Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Váradi András likvidálása ügyében hány rendőr lehet gyanúsított?

Sárbogárdi Rendőrkapitányság
 07050/101-2/2018.bü.



Irat tárgya: tanúvallomás előterjesztése

Előterjesztő: Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista,  8080 Bodmér Vasvári  P. 36/A



Tárgy ismertetése:

A két bicskei rendőr nevében, a becsületük megsértése ürügyén, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. ellenem folytatott ugye szolgál ürügyül az személyem ellehetetlenítésére azért, mert Váradi András tisztázatlan halálával nyilvánosan foglalkozom.  Váradi Andrással, illetve halálával kapcsolatosan számos olyan körülmény, adat, illetve információ áll rendelkezésre, amelyek arra engednek következtetni, hogy Váradi András bűncselekmény áldozatává vált, és nem véletlenül bekövetkezett közúti balesetben halt meg, és az ellenem folytatott jelen eljárásnak a hatóságok részéről történő intézése tovább erősíti annak alapos gyanúját, hogy Váradi Andrást előre kitervelten, a hatóságok közreműködésével meggyilkolták, amit közúti balesetnek álcáztak.

Ebben az eljárás során is ismertettem, hogy Papp Károly, a korábbi országos rendőr-főkapitány, a kétezres évek elején, Bicskén volt rendőrkapitány, ám ezt mégsem tűntette fel a közzétett életrajzában. Nyilván azért, mert éppen abban az időszakban – tehát Papp Károly bicskei rendőrkapitánysága idején - szerezte a Felcsút környéki rendőrség egyik rendőre a hírhedt móri ERSTE bankfiókban történt mészárláshoz a fegyvereket a gyilkosoknak.  Papp Károly rendőrségi karrierje a móri mészárlás ügyét követően lódult meg olyannyira, hogy doktorátus nélkül lett országos rendőr-főkapitány.

2017. december 6. napján írásban fordultam Dr. Varga Péter Fejér megyei rendőr-főkapitányhoz a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. ügyében, és kértem, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitány hivatalból forduljon a Székesfehérvári Alkotmányvédelmi Hivatal vezetőjéhez, Törőcsik Zoltán alezredeshez, mert megalapozott annak gyanúja, hogy Váradi András likvidálásában a sárbogárdi rendőrség ellenem folytatott ügyében érintett rendőrök is részt vettek – de Varga Péter r. dandártábornok ezt a kérelmet elutasította.

Majd a Sárbogárdi rendőrkapitányság jelenlegi ügyében korábban Fejér Megye összes rendőre ellen elfogultságot jelentettem, így ennek az elfogultsági indítvány ügyét a jogszabályok szerint fel kellett volna terjeszteni az ORFK-ra. Azonban ez nem történt meg, és a Fejér Megye összes rendőre ellen jelentett elfogultságot az ORFK helyett Dr. Csízek Tibor Fejér Megyei rendőr-főkapitány helyettes bírálta el, mert nem akarták, hogy ez az ügy, amelyben ismertetésre került, hogy Váradi Andrást politikai utasításra, a rendűrség közreműködésével ölték meg, a Papp Károly által irányított Országos Rendőr-főkapitányságra kerüljön.

Mindehhez kapcsolódik az, hogy Váradi András 2014. október 14-én történt halálával kapcsolatos rendőrségi vizsgálat ügyében nem a bicskei rendőrség, hanem a fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hozott határozatot arról, hogy Váradi András halálát közúti baleset okozta. Így nyilvánvaló hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is érintett Váradi András halála ügyében.

A rendőrségi anomáliák később folytatódtak, miután ezzel az eljárással kapcsolatban Orbán Viktor miniszterelnöki hivatalával is ismertettem, hogy Papp Károlynak a göböl-pusztai juhász néven közismert, Váradi András likvidállásához is köze van, Papp Károly hírtelen a belügyminisztériumba távozott tanácsadónak az ORFK éléről.

Ezt követően, ebben az ügyben több esetben jelentettem elfogultságot az ORFK vezetői, illetve az ORFK összes rendőre ellen, de Balogh János országos rendőr-főkapitány meg Töreki Sándor országos rendőr-főkapitány helyettes egyetlen esetben sem terjesztette fel az elfogultsági beadványaimat a jogszabályoknak megfelelően a belügyminisztériumba elbírálásra, mert Váradi András halála ügyét igyekeznek elszigetelni Papp Károlytól, aki a legfelsőbb rendőri szinten vett részt a Göböl-pusztai juhász likvidálásában.

Mindezek az adatok tovább erősítik a bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúját Váradi András halálával kapcsolatban, és kiegészítik az alábbi ismert tényeket:

Váradi Andrással, illetve ügyével kapcsolatban közismert hogy Váradi Andrásnak komoly konfliktusa volt a halálát megelőző időszakban -  2011. évtől kezdődően Mészáros Lőrinccel, Felcsút fideszes polgármesterével, akit a sajtóban megjelent információk alapján, Orbán Viktor miniszterelnök befolyásos strómanjaként tartanak számon. Mészáros Lőrinc politikai kapcsolatai révén, vitatható módon megszerezte azt a Göböl-pusztai területet, amelyet Váradi András családja már régóta birkalegelőként hasznosított, és ennek következtében Váradi András, mint birkatartó juhász teljesen ellehetetlenült, tönkrement. Váradi András ezt követően, az őt ért igazságtalanság miatt a sajtó nyilvánosságához fordult, ahol számos esetben bemutatták a Göböl-pusztai juhász tönkretételének történetét. Mindez abban az időszakban történt, amikor Mészáros Lőrinc vagyona hirtelen több milliárdnagyságúra nőtt.

Ezt követően Váradi András politikai tevékenységbe kezdett, és az Együtt-PM pártjának politikusaként a fő tevékenysége arra irányult,  hogy Felcsút körzetében feltárja, és nyilvánosságra hozza Mészáros Lőrinchez és köreihez kötődő gyanús dolgokat. Váradi András az Együtt-PM pártjának tagjaként gyakran szerepelt az országos médiák híradásaiban, és Váradi András gyorsan országosan ismert politikus lett, és így nagyon kellemetlenné vált, a rövid idő alatt milliárdos nagyságrendű vagyont szerző Mészáros Lőrinc és körei számára.

Mindezek alapján nyilvánvaló hogy Váradi András személyének a nyilvános szereplésből valamilyen módon történő kiiktatásához, igen jelentős politikai érdek fűződött, Mészáros Lőrinc illetve Orbán Viktor miniszterelnök személyén keresztül.

Váradi Andrást ezt követően számos atrocitás érte, amelyek nyilvánvalóan befolyásos politikai körök, Mészáros Lőrinc és köreinek befolyása következtében történtek. A Mészáros Lőrinc érdekteltségébe tartozó Budakalász 66 Kft emberei ellopták Váradi András birkatrágyáját Göböl-pusztán, és amikor Váradi András ez miatt feljelentést akart tenni a Bicskei Rendőrkapitányságon, a rendőrök először még a rendőrség épületébe sem engedték be. A bicskei rendőrkapitány ebben az időszakban már Balázs Sándor alezredes volt,  a jelenlegi rendőrkapitány, akit Orbán Viktor közbenjárására bíztak meg a Bicskei Rendőrkapitányság vezetésével, azt követően, hogy a korábbi rendőrkapitányt azonnal menesztették, miután a bicskei rendőrség bevonta Mészáros Lőrinc jogosítványát, mert Felcsúton ittas gépjárművezetésen érték.

Balázs Sándor a bicskei rendőrkapitányi megbízását megelőzően a belügyminisztériumban tanácsadó volt, és mint ilyen nyilvánvalóan titkosszolgálati kapcsolatokkal is rendelkezik, vagy maga is a titkosszolgálat embere. Egyértelmű tehát az, hogy Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány Mészáros Lőrinc és köreinek védelme érdekében került a bicskei rendőrség élére. Egyébként Mészáros Lőrinc vezette Felcsúti önkormányzat pénzt is juttat a Bicskei Rendőrségnek, és feltételezhető hogy bicskei rendőri vezetők, illetve azok körei egyéb módon is ellenszolgáltatáshoz jutnak valamilyen formában Mészáros Lőrinc és körei érdekeinek védelméért cserébe.

Váradi Andrást a Balázs Sándor által irányított bicskei rendőrség, a jogszabályok megsértésével több esetben diszkriminálta. Miután Mészáros Lőrinc emberei ellopták birkatrágyáját, a bicskei rendőrség vegzálni kezdte Váradi András családját, idős édesapja ellen rendőrségi eljárást indítottak, kézi kaszáját lefoglalták, és pénzbüntetést róttak ki rá, mert kosárnyi füvet kaszált a nyulainak Göböl-pusztán. Váradi András a nyilvánosságra került híradásokban beszámolt arról, hogy észlelte Göböl-pusztai otthona közelében hogy gyanús autók tűntek fel, és úgy érezte hogy valakik a megfigyelés alatt tartják. Váradi András a Mészáros Lőrinccel való találkozásáról a sajtónak így nyilatkozott:
-    ,,Megfenyegetett, ha ez nem így lesz, akkor megtesz mindent, hogy ellehetetlenítsen. Egyébként még napokkal Mészáros látogatása előtt megjelent a hodályunknál Orbán Viktor, ekkor éppen fejtük a kecskéket. Bent ült a kocsijában, éppen telefonált, majd mire kijöttem elé, elindult. Ekkor már sejtettem, hogy nem lesz itt minden rendben"

Forrás: http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hogy-maradjak-mindig-joember-interju-varadi-andrassal-90979

Miután Váradi András bejelentette, hogy az Együtt-PM pártjának tagjaként indul Alcsútdobozon a 2014. évi önkormányzati választásokon polgármester jelöltként, Tóth Erika, a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje ellenében, újabb atrocitások érték. Göböl-pusztai szántóföldjén a vetését kombájnnal letarolták, és ezzel újabb jelentős anyagi veszteséget okoztak számára. 2014 szeptemberében Váradi András a velem való személyes találkozás során elmondta, hogy autóját követik, mozgását állandóan szemmel tartják, és olyan eset is történt, hogy egy másik autó le akarta szorítani az útról.


Váradi András azt mondta tudja, hogy bármelyik pillanatban az életére törhetnek. Minderről a későbbiekben Váradi András családja is nyilatkozott a sajtóban –

forrás: http://www.borsonline.hu/aktualis/elgazolt-politikus-halala-elott-valaki-kovette-varadit/90916

Ezt követően a pestisracok .hu internetes oldal felkereste Váradi Andrást otthonában, és egy több mint tizenhárom éve Göböl-pusztán történt, a hatóságok által több mint tíz éve lezárt halálesetről faggatták Váradi Andrást. A pestisracok. hu a Váradi Andrásról készült riportjában azt a látszatot igyekezett kelteni a választások előtt, hogy Váradi Andrásnak valamilyen köze van a tizenhárom évvel ezelőtti halálesethez, és valamit eltitkol abban az ügyben, és azt sugallta a riport hogy Váradi András akár gyanúsított is lehet az ügyben ha a hatóságok újra előveszik a lezárt ügyet  -

forrás: http://pestisracok.hu/bajnaiek-igazmondo-juhasza-is-kepbe-kerult-egy-13-evvel-ezelotti-gyilkossagi-ugyben/

A riportban a pestisracok .hu hatósági, illetve rendőrségi forrásra hivatkozva ismertette a tizenhárom  évvel ezelőtt Göböl-pusztán történt haláleset részleteit, és egyértelmű hogy a rendőrség adatbázisában tárolt, több mint tíz éve lezárt haláleset részletei a jogszabályok megsértésével kerültek a pestisracok. hu oldal birtokába, hiszen a rendőrség bűnügyi adatbázisa, a sajtó illetve a nyilvánosság számára nem elérhető. Sajtóhírek szerint a pestisracok .hu oldalát mások mellett a fideszes Rogán Antal vezette Bp-i V. Kerületi önkormányzat, a belügyminisztérium, és a miniszterelnökség is támogatásban részesítette, ezek alapján pedig nyilvánvaló hogy a Fideszhez kötődő internetes portál Mészáros Lőrinchez köthető politikai körök megrendelésére készítette a Váradi Andrást fenyegető, illetve kompromittáló anyagot.

forrás: http://hvg.hu/itthon/20160404_Nem_csak_Rogan_kerulete_tomte_penzzel_a_Pesti_Sracokat

Mindezek alapján nyilvánvalónak látszik, hogy Mészáros Lőrinc, és Tóth Erika a Fidesz-KDNP Alcsútdobozi polgármesterjelöltje érdekei szerint, Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány által jutott információhoz jogszabályt sértő módon, a több mint tíz éve lezárt Göböl-pusztai halálesetről a pestisracok .hu oldala, amelyet az internetes portál Váradi András megfélemlítésére igyekezett felhasználni a választások előtt. Mindezekből látszik hogy a halálát megelőző időszakban Váradi Andrással szemben különböző módszerekkel folyamatosan fenyegető magatartást tanúsítottak Mészáros Lőrinc és körei, a rendőrség, illetve a hatóságok, és egyebek útján.

Egyértelmű tehát hogy Váradi Andrást a Fidesz kormány hatalmának segítségével fenyegették az állami apparátus felhasználásával, Orbán Viktor miniszterelnök bizalmasa, Mészáros Lőrinc érdekei szerint. Mára már nyilvánosságra került, hogy Göböl-puszta térségében,  a Hatvan-puszai terület a miniszterelnök apja, Orbán Győző érdekeltségébe tartozik

forrás:  http://mno.hu/belfold/hatalmas-penzt-hozhat-az-orban-kozeli-oriasbirtok-1333881

Továbbá az is nyilvánosságra került, hogy szintén a térségben lévő Réz hegyen lévő ingatlan is Orbán Viktor miniszterelnök családjának érdekeltségébe tartozik

forrás: http://magyarnarancs.hu/belpol/megtalaltuk-orbanek-felcsut-kornyeki-titkos-nyaralojat-az-ingatlan-elozo-tulajdonosa-meszaros-lorinc-volt-98965

Ezeken kívül az alcsútdobozi önkormányzat területén számos olyan terület, objektum van, amely Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik, és ebben a térségben nem akart a Fideszes hatalom nyilvános ellenzéki magatartást megtűrni, ezért a befolyásos politikai körök által irányított fenyegetés egyértelműen arra irányult, hogy Váradi Andrást a további nyilvános, illetve közéleti szerepléstől valamilyen módon elvágják.
Váradi András az Együtt-PM Pártjának alcsútdobozi polgármesterjelöltje, a választások előtti estén, 2014. október 14-én életét vesztette az Alcsútdoboz - Etyek útvonalon. A rendőrség a Váradi András halálos gázolójaként nyilvántartott osztrák - magyar állampolgárságú Moharos Ferencet semmilyen jogszabályt sértő cselekedettel kapcsolatba nem hozta, semmilyen szankciót, bírságot nem szabott ki rá Váradi András halálra gázolása miatt.

A rendőrség szerint Váradi András okozta a saját halálát, azonban halálesetet követően tartott eljárása során nem foglalta le, és nem is vizsgálta azt az alumínium létrát, ami a rendőrség szerint egy autó áthajtott, és ami Váradi András kezében volt a gázolás során, ám ezek ellenére a létra nem sérült meg. Dr. Magyar György ügyvéd, Váradi András családjának jogi képviselője, hiába kérte a létra lefoglalását és vizsgálatát a rendőrségtől, ez nem történt meg, és dr. Magyar György ügyvéd hiába kérte a rendőrségtől a halálos baleset helyszíni rekonstruálását, ez sem történt meg, pedig a halálos gázolásról készült különféle rendőrségi szakvélemények egymásnak ellentmondanak a gázolás körülményeit illetően, így Váradi András halálának pontos helyszíni körülményei nem tisztázottak. Miután a rendőrség lezárta Váradi András halála ügyében tartott eljárást, és Váradi Andrást tartotta felelősnek a saját haláláért, Váradi András családja pótmagánvádas eljárást indított az ügyben a Bicskei Járásbíróságon, amelynek első tárgyalása 2016. február 16-án történt. A tárgyaláson a bíróság kijelentette, hogy a dr. Magyar György ügyvéd által kért helyszíni rekonstrukcióra előreláthatólag 2016. áprilisban fog sor kerülni, az ügyben 2016. április 21. napjára tárgyalást tűztek ki, ami ismeretlen okból elmaradt.

Időközben halála ügyében folytatott bírósági ügy, már 2017. decemberben jogerősen lezárult, a vádlott, az osztrák – magyar állampolgár Moharos Ferenc felmentésével, ám Váradi András halála ügyében sem az első, sem a másodfokú bírósági döntés, azok indokolása sem ismert a nyilvánosság előtt. Váradi András halála ügyében folytatott bírósági eljárás azt a látszatott kelti, hogy Váradi András halálának részleteit a bíróság igyekezett elszigetelni a közélet elöl, így az első, a bicskei bíróságon tartott tárgyalást kivéve, gyakorlatilag semmi nem ismert a bírósági eljárásból a nyilvánosság számára.

A médiában megjelent közlések szerint az ügyet úgy zárta le a bíróság, hogy nem került sor az ellentmondások feloldására az ügyben, ugyanis a hatóság által rendelt szakértői vélemények ellentmondtak egymásnak. Az egyik szakértői vélemény szerint jobbról ütötték el Váradi Andrást, viszont a másik szakértő szerint balról történt a gázolás.

Hasonlóképpen nem történt meg a Göböl-puszta felé vezető úton a haláleset körülményeinek rekonstruálása, és Váradi András alumínium létrájának szakértői vizsgálatát sem rendelte el bíróság. A Váradi András halála ügyében folytatott bírósági eljárás további anomáliája az is, hogy a másodfokú eljárásra jogosult Fővárosi Ítélőtábla helyett, a Székesfehérvári Törvényszéknek alárendelt Székesfehérvári Járásbíróság hozta meg  a másodfokú ítéletet  az ügyben.

Mindezek alapján világosan látszik, hogy Váradi András halálának ügyében úgy a rendőrségi eljárást, és a jelek szerint a bírósági eljárást is valakik a háttérből a befolyásuk alatt tartották, és egy előre eldöntött forgatókönyv szerint, Mészáros Lőrinc és körei érdekeinek megfelelő koncepció szerint folytatták le.

Mindezek, az előzőekben ismertetett adatok, tények alapján, a jogszabályok szerint fennáll annak alapos gyanúja, hogy Váradi András az Együtt-PM pártjának alcsútdobozi polgármesterjelöltje előre kitervelt, politikai utasításra végrehajtott gyilkosság áldozata lett 2014. október. 14. napján. Váradi András meggyilkolásának indítékai egyértelműen fennálltak Mészáros Lőrinc és körei részéről. Hiszen ha Váradi András polgármesterként, vagy akár csak képviselőként bejut az alcsútdobozi képviselő testületbe, akkor Váradi Andrásnak még nagyobb rálátása, és mozgástere lett volna Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor köreinek milliárdos nagyságrendben folyó ügyleteire, Felcsút és Göböl-puszta térségben, ami a körzetben jelentős anyagi érdekeltséggel rendelkező fideszes körök érdekeinek még nagyobb sérelmeit okozta volna.
Váradi András halála mindezt a problémát véglegesen megoldotta Mészáros Lőrinc és körei számára. Mészáros Lőrinc, mint Orbán Viktor miniszterelnök bizalmas embereként nyilvánvalóan a titkosszolgálat embereivel is kapcsolatot tart, hiszen nyilvánvaló hogy a titkosszolgálat aktívan jelen van Felcsút körzetében, ahol a miniszterelnök gyakran megfordul, és titkosszolgálati módszerekkel lehetséges egy előre kitervelt gyilkosságot úgy megrendezni, hogy az véletlenül bekövetkezett közúti balesetként tűnhessen fel. Mindezek alapján indokoltan felvetődik, hogy Váradi András halálában közreműködtek az Alkotmányvédelmi Hivatal emberei, vagy más, titkosszolgálati eszközök, és szakismeretet birtokában lévő, Mészáros Lőrinc érdekeit védő személyek.

A Váradi András halálos ügyében tartott pótmagánvádas eljárás első tárgyalásán kiderült, hogy a vádlott - Moharos Ferenc az ötvenes években a pártállam időszakában, a magyar honvédség légierejének aktív állományú katonatisztje volt, és ezt követően külföldre távozott, nyilvánvalóan disszidált. Arról az időszakról ma már tudott, hogy a pártállam titkosszolgálata sok esetben disszidensnek álcázva juttatta külföldre a saját ügynökeit. Váradi András halálát követően valakik masszívan terjesztették Moharos Ferenc halálhírét, amit Váradi Andrást gyászoló családjához is eljuttattak. Moharos Ferenc halálhíre az internet közösségi oldalain tömeges felháborodást váltott ki, és ezt követően gyorsan megjelent a Fejér Megyei Hírlap híreként, hogy él és virul a halálos gázoló.

Mindezek alapján megalapozott annak a gyanúja, hogy Moharos Ferencet a valótlan halálhírének segítségével akarták kivonni a későbbi eljárásból a titkosszolgálat emberei, és csak a szélesedő társadalmi felháborodástól tartva léptek vissza e szándékuktól. Mindezek alapján nem kizárt, hogy Moharos Ferenc osztrák-magyar állampolgár a titkosszolgálat embereivel együttműködő személy a Váradi András ügyében.

Az eddig ismertek szerint Váradi András halálos közúti gázolásának tisztázatlan körülményeit, a hatóságok nem is akarják tisztázni, hiszen láthatóan mindent elkövetetnek annak érdekében, hogy a haláleset részletes helyszíni körülményei ne legyenek feltárva. Tehát egy  országosan ismert politikus - Váradi András - tisztázatlan körülmények között bekövetkezett halála - adott tény az ügyben. Mészáros Lőrincnek volt indítéka, és motivációja Váradi András meggyilkolása vonatkozásában, és Mészáros Lőrinc Orbán Viktor miniszterelnök révén meg is tudta szervezni Váradi András közúti balesetnek álcázott likvidálását, a titkosszolgálaton keresztül. Váradi András halála előtt a személyével kapcsolatos diszkriminatív rendőrségi, hatósági magatartás, és Váradi András halála ügyében a haláleset részletei megismerését akadályozó hatósági magatartás egyértelműen jelzi, hogy Váradi Andrással kapcsolatos ügyeket a háttérből a jogszabályok megsértésével manipulálják. Tehát alapos a gyanú hogy politikai utasításra történt gyilkosság történt, nem pedig közúti baleset. Mindezek körülmények, adatok, és tények alapján, a jogszabályok szerint bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja áll fenn Váradi András halála kapcsán, és alapos gyanúja annak, hogy  Mészáros Lőrinc ismeretlen társaival, Váradi András halálát előre kitervelték, és Váradi András halálát szándékosan okozták, és ezzel megvalósították - a Btk. 160. § ütköző emberölés bűntettét, gyilkosság kitervelése, az abban való részvételt, és egyéb jogszabályt sértő követtek el. A Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. ügyével kapcsolatban jogszabályt sértő rendőrök nyilvánvalóan információk birtokában vannak Váradi András halálának tisztázatlan körülményeivel kapcsolatban, illetve megalapozott a gyanúja annak, közülük némelyek Váradi András likvidálásának előkészítésében, lebonyolításában is részt vettek.



Kelt.: Bodmér    2018. október 24.   Hajnáczki Csaba  állampolgárjogi aktivista 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek