Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A Fejér Megyei APEH 66 munkatársa ellen folyó bírósági ügyben FARKAS TIBOR bírósági végrehajtó is érintett!


Balassagyarmati Törvényszék 

Címzett: Fővárosi Ítélőtábla 

Irat tárgya: A Fővárosi Ítélőtáblához címzett, a Balassagyarmati Törvényszékhez benyújtott -elfogultság vagy egyéb ok miatt- kizárási kérelem előterjesztése 

Előterjesztő: Hajnáczki Csaba 

Tárgy ismertetése: 
A 2012. évben a Székesfehérvári Törvényszék a Központi Nyomozó Főügyészség indítványára -eljárást folytatott- a Fejér Megyei APEH 66 volt munkatársa ellen - jogszabályt sértő cselekményekben való részvétel miatt. 
Ebben az ügyben a 2012. szeptember 5. kelt. beadványomban kizárási kérelmet terjesztettem elő a Székesfehérvári Törvényszéknél - Dr. Soós Gyula a Székesfehérvári Törvényszék Elnökével kapcsolatban: 
- a Székesfehérvári Törvényszék összes bírája ellen - 
mert tőlük pártatlan és elfogulatlan, a jogszabályi előírásoknak megfelelő eljárás, illetve ilyen döntéshozatal - elfogultság vagy egyéb ok miatt nem várható. 
A kizárási kérelem előterjesztését követően az ügy további lefolytatására a Balassagyarmati Törvényszéket jelölte ki a felettes bírósági hivatal. 
Ezért a Fejér Megyei APEH, 66 volt munkatársa ellen a Központi Nyomozó Fő ügyészség indítványára folytatott eljárás lefolytatását a 2013. évben már a Balassagyarmati Törvényszék végzi. 

Azonban egy másik ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság a személyem ellen eljárást folytat -12.B.200/2012. számon- és az ügy folytatása során -a Balassagyarmati Törvényszék a Fejér Megyei Farkas Tibor bírósági végrehajtóval kapcsolatban- jogszabályt sértett, amikor a 2013. január 9. kelt. 7.Bkk.5/2013/2. számon jogosulatlanul intézkedett az ügyben - nyilvánvalóan Farkas Tibor bírósági végrehajtó a Balassagyarmati Törvényszékre gyakorolt, jogszabályt sértő befolyásának következtében. 

Farkas Tibor bírósági végrehajtóval kapcsolatban korában a Fejér Megyei APEH is jogszabályt sértett, amikor a Farkas Tibor végrehajtó adófizetési kötelezettségeivel kapcsolatos APEH - 2733060263 számú ügyben, a 2008. október 8. kelt. - 2733182154/2008 iktatószámú intézkedésében olyan értelmű intézkedést közölt, amely szerint Farkas Tibor bírósági végrehajtónak nincs adófizetési kötelezettsége az APEH hatóságánál. 

Mindezek miatt nyilvánvaló hogy Farkas Tibor bírósági végrehajtó mind a Fejér Megyei adóhatóságot, mind pedig a Balassagyarmati Törvényszéket is -jogszabályt sértő módon- a befolyása alatt tartja. 

Ezért a Balassagyarmati Törvényszék a Fejér Megyei APEH 66 volt munkatársa ellen folytatott ügyben - elfogulatlan és pártatlan, a jogszabályi előírásoknak megfelelő eljárás lefolytatására nem alkalmas. 

Mindezek miatt kérem a Központi Nyomozó Főügyészség indítványára, a Fejér Megyei APEH 66 munkatársa ellen, a 2012. évben indított eljárás lefolytatásából: 
- a Balassagyarmati Törvényszék, továbbá Nógrád Megye összes bírójának a kizárását- 
mert tőlük -elfogultság vagy egyéb ok miatt- a jogszabályi előírásoknak megfelelő, elfogulatlan és pártatlan eljárás lefolytatása, valamint ilyen döntéshozatal nem várható. 

csatolt irat: A Fejér Megyei APEH, 2008. október 8. kelt. -2733182154/2008 iktatószámú irata. 

Kelt: Bodmér 2013. február 9. Hajnáczki Csaba

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek