Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Mikor fogja a Jobbik saját magát feljelenteni?

A címben szereplő kérdés egyáltalán nem költői, hiszen mint tudjuk a Jobbik a "rend" pártja, ahol gyakori téma hogy a bűnözők ellen keményen kell fellépni. Az önfeljelentés műfaja ismert a kriminológiában, és sokan ismerik a Pannonhalmai szerzetes pedofil ügyét is, amiben a pedofília bűnét elkövető szerzetes saját magát feljelentette, majd bocsánatot is kért az általa elkövetett bűncselekmények miatt a híradás szerint.

Vajon mikor jut el erre a szintre a jobbikos Janiczak Dávid, a pedofil ügyéről elhíresült ózdi polgármester? Mikor fog feljelentést tenni saját maga ellen, azért mert viszonyt folytatott egy jó hírű katolikus szakiskola tinilányaival? Vajon tiszteli annyira Janiczak Dávid az általa elkövetett bűncselekmények ügyében érintetteket hogy bocsánatot kérjen tőlük? Arról már hallani lehetett hogy az álláshalmozó ózdi polgármester verőlegényei igyekeztek hallgatásra bírni a pedofil ügyében a sértetteket, ám a bocsánatkérés eddig még nem szerepelt a jobbikos városvezető repertoárján...


Pedig Janiczak Dávid szeret a rend pártján tetszelegni amikor éppen a saját népszerűsitését végzi. A Jobbik ózdi büszkesége, aki 2014-ben hatalmas győzelmet aratott a civilek támogatásával, börtönt építene a városban, ezzel is jelezvén hogy a bűnösnek bűnhődni kell Ózdon. Amennyiben a Jobbik által preferált börtön esetleg felépül Ózdon, Janiczak Dávid mindjárt elsőként be is vonulhatna a rácsok mögé, hiszen a pedofília Magyarországon bűncselekménynek minősül. Persze a pedofil ügye miatt megtépázott tekintélyű Janiczak Dávid más módon igyekszik visszaszerezni a mára már semmivé foszlott népszerűségét, így a jelek szerint Jobbik Ózdon is előveszi a "cigánykártyát", és lehetséges hogy Ózdon kap munkát Juhász Oszkár, aki Gyöngyöspatán nagy tapasztalatokat szerzett a cigánykártya keverésében.A város lomtalanítása idején Janiczak Dávid polgárőrként járta Ózdot, és csendőr módjára utasította a cigányokat a törvényes rendre. Ám miközben a Janiczak Dávid népszerűsítésére az ózdi lomtalanításról készült videót nézzük,  ne feledkezzünk meg arról hogy a pedofília bűntette nagyobb fajsúlyú bűncselekménynek számít mint a kihelyezett hulladékokkal kapcsolatos szabálysértés, ám a cigányság elleni hadjárat jegyében született videó nyilván segít elterelni a figyelmet  Dávid pedofil ügyéről. 

Janiczak Dávid börtöne Ózdon 

A Jobbik pedig válságban van Janiczak Dávid Ózdi polgármester pedofil ügye nélkül is. Nincsenek már látványos jobbikos rendezvények országszerte, megszűnt az a jobbikos gyakorlat hogy a jobbikos körök mások által szervezett tömegrendezvényein a sorok közé beépülve igyekszik a hatalom ellen ágálni, mára már ott tart a Jobbik hogy Március 15-ét sem tartja méltónak az ünneplésre. És ez mellett mintegy ráadásnak vannak olyan jobbikos ügyek mint a jobbikos Ózdi polgármester pedofil ügye is. Érzik a problémát a Jobbik legfelsőbb vezetésében is, hiszen a nemzeti érzelmű jobbikos egyszerű szimpatizánsok számára is egyre jobban feltűnik az hogy a valaha harsány ellenzéki Jobbik, gyakorlatilag évek óta csendben asszisztál a Fidesz mellett a Fidesz 2010-es hatalomra kerülése óta.


Nem véletlen tehát hogy a minap Vona Gábor a Jobbik részéről talán először ejtette ki elcsukló hangon Mészáros Lőrinc nevét a parlamentben, az Orbán Viktorhoz intézett kérdések során. Persze a parlamentben elhangzottak minden betűje előzőleg gondosan ki lett mérve a Jobbik frakció patikamérlegén, így a parlament soraiban  mindenki tudta hogy a Vona Gábor által emlegetett parlamenti vizsgálóbizottság a jelenlegi parlamenti viszonyokat figyelembe véve, felfújt politika léggömb csupán. Mondjuk Orbán is felkészülten érkezett aznap a parlamentbe amikor Vona azt kérdezte tőle hogy ,,Mészáros Lőrinc az ön strómanja?" - hiszen Orbán a viszontválaszában már a kezében tartott papírból olvasta hogy hány jobbikos családtagnak jut a Jobbik párjának járó pénzeiből... Nagyon úgy fest tehát hogy Orbán az előre leadott jobbikos kérdésekre reagált a papírjából, és csupán egy megrendezett kutyakomédia volt csupán a következmények nélküli Vona - Orbán cirkusz a parlamentben.

Persze arra kitűnő egy ilyen politikai perpatvar hogy elterelje a figyelmet például az ózdi jobbikos vezető pedofil ügyéről, ami élénk érdeklődést váltott ki az internet oldalain. Aztán a jobbikos szimpatizánsokkal is el kéne hitetni valahogy, hogy a Jobbik aztán nagyon aktív az "állami cigánybűnözés" fellegvárának számító Felcsút körzetében. Mert ugyan van Bicskén Jobbik, ám az úgy hallgat mint büdösség a fű tövében Mészáros Lőrinc milliárdjai közelében... Heltai Zsolt aki Bicskei Jobbik elnöke is volt, Bicske Városi önkormányzat képviselője, az önkormányzat gazdasági bizottságának tagja, időnként hozzászól némely dologhoz a nyilvánosság előtt az Merész-elek Kapitányság internetes oldalain a maga alpári módján, ám általában a saját véleményét sem vállalja tartósan mert gyakran megesik hogy törli is azokat. Arról pedig hogy milyen politika munkát végez a Jobbik Felcsút környékén arról éppen úgy hallgatnak a jobbikos körök mint Janiczak Dávid Ózdi polgármester pedofil ügyéről.


Hogy lesz-e olyan jobbikos aki feljelentést tesz Janiczak Dávid, a jobbikos ózdi polgármester pedofil ügyében azt nem tudni. Az viszont biztos hogy Mészáros Lőrinc ellen sem tett  még feljelentést a Jobbik emberemlékezet óta... 



A blog további bejegyzései között egyszerűen lehet keresni: a lap tetején: jobboldali menü > címkék – tartalomjegyzék
ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek