Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

AZ ÖTVENHATOS LECKE




Bicskei Városi Bíróság B.159/2009. Szám
Másolatot kap: Központi Nyomozó Főügyészség

Küldő: Hajnáczki Csaba, 8080, Bodmér, Vasvári P u. 36.

Tárgy: Nyílt levél, dr. Bárány Sándornak, a Központi Nyomozó Főügyészség Ügyészének / Feljelentés



Több éve olvassuk egymás irományait, és nyílván sokszor gondolunk egymásról ezt azt magunkban. Ezért gondolom nyugodtan, írhatok tegező módban, így talán közérthetőbb lesz a mondandóm.

Amikor először olvastam az ügyészségi iraton a dr. Bárány Sándor monogramot, persze a nevedről nekem is egyből egy békésen legelésző igen jámbor jószág jutott az eszembe. Aztán mikor már több iratodat is olvastam, rájöttem a Fideszes ügyek mindig nálad, kötnek ki, és neked semmim közöd nincs egy ártatlan bárányhoz. A Fideszes ügyeket te úgy intézed, hogy sárba tiporsz jogszabályt, és jogállamot, az állampolgári jogról nem is beszélve. Valójában te egy Fideszes igavonó vagy, akit nyilván jól tartanak, akik a Fidesz szekerén az ostort pattogtatják.  Kimondom kertelés nélkül, te nem vagy bárány, hanem te  valójában egy ökör vagy. Egy közönséges Fideszes igavonó barom. Hogyha lenne annyi eszed, mint egy marék lepkének, akkor tudhatnád az emberek jogait, meg a jogszabályokat a végtelenségig nem lehet büntetlenül sárba tiporni. A történelem során számos példa mutatja hová vezet, ha politikai megrendelésre tapossák sárba a jogot.

Az ötvenes években Rákosi Mátyás ugyanezt tette, amit most te is művelsz az ügyészségen. Te és a megbízóid jó tanítványai vagytok Rákosi Mátyásnak. Megtanultátok a leckét. Betéve fújjátok: Hazudni éjjel, hazudni nappal. Elég csak kézbe venni valamelyik iratodat.

Hogy miért hazudod végig a Fideszes ügyeket? Nyilvánvaló: a Fidesz szekerén dőzsölőktől ezért kapod a béred. Nyílván bőségesen. Megérdemled. Hiszen megtanultad a leckét. A diktatúra leckéjét.

De ezúton közlöm veled, hogy van ám még másik lecke is. Ezt a leckét meg kellett tanulni még Rákosi Mátyásnak is. Ez volt az ötvenhatos lecke. Ez keserves lecke volt. Sok áldozatot szedett. Még ma is élnek azok az emberek, akik életük végéig magukban hordozzák ötvenhat fájó leckéjét. Sajnos nagyon úgy tűnik te, és társaid, csak az első leckét tudjátok. És ott a fő-fő ügyészségen nem tudjátok, hogy ez az út hová is vezet. Tudom, te nem azon az úton mész, amelyiken akarsz. Egy ökör arra megy, amerre hajtják. Meg sem próbálom elmagyarázni neked, ha ugyanazon az úton jársz, amelyiken Rákosi, ugyanoda is fogsz megérkezni. Szerintem te akkora marha vagy úgysem értenéd meg mindezt. Hogy miért írom le, mégis mindezt? Ezt az iratot majd olvassák azok is kik a Fidesz szekerén az ostort, pattogtatják. Talán valakinek eszébe jut: ez nem érhet ennyit.

A Rákosi féle koncepció sokba került Magyarországnak. Drága volt az ár ötvenhatban, és sokba fog kerülni most is. Még nem késő. Meg kellene fordulni ezen az úton. És elindulni egy civilizált jogállam irányába. Rákosi Mátyás biztos volt a dolgában. Támogatta őt a világ legerősebb hatalma. És mégis megbukott.
Vajon te, és hazudozó ügyésztársaid miben bízt
ok? A nemzetközi közvélemény civilizáltabb része már most is köpdös Magyarországra miattatok. Olyasmit akartok Európában újra meghonosítani, amiről a kulturált világ, hallani sem akar. Soha többé. Politikai koncepcióval irányított igazságszolgáltatást, mindennapos jogtiprást a hivatalokban.

Ne feledjétek. Ugyanaz az az út ugyan oda vezet. Ha Rákosi Mátyást követitek ugyanoda fogtok eljutni ti is. Vagy lehet, hogy éppen ezt akarjátok? Egy olyan országban, ahol a politikai koncepció irányítja az igazságszolgáltatást, szabadon lehet fosztogatni az embereket. Még attól is jobban, ahogy most Felcsútkörül teszitek. Pedig már ez sem piskóta.

Én magam, azok közé az emberek közé tartozom, akik egy európai jogállamban kívánnak élni. De ti csak hazudjatok. Előbb, vagy utóbb a B. 159/2009. számú ügy iratait is olvasni fogják a Strasbourgi bíróságon. Ezért aztán csak egy kérésem lenne. Az iratokra midig írjátok rá a neveteket. Had tudja meg a világ kik azok, akik nagyívben tesznek az európai jogrendszerre. Hogyan? Akkor inkább nem is válaszoltok a beadványokra?

Ilyet mondjuk eddig is szoktatok tenni.
 Ugye amit nem írtok le, azt alá sem kell írni. A le sem írt határozatot elég nehéz megfellebbezni. Nem lehet tudni mi ellen is, kell fellebbezni. Mert ugye le sincs írva. Apropó! jut eszembe, Bárány koma. Tettem én egy feljelentést, aminek az a címe:

Kinél esett le a tantusz? Ebben az iratban jelentettem fel, Orbán Viktort, a Fideszt. A Btk.270/A § (1) pontjába ütköző közveszéllyel való fenyegetés, és egyéb, jogszabályokba ütköző cselekmények elkövetése miatt. Mindezt megtettem 2010. június 9-én.

 A baj csak, az hogy az óta egy kurva sor sem érkezet róla. Vajon mi a sorsa ennek a feljelentésnek? Kérlek, nézz már utána Bárány Koma. Az ilyesmit te, és társaid szokták eltüntetni a Központi Nyomozó Főügyészségen. Valamit írhatnál róla. Mindegy hogy mit. A lényeg hogy legyen rajta aláírás. Talán lesz olyan szerencsém, hogy amíg megérkezik, a Fidesz nem szünteti meg a Strasbourgi bíróságot. Bár kitudja? Biztos, ami biztos azért még itt Magyarországon is feljelentelek. Nem azért mert haragszom rád. Á dehogy. Azért mert  te vélhetően bűnöző vagy. Közönséges bűnöző.

 Ötvenhat után úgy volt, aki jogállamban akart élni, mennie keltett. Most legyen úgy, hogy mi, akik jogállamban akarunk élni, maradunk. Mos, menjetek ti melegebb éghajlatra, Bárány Koma. Kamcsatka? Legyen. Ha te éppen oda kívánkozol...

Az ismertettek kapcsán feljelentést, teszek:

- a Fidesz Párt

-dr. Bárány Sándor, a Központi Nyomozó Főügyészség Ügyésze

- valamint ismeretlen társaik ellen


mert a Bicskei Városi Bíróság, B.159/2009. számú ügy iratanyagában utalt esetekben, valamint a B.159/2009. számú eljárás során, az általam tett feljelentésekkel kapcsolatban, különös figyelemmel az utalt -2010 június 9.-én kelt., a kinél esett le a tantusz- című feljelentésemre, jogszabályt sértő cselekmények elkövetésében részt vállaltak, illetve követtek el.

A Bicskei Városi Bíróság B.159/2009. számú ügy iratanyagában található ügyekben, dr. Bárány Sándor, és társai folytatólagosan valósítják meg a:

-Btk. 244.§ ütköző, bűnpártolást

-Btk.225.§ ütköző, hivatali befolyással való üzérkedést

- valamint más jogszabályokba ütköző cselekményeket

A bűnelkövetők cselekményeinek folytatólagos jellege
- a Magyar Köztársaság számos közintézményére való - jelentős kiterjedségére,
-valamint a Magyar társadalomra nézve - különösen veszélyessége miatt -
indokoltan vélelmezhető, hogy dr. Bárány Sándor, ügyész, és társai,
A Magyar Köztársaság alkotmányos rendje elleni szervezkedésben vesznek részt, illetve ilyen személyekkel tartanak kapcsolatot. Az  alkotmányos rend elleni szervezkedést, a Btk. 139/A.§ szerint, öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható bűntett, amellyel kapcsolatosan a Btk.150.§, a -feljelentés elmulasztását- is , büntetni rendeli.

Ezért figyelemmel a Btk.150.§-ból adódóan a -feljelentés elmulasztása- miatt való, állampolgári kötelmeimre, az ismertettek miatt feljelentést, teszek. Kérem az eljárás megíndítását, figyelemmel, arra hogy fennáll a bűnismétlés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye.

Csatolt irat: 2010. június 9.-kelt, Kinél esett le a tantusz, című irat



Kelt.: Bodmér, 2011 február, 15


Hajnáczki Csaba
a Merész-elek Kapitányság munkatársa



További oldalak

Címkék >

További lehetőségek