Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Akkor lesz jó világ Magyarországon amikor a fideszesek elégetik a pártkönyvüket?


Hogyan lehet  meggazdagodni? Ez egy olyan téma ami sokakat érdekel, mert mint azt tudjuk három dolog van ami igazán számít: a pénz, a Pénz és a PÉNZ! Magyarországon úgy tudják hogy ez a három - és csakis ez a három dolog,  a boldogság és a jó lét alapja, ez a három ami igazán számít! PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ! Ezért most ez biztosan egy igen népszerű írás lesz, ami azzal a sokakat érdeklő dologgal foglalkozik hogy hogyan lehet jó létet teremteni.

Mert a magyar társadalom nagy része  mást sem tesz csak a pénz után sóvárog, azt keresni, hajtja nap mint nap, ám hogy hogysem a többség annak ellenére hogy bár néha látni véli ahogy feltűnik előtte a PÉNZ, ám azt mégsem tutja valami rejtélyes furmány okán a keze közé kaparintani. 

Pedig nincs új a nap alatt a jó lét titka már régen meg van fejtve és nincs abban semmiféle ördöngös dolog. Annak hogy egy  országban jól éljenek az emberek, az alfája és ómegája az hogy az emberek által produkált  dolgok, termékek - áruk, művészi gazdasági szellemiek és anyagiak, szabadon képződhessenek és áramolhassanak az országban. Ugyanis ezek azok 
amikből a pénz keletkezik, ezeket a dolgokat lehet jó pénzért eladni szerte a világban. Pontosabban csak lehetne, hiszen úgy tudja mindenki hogy Magyarországon már mindent pénzé tették, eladtak korábban, így itt már semmi nincs ami érték lenne.


Vannak felkapott divatos fogalmak mostanság, ilyen például a például a megújuló erőforrások. Ám ezek hallatán általában a korszerű technológiák, a szél és nap erőművek, meg ilyesmi dolgok ugranak be a legtöbbször. Pedig van Magyarországon egy nagyon értékes dolog, egy újra és újra  megújuló erőforrás, ami már sokszor sok pénzt megért sokaknak a világ gazdag részein is, ez pedig nem más mint a magyar ember. 

Persze a magyar ember fogalma már rögtön problémákat okoz egyesek számára hiszen ha ezt hallják akkor mindjárt azt kezdik el boncolgatni hogy ki is az aki magyarnak számít ebben az országban. Magyar az aki magyarnak tartja magát, minden egyébtől függetlenül, és ezzel távolodjunk el most az éppen aktuális politikai elmebajoktól kissé a magyarság fogalomkörét illetően.

Köztudott hogy a magyar tudósok, feltalálók, sportolók, és más területeken dolgozók akik a magyarság legkülönbözőbb nációiból származnak, már sokszor letették a névjegyüket a világ élvonalában, így a magyar ember értékteremtő képességéhez nem férhet kétség. Ha pedig ez így van, akkor ebből elég logikusan következik az hogy ha jólétet akarunk Magyarországon, akkor a legfontosabb értékteremtő tényezőt - tehát az EMBERT- kell óvni védeni a mindennapokban.

Ezzel máris elérkeztünk ezen írásnak azon részéhez ahol a legtöbben hamarosan befejezik az olvasást, hiszen az a témakör ami következik: az emberi állampolgári jogok tárgyköre - nem említésre méltó dolog a magyar társadalom többségének szemében. Amikor Magyarországon valaki meghallja az a kifejezést hogy "állampolgári jog" akkor vagy odébbáll, mert számára ez annyira kínaiul  hangzik hogy azt sem tudja hogy eszik vagy isszák, vagy azonnal röhögőgörcsöt kap az illető és vigyorogva kérdezi - állampolgári jog Magyarországon? Ugyan már! Milyen badarságról beszél nekem?

Azok számára akiket érdekel az hogy lesz-e jó lét abból ha a fideszesek elégetik a pártkönyvüket és tovább olvasnak, elárulom hogy az imént említett fogalmak, amikről sokan azt sem tudják hogy mire valók azok, és sokan csak röhögni tudnak rajtuk - az emberi állampolgári jogok - megbecsülése jelenti a  jó létnek  - a sok PÉNZ-nek az alapját. Jobban mondva jelenthetné, akkor ha törődnénk ezekkel  a mindennapok során. Ugyanis az emberi állampolgári jogok azok amelyek biztosítanák, azt hogy a legfőbb értékteremtő -az EMBER- nyugodtan kiszámítható körülmények között éljen és dolgozzon, alkosson Magyarországon, annak az országnak polgáraként, amelyek közül oly sokat a világ legjobbjai között tartanak számon a világban. 

Nem véletlen tehát hogy azok akik abban, és csakis abban érdekeltek hogy meglopják, kifosztják a társadalmat, azok mindent elkövetnek azért hogy az emberi állampolgári jogokkal ne törődjön senki érdemben a mindennapi életetben. A néprablók eme népes családjába tartoznak a különféle politika körök, továbbá a titokzatos háttérhatalom emberei, akik gondosan ápolják a több évszázados hibás beidegződéseket, amely szerint a magyar embereket amennyire csak lehet meg kell fosztani a jogaiktól, azért hogy mindenüket el lehessen rabolni tőlük. Így aztán a különböző politikai csoportosulások farvizén ugyan létrejött néhány szervezet amely az emberi állampolgári jogok védelmét tűzte a zászlajára, ám ezek a mindennapok során nem sok vizet zavarnak Magyarországon.

Magyarország évszázadokon keresztül idegen hatalmak által megszállt ország volt, és ez idő alatt mélyen beleivódott a társadalom különböző rétegeibe az a torz beidegződés, amely szerint kifizetődőbb az éppen regnáló idegen hatalmak valamelyikével lepaktálni, és azok mellett fosztogatni sanyargatni a saját tulajdon társadalmat,  mint kiállni az emberek jogai mellett. Persze mint az a magyar történelemből ismert, mint minden ez is csak egy darabig ment gond nélkül, aztán amikor az ország gazdát cserélt, változott a rendszer, akkor a néprabló társaság gyorsan kezdte elégetni az éppen zsebében lévő nyilas, vagy kommunista,  akármilyen pártkönyvét, és azonnal megpróbált beépülni az újabb hatalom soraiba, hogy ott folytassa azt amit addig egy más színű hatalom mögé bújva művelt. politikai élősködőként  Így sokszor lett a nyilasból kommunista, majd  kommunistából demokrata, vagy legújabban liberális fiatal demokratából liberális üldöző fideszes. Aztán ha mégsem jött össze a mutatvány valami oknál fogva, akkor a  néprabló honpolgár miután elégette a pártkönyvét, utánna felvette a nyúlcipőt, és az addig összelopott pénzt zsebre vágta és gyorsan  faképnél hagyta az országot. Így gyakran megesett az hogy miután pokollá tették az országot a nemzet nyakán élősködők, nemsokára együtt menekültek nyugatra azokkal akiket megosztottak attól hogy tehetségükkel hozzájáruljanak az ország felemelkedéséhez. Be kell látni az ha a magyar emberek a mindennapok során tisztességes eljárásban részesülnének  a saját hazájuk hatóságaitól, az mindenféle jólét, a sokak által áhított gazdagság alapja lenne.

Egyenlőre azonban ez csupán állom, hiszen ezzel a témakőrrel nem igen törődik senki Magyarországon. Az egyszerű emberek úgy gondolják az ilyesmivel törödjenek azok akik fent ülnek a magas poziciókban, akik fent ülnek azok boldogan dörzsölik a markukat hogy az emberek az ő kezükbe adják a sorsukat és így nyugodtan lehet őket kifosztani, a különféle hatóságok meg álnok módon hol lefelé hol felfelé mutogatnak amikor azt kérdezi őket hogy ugyan már tisztelt hivatal, miért is tetszenek folyton hülyének nézni bennünket és közben beletaposni a nyomorúságba? Pedig Magyarországon súlyosan aggályos az emberi jogok helyzete, ezt már külföldön is látják, a minap állapította meg újfent ezt egy nemzetközi szervezet. 


Éppen itt lenne tehát annak az ideje hogy mindezt mi is észrevegyük akik Magyarországon élünk, és felemeljük a szavukat a saját jogaik érdekében amíg nem késő. Mert ha már oda jutunk az esztelen Orbán politika miatt hogy a fideszesek is menekülni fognak az országból akkor, ugyanúgy járunk mint a történelem során már többször is jártunk, és ismét súlyos árat fog az ország fizetni azért  hogy Magyarországon nem állunk ki az emberi állampolgári jogaik mellett. 

Hajnàczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek