Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Az AVH szervezte meg Váradi András likvidálását?

Az ÁVH régen a koncepciós perek, és a politikai üldöztetések idején

ÁVH az ötvenes évek rettegett állami terrorszervezete volt, ami kíméletlen brutalitással számolt le azokkal akiket a korabeli személyi kultusz politikai diktatúrája ellenségnek tartott. Az ÁVH-t a párt öklének is nevezték, és az ÁVH börtönében embertelen kínzások, és brutális gyilkosságok folytak, az ÁVH uralma alatt emberek tűntek el nyomtalanul az ötvenes években politikai vezetők utasítására.


Az ÁVH-t a Kádár rendszer azonnal megszüntette, és hosszú ideig úgy tűnt hogy nincs olyan politikai erő Magyarországon, amely akár még csak az emlékét is vissza akarná idézni az ÁVH nevének, korszakának, vagy az ÁVH működésének. Aztán a Fidesz 2010-ben döntő többséget szerzett a választások során, és Orbán Viktor pártja a saját ízlése szerint szabadon átalakította a magyar intézményrendszert. A Fidesz a többségi hatalomra kerülését követően gyakorlatilag mindent átnevezett, szinte nem maradt olyan jelentős állami intézmény aminek a nevében mára ne lenne ott a "Nemzeti" jelző. Orbán a nemzeti érdeket hirdette, és a Fidesz mindent "nemzetivé" változtatott. Nemzeti Dohányboltok vannak a trafikok helyett, az adóhatóság is Nemzeti Adó és Vámhivatal lett, a Fidesz létrehozta a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, és láthatjuk hogy a Google keresője ontja a nemzeti szó beírására a mindenféle Nemzeti névvel jelzett intézményeket, és más állami érintettségű dolgokat. Minden "Nemzeti" lett tehát a Fidesz hatalma alatt, ám léteznek kivételek, így például Mészáros Lőrinc cége sem vette fel a "Nemzeti Mészáros és Mészáros KFT" nevet, pedig a Fidesz számára ez a Felcsúti vállalkozás fontosabb bárminél. Ezen kívül is van kivétel, hiszen korában létezett egy fontos állami intézmény, amely az 1990-es évek óta mindig is a nevében viselte a nemzetre utaló jelzőt. Ez az intézmény pedig nem más mint a magyar titkosszolgálat, amely a rendszerváltozás óta  Nemzetbiztonsági Hivatal nevet viselte.


A fentebb vázolt politikai logikából adódóan azt lehetne feltételezni hogy a Fidesz teljhatalma alatt Orbán a titkosszolgálatot is még nemzetibbé tette, és mondjuk "Nemzeti Titkosszolgálatra" változtatta a nevét, ám nem ez történt. A magyar titkosszolgálat neve ugyan hamarosan megváltozott Orbán 2010-es hatalomra kerülését követően, ám meglepő módon amikor még az utcai trafikok is Nemzeti Dohányboltá váltak, akkor a Nemzetbiztonsági Hivatal, amely nevében szinte egyedülálló módon mindig is ott volt a nemzetre utaló jelző, a Fideszes keresztség után elvesztette a "Nemzeti" jellegét.


Az AVH ma Orbán harminc évre tervezett hatalmáért

A Fidesz a Nemzetbiztonsági Hivatalt, rövidített nevén az NBH-t, tehát a magyar titkosszolgálat nevét Alkotmányvédelmi Hivatalra változtatta, amely a nevéből adódóan immár nem a nemzet biztonságát hivatott szolgálni, hanem ahogy a neve azt mutatja azt az alkotmányt védi, amit az Orbáni hatalom egyébként nem is alkotmánynak hanem alaptörvénynek nevez. Orbán diktatórikus hatalmában nem véletlenül történnek a dolgok. Mint ahogy a nemzet gázszerelője, Mészáros Lőrinc sem véletlenül lett hirtelen milliárdos Felcsúton, így a magyar titkosszolgálat sem véletlenül kapta az Alkotmányvédelmi Hivatal nevet. Ugyan a Nemzetbiztonsági Hivatal név pontosan illeszkedett volna a Fidesz "Nemzeti" névadási mániájába, és kaphatott volna ezernyi más nevet is az Alkotmányvédelmi Hivatal név helyett, ám nem véletlenül törölte ki a titkosszolgálat nevéből a nemzetre utaló jelzőt a Fidesz, hiszen az Alkotmányvédelmi Hivatal nevének rövidítése - AVH - szinte megegyezik az ötvenes évek rettegett politikai terrorgépezetének nevével.

Rákosi diktatúrája idején a személyi kultusz jegyében irányított párt érdekeit az ÁVH érvényesítette, és Orbán újkori diktatúrája idején a Fidesz öklét mi más testesíthetné meg jobban mint az a titkosszolgálat amely nevének rövidítése csupán egyetlen apró ékezetben különbözik a rettegett ÁVH-tól?

AVH, azaz Alkotmányvédelmi Hivatal, így hívják a titkosszolgálatot ma Magyarországon! Ma már pontosan látható az a politikai folyamat amely a Fidesz diktatórikus egyre embertelenebb politikája, és az Orbáni személyi kultusz mellé illeszkedő a logika szerint a Nemzetbiztonsági Hivatalt AVH-ra  kereszteli. Persze ma Magyarország az Európai Unió tagja, és bár Orbán egyre nyíltabban kifelé tart az EU-ból, de jelenleg még szó nem lehet nyílt politikai terrorról, mint például az Magyarországon korábban már több gyilkos rezsim idején is történt, de ki tudja hogy mit hoz a jövő? Az már világosan látszik hogy a Fidesz bármire képes s hatalma megtartása érdekében, most például Orbán egyre agresszívabban háborús helyzetet vizionál Magyarországon, és ezzel már sikeresen fel is tudta hívni az iszlám terroristáinak figyelmét Magyarországra...


Mit csinál ma az AVH Magyarországon?

Vajon változott-e valami a Magyarországon a titkosszolgálat AVH-ra való keresztelését követően? Erre a kérdésre egyértelműen a válasz az hogy változott! Ugyanis nem sokkal az után hogy a Nemzetbiztonsági Hivatalból AVH lett, egy rég feledésbe merült fogalommal kellett megismerkedni a közvéleménynek Magyarországon - az állami szintű politikai gyilkosság fogalmával! 2010 után, miután a Fidesz gyakorlatilag teljhatalmat kapott Magyarországon, miután az NBH-t átnevezte AVH-ra ezt követően hamarosan szaporodni kezdtek az olyan halálesetek, amelyek indokoltan felvetik a politikai gyilkosság gyanúját. Komáromi András, a busás hasznot hozó Welt 2000 az EU-s pályázati pénzeket kezelő szoftvercég tulajdonosa hallani sem akart arról hogy eladja a cégét a Fideszes kormányzatnak, ám végül mégis rákerült a potom pénzről szóló adásvételi szerződésre az aláírása, és másnapra Komáromi András már nem volt az élők sorában...

Az MSZP ellen indított politikai ügyben Welsz Tamás egy rendőrautóban vesztette életét zavaros és tisztázatlan körülmények között, és a halála ügyében soha nem indult átfogó minden részletre kiterjedő vizsgálat a Fidesz által irányított hatóságok részéről. Ebben az esetben is valószínűsíthető hogy előre kitervelt politikai gyilkosság történt, hiszen az Afrikai diplomáciai zavaros világában üzletelő Weisz Tamás számos Fideszes politikusról is rendelkezhetett kompromittáló adatokkal.

Több olyan haláleset is említhető amely felveti annak a gyanúját hogy politikai gyilkosságok történnek állami szinten azóta amióta a Fidesz AVH-ra változtatta a titkosszolgálat nevét, ám ezek közül a legismertebb a Göböl-pusztai juhász halálos ügye. Ő nagyon útban volt az Orbán klán köreinek Felcsút körül, és Váradi Andrást számos incidens, és egyre durvább támadások érték miután bejelentette hogy az Együtt-PM pártjának színeiben indul Alcsútdoboz polgármesteri székéért a választásokon. Több tonna birkatrágyáját nyíltan ellopták, vetését tönkretették az Orbán klánhoz tartozó személyek, és észrevette hogy valakik mindenhová követik, megfigyelik személyét. Aztán Váradi András váratlanul a választásokat megelőző este életét vesztette a Göböl-pusztai úton...

Váradi András halála körül szinte minden momentum problémás, és számos kérdést vet fel. Az osztrák-magyar gázolóját soha nem vette őrizetbe a rendőrség, soha nem is indított ellene eljárást a rendőrség, viszont valakik a háttérből masszívan terjesztették az osztrák-magyar halálos gázoló halálhírét, ám végül kiderült hogy él és virul  Váradi András halálos gázolója. Rejtélyes dolog a halálesetben Váradi András létrája is, aminek állítólagos leesése miatt állt meg Váradi András az úton. A létra különös módon nem sérült meg a brutális gázolás során, pedig a baleseti szakértők szerint a létra Váradi András vállán volt az ütközés pillanatában. A létrát nem foglalta le a rendőrség, ami aztán később el is tűnt, aztán újra előkerült, ám mindegy hogy megvan vagy nincs meg, mert a létra vizsgálatát a tisztázatlan haláleset után több mint egy évvel is erősen ellenzi a hatóság. Sokakban felvetődik hogy a létra nem is játszott semmilyen szerepet a Göböl-pusztai juhász halálos gázolásában, és a létrát valakik utólag tették az útra a haláleset helyszínén, azért hogy a létra segítségével egyszerű közúti gázolásnak tüntessenek fel egy előre kitervelt politikai gyilkosságot, és a hatóság ennek tudatában, emiatt erősen tart Váradi András létrájától.

Az AVH Felcsút környékén

Láthatjuk hogy Váradi András rejtélyes halála ügyében a közúti baleset verziója több sebből is vérzik, tehát a politikai gyilkosság verzióját is napirenden kell tartani a jelen ismereteink alapján. Ahogy azt Váradi András is észrevette, ő erősen megfigyelt személy volt Felcsút környékén, és abban a körzetben ahol az Orbán klán milliárdjai gomba mód szaporodnak, nyilvánvaló hogy Váradi Andrást nem csak vizuális módon figyelték, illetve követték, hanem egyéb módon, korunk titkosszolgálati technikai szintjének megfelelően elektronikus eszközök segítségével is figyelték mozgását illetve figyelték tevékenységét.

Vannak arra utaló más jelek is hogy meglehetősen erős titkosszolgálati tevékenység zajlik Felcsút térségében, ott ahol gyakran megfordul Orbán Viktor is, az az állami vezető aki szívesen él a személyi kultusz propagandafogásaival, és aki úgy látta jobbnak ha a titkosszolgálat neve kísértetiesen hasonlít a kommunista diktatúra idején működő politika terrorszervezetére, az ÁVH-ra...


Mindenesetre az egészen biztos hogy a titkosszolgálat információkat gyűjtött, és információk birtokában van Váradi András mozgásáról és tevékenységéről, így a titkosszolgálatnak Váradi András halála napjáról is vannak adatai a Göböl-pusztai juhászról. Nem messze attól a helytől ahol Váradi András életét vesztette, nemrég egy civil aktivista drónfelvételt akart készíteni Hatvanpusztáról, amiről azt gondolják többen hogy az az Orbán klán tulajdonát képezi, ám meglepő módon szinte azonnal az elhagyatott helyszínen volt a videókamerával is felszerelt bicskei rendőrség és a helyszín részleteit is videóra véve megakadályozta az egyébként nem tiltott civil tevékenységet. Lehet hogy éppen a titkosszolgálat bázisa fölött repkedett a civil aktivista kamerás drónja... 



Ki irányítja a titkosszolgálatot Felcsút körzetében?

Felcsút körzete fontosabb a Fidesz számára mint a parlament védelme, így az Orbán klán fellegvárának számító környékre nagy erőket összpontosít a titkosszolgálat, mai nevén az AVH. Felcsút körzetének titkosszolgálati szálai egy Dolmány János nevű titkosszolgálati vezető kezében futnak össze az Alkotmányvédelmi Hivatalban. Dolmány János nagyvonalúan összeállított önéletrajza szerint először fogtechnikusi végzettséget szerez, majd a volt Jugoszlávia területén orvosi, Budapesten pedig külkereskedelmi diplomát szerzett. A nyolcvanas években Dolmány huszonévesen a Szovjetunióban külkereskedelmet felügyelő minisztériumi szakértő, a rendszerváltást követően egyebek mellett a parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága részére is szakértői tevékenységet végez. Ma Dolmány János az a vezető az Alkotmányvédelmi Hivatalban akinek a kezében vannak Felcsút körzetének titkosszolgálati szálai. Dolmány János minden információval rendelkezett Váradi Andrásról, és a titkosszolgálat vezető beosztású embereként akár a Göböl-pusztai juhász likvidálását is meg tudta szervezni, amennyiben arra igényt nyújtott be az Orbán klán az AVH-ra átkeresztelt titkosszolgálatnál.

Dolmány János fiókjában ott van a Váradi Andrásról szóló titkosszolgálati dosszié, és Dolmány mindent pontosan tud Váradi András halálával kapcsolatban. Váradi András rejtélyes halála után több mint egy évvel még mindig arra várunk hogy a hatóságok rendeljék el Váradi András halálának helyszíni rekonstrukcióját, amely eljárás egyébként egy közúti baleset során történt halálesetben a rendőrségi eljárás rutinszerű részét gyakran szokta képezni egy nem pontosan átlátható közúti baleset folytán. Váradi András ügyében mindezt a családja által indított pótmagánvádas eljárásban a család ügyvédjének sem sikerült ezt  kieszközölni, az eltelt több mint egy év alatt a hatóságoktól. A titkosszolgálat emberei ott vannak a Felcsút környéki hivataloknál is, és lehet hogy Dolmány János utasítására akadt el Váradi András halála ügyében a helyszíni bizonyítási kísérlet a Göböl-pusztai úton Váradi András halála helyszínén? A Göböl-pusztai juhász halála kapcsán szemmel láthatóan valakik nagyon nem szeretnék ha kiderülne az igazság. Szükség lenne tehát arra hogy az AVH-s Dolmány a bíróság előtt mondja el hogy mi is az igazság, mert Dolmány János titkosszolgálati vezetőként pontosan tudja azt hogy hogyan halt meg Váradi András a Göböl-pusztai úton a polgármesteri választások előestéjén. 


Dolmány János az Alkotmányvédelmi Hivatal, az AVH embere 



A blog további bejegyzései: a lap tetején > jobboldali menü > címkék – tartalomjegyzék

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek