Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Váradi András élt, Váradi András él, Váradi András élni fog!



A Göböl-pusztai juhász nevét az ország akkor ismerte meg, amikor a híradások tudatták hogy felcsúti milliárdos Mészáros Lőrinc tönkretette az egyszerű emberként élő Göböl-pusztai juhászt.
Váradi Andrást kisemmizték tönkretették Orbán parancsára, azonban mégsem egy megkeseredett emberként ismertük meg őt. Küzdőszelleme, igazságba vetett hite, tenni akarása követendő példaként állt a tisztességes világra vágyó emberek előtt.

Amíg élt harcolt. Derüljön ki az igazság, derüljön fény arra a sok jogtipró becstelen gaztettre amit elkövetnek az emberek ellen a Fideszes milliárdok urai. Amíg élt, a Fideszes milliárdosok tanácstalanul nézték Váradi András energikus alakját. Amíg élt tehetetlenek voltak vele szemben, hiszen Orbán Viktor Felcsúti barátai és Mészáros Lőrinc által pénzelt rendőrök pitiáner mesterkedései nem tántorították el a Göböl-pusztai juhászt az igazság jogos igényétől. 

Nem engedték be a Bicskei Rendőrség épületébe amikor a Mészáros Lőrinc ellopta a birkatrágyáját? Váradi András küzdött tovább! Elkobozta a bicskei rendőrség az idős apja kaszáját mert az egy nyalábnyi füvet vágott pár nyulának? Váradi András ment tovább az igazság útján! Az apját  negyvenezerre büntette a bicskei rendőrség a kosárnyi levágott nyúl eleség ürügyén? Váradi András rendületlenül kutatott a Fideszes gazemberek után! Flier János a másik felcsúti Fideszes földesúr letarolta a vetését hogy ne teremjen a földjén a családjának kenyérre való? A Göböl-pusztai juhász annál inkább harcolt az igazságért. 

Váradi András kijelentette: "SOHA NEM ADOM FEL", és nem is bírt vele a Fideszes milliárdosok hatalma. Őszintén tisztán állt az emberek előtt, és az emberek lelke befogadta a Göböl-pusztai juhászt.  Aztán  váratlanul jött a hír - Váradi András meghalt. Meghalt mert meg kellett halnia. Hiszen amíg élt addig nap nap után kudarcot vallott ellene a Fideszes hatalom. Hiába voltak Felcsút környékén a Fideszes milliárdok, a megvásárolt rendőrök, ügyészek, hiába figyelték minden lépését, a kisemmizett Göböl-pusztai juhászt mégsem sikerült elhallgattatni. Megkellett tehát halnia azért hogy véget érjen a Göböl-pusztai juhász körüli felhajtás, és ne keljen több kudarcot elviselni miatta az Orbán diktatórikus hatalmának. Váradi András halála napján október 11.-én este, elégedetten koccintottak Felcsút környékén a Fideszes milliárdosok. Nincs többé Váradi András, és nincs több probléma miatta!

... Aztán hamarosan a Fideszes milliárdosok értetlenül kapták fel a fejüket Felcsút környékén, hiszen hirtelen azt tapasztalták hogy akit ők halottnak hisznek az mégis él tovább. Tovább él de egy biztonságos helyen, ahol már semmit nem ér az ő hatalmuk, mert Váradi András a tisztességes emberek lelkében létezik tovább. A Göböl-pusztai juhász halála után azonnal ezer és ezer ember lelkében kelt életre, és azóta még az is megismerte Váradi András nevét aki eddig nem is hallott róla. És most ismét nagy a tanácstalanság a felcsúti Fideszes milliárdok árnyékában. Mit lehet tenni egy sírban lévő ember ellen, aki tovább él az emberek számára? Mit lehet tenni ellene e pénzel, hatalommal, hazudozással? A bicskei rendőrségen is újra nagy a tanácstalanság miatta. Már nem is él és még sincs nyugtuk tőle. 

Az a rendőrség amelyik már fűt fát hazudott a Göböl-pusztai juhász életében azért hogy ne derüljön ki az igazság, most ismét hazudozásra kényszerül Váradi András ügyében. Balázs Sándor rendőrkapitány, helyettese Suszter Tamás és Simon Csilla osztályvezetők most újra tanácstalanok, hiszen ismét tehetetlenek Váradi Andrással szemben. Mindent ugyanúgy tesznek a rendőrségen ahogy a megbízóik elvárják tőlük, fűt, fát hazudnak Váradi András ügyében, rányomják a rendőrség pecsétjét a hazugságaikra, de mégsem hisznek az emberek azoknak akik a Mészáros Lőrinc parancsára hazudozak újra és újra. Nem hisznek nekik mert az emberek lelkében élő Göböl-pusztai juhász újra szól, és figyelmeztet: Emberek! Ne higgyétek! Ez nem az igazság! A Fideszes hatalom még tehetetlenebb vele halála után mint életében. Már nem árthatnak neki többé, már nem vehetik el az életét. 



Azt már megtették. És amióta az emberek lelkébe költözött, még többen értik meg azt amit üzen nekünk: Ne higgyetek a Fideszes milliárdosok  álnok hazugságainak, a Fideszes milliárdok abból vannak amit elloptak az emberektől! Váradi András amíg élt harcolt. Váradi András amikor élt kijelentette - soha nem adom fel! És Váradi András most is él az emberek lelkében, és most is tovább harcol a Fideszes rablók álnok hatalma ellen, ahogy azt megmondta előre - soha nem adom fel! Váradi András élt, Váradi András él, és Váradi András élni is fog, mert egyre többen értik meg a tisztességes embert jelképező Göböl-pusztai juhász szavát! Aki megmondta hogy soha nem adom fel... 


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek