Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Titkosszolgálati bázis Váradi András halála helyszínén?


Tudtad, hogy Váradi András halálának helyszíne csupán három perce van attól a helytől, amit Orbán hatvanpusztai birtokának tartanak? Hatvanpuszta a nagy semmi közepén található Alcsútdoboz és az Etyek közötti mezőgazdasági területen. Körülötte szántóföldek, emberi mozgás gyakorlatilag nincs körülötte.  

Ám ennek ellenére a bicskei rendőrség 2016 márciusában mégis hirtelen megjelent a körzetben, és lefoglalta Gulyás Márton civil aktivista drónját, amivel a levegőből éppen az Orbán klán Hatvanpusztai birodalmát vette videóra

Nyilván többen ezen nem lepődnek meg túlzottan, mondván, hogy mi másra számítunk Felcsút környékén, és mi mást várunk a bicskei rendőrségtől? De vajon mi lehet Hatvanpusztán, amit ennyire véd a bicskei rendőrség?  

Ám az izgalmas kérdés azonban nem ez tulajdonképpen, hanem az, hogy hogyan szerzett tudomást szinte azonnal a kietlen területen drónfelvételt készítőről a bicskei rendőrség úgy, hogy gyakorlatilag azonnal a helyszínen tudott lenni?  Ez az eset arra utal, hogy nyilván "valakik" Hatvanpuszta térségét intenzív ellenőrzése alatt tartják, és a megfigyelés részét képezi a légtér olyan mértékű ellenőrzése is, amellyel akár egy kis méretű drón is azonnal észlelhető.

Ezek a "valakiknek" a kiben létéről sem kell sokat gondolkodni, ha figyelembe vesszük, hogy a terület körül egyébként nincs látható rendőri jelenlét, nem látni eget fürkésző rendőröket az út szélén, nem látni közúti forgalomfigyelő kamerákat sem a szántóföldek mellett húzódó Alcsútdoboz Etyek útvonalon, és ezek mellett még azt is tudjuk azt, hogy a hatvanpusztai birtok valójában Orbán területe. Ezek ismeretében nem nehéz rájönni arra, hogy olyan titkosszolgálati eszközök működnek Hatvanpuszta körzetében, illetve olyan titkosszolgálati tevékenység folyik, amely azonnal észleli még a legkisebb mozgást is a térségben.

Nyilván ezek riasztása nyomán tudott a bicskei rendőrség, ahol természetesen a titkosszolgálat rendőregyenruhába bújtatott emberei is ott vannak, gyakorlatilag azonnal beavatkozni a szóban forgó drónfelvétel helyszínén. Ebből logikusan következik, hogy Hatvanpuszta körzetében meglehetősen aktív a titkosszolgálat jelenléte és a jelek arra engednek következtetni, hogy Hatvanpusztán a titkosszolgálatnak valamilyen objektuma lehet, és annak környékén semmilyen levegőben röpködő drónt nem tűr meg a titkosszolgálati emberekkel bőven feltöltött bicskei rendőrség.  

Mindez attól válik még érdekesebbé, ha egy pillantást vetünk a térképre, ahol rögtön látjuk, hogy Hatvanpuszta autóval csupán három percre van Váradi András máig tisztázatlan halálának helyszínétől, az úton haladva gyalogosan húsz perc alatt érhető el Hatvanpuszta, és egy terepen jól mozgó ember toronyiránt haladva néhány perc alatt könnyedén eléri Hatvanpusztát Váradi András halála helyszínéről indulva a mezőgazdasági területen. Amennyiben tehát Váradi András halálát egy előre kitervelt forgatókönyv szerint szándékosan okozták, vajon kell e ideálisabb helyszín az Orbán klán elhagyatott hatvanpusztai titkos birtokánál a gyilkos akció helyszíni előkészületeihez, illetve az aljas gyilkosság után a gyors és biztonságos rejtőzködéshez ettől a birtoktól?



Váradi András halálának helyszíne a Google térképen

Máig vitatottak Váradi András halálának körülményei. A rendőrség a haláleset óta eltelt több mint egy év alatt sem volt hajlandó a helyszínen haláleset pontos körülményei tisztázása érdekében bizonyítási kísérletet lefolytatni, annak ellenére, hogy erre már többször ígéretet tett, annak ellenére, hogy a halálesetről készült orvosszakértői és műszakiszakértői szakvélemények egymásnak ellentmondó megállapítást tartalmaznak. Váradi András halálával kapcsolatos pótmagánvádas bírósági ügy első tárgyalásán szemmel láthatóan dr. Szekeres Mónika bíró sem repdesett örömében amikor Váradi András családjának ügyvédje a tisztázatlan haláleset helyszíni bizonyítását szorgalmazta a közvéleményt élénken érdeklő ügyben.



Annak ismeretében, hogy Váradi András a halála előtti napokban többeknek is jelezte, hogy valakik folyton a sarkában vannak és követik a mozgását, és tudva, hogy Váradi András Orbán strómanjának, Mészáros Lőrincnek az útjában állt, és emiatt még a bicskei rendőrség is nyíltan diszkriminálta személyét, nem szabad elvetni annak a lehetőségét sem, hogy Váradi András halálát szándékosan idézték elő - tehát tudatosan ölték meg, és nem véletlen baleset áldozatává vált a Göböl-pusztai juhász.

Ehhez a logikai szálhoz viszont kapcsolódnak azok az elkövetők is, akik a haláleset helyszínén segédkeztek abban, hogy Váradi András befejezze a földi pályafutását, és ne nyomozzon tovább az Orbán klán vagyona után. Mindenhez szolgáltat plusz adalékot az információ, a lefoglalt drón kapcsán, hogy Hatvanpusza elhagyott területén a titkosszolgálatnak bázisa lehet. És ha figyelembe vesszük azt a nagyon is logikus feltevést, hogy Váradi András halálát a titkosszolgálat szervezte meg, és a titkosszolgálat segítségével hajtották végre, akkor nagyon életszerű lehet az, hogy a Váradi András halálában segédkező személyek a haláleset helyszínétől karnyújtásnyira lévő, a titkosszolgálat bázisán készültek fel a gyilkos küldetésünkre, illetve ott várták ki amíg megszűnik a mozgás Váradi András halálának helyszínén.  

Nemrégiben a 444. hu riportereinek is felkeltette Hatvanpusza rejtélyes környéke a figyelmét, és mert úgy értesültek, hogy ott van Mészáros Lőrinc mezőgazdasági gépéinek telephelye, a helyszínre mentek, hogy körül nézzenek. Traktort, mezőgazdasági gépet ugyan nem láttak ott, de annyit biztosan megtudtak, hogy a riporterek nem kívánatos személyek mert Hatvanpusza továbbra is gondosan őrizni akarja titkait...









További oldalak

Címkék >

További lehetőségek