Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Mit tud a titkosszolgálat a Göböl-pusztai juhász halálos gázolásáról?

Ezt a kérdést sokszor feltették azok akiket elgondolkodtatott Váradi András halálos gázolásának körülményei: 

-a hatóságoktól származó, ám a gázoló személyét gondosan titkoló híradások

- az ügy elaltatását célzó gondosan elterjesztett hírek, hogy már el is hunyt mert ugye idős volt a gázoló

- azután miután nem csitult az érdeklődés az újabb hír, hogy él és virul a halálos gázoló, ám külföldön van, aki ellen még eljárást sem indított a Váradi András halálos gázolását vizsgáló hatóság...

A Göböl-pusztai juhász halálának helyszíne is érdekes. Az Etyek - Alcsútdoboz úton szinte az egyetlen teljesen sík, egyenes, jól belátható kilométeres szakaszának a közepén történt a halálos gázolás, amely helyszínéről egyetlen fotót sem tett közzé az országosan ismert politikus halálhírét bejelentő megyei hírlap. A helyszín nagyon közel van az út mellet lévő golfpálya bejáratához, melynek területe ideális terep egy halálos balesetet titkosszolgálati módszerekkel előkészítő szakembereknek a gyilkosság előkészítéséhez, és az akció után a gyors felszívódáshoz. Úgy tudni hogy a golfklub annak az OTP vezér Csányi Sándor érdekeltségébe tartozik, aki közel áll Felcsúti Fideszes körökhöz, bár a titkosszolgálatok nem szoktak engedélyt kérni ha valaki területén akciónak. 
Mindez csak néhány érdekesség, a önkormányzati választásokon induló, ám a választás előtti napon halálra gázolt Váradi András halálra gázolásnak körülményei közül.

Felcsút környékén erős titkosszolgálati tevékenység zajlik, hiszen itt kell nap mint nap az Orbán Viktor, és az ő vagyonát gondozó Mészáros Lőrinc biztonságára ügyelni. 
Többen felvetik a kérdést: honnan lehet tudni hogy Felcsút környékén ott van a titkosszolgálat, amikor az titkos alakulat, és nem köti az senki orrára hogy éppen hol és mit csinál. Ez igy igaz, ám a figyelmes szem azért felfedezheti a titkos háttérhatalom jelenlét. Időnként ott virít a titkos hatalom nyoma az orrunk előtt, csak észre kell venni.

Vessünk például egy pillantás Felcsút legmagasabb pontjára, a Fideszes főváros faluháza udvarán lévő víztoronyra. A Felcsúti víztorony a Fidesz 2010-es hatalomra kerülése előtt ugyanúgy nézett ki mint bármelyik másik az országban, amelynek tetején legfeljebb egy-két antenna van, ha van rajta egyáltalán valami. Ha viszont most felnézünk a Fideszes főváros glóbuszára, azon rengeteg antennát látunk. A felcsúti glóbuszon lévő antennaerdőn érdemes elgondolkodni. Az egész attól érdekes hogy az az antenna mennyiség ami azon látható, a mai korunk általánosan elterjedt adatátviteli technikája mellett, egy város teljes telekommunikációs adatait képes lenne továbbítani. Mi lehet Felcsúton és környékén, honnan keletkezik az az irdatlan adatmennyiség aminek a továbbításához kell ez az antennaerdő? Mert attól hogy Orbán Viktor és kísérete időnként Felcsúton telefonál, meg használja a számítógépét, ahhoz biztosan nem kell ekkora adat átviteli kapacitás. De akkor vajon mit továbbítanak a rengeteg antennán Felcsúton? 



Talán nagy újságot nem mondok azzal, hogy Felcsút környékén bárki bármilyen telefonba beszél, azt számítógépes programok figyelik. Talán az sem lehet nagy hír, hogy Felcsútot, és persze a közelében lévő településeket is titkos kamerák figyelik, hogy Mészáros Lőrinc milliárdjai közelében mindent lássanak a titkos szemek. Persze ezek mellett titkos nyomkövető és lehallgató készülékek, meg mindenféle titkos eszközök tömege figyel Orbán Viktor kedvenc vidékén. Szigorú megfigyelés alatt állnak a környéken a fideszesek, a nem fideszesek, mindenki aki a hatalom érdeklődésébe kerül, a munkája, lakóhelye, vagy bármilyen, akár a laikus számára ártatlan szempont alapján. Felcsút környékén a Fideszes hatalom még azt is megfigyeli hogy a kóbor macskák hová kaparják el a piszkukat, mert még azt is vizsgálják hogy a macskaürülékben nincs e valami ami a Mészáros Lőrinc legújabb milliárdjai nyomához elvezethet valakit. 
Felcsúton és környékén gyűjtött titkosszolgálati adatait kell tehát továbbítani a Felcsúti víztorony tetejéről, és mivel irdatlan mennyiségű titkos adat keletkezik, ehhez kell az antennaerdő. 

A titkosszolgálat tehát nagyon is itt van Felcsút környékén. A Göböl-pusztai juhász maga is megfigyelés alatt álló személy volt, hiszen rendszeresen a sajtó nyilvánossága előtt kutatott a miniszterelnök titkos milliárdjait után, és az ilyen személyeket meglehetősen szigorú megfigyelés alá vonják a titkosszolgálatok. Nagyon érdekes volna ha kiderülne hogy a Göböl-pusztai juhásszal kapcsolatban milyen adatokat továbbított a váratlan halálát megelőző időszakban a Felcsúti víztorony tetején működő antennaerdő. Persze ne legyenek illúziók. Egyenlőre még a halálos gázoló monogramját is titkolják a nyilvánosság elől, pedig az egy halálos gázolás esetében közérdekű adat volna egy tisztességes hatósági eljárás során... 

2014 Október 24. Hajnáczki Csaba

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek