Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Már a földön fekvő emberre is lőnek a fideszes rendőrök Felcsút környékén!


Az illusztrált képen látható jelenet  már valóság Felcsút környékén. A múlt év utolsó napjaiban jelent meg a Fejér Megyei Hírlapban, hogy a Felcsúthoz közeli Szár községben három ember szóváltásba került egy alcsútdobozi vadásszal a Szári erdőben, és később a vitába keveredett emberek ellen a bicskei rendőrök intézkedtek az otthonuknál, ám azok megverték a rendőröket így a rendőrök védeni kényszerültek magukat, és ezért fegyverrel belelőttek az egyik emberbe.

Így szólt a hír, ám a Göböl pusztai juhász halálesete óta nem árt a Fejér Megyei Hírlap híreit kétkedéssel fogadni, hiszen a Váradi András halálhírét elsőként közlő lap akkor is erősen kozmetikázta a Mészáros Lőrinccel szembekerül országosan ismert politikus halálhírét. A híradásban nem volt valós Váradi András állítólagos halálra gázolásának időpontja, minden információ hiányzott belőle ami a gázoló személyére utalt volna, tehát a Felcsúti Fideszes érdekeknek megfelelő manipulált hírt közölt a megyei újság.

Ahogy hallani lehet Felcsút környékén, nincs ez másként a Szári rendőrveréses híradás esetében sem, ahol a Fejér Megyei Hírlap szerint a rendőrök önvédelemből lőttek rá egy emberre. A hír kozmetikázása már a hírben szereplő vadásszal kezdődik, akiről úgy hírlik hogy alcsútdobozi de nem vadász hanem erdész, aki éppen aznap nem is volt szolgálatban. Aztán probléma az rendőrök fegyverhasználata körül is akad, mert arról hallani hogy az az ember akibe belelőttek a Felcsút környéki rendőrök, már a földön feküdt amikor rálőttek. Persze rendőrt felpofozni jogszabályt sértő cselekmény, ám egy földön fekvő fegyvertelen emberbe belelőni bűntett, hiszen ebben az esetben szó nem lehet arról hogy a rendőr önvédelemből védte magát a támadóval szemben. Így viszont már megalapozott a fegyverüket oktalanul a fegyvertelen civil emberek ellen használó rendőrség ellen a gyilkosság kísérletének elkövetésének megalapozott gyanúja.

Mindenesetre elgondolkodtató az eset, hiszen tudni kell azt hogy a Mészáros Lőrinc védelmére Felcsút környékére helyezett rendőrök között szép számmal akadnak az Alkotmányvédelmi Hivatal, az az a titkosszolgálat rendőregyenruhába öltözött, jól képzett tagjai, akik nem szoktak lövöldözni csak azért mert éppen úgy tartja a kedvük. 
Az utóbbi Időben kezdődött Fidesz ellenes, szűni nem akaró civil megmozdulások nyilván aggodalommal töltik el Felcsúton az Orbán milliárdjai tulajdonosait, és nem is alaptalanul, hiszen egyre gyakrabban hallani arról a jogos társadalmi igényről, amely Mészáros Lőrinc és körének törvényes felelősségre vonását célozza. Ez lehet a magyarázata annak hogy Száron már a földön fekvő fegyvertelen emberre is tüzet nyitottak a Felcsút környéki rendőrök. Nyilván a felcsúti Fideszes milliárdokat védő rendőri különítményt fokozottabb állapotba helyezték, és nyilván ezért van az hogy már ok nélkül is lőnek Felcsút körzetében a rendőrök. 

Nyilván sokaknak feltűnt hogy miközben már nem akar a Fidesz újabb békemenetet szervezni, a Fidesz vezetői szájából egyre gyakrabban hallani háborús helyzeteket vizionáló kijelentéseket. Kövér László a negyedik világháború kitöréséről beszélt nemrégiben a nyilvánosság előtt, eközben a Fidesz  "országvédelmi programot" dolgoz ki, mert szerintük Magyarországot bizonyos külföldi körök akarják megtámadni. Az imperialista veszéllyel való rémisztgetés a kommunista időket idéző dolog, amit a diktatórikus vezetők akkor szoktak alkalmazni amikor már a vesztüket érzik.

Pont így tettek Rákosi diktatúrában az ötvenes években, először csak riogattak az imperialista veszéllyel, majd amikor már látszott hogy nem lehet elkerülni a civil lakosság komolyabb tiltakozásait a diktatúra túlkapásai miatt, akkor úgy döntöttek hogy inkább legyen az országban polgárháború, csak ők kerüljék el a felelőségrevonást. Mindenhez nem is volt szükség hatalmas fegyveres erőre, hiszen ehhez elegendő volt az hogy az ÁVH emberei néhány sorozatot belelőjenek a rádiószékház előtt összegyűlt, békés, fegyvertelen emberekbe, és ezután elkezdtek imperialista provokációról szónokolni. Az előzőleg mérgébe mártott lőszerrel végrehajtott hatósági terrortámadásnak meglett a kellő hatása, hiszen ami ez után 1956 októberében Budapesten történt, arra az azt átélők még ma is megborzadva emlékeznek. Amint azt egyre inkább tapasztaljuk a Fideszes diktatúra is elkezdte a felkészülést az általa kitalált imperialista veszélyre, és a Rákosi pártjának öklének tartott ÁVH nevére kísérteties hasonlósággal átkerszetelt AVH - a titkosszolgálat  rendőruhába bújt emberei Felcsút körzetében már gondolkodás nélkül lőnek fegyvertelen emberekre.

A Fideszes teljhatalommal irányított ország egyre mélyebbre süllyed, Orbán gyanús Svájci kirándulásai azt jelzik hogy a hatalommániás országvezető megkezdte a vagyona külföldre menekítését, és senkibe ne legyen kétség hogy Orbán Viktor és hirtelen milliárdossá lett körei bármit hajlandóak azért megtenni, hogy elkerüljék a néprabló tetteik miatt a törvényes felelősségre vonást. A Fidesz megkezdte a polgárháborús uszítást, a Felcsút körzetében a Mészáros Lőrincre felesküdött rendőrök már fegyvertelen emberekre lőnek, és miközben a hatóságoknál a magyar történelem sötét korszakait idéző koncepciós ügyek folynak, eközben még mindig nem tudni hogy valójában hogyan is halt meg a Göböl pusztai juhász Felcsút környékén az önkormányzati választások előestélyén. A Váradi András halála ügyében továbbra is csak az látszik bizonyosnak hogy az nem úgy történt ahogy azt a Felcsút környéki hatóságok azt láttatni szeretnék. Persze az is egyre biztosabban látszik, ha a Fideszen múlik a történelem sötét korszaka megismétlődik Magyarországon... 


2015. Január. 10. Hajnáczki Csaba



A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!
ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek