Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Van alibijük a Felcsút környéki rendőröknek a Göböl pusztai juhász halálos gázolásának idejére? És miért lövöldöznek a bicskei rendőrök Romániában?



A Göböl-pusztai juhász történetét ismerjük részletesen, jól tudjuk hogy milyen politikai köröknek, és pontosan kiknek állhatott érdekében Váradi András halála. Azt is tudjuk hogy a halála miatt nem indult eljárás az őt halálra gázoló osztrák magyar állampolgár ellen, és azt is egyre világosabban látjuk hogy úgy valószínűleg nem történt a halálos gázolás ahogy azt a hatóságok állítják. Arról viszont nemigen  esett szó hogy hogyan is történhetett Váradi András halálos gázolása.

Járjuk körbe most ezt a témát, és kezdjük az elején  2010-ben, amikor Orbán Viktor úgy döntött  hogy Felcsút környékére kell egy új rendőrkapitány. Nem mintha az akkori bicskei rendőrgóré sokat ártott volna a Fideszes köröknek Felcsút környékén, hiszen Bazsó László az akkori Bicskei Rendőrkapitány Pap Károly a korábbi Fideszes Fejér Megyei rendőrfőkapitánnyal (jelenleg Országos Rendőrfőkapitány) együtt húzta magára a rendőregyenruhát pályájuk kezdetén, és azóta is egymás útjait egyengetik. Ám  Orbán úgy gondolta hogy mivel ezentúl már milliárdokat dönt Felcsút vidékre, így nem elég biztosíték az hogy a bicskei rendőrkapitány Pap Károly régi kenyeres pajtása. A Fideszes milliárdok védelmére a legfelsőbb helyről hozott szakembert a Bicskei Rendőrkapitányi székbe Orbán,  és 2010-ben hamarosan már Balázs Sándor volt a Felcsút környékén a rendőrfőnök, aki fontos ember, hiszen ő Pintér Sándor belügyminisztériumában volt tanácsadó. Így amikor Balázs Sándor felveszi a telefont, vonal másik végén rögtön a titkosszolgálat magas színtű vezetői hallgatják figyelmesen hogy éppen mire is van szükség Felcsút környékén a legtitkosabb hatóság eszköztárából.

De ember is kell a technika mellett, így aztán az ország különböző pontjairól hoztak rendőröket Felcsút környékére, olyanokat akik hajlandóak voltak a Mészáros Lőrinc érdekeit védeni mindenáron. Persze Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány jól tudta hogy mindenre kapható markos fogdmegek is kellenek oda ahol úgy nőnek a Fideszes milliárdok mint a gomba, és ezért került a Bicskei Rendőrkapitányságra Kaszár Nándor és Bozori Imre. Érdemes ezt a két nevet megjegyezni hiszen még lesz szó róluk a későbbiek során, ám ne valami magasanképzett rendőrökre gondoljon bárki a nevük hallatán, hiszen ők két izomagyú alak rendőregyenruhában, akik szintén hűségesküt tettek Mészáros Lőrinc érdekei védelmében. Az ilyen rendőröknek persze Felcsúton a helye a Puskás Ferenc akadémián, ahol a Mészáros Lőrinc a góré, hogy a jól felszerelt edzőteremben gyúrják izmosra testüket. Az eszüket nem kell edzeni, gondolkodni van helyettük más, náluk a nyers erő, a brutalitás a lényeg, és az hogy vakon végrehajtsák a kapott utasítást.

Hogyan halt meg a Göböl pusztai juhász?  A rendőrség verziója szerint  haláleset úgy történt hogy Váradi András vállán a létrával, ami leesett az autójáról, a Göböl puszta felé vezető úton, az út közepén szembe ment a Mercedesnek ami halálra taposta. A létra valahogy eközben elfelejtett megsérülni, így az köddé is vált és mára már teljesen eltűnt hogy azzal ne is legyen probléma az ügyben.

De maradjunk annál a momentumnál hogy Váradi András az út közepén nekisétál a kilométernyi egyenes útszakaszon szemből érkező Mercedesnek. Az hogy ez nem nevezhető életszerűnek, azzal azt hiszem sokan tisztában vannak. A gyerekeket egészen kicsi koruktól fogva arra nevelik hogy ha az úttesten átkelnek akkor azt azt az útra merőlegesen a legrövidebb úton tegyék, ha pedig valamiért az úttesten kell menni akkor azt mindig az út szélén tegyék. Azt hogy az út közepén életveszélyes közlekedni azt az óvodában is tudják már  a gyerekek. Váradi András számos ismerősének jelezte hogy autók követik Felcsút körül, előfordult hogy megpróbálta egy másik autó leszorítani az útról, ezért Váradi András fokozott figyelemmel közlekedett. Arról  hogy ilyen körülmények között az út közepén létrával a vállán nekigyalogol a szemből jövő autónak egy kilométernyi egyenes útszakaszon, annyit lehet mondani hogy így szinte bizonyosan nem történt a halálos gázolás. Igen ám de ha nem így, akkor hogyan került az út közepére Váradi András ahol eltaposta őt az osztrák magyar állampolgár Mercédese, és miért nem sérült meg a létra a brutális gázolás során?

A rendőrök amikor egy bűnügyben nyomoznak, akkor a rendelkezésre álló tények, és  az esettel kapcsolatba hozható egyéb gyanús momentumok, és személyek alapján próbálják életszerűen logikai úton rekonstruálni a történteket. Persze nem a Felcsút környéki rendőrök szoktak így tenni hiszen őket csak az érdekli hogy mit diktál Mészáros Lőrinc érdeke, és azt teszik az ügyben amire a Fidesz utasítja őket. Más rendőrök szoktak így tenni, akik számára fontos a rendőri esküjük, akik számára fontos a társadalom érdeke, és kövessük most mi is az ő példájukat és próbáljuk a meglévő információk alapján életszerűen gondolkodni azon hogy hogyan is gázolhatták halálra Váradi Andrást az út közepén.
 Az nyilvánvaló hogy voltak arra utaló jelek hogy Váradi András ellen készülnek valamire ellenfelei, hiszen ezt jelezte ő is amikor szólt ismerőseinek hogy autósok követik és elfordul  balesetveszélyes helyzetekbe akarják sodorni az úton, ezek alapján pedig alapos a gyanú hogy valakik szándékosan utaztak rá, a testi épségére, az életére akartak törni szándékosan. A kérdés tehát az, hogyan lehet valakit az út közepén szándékosan elgázoltatni egy autóval? Ennek a legegyszerűbb módja az ha az illetőt két markos fogdmeg megragadja az út szélén, és az arra járó autó elé löki. Ilyen eset történt már számos, és ha azt feltételezzük hogy ez történt Váradi Andrással is, akkor ez mindjárt magyarázatot ad arra hogy miért is nem sérült meg Váradi András létrája a gázolás során. Nyilván azért mert a létra nem volt nála amikor őt az autó elé lökték, és azt utólag tették az úttestre.

Mindezt nem cáfolja az hogy egy arra járó autós állítólag látta Váradi Andrást a létrával bíbelődni, hiszen ez az autós nem látta hogy hogyan történt a gázolás - legalábbis egyenlőre ez a változata ismert ennek a tanúnak, aki hirtelen feltűnt a zavaros gázolás ügyében. Mindenestre tény hogy Váradi András halálos gázolását követően a rendőrség nem tartott sajtótájékoztatót, nem adott ki közleményt, semmi olyat nem tett, nem közölt, ami egy országosan ismert politikus a választások közvetlenül előtt történt rendkívüli halála esetében az elvárható tájékoztatás megkívánt volna. Így arról is csak jóval később értesült a közvélemény hogy Váradi Andrást látta egy szemtanú a halálos gázolást megelőzően a helyszínen. Ettől persze lehet valós a szemtanú, ám elég furcsa hogy a szemtanút sem említette a hatóság, mit ahogy a gázoló osztrák-magyar állampolgár személyét is igyekezte titkolni a rendőrség, ezek helyett viszont a gázoló halálról szóló híresztelésektől volt hangos Felcsút környéke, a haláleset után.

A létra autóról való leesése mesterségesen is előidézhető dolog,  ami arra nagyon jó módszer hogy feltűnés nélkül kikényszerítsék az adott autó megállását, ez  különösen reális lehetőség  akkor ha abból indulunk ki hogy Váradi András halálához a titkosszolgálat is segítséget nyújtott. Egy titkosszolgálat számára nem valószínű hogy különösebb nehézséget okoz ha azt akarják elérni hogy a létra essen le valakinek az autójáról menet közben, akkor és ott ahol ők szeretnék. Mindenesetre érdekes  az  is, hogy az Alcsútdobozról Göböl puszta felé vezető út első szakasza, igen szűk, kanyargós, amely részen már számos súlyos baleset történt, ám Váradi András autójáról a létra mégsem a kanyargós úton esett le, ahol a fizika törvényei szerint nagyobb esélye lett volna arra hogy leessen, hanem a létra az út teljesen egyenes részén részén esett le, éppen a Fidesz közeli Csányi Sándor érdekeltségéhez tartozó golfpálya területe mellett lévő útszakaszon.

Váradi András megrendezett gázolásához  azt kell feltételezni hogy az őt eltipró autós is beszervezett része az eseménysornak. Mindenesetre egy ilyen forgatókönyv megvalósításához ideális választás lehet egy kettős állampolgár, akinek nem kell "külföldön bujkálnia" ha esetleg arra volna szükség, hiszen egy külföldi állampolgár életvitelszerűen külföldön élhet, tehát ha nincs Magyarországon akkor logikusan állítható hogy az nem azért van külföldön mert el akar tűnni, hanem azért  mert az külföldön lakik. De mivel az illető magyar állampolgár is, így nem áll fenn annak a veszélye hogy valamilyen diplomáciai gond lenne abból hogy egy idegen ország állampolgára gyanús politikai indíttatású haláleset ügyében kerül bele a hatóságok aktájába, hiszen ez esetben természetesen az illető mint magyar ember áll a hatóságok előtt. Tehát egy kettős állampolgár státusz előnyös csíki-csuki taktikai előnyöket  kínálhat ilyen ügyben adott esetben. Az is figyelemreméltó az ügyben hogy Váradi András halála után valakik masszívan terjesztették hogy már meghalt a halálos gázoló, így ne is keresse senki a felelőst a halálos gázolás miatt az élők sorában, aki mint tudjuk szép csendben külföldről figyelte az eseményeket, akinek a személyével kapcsolatban minden adatot gondosan titkoltak a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok információk és körülmények ismerete alapján életszerűbb Váradi András előre megrendezett gázolásának gondolata, mint az hogy Váradi András az út közepén nekisétál a szemből jövő autónak egy létrával a vállán, miközben tudatában van annak hogy valakik egyre vadásznak rá a háttérből a közúti közlekedése során. De menjünk tovább azzal a logikával amivel a tisztességes bűnüldöző hatóságok is gondolkoznak, és vizsgáljuk meg azt hogy a rendelkezésre álló információk alapján vannak e olyan személyek a látókörünkben akikről feltételezhető az hogy magatartásuk, kapcsolataik, miatt alkalmasak lehettek arra hogy közreműködjenek, részt vállaljanak Váradi András halálos gázolásában, az előre kidolgozott, közúti balesetnek álcázott emberölés helyszínén. 

Ami makacs tény, az az hogy Váradi András különféle ügyeiben, és Váradi András halálos gázolásának ügyében is, a bicskei rendőrség meglehetősen gyanúsan viselkedik. Amikor tesz valamit Váradi Andrással kapcsolatban, akkor általában  jogszabályt sért a magatartása, egyértelmű hogy politikai parancsra cselekszik, egyébként pedig a bicskei rendőrség konokul hallgat, semmit nem közöl ami segítené a tisztánlátást például az országosan ismert politikus furcsa halála ügyében. A konok hallgatás persze nem is olyan nagy dolog a Felcsút környéki rendőrök esetében, ha azt is számba vesszük hogy hogy korábban a bicskei rendőrség már vállalt többet is egy súlyos bűneset megvalósításban, amikor az egyik rendőre S. Zoltán szerezte a gépfegyvert a móri Erste bankfiókban az emberek lemészárlásához a gyilkosoknak. Vajon ezek ismeretében mennyire lehet reális egy olyan feltevés, hogy Váradi András halálában is a bicskei rendőrök működtek közre?

Ott van a bicskei rendőrségen a két kimondottan erős edzett fizikumú, kisportolt rendőr, Kaszár Nándor és Bozori Imre. Első ránézésre látszik hogy keménykötésű alakok. Róluk azonban ettől többet is tudhatunk. Váradi András halála után, 2014 decemberében, Kaszár Nándor és Bozori Imre a Felcsúthoz közeli Szár községben egy erdőben kiránduló család tagjaival szemben intézkedett, azért mert azok kirándulás közben énekeltek az erdőben. Kaszár Nándort és Bozori Imrét egy alcsútidobozi vadász hívta, aki korábban börtönben fegyőrként dolgozott, tehát az állami hatalommal aktív kapcsolatban állt, jelenleg pedig a Mészáros Lőrinc vadásztársaságának a tagja, és sűrűn megfordul a Felcsúton a Puskás Ferenc akadémián ahol Bozori Imre más rendőrökkel együtt edzi a testét. Valami nagyon történhetett akkor ott az erdőben, mert a vadász nagyon nem akarta a kiránduló családot ott látni, és biztos ami biztos alapon utánuk küldte Kaszár Nándort és Bozori Imrét, aki a kirándulók közül hármat előbb gumibottal meg viperával alaposan bántalmazott, majd Kaszár Nándor az egyikükbe többször is belelőtt, miután az már a földön feküdt.

Néhány apróságnak nyoma veszett szinte azonnal az ügyben, ami arra lett volna bizonyíték hogy Kaszár Nándor és Bozori Imre bűncselekményt követett el a kirándulók ellen. A hatóságok leírták az aktáikba a saját koncepciójukat a szári kirándulók ügyében, és minden úgy megy ahogy az Felcsút környékén megszokott.  Kaszár Nándor és Bozori Imre ellen semmilyen eljárás nem indul, viszont a   három kirándulót rögtön börtönbe zárták. Ám nemsokára újabb hírt hallani a két mindenre kapható bicskei rendőr felől. Kaszár Nándor és Bozori Imre Romániába utazott, és ott újabb lövöldözést kötnek a személyükhöz. Ám Kaszár és Bozori körül ismét síri csend van, azt hogy kire és miért lőttek akkor éppen Romániában ugyanolyan csend övezi mint a Göböl-pusztai juhász halálos gázolásának ügyét. Nehéz azt gondolni hogy ez két keménykötésű alak azért utazott külföldre hogy ott a fákon ülő verebekre lövöldözzőn. Azt ugyanis itt is megtethették volna, ám ők szívesebben lőnek hús vér emberre mint verebekre. Váradi András a halála előtt már szervezte Romániába az útját, mert tudta hogy Orbán Viktornak ott is van vagyona. Kaszár Nándort és Bozori Imrét, mint a titkosszolgálattal aktív kapcsolatban álló Bicskei Rendőrkapitányság már bizonyítottan megbízható embereit, esetleg azért küldték át a határon hogy ott az Orbánhoz kötődő vagyon után szaglászó egyént leckéztessenek meg Romániában?

A fentiek közül már akár az egyik eset is elég volna ahhoz hogy előzetes letartóztatásba kerüljenek ezek a rendőrök, ám  Kaszár Nándor és Bozori Imre köszönik de jól vannak. Nyilván nem kell tartaniuk semmitől, és senkitől, valakik nagyon vigyáznak rájuk a háttérből, valakinek nagyon fontos az hogy őket a törvény előtt ne vonják felelősségre a tetteik miatt. Mint azt tudjuk azok szoktak ilyen kedvezményt kapni, akik a titkosszolgálat utasítását hajtsák végre. Kaszár Nándornál még az is belefért, hogy pökhendien hozzászólogasson a  a szári kirándulókra lövöldözését taglaló bejegyzésemhez a Facebookon. A szári eset miatt Pap Károly Országos Rendőrfőkapitányhoz fordultam, ám Pap Károly aki Fejér Megye Rendőrkapitánya volt a móri Erste bankban történt gyilkosságok idején, egyetlen kurta sort nem közölt válaszként,  pedig az egész ország rendőrségét irányító altábornagy állásfoglalása elvárható egy olyan ügyben amikor rendőrök ártatlan emberek életére fegyverrel törnek.

Vajon mennyire életszerű az a logikai következtetés hogy éppen olyan mentalitású hozzáállású emberek kellenek a titkosszolgálatnak  mint Kaszár Nándor és Bozori Imre, akkor ha például Váradi András halálra gázolását akarják okozni. Két erős alak akik abszolút megbízhatóak, hiszen maguk is a hatóság emberei, akik hirtelen előtűnnek a közeli golfpálya területéről, megragadják a leesett létrával foglalatoskodó Göböl pusztai juhászt, majd az út közepére, a közeledő Mercedes elé lökik, a létrát az útra teszik, majd felszívódnak a mellettük lévő golfpályán ami a Fideszhez közeli Csányi Sándor érdekeltségéhez tartozó, a biztonságos eltűnéshez ideális - bekerített őrzött terület.


Ha Váradi András halálos gázolásának aktív közreműködői után kutatunk, azon logikai következtetések mentén, ami alapján a bűnöző szervek is keresik az elkövetőket szerte a világon,  akkor az alapján amit Kaszár Nándorról és Bozori Imréről tudni lehet, elmondható hogy  - annak a Bicskei Rendőrkapitányságnak a rendőreit amelyik a Váradi András ügyeiben már számos esetben nyilvánvalóan politikai körök utasítására jogszabályt sértően politikai utasítást hajtott végre  - Kaszár Nándort és Bozori Imrét,  mint a Göböl pusztai juhász halálát előidéző bűncselekmény elkövetésére alkalmas, és lehetséges elkövető személyekként kell nyilvántartani.


Úgy állítom  mindezt hogy nem áll rendelkezésemre az állam pénze, úgy mint a móri Erste bankfiókban történt mészárlás ügyét koncepciós módon félrevezető főrendőröknek, főügyészeknek, bíróknak, akik húszmilliót fizettek ki a társadalom pénzéből egy informátornak azért hogy az makogjon néhány szót amire hivatkozva Kaiser Edét tényleges életfogytig tartó börtönre ítélték ártatlanul, minden bizonyíték nélkül, azért hogy a móri mészárlás ügyében ne derüljön ki az igazság.  Nem áll módomban fizetni azért hogy valaki hablatyoljon valamit arról hogy Váradi András halálra gázolásának ügye körül  valami nagyon nincs rendben. Azért sem tudok milliókat fizetni senkinek hogy  mondjon valamit ami a bicskei rendőrséget gyanússá tenné Váradi Andrást halála kapcsán, de nincs is erre szükség mert a józan emberi logika  szerint nagyon is gyanús ez az egész rendőrségi környezet ami Váradi András ügyeihez is, így vagy úgy kötődik Felcsút környékén.

Több mint tíz éves gyakorlatom, és személyes tapasztalatom van különféle ügyek kapcsán abban hogy Felcsút környékén a rendőrök, ügyészek, bírók, hogyan, miért, és mit tesznek a törvényes intézkedések helyett, a társadalom érdekeit eltaposva,  politikai körök érdekében, azért hogy megnyomoríthassák az egyszerű emberek életét, mint ahogy azt Váradi András példája is mutatja. Az a logikai gondolatsor, amelyben az imént Váradi András halálos gázolásának lehetséges életszerű modelljét ismertettem, jóval megalapozottabb mint az a vádirat, amit társadalom pénzéből fizetett bűnügyi szakemberek, állami százmilliók árán  készítettek a móri mészárlás ügyében az ártatlanul elítélt Kaiser Ede ellen, azért hogy ne derülhessen ki például az hogy a móri Erste bankban a mészárláshoz a bicskei rendőrség embere szerezte a gépfegyvert a gyilkosoknak. 

Nincs ma magyarországon olyan hatóság amely Váradi András halálos ügyében szándékos gyilkosság miatt eljárást indítana, pedig már azok a nyilvánosan rendelkezésére álló adatok, körülmények, amiket itt most csokorba szedtem, a jelenleg érvényben lévő jogszabályok alapján is indokoltan felvetik a szándékos emberölés elkövetésének alapos gyanúját a Göböl pusztai juhász halála kapcsán - tehát az eljárást már most meg kellene indítani ebben az esetben. Nem áll módomban hogy megtegyem azt, amit a társadalom pénzéből fizetett igazságszolgáltatás nem tesz meg, nem tudom Kaszár Nándort és Bozori Imrét letartóztatni, ezt azoknak az illetékeseknek volna kötelezettségük megtenni, akik előtt ma is ott van a szári kirándulók ügye, ám mégsem indítanak eljárás azok ellen a rendőrök ellen akik földönfekvő emberbe kegyetlenül belelőttek. Amit viszont megtudok tenni azt megteszem. Igyekszem józan ésszel gondolkodni, elítéli azokat akik lábbal tapossák az emberi állampolgári jogokat a hatóságoknál, szót emelni az emberi tisztesség mellett, és keresni a választ arra a kérdésre hogy hogyan halt meg Váradi András?

2015. Március. 01. Hajnáczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek