Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Magyarország majd megmondja Németországnak hogyan kell gondolkodni!

Tombol a menekültválság Európában, Németországba özönlik a menekültek áradata, és egyre többet hallani arról Magyarországon hogy a magyar emberek akarnak tanácsokat adni  a németeknek hogy ilyenkor mit is kell csinálni.. Való igaz a történelem során már többször is jártak németek Magyarföldön, ám még egyszer sem tanácsért jöttek hozzánk. Most Németország sok százezer menekült befogadását tervezi, miközben Magyarország kategorikusan tartja magát ahhoz, hogy Magyarország egyetlen menekültet sem óhajt befogadni. Vajon ki nevet a végén, Magyarország vagy Németország?

Nyilván sokan vannak most olyanok Magyarországon akik ebben a kérdésben Németország biztos bukására fogadnak, és megvannak arról győződve arról hogy Magyarország győztesen fog kikerülni a menekültválságból, hiszem a magyarok mindig mindent jól csináltak a történelem folyamán... Hagyjuk most a magyar történelmi sikersztorit, és gondoljunk arra hogy a fasiszta Németországot a második világháború során porig bombázták, ám a németek szembe tudtak nézni a világ fasiszta megbélyegzésével, újra felépítették országukat, és rövid idő alatt ismét Európa és a világ legfejlettebb államai közé juttatták Németországot. Persze könnyen tették mindezt - vetik közbe most többen is- hiszen mindezt amerikai pénzből tették. Nos lehet hogy mindez így történt, de ha mindehhez hozzá tesszük hogy Magyarország a hetvenes - nyolcvanas években súlyos dollármilliárdokat kapott nyugatról, amit az ország gyakorlatilag felélt, és utána csak az adósság maradt, és most már ott tart a fejlődés hogy Magyarországon könnyűszerrel meglehet élni havi negyvenhétezerből is az emberek nek. A fene tudja hogy miért, de nem úgy látszik hogy a magyarok gondolkodása sikeresebb lenne a németekénél.

Ugyan hallottam már magyarázatot arról hogy a Mercedes autók technológiáját a németek tulajdonképpen a magyaroktól lesték el, ám az efféle magyar badarságtól  függetlenül a Mercedes márka a világ számára a német precizitás és következetes német gondolkodás jelképe. És a precíz Németország most következetesen sok százezer muzulmán ember befogadására készül. Vajon mivé lesz így a híres Mercedes Németországban? 

A magyaroknak nehéz a német logikát követni, és mint azt tudjuk magyaroknak erre nincs is szüksége hiszen a magyarok mindig mindent jó csinálnak, ám most mégis erőltessük meg magunkat, és próbáljunk belegondolni abba hogy hogyan is gondolkozhatnak a németek a sok százezer muzulmán menekült ügyében. Induljunk ki abból a helyzetből hogy ezrével érkeznek Németországba a migránsok, és erről sok minden eszébe jut a magyaroknak, ám az kevesek tudatáig jut el hogy ezt a hatalmas ember tömeget még nem válogatta át senki. Tehát Németországba ott van a teljes menekült emberanyag, szőröstül bőröstül, abban még benne vannak a muzulmán terrorizmust képviselők, a bűnözésre hajlamos egyének, a sok egyszerű kétkezi munkára alkalmas emberek tömege, és természetesen a magasan képzett tehetséges emberek szűkebb rétege is. Németországba tehát úgy érkezik ez a tömeg hogy senki nem válogatott  belőlük a maga számára. Tehát  a választás dolgában most Németországé az elsőbbség! A németek nyilván élni is fognak a lehetőséggel, és okosan gondolkodva kiszűrik az érkezők közül a bűnözőket, a terrorista gyanús elemeket, kiválogatják azokat akikre valamiért nem tartanak igényt, és ezeket rövid úton kirakják Németországból.

A hírekben hallani lehetett arról hogy a Mercedes gyár már munkát is ajánlott a Németországban még meg sem melegedett menekülteknek, ami nem is olyan meglepő, ha tudjuk hogy a  Mercedes autógyárban eddig is török - tehát muzulmán- emberek állnak a szerelősorokban. Mert Németország az úgy működik hogy a németek terveznek, szerveznek, irányítanak, a kétkezi fogdmeg munkára meg ott van a külföldi munkaerő. Azonban arról sem szabad megfeledkezni hogy egy olyan hatalmas ember áradatban ami most Németországba érkezik, mindig ott van a tehetséges jól képzett réteg, mindig van közöttük tehetséges művész, kiemelkedő tudású mérnök vagy egyéb diplomás. Tehát ne kételkedjen senki abban hogy a németek precízen kiszűrik ezeket az embereket, és abban is biztosak lehetünk hogy ezek a muzulmán emberek a későbbiek folyamán kézzelfogható hasznot fognak termelni a jól működő német társadalom számára. 

Most biztos vannak olyanok Magyarországon akiknek mindezek hallatán felcsillan a szemük hogy akkor a magyarok is álljanak neki rögtön kiválogatni a menekülteket mielőtt a németek ezt megtennék. Az ötlet nem lenne rossz, ám le kell hűteni a kedélyeket hogy kár a gőzért. Magyarországon a magyarok a saját soraikból sem tudják kiválogatni a tehetséges embereket. Jól ismert közhely hogy a világ tele van kiemelkedő tudású magyarokkal, akik azért hagyták el a szülőhazájukat mert a saját hazájuk nem ismerte el a tehetségüket, így aztán egy másik országban, a magyar állampolgárságnak búcsút intve kamatoztatják a tudásukat. Ezek után hogyan is gondolhatná bárki hogy a Magyarországon az uralkodó magyar gondolkodás alapján ki tudnák válogatni a hasznos embereket a magyarul sem tudó muzulmán emberek tömegéből?

Persze azért így vagy úgy de előbb utóbb Magyarországra is jut majd a muzulmán menekültekből, akiket végül tetszik nem tetszik alapon de mégis be kell fogadni az országba. Ezeken azonban már nem kell gondolni, hiszen vélhetően ez lesz az a semmire nem jó maradék, amit majd kiebrudalnak Németországból. Aztán a magyarok számára marad a felismerés, hogy a német nyugdíjas megint a saját Mercedesén megy nyaralni, és közben a magyarok meg boldogan élnek halnak havi negyvenhétezerért. És közben a havi negyvenhétezerből még arra is futja hogy megmondják Németországnak hogy hogyan kell gondolkodni... 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek