Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Titkos apró–cseprők Felcsút környékén

Pesti Központi Kerületi Bíróság
22.B.10.605/2022
 

Címzett: Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész


Küldő: Hajnáczki Csaba


Irat tárgya: Feljelentés




Tárgy ismertetése 1.

2020. év június 26. napján egy ismerősömnél tartózkodtam a Bicske Kisfaludy u. 25.3. számon lévő társasház földszinti lakásában. A délelőtt folyamán becsöngetett a lakásba Peck Edina, aki ugyanitt az első emeleten lakik, majd a szemközti falra a postaládák felé mutatott, és közölte:

– Ott a leveled!  

Közöltem vele, hogy ide nem jöhetett levelem, mert nincs itt lakcímem, de ő szó nélkül távozott. Rajta kívül más személy nem volt a társasház lépcsőházában. A falra szerelt postaládák tetején volt egy levél, és egy postai értesítő, ezekre mutatott, amelyeket bedobtam Peck Edina postaládájába, mivel valószínűleg ő vehette át, tehát ő felel érte.


Azonban a későbbiek folyamán valaki a levelet a postai értesítővel együtt a földszinti lakás ajtaja elé tette a padlóra, ahonnan a lakásba az ott lakó idős ember bevitte a lakásba. A nevemre címzett – 0213 635 033 890 228 postai azonosítószámú küldemény, Pesti Központi Kerületi Birósságról érkezett. A borítékra írt ügyszám alapján – 22.B.10.605/2022/13 – az irat Papp Károly rendőraltábornagy és társai becsületének megsértése miatt ellenem folytatott ügy irata lehet.
 

Illegális postai tevékenység Felcsút környékén

Az ilyen, könyvelt postai küldeményeket a jogszerűen úgy lehet kézbesíteni, hogy a postás a személyi igazolvány alapján ellenőrizni, hogy a küldeményt átvenni szándékozó azonos-e a címzettel. Amennyiben igen, a postás regisztrálja a személyigazolvány számát, és ezután átadja a tulajdonosának a postai küldeményt. Meghatalmazás esetén ugyanez az eljárás. Ajánlott küldemények esetében a postás bedobhatja levélszekrénybe a küldeményt, amennyiben az értesítés sikertelen, azonban nem akármelyik levélszekrénybe, hanem természetesen csak a címzett nevével ellátott levélszekrénybe. A szóban forgó lépcsőházban egyetlen postaládán sem szerepel a nevem a lépcsőházban. A levelet nem lehet akárhová letenni csak a megfelelő levélszekrénybe!
 

A Pesti Központi Kerületi Bíróság nekem címzett, 22.B.10.605/2022/13 ügyszámú, 0213 635 033 890 228 postai azonosítószámú küldemény esetében ez nem így történt. Valaki a meghatalmazásom nélkül átvehette a postán küldött hivatalos iratot, és mivel jelen sem voltam, így a küldeményt szabadon ellenőrizhette, manipulálhatta, majd ezután a lépcsőházban a postaládák tetejére tette valamikor, mondván vigye, aki akarja!
 

A rendhagyó módon kézbesített hivatalos irat Papp Károly rendőr altábornagy becsületének megsértése ügyében küldhette a bíróság. Papp Károly jelenleg a titkosszolgálatot vezető államtitkár, és bárki mérget vehet rá, hogy a Papp Károly ügyében kiküldött hivatalos irathoz a titkosszolgálat tudta és engedélye nélkül senki nem férhet hozzá. Teljesen kizárható, hogy a postás csak úgy gondolt egyet, és feldobta a hivatalos iratot a postaládák tetejére a társasházban. A Pesti Központi Kerületi Bíróság nekem címzett, 22.B.10.605/2022/13 ügyszámú, 0213 635 033 890 228 postai azonosítószámú küldeményt azért ” kézbesítették” ilyen rendhagyó módon, mert a titkosszolgálat így rendelkezett. Viszont nem kell jogi professzornak lenni annak megállapításához, hogy ez a módja a postai kézbesítésnek egy könyvelt hivatalos irat esetében jogszabályt sért.


Mindezek miatt, a szóban forgó esetben fennáll a bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja.



Az ilyen postai küldeményeket nem áll módomban átvenni, amelyekhez kézbesítéséhez bűncselekmény elkövetésének gyanúja társul, ezért a földszinti lakás ajtaja elé tett posta küldeményt bontatlanul, a mellé helyezett postai értesítővel együtt, mellékelten küldöm a bűnüldöző hatóságnak, további vizsgálat céljából.




Tárgy ismertetése 2

Annak kiderítése, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalos iratát ki tette a postaládák tetejére a lépcsőházban nem okozhat nehézséget a hatóság számára, ugyanis a Bicske Kisfaludy u. 25. számú társasház mindhárom lépcsőházának bejárata kamerával megfigyelt terület. Minden bejárati ajtót lát egy kamera, továbbá az ellenkező irányba, tehát lépcsőház felé is néz egy kamera, amely látja a postaládákat is.

A biztonságra valakik nagyon ügyelnek a Kisfaludy u. 25. -ben, ám hogy kik azt nem lehet tudni. Ugyanis a lakók a kamerákat nem rendelték meg senkitől, ám ennek ellenére a kamerákat felszerelték évekkel ezelőtt. Az itt lakókat azzal etették, hogy a kamerák nem is működnek, mert nem világít rajtuk a led...
 

Illegális megfigyelés Felcsút környékén

 

Illegális megfigyelés Felcsút környékén

Ez süket duma, amit néhány idős lakó talán be is vett, de a helyzet az, ha Felcsút környékén minden kamerán, ami működik, hirtelen világítani kezdene egy led, az emberek meglepődnének, hogy már itt a karácson mert fényárban úszna a környék. A Bicske Kisfaludy u. 25. számú társasházban felszerelt kamerákon a led ugyan nem világít, ám a kábel beléjük van kötve, tehát egészen biztosan üzemben vannak tartva.

Illegális megfigyelés Felcsút környékén

Hogy minek kell kifelé és befelé néző kamera is a lépcsőházakban? Azért, mert az alagsorban át lehet menni a lépcsőházak között, és valakik figyelni akarják a házban a lakók belső mozgását is.
A felszerelt kamerák telepítési költsége meghaladhatta az ötszázezer forintot, ám ezekről a kamerákról az itt lakók semmit sem tudnak:


– nem tudni ki rendelte meg a kamerákat


– nem tudni kinek a pénzéből szerelték fel, és kinek a pénzéből üzemeltetik a kamerákat. (Tudniillik a kamerákat nem elég felszerelni, a kamerás megfigyelésnek is költségei vannak, amit valakinek fizetni kell)


– A bicskei Kisfaludy u. 25. számú társasházban 39 lakás van és a lakók nem tudják kihez – kikhez kerülnek a kamerák felvételei, azokat hol, miképp tárolják, milyen célra használják, és kikkel osztják meg azokat.


A társasház a Felcsút környéki (bicskei) rendőrkapitányságtól hozzávetőleg ötszáz méterre van, így nem valószínű, hogy az izraeli Moszad figyelteti a társasházat. Egészen biztosan kijelenthető, hogy a Felcsút környékén ügyködő titkosszolgákat, (ami persze szorosan együttműködik a bicskei rendőrséggel) valamilyen ok miatt megfigyelése alá vonta a társasházat, ám mindezt meglehetősen jogsértő módon tette. De amint azt a Göböl-pusztai juhász likvidálása óta tudjuk, ezen a vidéken az emberélet sem igen számít, ha valakik úgy akarják, az ilyesforma jogsértésekre csak legyintenek erre felé.


Ám ettől függetlenül a Kisfaludy u. 25. számú társasházban lévő 39 lakásban lakók, valamint a hozzájuk érkező emberek jogai sérülnek, akiket a jogszabályok megsértésével megfigyelnek, ezért mindezek miatt, a jogszabályok értelmében fennáll a bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja.




Tárgy ismertetése 3

Ámde ezek a rejtélyes kamerák rögzítették, hogyan került a Peck Edina által ”kézbesített” hivatalos irat a lépcsőházba. De ha már annyit emlegettük a nevét, ejtsünk néhány szót Peck Edináról. Ő korábban igazi postás volt Felcsút környékén, és azt beszélik, hogy valamilyen pénzügyi hiány miatt kellett távoznia a postától. Ám ő talpraesett típus, a jég hátán is megél. Egy ideje Peck Edina a Kisfaludy u. 25. számú társasház közös képviselőjének szerepében tetszeleg. Ami azért érdekes, mert a házban lakók nem tudnak arról, hogy Peck Edinát közös képviselőnek választották volna. Hát nem érdekes? A bicskei rendőrségtől egy köpésre, van egy társasházi közös képviselő, akit nem választott meg senki!
 

A lakók halkan suttognak arról, hogy (állítólag) van a társasháznak igazi közös képviselője valahol Budapesten, (hogy hogy lett közös képviselő azt nem tudják) de ezt az igazi képviselőt a lakók sohasem látták, a címét sem tudják. Ha valamit akarnak a közös képviselővel akkor Peck Edinával kell intézni a dolgot.


Aki esetleg nem értené mi ez a társasházi baromság, elmagyarázom. A titkosszolgálat totális ellenőrzést akart a Bicske Kisfaludy u. 25. számú társasházban, ezért a titkosszolgálat emberét golyózták be közös képviselőnek, nehogy a lakók valamiképp keresztbe tegyenek a titkos érdekeknek. A titkos közös képviselőt viszont alaposan védik, a lakók elől el van rejtve, ezért megtették a közös képviselő fullajtárjának Peck Edinát, akinek semmilyen jogosultsága nincs a társasház ügyeihez, de vigyáz rá a titkosszolgálat.


Peck Edina megbukott a postánál, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, gyorsan lecsapott rá a titkosszolgálat, nem esik bántódása, de ezentúl a titkosszolgálat utasításait kell követnie. Na így lett ő meg nem választott közös képviselő, aki persze információkat is gyűjt a lakókról, de egyéb feladatokat is teljesít, például jogellenesen manipulálja mások postáját. De hát valamiből neki is élni kell, nemde? Hiszen egyébiránt nincs annyi jövedelme, amiből a lakását, életvitelét fenntarthatná...


Különös figyelemmel arra, hogy megalapozott annak a gyanúja, hogy az ismertetett esetekben megalapozottan fennáll a bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja több vonatkozásban is, és elkövetők a titkosszolgálathoz kötődő személyek, az eljárást Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyésznél kezdeményezem.


A fentebb ismertettek miatt, figyelemmel a társadalom érdekekeire, feljelentést teszek:


– Papp Károly rendőraltábornagy, titkosszolgálatot felügyelő államtitkár,


– Dr. Balázs Sándor alezredes, bicskei rendőrkapitány,


– Peck Edina 2060 Bicske Kisfaludy u. 25/3. szám alatti lakos,


– valamint ismeretlen társaik ellen. 



A fentebb előadottakon túlmenően, további segítséget nyújtok a bűnüldöző hatóságok munkájához, az ismertetett jogsértő cselekmények sikeres felderítése érdekében:
 

Célszerű tanúként kihallgatni a bicskei postán kézbesítőként, valamint MPL futárként dolgozó Deák Sándort, aki a bicskei polgárőrök kötelékét is erősíti. Deák Sándor évekkel korábban egy pénzügyi visszaélésben volt érintett a postán, azonban nem indult ellene eljárás mert a titkosszolgálat védelmébe vette, és a posta elmulasztott hivatalból feljelentést tenni, ami egy ilyen sikkasztás során kötelezően meg kellett volna tennie a postának. Ugyan a rendőrségen tudtak az esetről, de nem indult nyomozás a postai feljelentés hiánya miatt. A sikkasztási ügy úgy rendeződött, hogy az eltűnt pénzt bevasalták a munkáját tisztességesen ellátó főpénztároson a bicskei postán. A jelen ügyben célszerű Deák Sándor kihallgatását eszközölni, mert ő pontos információkkal rendelkezik arról, hogy mely, titkosszolgálattal együttműködő személyek utasítják a bicskei postásokat a küldeményekkel kapcsolatos jogszabályt sértő dolgokra.


Tekintettel arra, hogy a részemre küldött hivatalos iratokat jogszabályt sértő módon manipulálják, ezért kérem Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyészt, a jelen beadványomra küldendő iratot a Pesti Központi Kerületi Bíróság címére küldjék. Az iratra írják rá, hogy a 22.B.10.605/2022 számú ügyhöz csatolt irat. Talán ott valamelyest biztonságban lesz, legalábbis Peck Edina kevésbé tud ott hozzáférni a nekem címzett hivatalos irathoz, viszont nekem az ügy vádlottjaként betekintési jogom van az iratanyagba, így azt megtekinthetem.



Csatolt irat:

– Pesti Központi Kerületi Bíróság 22.B.10.605/2022/13 ügyszámú, 0213 635 033 890 228 postai azonosítószámú küldeménye, valamint postai értesítője



Másolatot kap:


– Pesti Központi Kerületi Bíróság, 22.B.10.605/2022/ ügyszámon

– Egyéb címek




– SZIGORÚAN NYILVÁNOS IRAT! –




             Hajnáczki Csaba


















További oldalak

Címkék >

További lehetőségek