasházban. 

Bár Dr. Müller Cecília a médiában szívesen tetszeleg az országot vírustól, fertőzésektől óvó jótevő képében, ám a mindennapokban a a Nemzeti Népegészségügyi Központot vezető víruslady a kisujját sem hajlandó mozdítani amiatt, hogy egy kilencvenhárom éves haszonélvező lakó nyakába folyik a szennyvíz az emeletről úgy, hogy az illetékesek évek óta tudnak a társasházban kialakult veszélyhelyzetről.

Sajnálatos tény, hogy az országos tisztifőorvos sem tartotta fontosnak a közveszélyes állapot megszüntetését a Bicske Kisfaludy utca 25.3 szám társasházban, hiszen az értesítése óta eltelt időben még arra sem voltak hajlandóak az illetékesek, hogy szakembert küldjenek a társasházba, aki feltárja a hiba pontos okát, és szakvéleményt fogalmazzon meg a bejelentett közveszélyes helyzet miatt.

A Müller Cecíliánál történt bejelentést követően, az érintett földszinti lakásban lakó É. néni egy családtagja megismételte Peck Edinánál a közveszélyes állapot bejelentését, ám ezt követően sem történt semmi, sem szakember nem érkezett, aki feltárná a bejelentett esetet műszaki vonatkozásban, sem a közveszélyes helyzet elhárítása érdekében sem tettek semmit az illetékesek.

Természetesen egy legfőbb ügyésztől nem várható el, hogy az élet minden szakirányú területéről mélyreható informáltsággal bírjon, és elképzelhető, hogy Dr. Polt Péter legfőbb ügyész még nem került közvetlen érintkezésbe kommunális szennyvízzel a pályafutása során, és nem az ilyen típusú ügyek képezték a doktori disszertációja fő témáját.

Mindennek okán, az elemi tisztánlátás érdekében előadom a jelen eljárásban, hogy a szennyvíz veszélyes anyag, fertőzéseket okozhat. Mindez régóta tudott dolog, hiszen már a középkorban a római birodalomban külön csatornákat építettek, annak érdekében, hogy a fertőző szennyvizet az emberektől elszeparálják. Mindezt igyekeztek az módosabb romaiaknál alkalmazni éppúgy, mint a szegényebb római polgároknál, hiszen akkoriban már felismerték, a szennyvíz által okozott fertőzések nem tesznek különbséget társadalmi rang vagy anyagi helyzet szerint, a fertőzések egyaránt sújtanak gazdagot, szegényt. Tehát régóta tudott tény, hogy a fertőzésveszélyes állapot megszüntetése elemi közérdek.

Mindebből kifolyólag, aki egy társasházban olyan állapotokat tart fenn, hogy a szennyvízvezetékből szennyvíz kerüljön a társasház bármely, emberek által használt terébe, az közveszély okoz, és közveszélyt tart fent.


         A Btk. 322. § alapján a közveszély okozása bűncselekmény:


322. § (1) Aki anyag vagy energia pusztító hatásának kiváltásával közveszélyt idéz elő, vagy a közveszély elhárítását, illetve következményeinek enyhítését akadályozza, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt

a) csoportosan,

b) különösen nagy vagy ezt meghaladó kárt okozva vagy

c) bűnszövetségben

követik el.

(3) A büntetés öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált okoz.

(4) Aki közveszély okozására irányuló előkészületet követ el, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(5) Aki a közveszély okozását gondatlanságból követi el, vétség miatt három évig, különösen nagy vagy ezt meghaladó kár esetén egy évtől öt évig, halál okozása esetén két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(6) Korlátlanul enyhíthető annak a büntetése, aki a közveszélyt, mielőtt abból káros következmény származott volna, önként megszünteti.


Most, hogy a Legfőbb Ügyész úr előtt is részleteiben sikerült tisztázni a tényállást, előadom a jelen iratom lényegi részét.

A fentebb ismertettek miatt, amely szerint a 2060 irsz. Bicske Kisfaludy utca 25.3 szám társasház földszintjén közveszélyes állapotot tartanak fent az illetékesek – feljelentést teszek a Btk. 322. §, és más jogszabályokba ütköző cselekmények elkövetése miatt:

– Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos, Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetője

– Dr. Balázs Sándor alezredes, bicskei rendőrkapitány,

– Peck Edina 2060 Bicske Kisfaludy u. 25/3. szám alatti lakos,

– továbbá ismeretlen társaik ellen.


Különös figyelemmel arra, hogy az ismertetett, jogszabályt sértő cselekmények megvalósításában a titkosszolgálathoz köthető személyek is részt vállalnak, az eljárást Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyésznél kezdeményezem.

A közérdekre, valamint a jogszabályokra figyelemmel kérem az eljárás megindítását, felelősök felkutatását és a jogszabályok szerinti flelelősségre vonását

A feljelentést az ellenem folyó Pesti Központi Kerületi Bíróság 22.B.10.605/2022 számú eljárás keretében teszem meg, mert a titkosszolgálathoz kötődő személyek jogszabályokba ütköző cselekményeket követnek el Felcsút környékén, személyem és mások ellen. Azonban a hatóságok ezeket a jogszabályt sértő cselekményeket figyelmen kívül hagyják, és helyettük a személyemet vonják újabb és újabb koncepciós eljárások alá.

Mivel a fentebb ismertetett közveszély okozásának felderítése egyéb, titkosszolgálathoz kötődő személyek által elkövetett más bűnesetek felderítését is elősegítheti, a feljelentést csatolom a Pesti Központi Kerületi Bíróság 22.B.10.605/2022 számú ügyéhez.

Kérem, hogy a hatóságok a feljelentésemmel kapcsolatos minden iratot – értesítést a Pesti Központi Kerületi Bíróság 22.B.10.605/2022 ügyéhez küldjenek meg, amelyekhez betekintési joggal rendelkezem vádlottként.


Csatolt irat: 2023 Július 14. kelt. Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos, Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetőjéhez címzett irat.

 

                                Hajnáczki Csaba

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek