Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A Göböl pusztai juhász szelleme kísérti Felcsút környékén a rendőrséget?

Tekintély nélkül nem rendőr a rendőr, csupán egy egyenruhás bohóc az emberek szemében, vagy még attól is rosszabb: a nép nyakán élősködő hatalom szolgalelkű talpnyalója. Éppen így van ez mostanság Felcsút környékén, ahol Mészáros Lőrinc milliárdjait bámulja sóvárogva a pénzéhes Fideszes tábor. A Fidesz diktátorának kedvenc faluja körzetében már régóta sokat tesznek azért hogy a rendőrnek ne legyen tekintélye, és úgy tűnik kezd beérni a korrupt hatóság régóta érlelt gyümölcse.

A 2014. év decembere utolsó napjaiban látott napvilágot a hír: Felcsút közelében lévő Szár településen alaposan megverték a rendőrség két szolgálatban levő egyenruhás rendőrét. A rendőröket valamilyen vita során kezdődött veszekedés miatt riasztották, ám a rendőri fellépés úgy végződött hogy két rendőr is kórházi ápolásra szorult az akció végén, és csak az mentette meg az intézkedő rendőröket  attól hogy a Göböl pusztai juhász után menjenek az árnyékvilágba, hogy rálőttek az őket verő fegyvertelen civilekre.

Persze senki ne gondolja hogy csupán a véletlen műve lenne az hogy már rendőrt vernek ott ahol erre ember emlékezet óta nem volt példa - Felcsút körzetében - hiszen a bicskei rendőrségen sem Istent sem embert nem tisztelnek, a jogszabályokról nem is beszélve. Az egyszerű földi halandót aki a Felcsút környéki rendőrségre téved valamilyen sérelmes ügy kapcsán, gyorsan elhajtják a búsba, mondván az ő ügye nem tartozik a rendőrségre. Persze az sem jár jobban aki így vagy úgy de mégis bekerül Felcsút környéki rendőrség aktáiba, hiszen ott már régóta a jogszabályok mögé bújva, politikai és egyéb korrupt szempontok alapján folyik az ügyek intézése.

Minderre példának ott van a Göböl pusztai juhász esete - Váradi Andrást be sem engedték a bicskei rendőrök a rendőrség épületébe, amikor a Mészáros Lőrinc ellopta a több tonna birka trágyáját, így akarták megakadályozni hogy a lopás miatt feljelentést tehessen. Bezzeg mindjárt megnyílott a Felcsút környéki rendőrség aktája, amikor a Göböl pusztai juhász idős édesapja kosárnyi füvet vágott a néhány nyulának Göböl pusztán, ott ahol ezt egész életében tette, és Mészáros Lőrinc utasítására negyvenezres büntetést vágott az öreg nyakába a bicskei jogtipró rendőri csürhe - mert ez a név illik leginkább az ilyen bandára. Csak aztán ne csodálkozzon senki hogy ilyen dolgok után nincs a rendőrnek az emberek előtt tekintélye.

Már a vak is látja hogy nem törődnek semmivel a bicskei rendőrségen, a Felcsútról jött Fideszes parancsok teljesítése után felmarkolható jatton kívül.  Arról hiába is papolna bárki ennek a jogtipró hatósági csürhének hogy a paragrafusokon kivül másféle törvények is vannak a világon, az élet törvényei egymásba kapcsolódó, önmagukba visszatérő folyamatokból állnak, amelyeket nem lehet csak úgy büntetlenül sárba tiporni mint ahogy azt a jogszabályokkal teszik a bicskei rendőrségen.

A bűnt már nem csak eltűri, hanem egyre nyíltabban segíti is a bűn üldözésére felesküdött rendőrség, és az a bűn szelleme amit saját maguk engedtek szabadjára, elkezdett önálló életet élni Felcsút környékén.
Esze ágában sem volt intézkedni a Felcsút környéki rendőröknek amikor Mészáros Lőrinc ököllel verte az MTK szurkolóit a felcsúti futballpályán, ám milyen az élet - később amikor valami földügylet miatt Flier János ököllel verte Mészáros Lőrincet a felcsúti községházán, akkor szó sem lehetett arról hogy a rendőrök közbe lépjenek, hiszen Orbán Viktor és Flier János már akkor pajtások voltak Felcsúton, amikor a Mészáros Lőrinc még hátulgombolós nadrágot hordott a környéken.

Persze ettől még a Felcsút környéki rendőrségen vigyorogva számolják a Felcsútról vastagon küldött jutalmukat, és eszébe sem jut a mellét büszkén verő korrupt rendőri csürhének hogy az élet törvényeit tisztelnék, hiszen a társadalomban zajló folyamatok alól a rendőr sem vonhatja ki magát, hiába nyalja ki a Mészáros Lőrinc seggét az egész rendőrség Felcsút környékén.

Felcsút környékén már hírhedt név a bodméri Balogh István neve. A hírhedt gyermek buzizó, békés fiatalokra baltával támadó református egyház gondnokról még a Tv.2 műsora is filmet készített, amikor az közfelháborodást keltett amikor a Felcsút környéki temetők sírjait teleszórta kegyeletsértő hirdetéseivel. Az aberrált Balogh István csak legyint az ellene tett büntetőfeljelentések miatt, a felcsúti kapcsolatai úgyis megvédik a büntetéstől. Nem is zavartatta magát a nyíltan bűnöző alak, és némi pálinkáért cserébe megvette magának a Felcsút közelében lévő Bodmér település polgármesteri székét, és onnan igyekszik versenyre kelni a Mészáros Lőrinccel, hogy ki tudja jobban megalázni az embereket.

2013-ban a saját könyvelőnője volt a soros, azt verte véresre egy karóval, fényes nappal a bodméri templom előtt - közterületen. A bicskei rendőrség a lakossági bejelentés nyomán gyorsan jött, rendőri intézkedés gyanánt Balogh Istvánnak a bűntett helyszínén gyorsan kinyalták a seggét a rend védelmére esküt tett rendőrök, majd anélkül hogy felelősségre vonták volna - hazaküldték. A véresre vert könyvelőnővel a rendőröknek már nem volt dolga, azt majd összevarrják a kórház sebészetén, vagy menjen ahová akar a szerencsétlen, de a támadóját akkor sem bünteti a Felcsút környéki rendőri csürhe.

Hogy kerek legyen a történet a Felcsút környéki rendőrség a 2013-as évben is megkapta a kitűnő munkájáért a rangos kitüntetéseket, és az emberek türelmesen várják hogy az aberrált Balogh István kit fog agyonverni a 2015-ös esztendőben Felcsút körzetében. Első ránézésre úgy tűnhet hogy semmi sem árthat a jogtipró rendőri csürhének, ha azt Felcsúton Mészáros Lőrinc is úgy akarja, ám az élet törvényei másként határoztak, ott ahol a bűn szelleme a rendőrség támogatásával szabadon garázdálkodhat.

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten - így szól a törvény, és a dolgok visszaütnek ha a rend őrzésére hivatott hatóság leszarja a rendőri esküjét, amit akkor tett amikor a társadalom érdekeinek védelmében magára öltötte a rendőri egyenruhát. A közelmúltban nem is messze onnét ahol a rendőri csürhe fényesre nyalta a seggét az aberrált Balogh Istvánnak a könyvelőnő véresre verése alkalmából, majdnem agyon vertek két rendőrt, ott ahol a rendőrség álmában sem gondolt arra hogy ilyesmi velük megeshet. Szár egy kimondottan békés, jó hírű település, ahol nemigen szoktak erőszakos cselekmények előfordulni.

A Felcsút környéki rendőrség szabadjára engedte a bűnt, és ennek a következményeit a rendőröknek is viselniük kell, hiszen az élet törvényei, vagy ha úgy jobban tetszik a társadalmi folyamatok rájuk is vonatkoznak. Az emberek szemében a Felcsút környéki rendőrség már csak egy lezüllött jogtipró csürhe, egy olyan Fideszes alakulat aki csak arra ügyel hogy a milliárdos Mészáros Lőrinc haverjait védje. Nem lehet csodálkozni azon hogy akadnak olyanok akik néhány féldeci után puszta kézzel a földbe döngölik a tekintélytelen pökhendi rendőrséget. A rendőrség csürhévé züllesztésének következményei vannak, amit a rendőröknek  viselniük kell, és a hírek szerint a tekintélyt vesztett Felcsút környéki rendőrök már fegyverrel lőnek, de naiv dolog azt hinni hogy az elvesztett rendőri tekintélyt fegyverrel vissza lehet szerezni az emberek szemében. Lövöldözés helyett jobb volna ha a társadalom érdekeinek megfelelően, a jogszabályokat betartva, tisztességes rendőri ügyintézést folytatnának, például eljárás alá vonnák a Váradi Andrást állítólagosan halálra gázoló osztrák-magyar állampolgárt  ...Bár ennek is lenne a következménye, például az hogy kiderülhetne a Felcsút környéki rendőrségnek is köze volt a Göböl pusztai juhász halálesetéhez... 

Aki fegyvert fog az fegyver által vész el - így szól az élet törvénye, és nem ártana ha a fegyvere után kapkodó rendőri csürhe még idejében észhez térne, mert mindez a rendőrökre nézve is következményekkel járhat. A szabadjára engedett bűn ott lebeg a bicskei rendőrség felett, és a tekintélyüket vesztett fegyverrel hadonászó rendőröket még kellemetlen meglepetés érheti, akik bárhol is járnak ott kísért körülöttünk a Fidesz parancsára elpusztított Göböl pusztai juhász szelleme... 



A Bodméri Balogh Istvánról készült videó itt : 


2015. Január. 04. Hajnáczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek