Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Az Orbán klán lehet hogy nem csak Váradi András birkaganéját lopja a megyében?

Sárbogárdi Rendőrkapitányság
07050/1012018.bü.

Címzett: Dr. Varga Péter r. dandártábornok Fejér Megyei Rendőr-főkapitány
Előterjesztő: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári Pál u. 36/a
Irat tárgya: A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányhoz címzett – a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon előterjesztett elfogultság jelentése

Tárgy ismertetése:
A Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/1012018.bü. számon két bicskei rendőr - Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm. nevében - becsületsértés vétsége miatt folytat eljárást a személyem ellen.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság ellenem folytatott 07050/1012018.bü. számú ügyében, elfogultság vagy egyéb ok miatt, kizárási indítványt terjesztek elő, Budavári Árpád r. ezr. sárbogárdi rendőrkapitány, valamint a Sárbogárdi Rendőrkapitányság valamennyi rendőre ellen.



  Indokolás:
 
Korábban eljárást kezdeményeztem a 2013. szeptember 09. kelt. iratomban - Keresztes István bodméri agrárvállalkozó, Kovács Tibor bodméri lakos, valamint Kis István a FEJÉRVÍZ ZRT. vezetője ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnál. Azért mert éveken keresztül a Bodméron lévő utcai tűzcsapból szerzett vizet mezőgazdasági célra használták, és alapos a gyanúja annak, hogy az így eltulajdonított víz árát beépítették a településen a lakosság által fizetendő vízdíjba, és a Keresztes István és a Kovács Tibor által eltulajdonított víz árát a település lakosságával fizettették meg.

A feljelentésem kapcsán Dr. Csizek Tibor r. ezr. Fejér megyei rendőrfőkapitány helyettes, a 2013. szeptember 04. kelt 07000-5674/2013.ált. számú határozatában a Gárdonyi Rendőrkapitányságot jelölte ki az eljárás lefolytatására. Azonban Csizek Tibor rendőrfőkapitány helyettes az ebben az iratában már csupán Keresztes István és Kovács Tibor ellen tett feljelentést említ - Kis Istvánt a FEJÉRVÍZ ZRT. vezetőjét már kihagyta az általam feljelentettek felsorolásából ¬ így ezzel már manipulálta az általam kezdeményezett eljárást.
Ezt követően a Gárdonyi Rendőrkapitányság, a 2013. szeptember 06. kelt – 07060/4730/2013.id. számú határozatában, a Btk. 370. §-a ütköző, jelentős értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, nyomozást rendelt el. Azonban ez a határozat, már egy általam nem ismert és nem is említett - Keresztes Csaba nevű - személyt nevezett meg egyedüliként, mint feljelentett személyt – tehát a nyomozást elrendelő határozat kizárólag egy fiktív személyt említ, az általam név szerint feljelentett valós személyek helyett.  Az ügyben a Gárdonyi Rendőrkapitányság ellen elfogultságot jelentettem, és a Bodméron elkövetett, jelentős értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozás ügyéről az óta sem küldött semmilyen értesítést a nyomozó hatóság. Ennek az ügynek az ilyen módon történő intézését a jog nyelvén úgy hívják, hogy hivatali hatalommal való visszaélés, okirat hamisítás, és egyéb, jogszabályt sértő magatartás a rendőrhatóság részéről. Persze nem nehéz rekonstruálni, hogy mi, és miért történt a vízlopás miatt tett feljelentésem ügye körül.

A FEJÉRVÍZ ZRT. szinte monopolhelyzetben van a vízszolgáltatás terén a megyében, és nyilván Fejér Megye szerte több helyütt is lopják a vizet némely vállalkozók a vízszolgáltató tudomása mellett. Cserébe a víz tolvajok tesznek némi pénzt a vízszolgáltató vállalat vezetői zsebébe, így mindenki jól jár, kivéve azokat a jóhiszemű embereket, akikkel végül megfizettetik az ellopott víz árát a vízdíjukban. Bodmér csupán egy apró, kétszáz lelket számláló település, és milliós nagyságrendre rúg az eltulajdonított víz ára. Vajon mennyi lehet ez ilyen ügyletekkel okozott kár az egész Fejér Megyében?

Nyílván Csizek Tibor r. ezr. a Fejér Megyei Rendőr-főkapitány helyettese sem akart rosszul járni, és úgy kezdte az ügyet, hogy kapásból kihagyta Kiss István FEJÉRVÍZ ZRT. vezér nevét az ügyből. Fejér Megyében van az Orbán klán számos vállalkozása, egyebek mellett betonelem gyártó üzemük is, és a betonhoz meg elég sok víz kell, így nyílván Csizek Tibor r. ezr. úgy látta, hogy kifizetődőbb számára, ha rögtön az elején kihagyja Kis István FEJÉRVÍZ ZRT.  vezér nevét az ügyből. Aztán hasonlóképpen folytatódott az ügy tovább, a nyomozást elrendelő határozatból már az összes feljelentett eltűnt, hogy mégis legyen helyettük ott valaki, kitaláltak a rendőrségen Keresztes Csaba néven egy fiktív személyt. Aztán csendben elaltatták a feljelentés ügyét, nehogy a végen még valaki azt kezdje el firtatni, hogy az Orbán klán vállalkozásaiban elhasznált víznek az árát kivel fizettetik meg!

Közben, mint ahogy azt évek múlva megtudtam, 2013. szeptember 02. napján eljárást indítottak a személyem ellen, az ellenem jogszabályt sértő intézkedéseket megvalósító, két bicskei rendőr becsületsértése ürügyén. Azonban mivel a hatóságok szerint évekig ismeretlen helyen tartózkodtam és nem tudott a rendőrség nyomomra lelni. így felfüggesztették az eljárást, és csak 2017. év novemberében indították újra a dunaújvárosi rendőrségen pont akkor, amikor az általam a nyilvánosság előtt taglalt, Váradi András halálának az ügyét végleg lezárták a bíróságon. Ez a 2013. szeptember 2-án indított eljárás folyik most is ellenem, de már a sárbogárdi rendőrségen.

Nem túl bonyolult, a Váradi András halála ügyének végleges lezárása idején hirtelen előbukkant, ellenem indított eljárás kapcsán felismerni a valóságot. A bicskei rendőrök becsületének megsértése csupán ürügy, a valódi oka ennek eljárásnak a Göböl-pusztai juhász likvidálásának általam nyilvánosan firtatott ügye – és mivel vezető beosztású hatósági személyek nem akarnak kompromittálódni egy ellenem koncepciós alapon folytatott ügyben – így a két alacsony beosztású rendőr szolgál eszközül a hatalom számára a személyem ellehetetlenítésére, és az sem titok, hogy Váradi András máig tisztázatlan halálát az Orbán klán érdeke eltusolni.

Azonban ezen eljárás során elfogultságot jelentettem Fejér Megye összes rendőre ellen, amit az emberi értelem és a jogszabályok szerint is az Országos Rendőr-főkapitányságnak kellett volna elbírálni. Ám ezek közül egyik fogalom sem használatos az ellenem folytatott ügyet intéző rendőrök számára, így az összes Fejér Megyei rendőr ellen elfogultságot jelentő beadvány ki sem jutott Fejér Megyéből. Az elfogultságot Csizek Tibor r. ezr. Fejér Megyei rendőrfőkapitány helyettes birálta el, a 2018. január 24. kelt, 07000/1007/2018.ált. határozatában, amelyben az összes Fejér Megyei rendőr ellen jelentett elfogultságnak helyt adott, és a dunaújvárosi rendőrség helyett a sárbogárdi rendőrséget jelölte ki az eljárás lefolytatására. Ugyanis az ügyben már előadtam, hogy ennek az eljárásnak valódi oka Váradi András likvidálásának ügye, és mivel Váradi András politika utasításra történt meggyilkolásának szervezésében Papp Károly r. vezérőrnagy Országos Rendőr-főkapitány is részt vett, ezért ezt az ügyet mindenáron távol akarták tartani Papp Károly hivatalától, és ezért bírálták el Fejér Megyében az elfogultságot.

Tehát Csizek Tibor r. ezr. megyei rendőrfőkapitány helyettes, ismét elfelejtette, hogy a miért hordja a rendőrség egyenruháját, és hasonlóképp, mint a vízlopás ügyében, ismét az Orbán klán érdekeit helyezte előtérbe, és ismét jogszabályt sértő intézkedésben működött közre a személyemmel kapcsolatos eljárás során.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot Suszter Tamás r. alez. személye miatt azért kellett kizárni az eljárásból, mert Suszter Tamás korábban a bicskei rendőrkapitány helyettese volt, és a bicskei rendőrség elfogult az ügyeimben. Nyilván Csizek Tibor r. ezr. azért helyezte a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra az ellenem folyó eljárást, mert Suszter Tamás szoros kötődésben van a sárbogárdi rendőrkapitánnyal - Budavári Árpáddal – aki korábban dunaújvárosi rendőrkapitány volt. A Budavári Árpád által irányított Sárbogárdi Rendőrkapitányság az ellenem folytatott 07050/1012018.bü. számú ügyében jogszabályt sértett, amikor az általam jelentett elfogultság vizsgálata idején az eljárás intézése szünetelt, de ennek ellenére az eljárás szüneteltetése idején, a személyem a Sárbogárdi Rendőrkapitányság által elrendelt igazságügyi elmeorvos szakértői vizsgálatát rendelték el - 2018. október 03. napjára – a Nemzeti Szakértői És kutató Központ Veszprémi Intézeténél - 29200-801/38104-…/2018.szak. ikt. számon.

Tehát a Budavári Árpád által irányított sárbogárdi rendőrség is az Orbán klán érdekeit helyezi előtérbe a jogszabályi előírások helyett, és így mivel Budavári Árpád r. ezr. is kapcsolódik Csizek Tibor r. ezr. féle elkövetői körhöz, akik a rendőri hatáskörüket jogszabályt sértő intézkedések kiadására használják, alapos a gyanúja, hogy Budavári Arpád r. ezr. Csizek Tibor r. ezredeshez hasonlóan szintén érintett a FEJÉRVÍZ ZRT. –vel kapcsolatos visszaélésekben, Dunaújváros, illetve Sárbogárd körzetében.

Az ismertetettek miatt, Budavári Árpád sárbogárdi rendőrkapitány, valamint a Sárbogárdi Rendőrkapitányság összes rendőre ellen elfogultság vagy egyéb ok miatt kizárási kérelmet terjesztek elő. Továbbá, figyelemmel arra a tényre, hogy Budavári Árpád r. ezr.  alapjaiban nincsen tisztában egy rendőrségi vezető kötelezettségeivel, ebben az eljárásban történt jogszabályt sértő rendőrségi intézkedések miatt, indítványozom Budavári Árpád igazságügyi elmeorvos szakértői vizsgálatát végezzék el, és amennyiben az elmeállapota szerint büntethető, úgy vonják büntető eljárás alá a jogszabályi előírásoknak, és a társadalom érdekeinek megfelelően, mert a rendőri hatáskörét bűncselekmények eltusolására használja fel.


Csatolt iratok:
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. szeptember 04. kelt 07000-5674/2013.ált. számú határozata




Gárdonyi Rendőrkapitányság, a 2013. szeptember 06. kelt – 07060/4730/2013.id. számú határozata


A feljelentés itt olvasható:
https://facebook.com/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTEwMDAwMTE4NjMyNTcxNTpWSzo1Mzk1NDUwOTI3NjE2OTc%3D

Kelt.: Bodmér 2018. október 26.                               Hajnáczki Csaba  állampolgárjogi aktivista

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek