Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Melyik ruha áll jobban Balázs Sàndor Felcsút környéki rendőrkapitánynak?

Bűntől bűzlik Balázs Sàndor Felcsút környéki rendőrkapitány fideszes rendőrsége. A Göböl pusztai juhász halálügyének zavaros esete után már itt van az újabb törvényt tipró eset a bicskei rendőrségen.


G


Békés erdei kirándulókra lőttek a fideszes rendőrök, akiknek az volt a
bűnük hogy énekeltek az erdei túra közben. Egyre nyilvánvalóbb a szándék ahogy a fideszes rendőrök terrorista módon az egyszerű emberekre törnek. Az esetek után többen felteszik a kérdést hogy most már végleg egy embereket öldöklő fideszes terrorista maffia lett a rendőrség?

Szerinted melyik megállapítás helyes az alábbiak közül?


a) A rendőrök nem is akarnak a törvényt betartva intézkeni, és esküjükhöz méltó módon rendőr módra viselkedni. Ez már egy régóta tartó gyakorlat a rendőrségen, és ez vezetett oda hogy a rendőrök napjainkra a békés embereket terrorizáló fideszes bűnözővé züllöttek. A rendőrök magyarországon azt képzelik magukról ők a törvény felett állnak, és nekik az a dolguk hogy uralkodjanak a tisztességes embereken - szerintem közönséges bűnöző az egész rendőrségi maffia!

b) Szerintem a maguknak a rendőröknek kell felemelni a szavukat a soraik között lévő bűn ellen. A tisztességes közállapotok között élni akaró civil emberek teszik amit tenniük kell, és nyilvánoság előtt küzdenek a hatóságok törvényt tipró gyakorlata ellen. Aki rendőrnek tartja magát, az viselkedjen rendőrhöz méltó módon, és tegyen is azért hogy a törvény szava szerinti REND legyen az uralkodó a rendőrök között. Aki rendőr létére nem így tesz, és eltűri a bűnt maga körül a rendőrségen, az nem a társadalom érdekeit védő rendőr, hanem a bűn szolgája! 

c) Nem hagyom magam befolyásolni ilyen elterelő kérdésekkel, mert a Felcsúti fideszes Mészáros Lőrinc már bizonyította hogy szorgalommal, és tisztességes kitartó munkával az egyszerű emberek is sokra vihetik  magyarországon, ezért a Mészáros Lőrinc megérdemli hogy a rendőrök védjék őt és barátait Felcsút környékén!

Melyik megfelelő megállapítás? Az -"a" - "b", vagy a "c" válasz?


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek