Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Most megtudhatod hogy kik hívják a muzulmán embereket Magyarországra!



A muzulmánok nagyon is jönnek, ezt már a vak is látja. Arról sokat hallani hogy kik azok akik ide küldik a menekülteket az arab világból, természetesen vannak jól értesültek akik biztosan tudják hogy a zsidók keze van a dologban, vannak akik az arab világ hatalmas olajpénzeit kezelő muzulmán bankárok kezét sejtik a hatalmas méretű európai bevándorlás mögött, és persze vannak akik biztosan tudják hogy a rettegett Iszlám Állam nevű terror szervezet építi így ki az állásait Európában. Amint azt látjuk, azokból akik esetleg ide küldik a muzulmán menekülteket elég nagy a választék, ám arról kevés szó esik hogy valójában azok akik lehetnek akik a muzulmánokat szándékosan ide hívják. Persze most ne a német kancellárasszony burkolt kijelentésére gondoljon bárki, hiszen vannak akik már kerek perec kijelentették hogy igenis kell a muszlim szellemiség,  és a muzulmán ember Magyarországon. Nagy meglepetést talán nem fog okozni ha elárulom hogy ilyenre csakis magyar politikus vetemedhet, ám mielőtt többen hamarjában végig vennék a libsi, komcsi politikusok hadát lássuk hogy mi az igazság.

Van egy politikai párt Magyarországon ami úgy kezdte a pályafutását hogy a kereszténységet jelképező kereszteket állított fel országszerte, ám ennek ellenére többen iszlám pénzeket sejtettek a Jobbik holdudvarában. Talán nem is alaptalanul, hiszen Vona Gábor nemcsak szoros kapcsolatit ápol a muzulmán világgal, és előszeretettel nevezi az iszlámot az „emberiség utolsó reményének”. Ezek után már az sem meglepő hogy a Magyar Református Egyház egyik közismert lelkésze, a Jobbik vezetői társaságában fogadást adott Szír, és más iszlám országok diplomatái számára a Fideszes hatalomátvétel után, a Hazatérés Templomában. 

Nyilvánvaló hogy ezek után teljesen egyértelmű hogy szélsőjobboldali politikai körök erősen dolgoznak azon hogy az iszlám teret nyerjen Magyarországon és Európában. Ám ha egy kicsit jobban szemügyre vesszük a Orbán Viktor közelmúltban tett kijelentéseit, akkor hamar rájöhetünk arra hogy miközben Orbán Viktor arról papol hogy ő védi meg a gonosz iszlámtól egész Európát, közben meg azoknak az arab bankároknak akiknek a keze benne lehet a európai menekültválságban, arról beszél hogy ,,Magyarországon azonban mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezett emberekre sem úgy tekintenek, mint akik fenyegetést jelentenek, hanem egy fejlett civilizáció képviselőiként" - „és nem szégyellünk időnként tanulni is tőlük”

Ezek után már egészen világos hogy Magyarországon kik azok akik a muzulmánok segítségével akarják megdönteni egész Európát. Természetesen azok akik a muzulmán menekültáradat közben azzal akarják a valós szándékukról elterelni az emberek figyelmét, hogy köreik a menekültek ellen uszítják az embereket, ez tehát az igazság Magyarországon a menekültek ügyében.  

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek