Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Kik a nyilasok rejtélyes pártolói a hatóságoknál?




Enigma volt a neve  a fasiszta Németország második világháború idején, üzenetek titkosítására, rejtjelezésére használt híres berendezésének, aminek titkos tudásában a nácik annyira bíztak. Annak a háborúnak már vége, ám az újabb és újabb háborúk azóta is fel-fel tűnnek a horizonton, így a titkosírás ma sem ment ki a divatból. Sokan nem is hinnék, hogy Magyarországon ma is, például az ügyészség is aktívan használja a nácik által is használt sifrírozást - titkosítást, az iratai kapcsán. De vajon miért kell ma egy ügyészségi iratot titkosírással írni? Nyilván ugyanazért azért mint a nácik idején, hogy más ne tudja értelmezni az irat tartalmát. Az „Enigma“ szó görög szóból ered, melynek jelentése: rejtély, rejtvény, és következzen most egy példa arról, hogy milyen az ügyészségi titkosírás, ami valóságos rejtély a beavatatlanok számára.

Itt egy irat, az ügyészség egyik csúcsszervétől, a Központi Nyomozó Főügyészségtől. Kérem az olvasót hogy olvassa el az alábbi -  2.Nyom.1628/2016. számú iratot, és próbálja megfejteni hogy konkrétan milyen ügyről szól a Központi Nyomozó Főügyészség irata.

Központi Nyomozó Főügyészség - Hajnáczki Csaba 

Nyílván az olvasók nagy többsége számára semmi érdemlegeset nem árul el az irat, mindösszesen anyit lehet kihámozni belőle, hogy Hajnáczki Csaba fordult valamilyen ügyben, a Központi Nyomozó Főügyészséghez, a 2016. szeptember. 30. kelt beadványában, amit a Központi Nyomozó Főügyészség intézkedés nélkül irattárba helyezett. De azt hogy miről, kiről, milyen ügyről szól az ügyészség irataiban említett szeptember 30 . kelt beadvány, azt már nem tudja megfejteni az egyszerű földi halandó, mert ez egy klasszikus ügyészségi titkosírás! Ha figyelmesen olvassuk az iratot, akkor feltűnik hogy abból hiányzik minden olyan utalás amelyből az ügyészségre küldött ügyre bármi módon  következtetni lehetne, és teljességgel hiányoznak belőle a nevek is, azért hogy az se derüljön ki, hogy az ügyészség kikkel, milyen személyekkel kapcsolatos ügyet irattároz valamilyen rejtélyes ügyet intézkedés nélkül. Azok számára akik már némi tapasztalatot szereztek az ügyészségekről, azok számára nyilván gyanús az ügyészségi irat ezen része: ,,intézkedés nélkül irattárba helyeztem". Azok akik már ismerik valamelyest az ügyészségi titkosírást, azok tudják, hogy ha az ügyészség közli hogy intézkedés nélkül irattároz valamilyen ügyet, akkor az kikódolva annyit jelent, hogy itt olyan ügyről van szó, amelyről az ügyészség azt szeretné, hogy arról semmi érdemleges részlet ne lássa meg a napvilágot.

Amióta van a világon politika, és van rendőrség, azóta van politikai rendőrség is a világon. A nácik idején Gestapo néven volt ismert, az ötvenes években Magyarországon az ÁVH volt a politikai rendőrség, és ma Magyarországon a Központi Nyomozó Főügyészség tölti be a politikai rendőrség rejtélyes szerepét. Tehát nyilván fontos emberek érintettek az ügyészség, vagyis a politikai rendőrség fentebb látható iratában, és a politikai rendőrség ezért gyorsan az irattár mélyére süllyesztette az ügyet, és még az irattározásáról szóló értesítésében sem említ semmi olyat, amiből bármit is lehetne tudni az ügyről. Tehát a politikai rendőrség számára nem kívánatos, süllyesztőbe küldött, titkosírással készült ügyéről szóló iratát olvashattuk az imént.

De vajon kik lehetnek azok a rejtélyes személyek, akik miatt az ügyészségen ennyire fokozottan titkosított az ügyintézés? Nyilván nem Mészáros Lőrincről, a milliárdos felcsúti polgármesterről van szó, hiszen az ő neve már annyira közszájon forog, hogy egyszer már Vona Gábor a Jobbik elnöke ki merte ejteni Mészáros Lőrinc nevét a parlamentben. Mondjuk az ügyészségeken még itt nem tartanak, hogy le mernék írni Mészáros Lőrinc nevét, de már neve és szerepe annyira közismert, hogy nagyon titkosítani sincs már értelme a nevét. Ha egy kicsit figyelmessen nézzük a közelmúlt híreit, akkor feltűnhet hogy azokban hirtelen gyakran szerepel az a Központi Nyomozó Főügyészség, amelyről korábban sokan az egyszerű emberek közül még nem is hallottak soha. Mostanában pedig gyakran szerepel a hírekben, például a körúti robbantás ügyében, ahol két rendőr ellen követtek el merényletet, és nemrég a bőnyi rendőr gyilkosság kapcsán is, ahol egy közismert újnyilas lőtt fejbe egy rendőrt gépfegyverrel. Úgy tűnik hogy mostanság valakiknek nagyon érdekében áll, hogy a felidézzék a nácizmust idéző korszakának félelmet keltő hangulatát, és az ilyen híradások kapcsán egyre gyakrabban halljuk a Központi Nyomozó Főügyészség nevét.

Közismert hogy van Magyarországon olyan polgármester, aki egy  Hitler Adolf hasonmással pózol az interneten. Ugyan Janiczak Dávid az ózdi jobbikos polgármester szerint csupán tréfa a polgármesteri időszakát megelőzően róla készült Hitleres kép, és ő akár egy Elvis Presley hasonmással is fotózkodna, ám hogy hogysem, Janiczak Dávidról mégsem található fotó az interneten amelyen az Elvis Presley hasonmás oldalán pózolna, csak az amelyen a Hitler hasonmással látható. Nyilván azért mert a jehova vallású családban nevelkedett Janiczak Dávid szíve nem Elvis Presleyhez húz, hanem sokkal inkább Hitler Adolfhoz. Tehát Janiczak Dávid Ózd Polgármestere, a Jobbik pártjának alelnöke, nyilván nácibarát.

Csak nem Janiczak Dávid, az ózdi jobbikos polgármesterrel kapcsolatos az ügyészség titkosírással készült - 2.Nyom.1628/2016. számú irata? De hiszen Janiczak Dávid csupán egy zöldfülű jobbikos mitugrász, aki aljas módon palira vette az ózdi civileket, és most a köz pénzén harácsol, és diszkót nyit magának, és ott hajkurássza a katolikus iskola tinilányait. Egy ilyen pitiáner alak miatt lenne ez a nagy titkolózás ott fennt a magasan fészkelő Központi Nyomozó Főügyészségen? Janiczak Dávid nevét nem merné leirni a politikai rendőrség? Ugyan mostanság a nyilasokat "reklámozzák" a hírekben egyre inkább, és nem a józan gondolkodás fontosságát forszirozzák, de most próbáljunk eltávolodni kissé ettől a kormányzati propagandától, és próbáljunk meg a logika alapján józanul gondolkodni.

Rendben van, Janiczak Dávid csupán egy pitiáner politikai szélhámos, ám ettől függetlenül még ő egy egész városhoz kötődő közpénzt tud befolyásolni. A korábbi fideszes ózdi polgármester ellen az volt a legfőbb vád, hogy elsíbolja a város pénzét, és Ózd ezért is tart ott ahol tart. Aztán beült Janiczak Dávid az ózdi polgármesteri székbe, ééés...!!! Lássanak csodát! Ózd azóta gyakorlatilag ugyanott tart, a változás csak annyi hogy már Janiczak Dávid az aki a köz pénzén harácsol, meg dorbézol, de amúgy lényegében minden a régi Ózdon. Ha mindezen elgondolkodunk, akkor gyorsan rájöhetünk arra, hogy Ózdon az történik, hogy a várost most is alaposan meglopják, csak már mások mint korábban. És ha Janiczak Dávid Ózdi polgármester szíve a Hitleristák felé húz, akkor vajon merre lenne érdemes keresni az Ózdról hiányzó forintokat? Hát persze hogy valami nyilas alakulat háza táján! És lássanak csodát, a szélsőséges körökkel is komázó Vona Gábor pártelnök, hirtelen a Jobbik alelnöki székét adta Janiczak Dávid alá, és érdekes módon pont Janiczak Dávid Ózdi polgármester a Jobbik alelnöke lenne az, akinek az ügyében olyan rejtélyes a Központi Nyomozó Főügyészség... Vajon miért?

A bőnyi újnyilas rendőrgyilkosság kapcsán többen gondolják úgy hogy hatóságok nem "véletlenül tévedtek" hatalmasat, amikor a közismerten fegyverbarát újnyilas ellen nem a TEK-et vezényelték ki azonnal. Egyre erősebb a gyanú hogy a nyilas csoportok jó részét a hatóságok tudtával és segítségével éltetik. Janiczak Dávid Ózdi jobbikos polgármester ellen feljelentést tettem Pintér Sándor belügyminiszternél, ám hiába nyilvánosan elérhető még az országosan ismert hírportálokon is például Janiczak Dávid elhíresült Páva Klub nevű diszkójának ügye részletesen ismertetve, Janiczak Dávid a hatóságok előtt úgy szórja a köz pénzét mint bolond a lisztet a saját diszkójára, ám a hatóságok mégis játszák a hülyét, hogy nem tudják mi miatt is kellene nyomozni az ügyben. Vajon miért?

Nos ezzel el is érkeztünk a Központi Nyomozó Főügyészség fentebb említett rejtélyes iratához, mert abban az ügyészség által említett 2016. szeptember. 30. kelt beadvány, amit dr. Nagy Andreának a Központi Nyomozó Főügyészség ügyészének és szóvivőjének címezve küldtem meg, nem más mint a Pintér Sándor belügyminiszter ellen tett feljelentés a Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármester említett ügyeivel kapcsolatban. És hogyha Pintér Sándor és Janiczak Dávid nevét is hozzátesszük az ügyészség rejtélyes iratához, és ez mellé még azt is tudjuk hogy a Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármester ügyleinek vizsgálata könnyen elvezethet újnáci csoportok finanszírozásához is akár, akkor már meg is van fejtve hogy miért is alkalmaz az ügyészség titkosírást a szóban forgó iratához. Hogy a Központi Nyomozó Főügyészségen nácibarát ügyészek lennének? Ugyan kérem! A hatalom hivatalaiban nem olyan finnyás a hatósági bürokrácia mint ahogy azt sokan hiszik! Annak idején az ÁVH is foglalkoztatott nyilas verőlegényeket, pedig közismert hogy Péter Gábor ÁVH-s vezér zsidó származású ember volt.

A napokban jelent meg a híradásokban, hogy az osztrák belügyminiszter döntött Hitler szülőhazának lebontásáról, hogy ezzel is gátolják a fasiszta eszméket Ausztriában. Mint tudjuk Magyarország nem áll Ausztriával egy szinten, és a jelek szerint Pintér Sándor belügyminiszter sincs egy szinten az osztrák kollégájával, hiszen Pintér Sándor inkább adja a lovat a nácik alá Magyarországon,  minthogy vizsgálni akarná őket, akiket a politikai rendőrségen, a jelek szerint nácibarát Nagy Andrea ügyész is pártfogol. Azt hogy a náci eszmék hatósági támogatásával hova fog eljutni ez az ország, azt már tudhatjuk a magyar történelem sötét korszakaiból, így most hogy a nácibarát Központi Nyomozó Főügyészség rejtélyes iratának titkát megfejtettük, már csak annak a kérdésnek a megválaszolása maradt hátra, hogy a tiszteséges közállapotokra törekvő szabad emberi szellemet legyőzheti-e az aljas politikai alkuk mentén titkolózó hatóságok nácibarát gépezete? 

Pintér Sándor belügyminiszter elleni feljelentés - Nagy Andrea ügyésznél



,,A második világháború történetét a titkos hadviselés tényeinek ismeretében vizsgálva meglepő következtetés adódik: A küzdelmet végső soron nem a pusztító hadi gépezetek döntötték el, hanem az, hogy a szabad ember legyőzhetetlen, hogy a szabad lélek leleményes. Az emberi ellenállás szellemét nem törheti meg a puszta technológia."

William Stephenson 



További oldalak

Címkék >

További lehetőségek