Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A felcsúti cigányok állították le Bándy Kata rendőrségi pszichológusnő meggyilkolása ügyében a nyomozást?


Címzett: Baranya Megyei Főügyészség 

Tárgy: Feljelentés 

Feljelentő: Merész-elek Kapitányság 

http://facebook.com/hajnaczki.csaba oldalon is közzétett nyilvános irat! 

Tárgy ismertetése: Bándy Kata rendőrségi pszichológusnő meggyilkolása miatt Pécsen, 2012. év július hónapban indított bűnügyben a rendelkezésre adatok alapján, rendőrségi szakértők -köztük neves, nagy tapasztalattal rendelkező bűnügyi szakértők is- több elkövetőt valószínűsítettek a Bándy gyilkosság ügyében. 
Ezt követően hamarosan elfogták a cigány származású P. Lászlót, de a rendőrség tovább folytatta a nyomozást, mert a bűncselekmény helyszínén egy másik személy - DNS-ét is megtalálták. 

Azonban ezt követően váratlan fordulat történt az ügyben, mert a rendőrség vezetője bejelentette hogy leállították Bándy Kata meggyilkolása ügyében a nyomozást, és nem kutatnak további elkövetők után az ügyben. 

Mi történhetett Bándy Kata gyilkosságának az ügyében? 

A gyilkosság helyszínén talált DNS nyom teljességgel igazolta a bűnügyi szakértők korábbi megállapítását - hogy Bándy Kata meggyilkolásában több személy is részt vett. 
Ennek ellenére miért állította le a rendőrség váratlanul a további tettesek felkutatását és a nyomozás? 

A gyilkosság ügyének teljeskörű vizsgálatához figyelembe kell venni a Bándy Kata meggyilkolását követő - a civil társadalom az ügyel kapcsolatos magatartását. 

Ugyanis amikor nyilvánosságra került hogy a Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsítható P. László, és a DNS alapján azonosított másik személy is cigány származású 
- akkor az interneten, valamint Pécsen a gyilkosság helyszínén is -civilek, társadalmi és politikai szervezetek- tiltakozásokat szerveztek, és a Bándy Kata meggyilkolásának az ügye az egész ország közvéleményét foglalkoztatta. 
Az egyre erősödő tiltakozások a "cigánybűnözőként" emlegetett társadalmi réteg ellen irányultak, és a fokozódó közfelháborodás miatt számítani lehetett arra hogy a tiltakozások országos méretűvé válnak. 

Ezek miatt nyilvánvaló hogy cigány származású köröknek érdekében állt a Bándy ügy lezárása, hiszen az országosan ismerté vált gyilkosság ügyében a nyomozás megszüntetése eltereli a közvélemény figyelmét a szintén bűncselekményekben érintett - másutt elő cigány származású elkövetőkről. 

Azonban a köztudatban "cigánybűnözőként" jellemzett, -egyszerű cigány embereknek- nincsen olyan társadalmi szervezettsége-befolyása, amely képes volna egy országosan hírhedté vált gyilkosság ügyében a nyomozás leállítására - ezért bizonyos hogy a nyomozás megszüntetését az általában szegény sorban élő cigány emberek nem tudták kieszközölni. 

Viszont az elmúlt években az országos médiákban is ismerté vált Mészáros Lőrinc, a felcsúti polgármester, aki közismerten cigány származású, és aki bizalmas kapcsolatban áll a Fidesz Párt országos befolyással bíró vezetőivel. Közismert hogy a cigány származású Mészáros Lőrinc milliárdos nagyságrendű -tisztázatlan körülmények között szerzett vagyon felett rendelkezik. 

Így a cigány származású Mészáros Lőrinc indokoltan tarthatott attól, hogy a Bándy Kata meggyilkolása miatt kirobbant tiltakozások országos méretűvé válnak, és a "cigánybűnözés" elleni tiltakozások az ő személyét is érinteni fogják.
Mindezek miatt a Fideszes Mészáros Lőrincnek érdekében állt a Bándy Kata gyilkossági ügyének a gyors leállítása - hiszen az elmúlt időszakban számos esetben, az országos nyilvánosság előtt is ismerté váltak a cigány származású Mészáros Lőrinc jogszabályokba ütköző ügyei, amelyeket például termőföldekkel kapcsolatban, vagy az MTK szurkolói ellen, és más esetekben - gyakran a hatóságok befolyásolásával követett el. 

Ezért a Bándy Kata meggyilkolása miatt kirobbant erőteljes cigányellenes tiltakozások következtében - a jogszabályt sértő ügyei miatt országosan ismert, cigány származású Mészáros Lőrinc is érdekelté vált a gyilkosság ügyében. 
És mivel a Fidesz Párt vezetőihez kötődő bizalmas viszonya révén elérhető volt számára a Bándy gyilkosság ügyének befolyásolása, így minden bizonnyal a Mészáros Lőrinc a fideszes kapcsolatai révén befolyást gyakorolt a hatóságokra, és ezért zárták le váratlanul a Bándy ügy nyomozását. 

A jogszabályok a nyomozó hatóságok számára kötelezően előírják, hogy a gyilkosság ügyében minden olyan nyomozati cselekményt hajtsanak végre, amely a gyilkosság minden körülményének és elkövetőjének felderítését eredményezheti. 
Mivel a Bándy Kata meggyilkolása miatt folytatott eljárás során a nyomozó hatóság nem így cselekedett -jogszabályt sértett- ezért a jogszabályi előírások szerint fennáll a bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja, és emiatt eljárást kezdeményezek: 

- Mészáros Lőrinc, és társai ellen, a Bándy Kata meggyilkolása miatt folytatott bűnügyi eljárás jogszabályt sértő módon történt befolyásolása miatt. 
Továbbá: A Bándy Kata meggyilkolása ügyében folytatott rendőrségi nyomozás -gyanúra okot adó megszüntetése- aláássa és sérti a rendőrség jóhírét, és mivel a rendőrség jóhíre alapozza meg a törvényekben bízó állampolgárok közbiztonságát is - ezért a jogszabályok megsértése mellett, a társadalom érdekeire is figyelemmel kérem az eljárás megindítását. 

Csatolt irat: A Mészáros Lőrinc tevékenységét a 2011. évig ismertető - 2011. augusztus 23. kelt beadvány 


Kelt. Bodmér 2013. február 15. Hajnáczki Csaba, a Merész-elek Kapitányság munkatársa


A Mészáros Lőrinc ügyeit ismertető, csatolt beadvány itt olvasható:

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek