Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Itt a radikális változás! A fideszes cigányok már rendőrrel lövetnek a jobbikos emberekre Felcsút környékén!

Még el sem ült a felháborodás a Göböl pusztai juhász rejtélyes halálesetének ügye körül, ám máris újabb felháborító eset híre járja be Felcsút sokat emlegetett környékét.


Lövések dörrenésére kapták fel a fejüket a Felcsúthoz közeli Szár község lakói az év végén, ám nem vadászat zaja verte fel a község csendjét, rendőrök lőttek szándékosan emberre.
December utolsó napjaiban Szàr mellett az erdőben három ember szóváltásba került egy vadásszal, és később az  Alcsútdobozi vadász hívta a rendőröket, akikre a lakásuknál rátámadtak a vitatkozók, akiket azonnal letartóztattak- így tudósított az esetről a Fejér Megyei Hírlap. A híradás szerint három lövés dördült, kettőt lőtt a levegőbe a rendőr, és ezután egy lövés a rendőr támadóját érte. Ennyi a hír, és így az sem derül ki belőle hogy mi lehetett a véres lövöldözéssel végződött erdei szóváltás oka. Biztosan falopáson vagy orvvdászaton kapott valakit az Alcsúti vadász, nem ritka az ilyesmi manapság - így beszéltek néhányan a hír hallatán, de vajon mi lehet az igazság?

December 28. napján kis csapat bandukolt Felcsút környékén a Szári erdőben. Lehettek tizen tizenöten is talán, felnőtt és gyermek volt köztük egyaránt. Puska nem volt náluk csupán elemózsia az útra, más nem is kellett hiszen ők békés kirándulók voltak. Úgy ahogy ez a familiában már régóta családi hagyomány, az év végén összejön az egész család, és rendeznek egy vidám erdei családi kirándulást. A gyerekek élvezik ha látnak nyulat, őzet, és a kis csapat ajkáról felhangzik néha egy vidám ének. A sünöket nem veri fel téli álmukból a dalnak hangja, és nem is tesz az erdőben kárt a kiránduló család apraja nagyja. De mért is tenne ilyet, tudják ők a rendet, hisz a Jobbik szimpatizánsai ők nem holmi fatolvaj horda. Már haza felé tart a kiránduló család, amikor a csapattól lemaradt három emberbe beleköt egy vadász...

Szó szót követ, a kirándulók nem értik miért ellenük a durva szó, nem orvvadászok ők, csak egyszerű kirándulók. Ám a vadász fülét nagyon sérti a kirándulók dala, és rendőrt küldött az időközben már hazatért emberek után a kötekedő erdei haramia. Talán valami nagy fideszes úr vadászik a természetvédelmi terület közepében, akit nagyon zavarhat az ártatlan ének, ami könnyen lehet hisz amint azt tudjuk itt már minden a Felcsúti Mészáros Lőrincé ezen a vidéken.

Mert a fideszes Lőrinc is vadászik javában, már össze is vadászott néhány milliárdot hamarjában. Amúgy is cimborája neki az alcsúti vadász, akit a bicskei rendőrőkkel együtt gyakran látni  Felcsúton az önvédelmi sportedzésen, a fideszes Lőrinc a vezette Puskás akadémián.

Száguldott is a rendőrség Szárra, a fideszes vadász hívó szavára, aki egy vadásztársaságban gazdagszik a fideszes Lőrinccel elég szépen, és rendőr a három kirándulóba bele is kötött hamarjában, nehogy már úgy legyen ahogy holmi jobbikos kiránduló gondolja a Mészáros Lőrinc birodalmában. Persze a tisztesség fogalma ismeretlen a fideszes rendőrségen, így aztán a nagypofájú rendőr ki is érdemelt egy emberes maflást melegében.
Erre aztán felbőszülve fegyvert rántott a Mészáros Lőrinc rendőrruhába bújtatott tekintélytelen testőrsége, és rálőtt a Lőrinc erdejében nótázni merészelő jobbikos emberkére. Kettőt lőtt az emberbe, egy pedig ment melléje, így legalább darabra igaz a Fejér Megyei Hírlap hírében említett három rendőri lövés, és csupán azt hallgatta el a fideszes hírhamisító újság, hogy az amúgy fegyvertelen ember már a földön feküdt amikor a a rendőri lövések érték...

Így végződött egy békés család erdei túrája Felcsút körzetében, és a Fidesz tele is fújta hazug dumájával a környéket sebtében. Lett is a fideszes híresztelők szerint mindenféle orvvdász fatolvaj cigány banda, a békés jobbikos kiránduló család apraja nagyja, akinek a három tagja a sitten fog megrohadni ha azt a Mészáros Lőrinc úgy akarja...Ám azért nem mindenki agybeteg fideszes talpnyaló ezen a vidéken, így aztán szájról szájra járt a hír, hogy hogyan is volt az valójában a Szári erdőségben. Terjedt a hír Felcsút körzetében, és valaki a fejéhez kapott fideszes csürhe között melegében.  A Váradi András zűrös halálának ügye még most is tart a Felcsút környéki rendőrségen, nem kell most újabb látványos hírverés a fideszes milliárdok közelében. A három rendőrverőt ki is tették a börtönből hirtelen - nem is közveszélyes banditák ők, hisz csak békés kirándulók - derült ki hirtelen. Ennyit ér manapság a közvélemény szava - és itt tart most az ügy, ezt írta a váratlan szabadlábra helyezés hírét gyorsan közlő Fejér Megyei újság oldala...


Persze ne higgye senki hogy a véletlen műve hogy már rendőrökkel lövetnek a jobbikos kirándulókra Felcsút közelében, hiszen a politika keze van az ilyen dolgok mögött Orbán saját megyéjében. Nem is régen Felcsút környékén még voltak olyan emberek a Jobbikban, akik komolyan gondolták hogy nem kell eltűrni azt a sok szemétséget, amit a Mészáros Lőrinc a talpnyalóival együtt művel a környéken. A pártjuk elítéli a bűnözést, és a Mészáros Lőrinc meg méltán kiérdemli a törvény előtt a felelőségrevonást. Aggógott is eleget miattuk a milliárdos Lőrinc elégszer, ám úgy látszik hogy volt az a pénz amiért cserébe a jobbikos vezetők szó nélkül hagyják a nagyban űzött felcsúti cigánybűnözést.
Így eshetett az eset, hogy a Vona Gábor belecsapott a cigány származású Mészáros Lőrinc tenyerébe, és a Mészáros Lőrinc felelősségét firtató köröket maga a Jobbik tette lapátra Felcsút körzetében. Persze azért mert kitört a Jobbik és a Fidesz között a drága pénzen megkötött béke, azért még a Mészáros Lőrinc a fél szemét rajta tartotta a Jobbikon a környéken. Úgy volt hogy ez így is marad Orbán Viktor hatalma ideje végéig - tehát még vagy harminc évig, ám hirtelen nagyot változott a világ, és az Orbán harminc éves uralmára már nem divat fogadni mostanság.

Tüntetés tüntetés hátán, ugyan magyarázza a kedves vezető a bizonyítványt, hogy a baloldal ellen tüntet most a sok dühös emberfia, ezért hangzik oly gyakran az "Orbán takarodj!" kellemes rigmusa. Ám megkopott a nagy vezér hitele rendesen, és milliós tömeg hagyta faképnél a Fidesz tábort hirtelen. De amitől még ettől is jobban fáj az Orbán feje, az az hogy már a Fidesz párton belüli hiénái is új párt után keresgélnek. Komcsik már voltak, aztán liberálisokká váltak, és most újabban a Jobbik felé igyekeznek. Bukjon csak a kedves vezető nélkülük, addig kell a Jobbikba beépülni amíg el nem fogynak a megfelelő székek. Persze Orbán sem azért lett rablóvezér hogy ezt ölbe tett kézzel tétlenül nézze, ezért a Fidesz parancsára Kovács KGBéla Jobbik EU. képviselőre ügyészségel vadásznak fent, és jobbikos érzelmű erdei kirándulókra rendőrrel lövetnek lent - mint ahogy ez történt Felcsút körzetében.

A jobbikosnak kuss van Orbánfalván, nincs erdei nóta, mert most az a parancs hogy ha kell tűzzel vassal móresre kell tanítani a Jobbikos gárdát, és gátat kell szabni a Jobbik Fidesz kárára való terjeszkedésének. Elég egy Jobbikos pisszentés, és a fideszes Lőrinc rögtön ráküldi a vicsorgó kutyáit a békés jobbikos kiránduló családra. Ezért van hogy Jobbikos vezetés inkább az év első babájaként született csecsemő Rikárdót tekinti a legnagyobb ellenségnek, hiszen a cigány származású milliárdos Mészáros Lőrinc sérthetetlen szent ember lett a Jobbik vezetői szemében.

...Lehet hogy mégiscsak hiba volt  Vona Gábornak a jobbikos emberek bőrét eladni a Mészáros Lőrincnek - ezen tűnődnek mostanság többen Felcsút körzetében. Persze azért a Jobbik ellenségei se örüljenek hogy végre itt a Jobbik - Fidesz háború, hiszen a fideszes diktatúra válogatás nélkül gyilkol mindenkit, bármilyen pártból rasszból valót, ha úgy kívánja a fideszes milliárdok valamelyik ura.

Az MSZP ellen az országgyűlési választások kampányidőszaka idején indított ügyben, egy rendőrautóban halt meg tisztázatlan - és meglehetősen gyanús körülmények között Welsz Tamás, és az önkormányzati választásokat megelőző nap meghalt Göböl pusztai juhász ügyében csak az látszik biztosnak hogy az nem úgy halt meg ahogy azt a Felcsút környéki rendőrség állítja. Vannak olyan vélekedések hogy Váradi Andrást a rendőrök állíthatták meg, és miután agyonverték az út szélén a fideszes milliárdok után kutató Együtt-Pm pártjának politikusát, egy beszervezett kettős állampolgár segítségével balesetnek álcázták az egészet - hogy csak néhányat említsünk a gyanús halálesetek egyre szaporodó sűrűjéből. 

Legutóbb egy kiránduló család tagjaira lövettek rendőrrel a fideszes milliárdok közelében, akiknek az volt a bűnük hogy énekeltek a fideszes erdőben, ám azt hogy ki lesz a fideszes rendőri terror következő áldozata azt talán csak a milliárdos Mészáros Lőrinc tudná megjósolni, aki százmillókat kaszál a fideszes bandájával a természetvedelmi területek - erdők után járó hatalmas állami pénzekből.

Orbán harmincéves uralmára ugyan nem fogadnék, mert egy lesántult beteg lóra józan ésszel nem szabad tenni, arra viszont nagy pénzt is tennék hogy Száron törvényt sértő módon emberre lövöldöző fideszes rendőr is el fogja kerülni a jogszabályok által kötelezően előírt törvényes felelősségre vonást. 
Ám úriember biztosra nem fogad, így fogadás helyett azt ajánlom hogy aki tisztességes közállapotok között biztonságban akár élni a saját hazájában, az fontolja meg az ugyanerre vágyó józaneszű emberekkel a politikai hovatartozásra való tekintet nélkül az összefogást, mert az már egészen világos hogy a jelenlegi rendőrség nem más mint egy politikai utasításra gyilkolászó terrorbrigád.

2015. január. 18. Hajnáczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek