Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Hogyan szoktassuk le a FideSS-es majmokat a lopásról?

Az hogy a fideSS-es majmok lopnak, az mostanra már széles körben tudott dolog, tehát mindennek a további bizonygatása szükségtelen dolog volna. Az is köztudott, hogy az enyveskezű fideSS-es majmok egyre több embert zavarnak, tehát egyre több embert izgat a kérdés - hogyan lehetne leszoktatni a fideSS-es majmokat a lopásról?

...Ugye a az egész úgy kezdődött hogy egy fideSS-es majom elkezdett lopni, majd a lopás tudományát egyre több fideSS-es majom tanulta meg, és egy idő után gyakorlatilag már az összes fideSS majom lopni kezdett...

A probléma megoldása nem egyszerű, de nyilvánvaló hogy fejlett korunkban szinte minden felmerülő kérdésre találunk megfelelő megoldást. Tehát hogyan szoktassuk le a fideSS-es majmokat a lopásról? Nézzünk körül a tudomány világában hátha a tudósok segítségünkre lehetnek ebben a nehéz kérdésben. A tudósok lakatlan szigeteken burgonyával etették az ott élő majmokat, és egy idő után az egyik szigeten, egy majom megtanulta hogy sokkal finomabb a burgonya ha azt megmossa a rájuk rakodott szennyeződésektől, mielőtt megeszi. Ez az egy majom megtanított egy másik majmot is arra, hogy ő is mossa meg a burgonyát mielőtt megenné - és hamarosan újabb, és újabb majmok tanulták meg hogy finomabb a burgonya ha azt megmossák. A dolog akkor kezdett érdekessé válni, amikor már száz majom tanulta meg a burgonya mosás tudományát - mert amikor a burgonyát mosó majmok száma átlépte a százat, a szigeten lakó összes majom -mintegy varázsszóra- azonnal elkezdte mosni a burgonyát. A tudósok azonban meglepődve tapasztalták hogy amint az egyetlen szigeten élő, burgonyát mosó majmok száma átlépte a százat, a környező más szigeteken élő összes majom is elkezdte mosni a burgonyát, pedig ők semmilyen módon nem érintkeztek fajtársaikkal! Azóta ez a jelenség száz majom szabály néven ismert a pszichológia tudományában, és a jelenség már emberekkel folytatott kísérletek során is bizonyítást nyert.


Tehát a száz majom szabályt felhasználva, mi is megoldhatjuk a problémáinkat, és leszoktathatjuk a fideSS-es majmokat a lopásról. Ehhez először is egyetlen fideSS-es majmot kell leszoktatnunk valahogy a lopásról. Ha ez sikerült, akkor egyre több - és több fideSS-es majmot kell rávennünk arra hogy ne nyúljon ahhoz ami a MÁSÉ. És ha már sikerült száz fideSS-es majmot leszoktatnunk a lopásról - akkor mintegy varázsszóra az összes fideSS-es majom fel fog hagyni a lopással! Igen, ilyen egyszerű a megoldás! Száz fideSS-es enyveskezű majom segítségével egy egész ország gondját megtudjuk oldani!

Tehát... Szedjünk össze száz enyveskezű fideSS-es majmot, és a pedagógia tudományát felhasználva kezdjük őket leszoktatni a lopásról (például verjünk a kezükre amikor lopnak, és mondjuk el mindenkinek hogy a fideSS-es majom már megint lopott) ...Aztán ha már száz fideSS-es majom megtanulta hogy nem szabad lopni - akkor már nyert ügyünk van hiszen már meg is oldódott az enyveskezű fideSS-es majom kérdés!


A száz majom szabályról itt is olvashatsz - az enyveskezű fideSS-es majmokat meg megleled szerte az országban sokfelé!




További oldalak

Címkék >

További lehetőségek