Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A tatabányai bányában megkezdődött a termelés!


Cimzett:Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész



Küldő: Hajnáczki Csaba 8080 Bodmér Vasvári P. 36.







E hír hallatán nyilván a nagy múltú bányászváros szerelmeseinek erősebben dobog a szíve, és vélhetően most többüknek egy halk sóhajt rebeg az ajka: végre!

Nos, a hír igaz, a közelmúltban egy magyar befektető csoport bánya nyitásába kezdett tatabányán. No persze a fekete gyémánt kitermelése tatabányán továbbra sem időszerű, de a jelenkor bányatulajdonosai sem szenet akarnak a felszínre hozni, de miért is tennének ilyet, amikor tatabánya szívében aranyat talált egy leleményes befektetői csoport.



Történt ugyanis hogy a felcsúti illetőségű Mészáros Lőrinc - ő a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Elnöke- egy ügyes manőverrel megszerezte a tatabányai városi futballcsapatának a Tatabányai Futball Club Kft. köztulajdonban lévő, 32.5 milliót érő üzletrészét egyetlen forintért (azaz 1 Ft.-ért) mégpedig közbeszerzési eljárás kiírása nélkül, pedig a közvagyon értékesítése esetén a közbeszerzési eljárás lefolytatása kötelező.



Akik tisztában vannak egy városi futballcsapatban rejlő pénzügyi lehetőségekkel azok most elégedetten csettintenek - ez igen! Ez valóban aranyat erő dolog! Egyetlen forintért ilyen lehetőséghez hozzájutni - ez tényleg egy aranybánya!

Mint ahogy az utóbbi időben közismerté vált, az Orbán Viktor családjának befektetési ügyeihez is kötődő Mészáros Lőrinc - és hozzátartozói érdekeltségeibe már több mint ezer hektár állami tulajdonú termőföld került - amely szintén a jogszabályi előírások megkerülésével került oda.

Sajnos a bányászat szerelmesei után a futballrajongókat is ki kell ábrándítanom, mert a tatabányai futballcsapat felvásárlása nem a sportélet felvirágoztatását szolgálja, hanem azt hogy a Mészáros Lőrinc személyéhez kötődő, sok esetben valamilyen jogszabályt sértő esethez is kapcsolódó pénzügyi műveleteket, az adózási szabályok miatt igen kedvező környezetbe helyezzék. Szóval erre kiválóan megfelel a Tatabányai Futball Club Kft. köztulajdonban volt üzletrésze, hogy aztán a tatabánya futballélet bányájából az ügyes befektető színaranyat hozzon a felszínre.

 A Tatabányai Futball Club Kft köztulajdonban álló üzletrészének közbeszerzés nélküli eladása miatt eljárást kezdeményeztem Csizmadia Gábor Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitánynál, a 2011. év november 3. kelt iratomban, amellyel kapcsolatban a rendőrség nyomozást folytatott, amit bűncselekmény hiánya miatt a 2012. január 3. kelt 11010/2674/2011/bü. számú határozatában megszüntett.

Ebben a határozatban tücsök és bogár is szerepel, csak éppen az hiányzik belőle hogy a Köztulajdonban lévő Tatabányai Futball Club Kft üzletrészét közbeszerzés nélkül adták el, és ezért ez jogszabályt sértő dolog.

 A korábban általam kezdeményezett, ügyek során már tapasztaltam, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a Mészáros Lőrinc és társaival kapcsolatos ügyeket a jogszabályok megsértésével intézi, ezért nyilvánvaló hogy Dr. Vitéz Miklós Komárom-Esztergom Megyei Főügyész biztosítja a lehetőséget Mészáros Lőrinc és társai számára ahhoz hogy Komárom-Esztergom Megye területén jogszabályt sértő ügyleteket folytathassanak, ami miatt a Komárom-Esztergom Megyei hatóságok jogszabályt sértő módon, vagy egyáltalán nem intézkednek.

Mindezek miatt eljárást kezdeményezek Dr. Vitéz Miklós Komárom-Esztergom Megyei Főügyész és társai ellen, mert a hivatali hatalmával visszaélve befolyásolja a Komárok-Esztergom Megyei Hivatalokat valamint a Mészáros Lőrinc és társaival kapcsolatos ügyeket, és így lehetővé válik hogy Mészáros Lőrinc a társaival Komárom-Esztergom Megye területén a -közvagyont megkárosító, és más - jogszabályt sértő- tevékenységet folytathasson.

Figyelemmel arra, hogy Mészáros Lőrinc személyével Orbán Viktor miniszterelnök családja is kapcsolatba hozható, ezért feljelentést Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyésznél kezdeményezem.



A kormos füstös Tatabánya,
Így lett mára aranybánya.
Tátva marad szeme szája,
Aki mindezt megcsodálja.
Mert a Fideszesnek sűrű nyála,
Összefolyik a szájába..
Tatabánya? Aranybánya!
A Fideszesnek Kánaánja!







Kelt.: Bodmér 2012. május. 24.   Hajnaczki Csaba,  a Merész-elek Kapitányság munkatársa



A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!



ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek