Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Mentsük meg a nénit Felcsút környékén!

Mentsük meg a nénit Felcsút környékén!



Címzett:
Nemzeti Népegészségügyi Központ

               Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos


Küldő: Hajnáczki Csaba


Irat tárgya:
bejelentés



Tisztelt Müller Cecília országos tisztifőorvos asszony!



Megosztom önnel az alábbi történetet:


Felcsút környékén Bicskén, Felcsút elővárosában a város közepén lakótelep, Kisfaludy utca 25.3 szám. Az 1970-es években épült négy emeletes panelház, a Bicskei Rendőrkapitányságtól ötszáz métere. Az utolsó lépcsőház földszintjén él É. néni, aki már a kilencvenharmadik évét tapossa.

Valaha a lakás sajátja volt, ma már csak haszonélvezője a lakásnak. A családi oktalanság a lakásmaffia kezére adta a lakást, öreg napjaira adják veszi a feje fölött idegenek a hajdani tulajdonát. Ő méltósággal viseli, amit rá mért az élet. Egyszerű lélek, hat elemis végzettsége mellett annyi intelligenciára telik, hogy némely mai, magas beosztású ember is leckét vehetne tőle. Még kilencven fölött sem felejtette el hogyan kell mosolyogni, és mindig van jó szava az emberekhez. A jót keresi az emberekben a mai embertelen világban. Amikor bevásárolni megy, boldog mosollyal üdvözöl minden szembe jövő kisgyerekes anyukát:


– Jaj de szép ez a kisgyerek! Olyan gyönyörű, mint az anyukája!


Ha nagyobb elhullajtott szemetet lát a járdán, megáll, méltatlankodik:


– Ennek nem itt a helye!


Hírből sem hallott a hulladékgazdálkodás rendjének megsértéséről szóló jogszabályról, de nem is érdekli. Lehajol, felveszi a szemetet és elviszi a legközelebbi szemetesig. Ez még belefér a kilencvenes éveibe. É. néni kedves, szeretetteljes, akit sokan szeretnek a környéken.


Hogy meg is becsülnék az idős nénit? Na az már egy másik műfaj ezen a vidéken! Szeretni valakit egy dolog, megbecsülni, az meg egy másik dolog. Felcsút környékén mindenki azt szeret, akit akar, de a megbecsülést azt már rendszer szabályozza. Vannak erre hitványak, akit mégis nagyon becsülnek, és vannak érdemesek, akiket semmibe vesznek, mert ezt várja el ezen a vidéken a rendszer.


Néhány éve, a COVID hisztéria idején történt, É. néni a fürdőszobájában egyszer csak egy kisebb tócsát talált a padlón. Feltörölte annak rendje, módja szerint, de a tócsa kis idő múlva midig újra ott termett. Aztán egy ismerős felfedezte a tócsa okát, úgy két méter magasságból, a szétmállott vakolatból spriccel időnként a víz a padlóra. Az emeletekről jövő szennyvízcső van itt, a régi eternit szennyvízcsövet megette az idő vasfoga, abból spriccel időnként az emeletről jövő szennyvíz É. néni lakásába.


Felsőfokú végzettséggel bíró közegészségügyi szakember ugyan nincs É. néni családjában, de azért annyit tudnak, hogy semmiféle szennyvizet lehet a lakásba ereszteni, mert a szennyvíz veszélyes anyag és fertőzést terjeszt. A COVID fertőzést is ki lehet mutatni a szennyvízből, és számos veszélyes, fertőző dolgot terjeszthet a szennyvíz. Az egyik családtag kézbe is vette az ügy intézését, és mivel egy társasházról lévén szó, a közös képviselőt kereste. Merthogy bár a szennyvíz ugyan csakis É. néni lakásában folyik, de az emeletről érkező szennyvíz gerincvezetékből, amibe több emeleti lakás is belevezeti a szennyvizet. Egy ilyen gerincvezeték nyilvánvalóan a társasház részét képezi, tehát a társasház kötelessége az ilyen helyzetben eljárni.

Az első akadály ott jelentkezett, hogy ugyan állítólag van a társasháznak közös képviselője, valahol Budapesten, de sem a nevét, sem az elérhetőségét a lakók nem ismerik. Ellenben itt lakik a házban Peck Edina, aki intézi a ház ügyeit. Hogy milyen jogcímen azt senki nem tudja, merthogy Peck Edinát nem választotta meg senki a házban képviselőnek. Na annyi baj legyen, a Felcsút környéki rendőrkapitányságtól ötszáz méternyire ilyesmi előfordul.

Dr. Balázs Sándor rendőrkapitány, titkosszolgálati közreműködéssel annyi besúgót alkalmaz, hogy egy kisebb hadsereg kitelik belőlük és, hogy hogysem, a Balázs Sándor a Kisfaludy 25. számú társasházat is totális ellenőrzése alatt tartja. Van itt minden, ami kell, titkosszolgálati megfigyelőrendszer, meg titkos kütyük, na meg persze titkos közös képviselő is, hogy ház papírmunkáit a titkosszolgálat embere tarthassa kézben. Peck Edina meg a titkos közös képviselő hogyishívjákja, talán a titkos közös képviselő képviselője lehet… Naná, hogy Dr. Balázs Sándor Felcsút környéki rendőrkapitány delegálásával!

A lényeg, hogy É. néni hozzátartozója megtalálta Peck Edinát. Ami nem volt túl nehéz feladat, ugyanis épen É. néni felett lévő lakásban lakik. Pont ott, ahonnét a szennyvíz folyik É. néni nyakába. Szóval a hozzátartozó jelentette Peck Edinának, hogy az emeletről érkező szennyvízcsőből folyik a szennyvíz É. néni lakásába. Normális esetben itt véget is érne ez a történet. Jönnek az illetékes szakemberek, megnézik a tócsát É. néni lakásában, aztán kicsit falat bontanak, kicserélik a régi szennyvízcsövet modern műanyagra, és mennek isten hírével. A szennyvíz nem folyik többé, megszűnik a fertőzés veszélye, nem lesz széthordva a szennyvíz a társasház lépcsőházába, meg mindenhová.

Igen ám, de van itt egy kis bökkenő! Ez csupán normális esetben történne így, de mi ugye a hülyék országába élünk, Felcsút környéke meg pláne a hülyék birodalma. Erre a normális gondolkodás nem dívik, mert a hülyék világában más a módi. Tehát miután a senki által meg nem választott társasházi képviselőnek jelentették, hogy folyik az emeletről a szennyvíz É. néni lakásába, azt történt, hogy Peck Edina térült fordult, aztán közölte, hogy a ház nem fogja megjavíttatni a kilyukadt szennyvízcsövet, mert az csakis É. néni dolga, akiről tudják a házban, hogy csupán haszonélvezője a lakásnak.

É. néni túl a kilencvenen már nem érzett magában elég erőt mindehhez. Már azért sem, merthogy az ilyen esetekben az történik normális esetben, hogy nem toldoznak-foltoznak a szakemberek, hanem az elöregedett szennyvíz gerincvezetéket teljes hosszában újra cserélik. Ugyanolyan öreg az végig, ma itt adja meg magát, holnap amott, a szennyvíz nem játék. Úgyhogy É. néni bele sem fogott a társasház szennyvízvezetékének rekonstrukciójába, a nyugdíja sem bírta volna. Meg aztán jogosultsága sem volt hozzá, hiszen a társasház műszaki tulajdonához a csak a társasház engedélyével lehet hozzányúlni.

Peck Edina meg engedélyt nem adott, csupán azt szajkózta, hogy É. néninek kell mindent kifizetni. É. néni nem fizetett, így maradt minden a régiben. Amikor a fölötte lakó Peck Edina lehúzta a klotyót, az fojtott a kilencvenéves É. néni nyakába. De így legalább nem kellett Peck Edina fürdőszobájában néhány csempét leszedni, a szennyvíz gerincvezeték cseréje miatt. Hát ugye azért ez sem elhanyagolható szempont Felcsút környékén, főleg, ha valaki a titkosszolgálat tudtával lesz meg nem választott közös képviselő.

A hülyék országában így mennek a dolgok a COVID ramazúri idején! Hogy a földszinti lakásból a szennyvíz óhatatlanul ki lesz hordva a társasház lépcsőházába? Kit érdekel?! Hogy a Bicskei Rendőrkapitányságtól ötszáz méterre laknak, járnak olyan személyek, akik a miniszterelnök köreivel is érintkeznek? Kit érdekel?! Hogy a szennyvíz veszélyes, fertőző anyag, és a szennyvízzel kapcsolatos dolgokat szigorú jogszabályokban szabályozzák? Hát ki nem sz@rja le az ilyesmit Felcsút környékén, amikor a titkosszolgálat egyik beépített téglájának néhány csempéjéről van szó? Folyjon csak a sz@r É. néni nyakába. Na ezt hívják időskori megbecsülésnek Felcsút környékén!

É. néni családtagja viszont nem akart belenyugodni ebbe a helyzetbe. Talán túl sokat dolgozott már határainkon túl, abba bűnös illiberális nyugati világba, és ott azt látta, hogy az a normális, ha nem folyik a szennyvíz az ember nyakába felette lévő lakásból. Így aztán kerített valahonnét egy magát vízügyes szakembernek valló akárkit, valami főnökfélét. Aki aztán meg is nézte É. néni lakásában a szennyvíztócsát, és mivel az teljesen egyértelmű volt, hogy honnét került oda, azt letagadni nem tudta, hát jobb híján elismételte a Peck Edina által előadott formulát, hogy ennek javítását teljes egészében É. néninek kell kifizetni. Mert egy vízügyes szakembernek az a dolga, hogy megállapítsa kinek kell fizetni, a szennyvíz meg csak had folyjon továbbra is a társasházban szerteszét, annak megjavíttatásának kérdése nem egy ilyen magasan kvalifikált szakember dolga…

Mint ahogyan azt tudjuk, a titkosszolgálat keze mindenhová elér Felcsút környékén és azt is tudjuk, hogy nagy az Isten állatkertje, ami COVID mizéria alatt egyáltalán nem lett kisebb. É. néni a kilencven év alatt már talán többé–kevésbé hozzá is szokhatott, hogy a hülyék országában kell élnie, és ilyen az időskori megbecsülés Felcsút környékén, ahol Balázs Sándor a mindenható rendőrkapitány. A családtagok viszont még nem éltek eleget ehhez ebben az országban és méltatlannak érezték a helyzetet, így aztán megpróbálták a lehetetlent. Egy családtag lekaparta kissé a falat ahonnét spiccelt Peck Edina szennyvize, a levitézlett eternitcsövet sziloplaszt-tal kissé reparálta, aztán kijavította a falat. Ez nem a legmodernebb nyugati technológia egy szétmálló szennyvíz gerincvezeték megjavítására, szaknyelven ezt gányolásnak hívják, de Felcsút környékén ez teljesen oké, Bicske közepén egy társasházban.

Ám ez a technológia még nem teljesen kiforrott, mert ahogy az a képen is látható, a szóban forgó javított falrész hamarosan erősen kezdett erodálódni, aminek okát nem nehéz kitalálni. Már találgatni sem kell, mert jó ideje ismét folyik a falból a szennyvíz. 

Bicske Kisfaludy u.25.3. – folyik  Peck Edina leve
 

A kilencvenhárom éves nénihez gyakran járnak családtagjai, már dédunokái is vannak, időnként apró gyermekek is előfordulnak a lakásban. És amikor a felső lakásban lakó Peck Edina lehúzza, É. néni lakásának falán csorog végig a szmötyi. Most még csupán a hígabb része folyik a lakásba, de ahogy az öreg eternitcső mállik szét, előbb–utóbb jönni fog a sűrűje is. Hogy mi jöhet még ezután? A végén Peck Edina közbenjárására, még jól meg is büntethetik É. nénit, amiért elmulasztotta megjavíttatni a társasház szennyvíz vezetékét, pedig kerek–perec meg lett neki mondva, hogy neki kell megjavíttatni…

Szóval itt tart most a történet, a kilencvenhárom éves É. néni feje fölött. De talán nincs minden veszve, és lehet, hogy lenne valami megoldás! Talán Viktornak kellene írni, ő szokta szajkózni, hogy megvédik a családokat. Bár lehetnek azért titkos kivételek és lehet, hogy Peck Edina szennye a kivételek közé tartozik.

Vagy ha már a társasház szennyvízcsövéhez nem lehet hozzányúlni, Peck Edina csempéi miatt, akkor megoldás lehetne az, hogy Peck Edinát kellene sterillé tenni. Ha tutira steril lenne a lotyó, akkor a leve sem lehetne fertőző, és akkor a steril Peck Edina lé már nyugodtan folyhatna É. néni nyakába, nem okozhatna fertőzést.

Tehát sterilizálni kell Peck Edinát, ez lesz a megoldás! Persze nyilván az ilyen sterilizálásnak is vannak költségei, és vélhetően É. néni nem akarja Peck Edina sterilizálásának költségeit kipengetni. Talán állhatná a számlát a Felcsút környéki titkosszolgálat, legalább lenne egy steril titkos lotyójuk is erre felé. Vagy fizethetné a sterilizálást Balázs Sándor rendőrkapitány! Végtére az ő érdeke is, hogy Peck Edina ne fertőzzön, mert hát ki tudja, hogy milyen titkos módon használja még Peck Edina képességeit a kapitány úr…

Persze megeshet, hogy sem a titkosszolgálat, sem pedig Balázs Sándor rendőrkapitány nem óhajtja leperkálni Peck Edina sterilizálását. Akkor viszont nem lesz más megoldás, a közösségi médiában kell gyűjtést szerveznünk Peck Edina sterilizálása érdekében, mert valahogy mégiscsak meg kell menteni É. nénit!


Kedves Müller Cecília országos tisztifőorvos asszony!


A gyűjtés megkezdése előtt érdeklődve várjuk az ön véleményét is ezzel kapcsolatban. Igen, helyesen olvasta, többen is kíváncsiak vagyunk az országos tisztifőorvos álláspontjára, ugyanis ez egy nyilvánosan közzétett irat.

Természetesen használhatja a megszokott médiacsatornáit, de az álláspontját kifejtheti a https://www.facebook.com/hajnaczki.csaba/ oldalon is. Amennyiben mindenképpen hivatalos formában óhajt értesítést küldeni azt is megteheti. Ebben az esetben az iratát a Pesti Központi Kerületi Bíróság címére küldje, ez teljesen hivatalos cím. Az iratra írja rá, hogy a 22.B.10.605/2022 számú ügyhöz csatolt irat.

A 22.B.10.605/2022 számú eljárás Dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány, valamint titkosszolgálati egyének becsületének megsértése miatt folyik, és abszolúte alkalmas titkosszolgálathoz kapcsolható jogszabályt sértő cselekmények beküldésére. Az ügyben vádlottként, jogosult vagyok az iratanyag megtekintésére, tehát amennyiben ide küldi az iratát ahhoz előbb–utóbb hozzá tudok férni.


Hajnáczki Csaba

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek