Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A Göböl-pusztai juhász halálának titka megfejtve?

Az érdeklődés továbbra sem lanyhul a váratlanul elhunyt Váradi András halálával kapcsolatban. A ködösítés szándéka kétségtelenül tetten érhető a haláleset ügyét vizsgáló rendőrségnél, így a Göböl-pusztai juhász halála körül egy hónappal a halála után is sok a tisztázatlan kérdés.

Csupán a véletlen műve volna hogy Váradi Andrást az  önkormányzati választások előtti napon érte a halál? Hiába indult Alcsútdobozon esélyes polgármester jelöltként, a választás napját már nem érte meg. A véletlen műve volna hogy a halálhírét hivatalosan először közlő Fejér Megyei Hírlap híréből hiányzott a gázolóra utaló minden adat, és a halálos gázolás időpontját is valótlan időpontban adta meg -egy órával későbbre tette- a rendőrségi forrásra hivatkozó közlés? Véletlenül kapott szárnyra a gázoló halálhíre, amit rögtön többen is igyekeztek erősíteni Felcsút környékén azzal hogy a gázoló idős volt és már várható volt a halála? És vajon csupán a véletlen műve lett volna az is hogy a gázoló halálhíre miatt kirobbant országos felháborodás miatt hamarosan megjelent a Fejér Megyei Hírlap híre: mégis él és virul a Göböl-pusztai juhász halálos gázolója!

Egy országos napilap közlése szerint a gázoló a gázolás helyszínén egy halott ember okmányaival igazolta magát a rendőröknek. A rendőrség erről később meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott, és egyszerű "híresztelésnek" minősítette a napilap információit. Vajon miért nem kötelezte a hatóság a napilapot helyreigazításra ha az valóban alaptalan az információt közölt az országos érdeklődésre számot tartó haláleset ügyében? Vagy mégis van valami alapja annak hogy a gázoló nem csak gázolt, hanem további bűncselekményt is elkövetett, azzal hogy más személy okmányaival próbálta félrevezetni a rendőrséget? Vajon miféle véletlen okozhatta azt hogy a halálos gázoló szabadon távozott az országból, és a rendőrségnek máig nincs gyanúsítottja a halálos gázolás ügyében?

A véletlen műve volna az is hogy a Váradi András halálát követően a bicskei rendőrség nem hozott nyilvánosságra semmit az országosan ismert politikus haláláról, és még az elhunyt családja is csak többszöri megkeresésére kapta meg a halálesettel kapcsolatos iratokat a rendőrségtől.

Miért ez a sok gyanús mozzanat a Göböl-pusztai juhász halála körül? Arról lehet hallani Felcsút körül, hogy haláleset után egy Felcsút környékén élő, a Fideszhez köthető vállalkozó megkereste Váradi András környezetét, azzal hogy az ő nagybátyja volt az osztrák-magyar állampolgárságú gázoló. A vállalkozó arról érdeklődött hogy a Váradi Andrásnak volt e autó vagy lakás biztosítása mert ő intézi a balesetben megsérült osztrák rendszámú Mercedes javítását. Nyilván Ausztriában sem szórják a kenyérre valót ki az ablakon, és nyilván a halálos balesetet okozó Mercedes betört szélvédőjének javítása pénzbe kerül. Aztán hirtelen mégis megoldódtak az Ausztriába távozott halálos gázoló anyagi gondjai, mert nem sokkal később már arról lehetett hallani hogy Váradi András családját Ausztriából hívogatják telefonon, és milliókat ígérnek a Váradi András halála miatt kárpótlásul cserébe...

Mindezek mellett az már csak apró érdekesség hogy egy magyar újságnak úgy nyilatkozott a gázoló felesége Bécsből, hogy a halálos gázoló autója 30 km/h sebességgel haladt a balesetet megelőzően. Vélhetően a Mercedes mellé kötött vakvezető kutya is segítette az idős gázoló 30 km-es sebességű araszolását, mert különben többen is beleszaladtak volna az Etyek - Alcsútdoboz útvonal dimbes-dombos kanyargós nehezen belátható részein, a 30-al vánszorgó osztrák Mercedesbe. Végül az osztrák Mercedes szerencsésen megúszta hogy sok kilométeren keresztül forgalmi akadályt képzett a többi közlekedő számára, és az útvonal szinte egyetlen jól belátható teljesen egyenes részén úgy eltiporta a Göböl-pusztai juhászt, hogy annak egyik lába szinte teljesen leszakadt, és egyetlen belső szerve sem maradt épségben... 

Tíz éve vagyok azon a pályán amelyen Váradi András is dolgozott, a Felcsút környéki Fideszes korrupt ügyek felderítésén. A szerzett tapasztalataim alapján felelősséggel tudom állítani hogy Felcsút környékén már jó ideje erős a titkosszolgálati tevékenység.
Nyilván az olvasók közül még sokan emlékeznek a romagyilkosságok ügyére, ahol mint az utóbb az kiderült az egyik már jogerősen is elitélt  romagyilkos -Cs. István- a titkosszolgálat beszervezett embere volt. Nem alaptalan tehát a feltevés hogy a magyar titkosszolgálat gyilkosságokban is közreműködik. Persze most sokan legyintenek, a roma gyilkosságok idején MSZP-s kormány volt hatalmon, a Fidesznek semmi köze nem lehet az MSZP által irányított titkosszolgálathoz. Ám ebben a dologban is van egy nagy kérdőjel, mert ugyan sokak figyelmét elkerülte, de tény hogy a Fidesz nem váltotta le a kormányra kerülését követően 2010-ben a titkosszolgálat vezetőjét, így Balajti László akit az MSZP  nevezett ki a titkosszolgálat főigazgatójának, a Fidesz kormány idején is tovább vezette a titkosszolgálatot.

A romagyilkosságok ügyében a titkosszolgálat szerepére ma sincs megnyugtató válasz, és indokolt lehet a feltevés hogy a Váradi András halála ügyében is érintett a titkosszolgálat.

Persze sokakat elgondolkodtatott Váradi András halála, és többen arra a következtetésre jutottak hogy az igaz ugyan hogy akkor tesznek el valakit láb alól a politikusok megrendelésére amikor csak akarnak, ám a Göböl-pusztai juhász Felcsút környéki hangoskodása nem sok vizet zavart Orbán Viktor életében, ezért nem kellett volna őt megölni.




Nagyot tévednek azonban akik Váradi Andrást egy pásztorbotjára naphosszat támaszkodó birkás embernek gondolják. Váradi András már aktív juhászként is sikeresen ápolt külföldi kapcsolatokat, jószágait külföldi kereskedők is elismerték, és külföldön is otthonosan mozgott, amikor hazánkban addig nem tartott külföldi juh fajták honosításán dolgozott. Az állattenyésztő karrierjét Mészáros Lőrinc ugyan derékba törte, ám Váradi András hamarosan új pályára lépett, és civil politikusként is megállta a helyét Felcsút környékén. És mint ahogy juhászként sem kizárólag Felcsút körzetében ismerték, így Váradi András politikusként is igyekezett szót emelni az ország távolabb részein élő, hozzá hasonlóan tönkretett sorstársai ügyében. És ahogy juhászként nem állt meg az ország határainál, úgy politikusként is messzebbre ment annál mint ahogy azt sokan azt gondolják. Utolsó találkozásaink egyikén arról beszélt nekem, hogy tudomására jutott az hogy Orbán Viktornak Erdélyben is van titkos vagyona. Erdélyben is van Orbánnak kastélya, éppúgy mint a plágium ügye miatt lemondásra kényszerült  Schmitt Pál volt köztársasági elnöknek.

A Göböl-pusztai juhász az önkormányzati választások után arra készült hogy Erdélybe megy, személyesen jár utánna annak hogy ott milyen strómanok neve alatt mekkora érték lehet Orbán köreinek érdekeltségében.
Persze szükséges a tisztán látáshoz az is hogy a Orbán köreire nehezedő, éppen aktuális politikai gondokat is mérlegeljük a haláleset időpontja közelében. A Göböl-pusztai juhász halála idején már nyilván elő volt készítve a Fidesz ellen az azóta már közismert külpolitikai kitiltási botrány, ami a Fidesz vezető beosztású embereit érinti, és nyilván akkor már Orbán Viktor nem csak ennek közeledtét érezhette, hanem pontosan tudta azt is hogy a választásokat követően gyorsan be kell jelenteni az újabb adókat, hiszen az ország gazdasága nagyon nehéz helyzetben van. Orbán tehát  joggal számíthatott arra hogy össztüzet nyitnak rá mindenhonnan, és nyilván az Orbánt védő körök igyekeztek csökkenteni a Fidesz első emberére nehezedő várható nyomást. Vajon egy előre látható külpolitikai botrány küszöbén, egy rakás igen népszerűtlen lakossági megszorítás bejelentése közepette mennyire hiányzott a Göböl-pusztai juhász az Orbán nyakába, aki éppen akkor tülköli világgá Orbán Viktor és Schmitt Pál Erdélyben őrzött titkos vagyonát mikor a Fidesz eddigi fennállása alatti egyik legnehezebb időszakára kell számítani? 
Tehát tévúton járnak akik csakis Felcsút környékén szemlélődnek Váradi András halála körüli kérdések ügyében a válaszok után kutatva.

 A Göböl-pusztai juhász már szervezte az Erdélyi útját, ám váratlan halála megakadályozta abban hogy véghez vigye tervét. Azóta már nyilvánosságra kerültek Orbán Viktor gyanús Svájci kirándulásai és kapcsolatai, és sokak szerint semmi kétség Orbán követi a diktátorok bevett szokásait, és ő is igyekszik külföldön elrejteni felhalmozott vagyonát. Váradi András kitűnő érzékekkel áldotta meg az isten, és nem kizárt hogy az Orbán vagyon Erdélyi vonalával újra érzékeny pontot talált az Fideszes milliárdok titkos gazdáin. Lehet hogy itt kell keresnünk a Göböl-pusztai juhász halála ügyének megválaszolatlan kérdéseire a választ. Azt azonban már most is biztosan tudhatjuk hogy Orbán Viktor Fideszes hatalmában nem szoktak véletlenül történni a rendkívüli dolgok. Mészáros Lőrinc sem a véletlennek köszönheti rendkívüli vagyonát, és  nyilván az sem lehet véletlen hogy az Orbán vagyon után kutató Váradi András halála ügyében lépten nyomon megválaszolatlan kérdésekbe ütközünk. A Göböl-pusztai juhász meghalt, ám szinte bizonyos hogy a halála ügyében adódó kérdésekre a Fideszes körökben van aki tudja a választ... 

2014. november 15. Hajnáczki Csaba 

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek