Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Hová pisil a Lőrinc?




Bicskei Városi Bíróság
B.159/2009. szám




Irat tárgya:  dr. Szekeres Mónika Bíróhoz, a Bicskei Városi Bíróság Elnökéhez címzett, nyilvános kérelem

Kérelmező: Hajnáczki Csaba, 8080. Bodmér, Vasvári P. u. 36. tel.: 06-20/210-9334


Kedves Bírónő, Kedves Elnök Asszony!


Lőrinc Napjától ugyan még elég távol vagyunk, hisz Lőrinc valamikor a nyár végén ejti rémületbe a dinnyekedvelőket, ám kétségtelen tény: napról, napra közelebb kerülünk Lőrinc rettenetes napjához. Mikor aztán futótűzként terjed a hír mindenfelé: Belepisilt a Lőrinc a dinnyébe!

A Bicskei Bíróságon dinnyével még nem találkoztam, (más zöldség azonban van ott elég) de úgy tűnik a perek elég rosszak arrafelé. Itt van például az ellenem rágalmazás vétsége miatt folytatott, B.159/2009. számú perügy, amelynek tárgya a: VIGYÁZAT! VESZÉLYBEN VAGYUNK! A FIDESZESEK LOPNAK! témájú közirat. Szóval ez a B.159/2009. számú ügy, hogy is mondjam.. szóval élvezhetetlen. Olyan, mint egy dinnye, amibe belepisilt a Lőrinc. De hiszen a nyár vége még messzi van, vajon mitől romlik meg mégis egy per a Bicskei Bíróságon? Lehet hogy mégis a környéken kószál egy kóbor Lőrinc, és véletlenül az pisilt a Bicskei Bíróságon?

Bevallom, kíváncsivá tett a dolog, már csak azért is mert ugye éppen engem akarnak a B.159/2009. számú ügyben, koncepciós alapon elítélni. Ezért aztán érdeklődni kezdtem: láttak e Lőrincet, Felcsútkörnyékén, a Bicskei Bíróság működési területén feltűni?

Hajaj, de még mennyire hogy láttak! A telephelyén majd keresztül esik az ember, a Felcsút előtt levő útkereszteződésnél. A telephelyen tábla díszeleg: Mészáros, és Mészáros KFT. Na mármost ugye, ez a Mészáros történetesen Lőrinc... A telephelyére könnyedén rátalálhat bárki, a sárga épületek mögött gyakran parkíroznak - PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ  AKADÉMIA - feliratú autóbuszok. Azokról könnyedén felismerheti bárki, ez a Lőrinc telephelye.

De vajon mit keresnek a Mészáros Lőrinc, telephelyén a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia autóbuszai? Azért, mert ugye a Mészáros Lőrinc volna a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke. Ez azonban ne tévesszen meg senkit. Ez csak sportállás! Ez a Lőrinc valójában vállalkozó. Méghozzá a javából!

Hogy pisilni hová szokott, azt ugyan nem sikerült megtudnom, de úgy beszélik markolni Devecser környékén, a vörös iszap katasztrófa helyszínén is szokott. Legalábbis úgy hírlik, hogy a Mészáros és Mészáros KFT telephelyén veszteglő, tíz-tizenöt darab, markoló nemrég érkezett a Devecser környéki markolásból. Ott lehet ám csak jól markolni manapság! Van rá garancia. Állami!

Hát nem jól teszi ez a Lőrinc? A Lőrinceknek legközelebb, nyár végén kell a dinnyékbe pisilni. Miért ülne addig tétlenül a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöki székében? Addig is markol egy kicsit. Egy kicsit itt, egy kicsit ott..

Még mondja valaki, hogy nem tehetséges. Ez a Lőrinc lát a pályán! A Felcsútkörnyéki csapatba leigazolta még Orbán Viktort, a Fidesz Elnökét is. Állítólag Mészáros Lőrincnek Orbán Viktor a kedvenc játékosa. Orbán Viktorra sokan nagy pénzt is szívesen tennének. Mészáros Lőrinc, Felcsúton meg már le is igazolta a csapatába, Orbán Viktort. Ugye hogy lát a pályán, ez a Lőrinc? Így persze, ez a Lőrinc, egy ilyen jó nevű játékos birtokában már nyugodtan markolhat. Akinek ilyen játékosa van, annak a markolására jár a garancia.

Tavalyi évben, Magyarországon - Felcsúton fizették a legtöbb adót az emberek. A Felcsútiak azóta is találgatják, ki lehet az a szerencsés milliárdos a faluban. Lehet, hogy Mészáros Lőrinc volna az a szerencsés, aki megfogta az isten lábát Felcsúton? De hiszen akkor még markolója sem volt szegénynek! A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnökét ennyire jól talán mégsem fizethetik. A pisilést meg pláne nem.. Talán valamelyik Felcsúti játékosnak volt egy kis dugi pénze, és Mészáros Lőrinc esetleg szívességből letejelt helyette az államnak? Egy lelkiismeretes sportelnök biztosan szívén viseli a játékosok ügyes bajos dolgait.
Úgyis csak piszkálnák szegény játékost azért a kis pluszért. Nemde? Pedig egy első osztályú játékosnak jár a sztárgázsi. Ugyebár?

Kérem, én egyszóval nem mondtam hogy ez a Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor helyett.. ugye..
Felcsútkörül már annyi embernek tűnt el  már háza, a bírósági-végrehajtási eljárások során, és aztán vajon ki tudja hogy a Felcsúti csapatba kik szoktak egymással összejátszani?

Úristen! Kedves Mónika! Az isten szerelmére kérem, legyen óvatos! Ki tudja, hogy a Lőrinc kiket igazolt le a csapatába. Nehogy aztán elkezdjenek a markolóikkal, a Bicskei Bíróságon markolászni. Még eltaposná a markolójuk a paragrafusokat! A pisilésről nem is beszélve..

Igaz, ami igaz, a paragrafusok így is elég kókadtak a Bicskei Bíróságon. Úgy tűnik szegény paragrafusokkal arra felé senki sem törődik. Hervadoznak. Nemsokára lehet hogy teljesen ki is száradnak. Megelőzésképpen, én egy kondicionáló pisilést javallanák. Kedves Bírónő, ne legyen rest, locsoljon oda nekik!

Hogy széllel szemben nem lehet? Mesebeszéd! Az igaz hogy csalánra nem szerencsés pisilni. Olyankor egész nap izgatott az ember. De hogy széllel szemben ne lehetne pisilni? Lárifári!  Az emberiség jelenlegi technológiai szintjén, már ez is lehetséges. Csupán egy megfelelő méretű befőttes üveg kell hozzá, és máris elvégezhető a művelet..
De még mielőtt nekilátna a Kedves Elnök Asszony a manőverhez, kérném még valamire. Kérem foglaljon helyet, a Bicskei Bíróság elnöki székében. Megtörtént? Rendben. Most  csukja be a szemét. Igen, így jó lesz. Most legyen szíves és lazítson. Nagyon jó. Most pedig képzeljen maga elé egy üde zöld rétet. Ez a rét, a jogállamiság szép rétje. Zöldellő jogbiztonsággal, és dúsan virágzó paragrafusokkal. Ugye milyen gyönyörű?

Képzelje el, hogy ezen a réten mosolygó emberek sétálnak. Boldog anyukák önfeledten játszadoznak gyermekeikkel. Ugye látja ön is, hogy biztonságban érzik magukat? Mert ahol a zöldül a jogbiztonság, és ápoltak, virágzóak a paragrafusok, ott az emberek biztonságban érzik magukat. Ugye milyen szép, idilli ez a kép? Igen? Rendben. Most megkérném az Elnök Asszonyt, nyissa ki a szemét. Csak bátran. Most pedig nézzen körül a Bicskei Bíróságon. Most ne lazítson. Szóval, mit is tetszik látni? Itt van például a B.159/2009. számú ügy. Hát.. szóval legyünk őszinték. A paragrafusok már szinte elszáradtak, a jogszerűség meg teljesen eltűnt az ügyből. Valaki talán kimarkolta volna az ügyből? Esetleg kipisilte? Ki tudja? Csak az a biztos, hogy az ügyben már nincs ilyesmi.

A B.159/2009. számú ügyben, 2010. október 11-én, majd október 27-én, Kelt. elfogultság miatt kizárási kérelmet terjesztettem elő, a Bicskei Bíróságon. Mindezt a Fővárosi Ítélőtábla a 1.BKK.11290/2010/2. számú végzésében elutasította. Tette mindezt, 2011. január 12-én. Az ügyben közben meg 2010. november 4-én volt tárgyalás. Biztosan tudom, mert én ott voltam. Ugye ön is emlékszik erre? A baj csak, az hogy a szabályok szerint az ügy intézése, a kizárási kérelem elbírálásáig szünetel. Egyéb apróságokra most ne is tekintsünk.

Várjunk csak! Bocsánat! Kedves Bírónő, az elnézését kell kérnem! Én azt hittem, hogy ön az ügyben szabálytalankodott. És most döbbentem rá, hogy lehet hogy én tévedtem. Tudja, nekem csak nyolc iskolám van. Biztosan ezért fordulhatott elő ilyesmi. Valószínűleg szó sincs szabálytalanságról. Amit én furcsának találtam az ügyben az lehet, hogy nem is szabálytalanság, hanem előrelátás! Igen. Biztosan így lehet. Nyilván ön bölcs előrelátással rendelkezik, és ezért előre tudta hogy a kérelmemet a felettes bíróság el fogja utasítani. Ezért nem kellett megvárni az ügyben, az eljárás végét. Ha úgy is tudja előre a végeredményt, akkor minek várni?

A bírákat valamilyen ezoterikus tudományra is oktatják Magyarországon? Nyilván, hiszen ezért látnak bele a jövőbe. Ez igen előnyös képesség. Időt, energiát lehet vele megtakarítani. Ha a Bírónő belelát a jövőbe, egy csomó dologban előre tud határozatot hozni. Hatékonyság! Az ilyesmivel gyorsítani lehet az ügymenetet.

Érdemes lenne az EU-ban is meghonosítani mindezt. Amíg pedig az európai unió nem szabályozza a bírák, ezoterikus képességeit egységesen, arra szeretném kérni a Bírónőt, hogy a csinos bírói palástja mellett, tartson egy fekete macskát is a tárgyaláson. Ne higgyen a babonáknak! A fekete macska nem minősül tiltott önkényuralmi jelképnek! Ön is tarthat egyet. És a fekete macska a tárgyaláson is részt vehet, mint hatósági tanú. Csak ne nyávogjon sokat. Ami piszkot csinál, az nem számít.

Alighanem, a bíróságon vannak ettől sokkal jobban bűzlő dolgok is. Ezt már csak azért is gondolom, mert a B.159/2009. számú ügyben, a korábban tett kizárási kérelmem kapcsán, akadtak olyan bírák, kik úgy nyilatkoztak: nem érzik magukat elfogultnak, de azért hozzájárulnak ahhoz hogy kizárják őket az ügyemből?!

Lehet, hogy a bíróságon némely bírák sejtenek valamit A FIDESZESEK LOPNAK! ügyről? Lehet, hogy ezért VESZÉLYBEN VANNAK? És lehet, hogy ezért VIGYÁZNAK magukra?
Mik vannak! Hogy oda ne pisiljek!

Szóval a B.159/2009.számú, rágalmazás vétsége miatt folytatott ügyben, a Btk.182.§(2) pontja értelmében, valóság bizonyításának van helye. Úgy vélem valamikor már meg kellene kezdeni a valóság bizonyítását, hiszen a B.159/2009. számú ügy, iratanyagában, bőséges irodalom található,


tényállítás tárgykörének. És mindezek tematikus vizsgálata, elég időigényes elfoglaltság lesz. Figyelemmel az ügyben említett Fideszesek, számos közhivatalt is érintő ténykedésére.

Az Emberi Jogok Európai Egyezményének 6. cikke, meg egyebek mellett előírja, hogy mindenkinek joga van ahhoz hogy az ügyét ésszerű időn belül tárgyalják. És ugye az ügy már 2009-óta folyik, és az óta csupán egy árva tárgyalásra futotta. Az is elég szabálytalanra sikerült. Ugye..

Ezért a jelen beadványban kérelemmel fordulok- dr. Szekeres Mónika Bírónőhöz, a Bicskei Bíróság Elnökéhez, és kérem hogy a B.159/2009. számú ügyet a Magyar Köztársaság, valamint a nemzetközi jog elismert szabályai szerint intézzék, a továbbiakban.






Kedves Bírónő, zöldellő paragrafusokban bízva, búcsúzom.

Búcsúzóul kérem, engedje meg, hogy jó pisilést kívánjon önnek, a B.159/2009. számú ügy vádlottja:


Hajnáczki Csaba,  a Merész-elek Kapitányság munkatársa


Kelt.: Bodmér, 2011. február 19.



További oldalak

Címkék >

További lehetőségek