Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Ki szabadította rá a Covidot a világra? Gyártsunk összeesküvés–elméletet!

 Ki szabadította rá a Covidot a világra?


Összeesküvés–elméletek, voltak és lesznek. Akadnak köztük teljesen képtelenek, és vannak egészen hihető, reális alapokra épülők. A Covid remek táptalaj az összeesküvés–elméletek születéséhez, és ha már az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is enyhén szólva bizonytalan állásponton van a vírus eredetét illetően, miért is ne lehetne még egy összeesküvés–elmélettel több?

Minek szajkóznánk a felkapott összeesküvés–elméleteket, mikor magunk is készíthetünk egyet? Ráadásul, ha ész érveket is tudunk mögé felsorakoztatni, akkor lássunk neki!


Kik gyártanak Covid összeesküvés–elméletet?

A helyzet úgy áll Covid fronton, hogy még a tudományos körök is csupán valamilyen (összeesküvés) elméletet tudnak kiagyalni a világméretű járványt okozó vírus pontos eredetét illetően. Ám a tudósokat nem védi szabadalmi oltalom, ezért Covidos összeesküvés–elméletet bárki gyárthat.

A vírus eredete kapcsán teljes a bizonytalanság a tudományos körökben. Mindeddig nem derült ki, hogy a vírus természetes mutáció eredményeként jött létre, vagy emberi beavatkozással, laboratóriumban módosították a vírust. Mielőtt még elkezdenénk gyártani az összeesküvés–elméletünket, először vegyük sorra, mi az ami biztosra vehető a Covid járvánnyal kapcsolatban.


Az egészen biztos, hogy Kínából indult ki a járvány, Vuhan város körzetében jelent meg először. Az is tény, hogy éppen ebben a városban működött egy szuperlaboratórium, ahol történetesen Covid vírusokkal is kísérleteztek. Az is ismert, hogy 2012. évben, néhány kínai bányász megfertőződött SARS–szerű koronavírussal, miután egy a bányában az volt a feladatuk, hogy lapátolják ki a denevérguanót a tárnákból.

Az, hogy a vírus, illetve a járvány Kínából származik, meglehetősen biztos lábakon áll. A koronavírus tehát útra kelt Kínából és gyorsan elárasztotta a világot. Nagyjából eddig a pontig egy véleményen van mindenki. Ám ezeken túlmenően, konkrét bizonyítékok hiányában még a tudományos körök is csak feltételezésekbe bocsátkoznak a világjárványt okozó koronavírus eredete kapcsán.


Természetes mutáció vagy ember által módosított? Vírusdilemma az összeesküvés–elméletek paradicsoma!

A problémát a vírusok sajátos tulajdonsága okozza, hogy változtatni képesek a szerkezetüket, azaz mutálódnak terjedés közben. Viszont a vírus szerkezetét laboratóriumban is meg lehet változtatni, az ehhez szükséges technológia már több évtizede ismert és számos, vírusokkal foglalkozó laboratórium képes erre szerte a világban. A vírus eredetét övező dilemmák abból adódnak, hogy utólag nem lehet minden kétséget kizáróan kimutatni egy vírusról, hogy az természetes mutáció eredménye, vagy laboratóriumban mesterségesen módosított.

Mindezek miatt, a legmagasabb tudományos körökben is bizonytalanság van abban, hogy a koronavírus természetes módon kifejlődött variánsa indította el a világméretű járványt, vagy a világjárványért a vuhani laboratóriumból valamilyen módon kikerült, ember által módosított vírus a felelős.

Az egész dolog ott bonyolódik meg teljesen, hogy a koronavírus–járvány kiindulási helyén, található Kína egyetlen négyes szintű virológiai intézete. Az a laboratórium, ahol éppen Covid vírusokkal kísérleteztek. Azaz csak kísérleteztek, mert a vuhani víruslabort a kínai hatóságok villámgyorsan bezárták.

A képet tovább árnyalja a politikai környezet, nevezetesen az, hogy a világjárvány akkor tört ki, amikor az USA és Kína viszonya kezdett romlani. Ha csupán ebben az összefüggésben nézzük a Covid ügyet, akkor simán bele lehet gondolni, hogy az USA szabadította rá a járványt Kínára. Viszont, ha figyelembe vesszük, a világjárvány milyen gazdasági folyamatokat okozott globálisan, akkor már megbukik ez az elmélet.

Az USA roppant népszerű mumus az összeesküvés–elméletek gyártói között, de logikailag gyenge lábakon áll, hogy Amerika okozta a Covid–járványt. Egy összeesküvés–elméletnek nem feltétlen kell logikusnak lennie, hiszen a hit működteti, nem pedig a logika, de mi maradjunk a logikánál és ne üljünk fel mindenáron az USA ellenes lóra. Ám egy valamirevaló összeesküvés–elmélet nem lehet meg bűnbak nélkül, ezért nekünk is szükségünk lesz egyre. Logikusan a járványt legjobban megszenvedők ellenségei között kell valakit keresnünk erre a szerepre.


Kinek ártott legjobban a Covid–járvány?

Ha megnézzük, hogy melyik országok gazdaságain ütött legnagyobbat a Covid, az világosan látszik, hogy a fejlettebb nyugati világ, Európa és Amerika sínylette meg gazdaságilag legjobban a Covid–ot.

Ezek szerint, amennyiben szándékos emberi beavatkozást feltételezünk a Covid–járvány mögött, akkor a tettest valahol a nyugati világ ellenségei között kell keresnünk. A nyugatnak számos ellensége van, például az iszlám világban. Elég csak a hírhedt Iszlám Államra gondolni, de az arab világban a nyugatellenes terrorista hajlamú csoportoknak se szeri, se száma.

Logikus lenne valamelyik iszlám csoport nyakába varrni a Covid ügyet, de 2022. február 24 –én történt egy jelentős horderejű esemény, ami hirtelen megváltoztatta a világot. Oroszország megtámadta Ukrajnát, és ezzel a világ a harmadik világháború küszöbére sodródott. Ezzel az orosz manőverrel az iszlám csoportok hirtelen a hátrébb kerülnek, a nyugati világnak legjobban ártani akarók sorában.


Oroszország alkalmas az összeesküvés–elméletünkhöz?

Putyin Ukrajna lerohanását nem hirtelen találta ki, arra már régóta tudatosan készült az orosz vezetés. Az is világos az orosz–ukrán háború kapcsán, hogy a konfliktus túlmutat Ukrajnán, Putyin a nyugati világ ellen indított támadást, Ukrajna csupán az első lépcsője az orosz terveknek. Ezzel egyértelmű lett, hogy Oroszország a nyugati világ jelenleg legaktívabb ellensége. Mint ahogy ezt egyre gyakrabban ismerik el az orosz illetékesek, amikor arról beszélnek, hogy Oroszország tulajdonképpen a NATO–val, illetve a nyugattal háborúzik. Ez a ugyan zene némelyek fülének, ám ezzel van egy nagy bökkenő! A NATO–t, illetve a nyugatot nem lehet Ukrán területen legyőzni, a legyőzéséhez az EU. és Amerika területét kell valamilyen módon hadművelet alá vonni. Ettől a ponttól kezdve viszont az egész Covid–járvány keletkezésének problémáját érdemes átgondolni.


Izgalmas? Kezdjük az összeesküvés–elméletünket építeni!

A nyugat elleni támadásra tehát már korábban készült az orosz vezetés, és ilyen esetekben sohasem csupán a klasszikus katonai módszerekben gondolkoznak az agresszorok. Minden olyan lehetőséget számba vesznek, amellyel a kiszemelt célterület gyengíthető valamilyen módon. Szóba kerülhet gyakorlatilag bármi, amivel kárt, hátrányt lehet okozni, politikai, diplomáciai, gazdasági módszer, vagy akár biológiai fegyver is. A biológiai hadviselés nem új találmány, de az alkalmazásától okkal tartanak, mert ha elszabadul nehezen megfékezhető, és visszafelé is elsülhet a biológiai fegyver.

Ám az is tény, egy gyors terjedésű járvány meglehetősen jó eszköz, akár egy egész földrész gyengítésére. Ráadásul meglehetősen olcsó és hatékony egy természetes vírus mesterségesen manipulált másolata. További előnye, hogy ha okosan használják fel, akkor a járványt okozókat nem lehet konkrét bizonyítékok hiányában azonosítani.


Haladunk az összeesküvéssel, de miért éppen Kína a lett a vírus bölcsője?

Kína ideális hely egy világjárvány kiindulásához. Ha Kínában tör ki egy pusztító járvány, ott is sok ember fog meghalni, de nem szabad elfeledni, hogy Kínában más dimenziók vannak. Például, ha Kínában tízmillió ember halálát okozná a járvány, az sem a kínai társadalmat, sem pedig a kínai gazdaságot nem küldené padlóra, hiszen ez ott csak annyit jelentene, hogy meghalt egyetlen városnyi ember Kínában.

Viszont Kínának a legnagyobb kereskedelmi partnere a nyugati világ, az EU. és az USA, tehát elég egyszerűen belátható, ha Kínában megjelenik egy gyorsan terjedő, eddig ismeretlen vírus, ami járványt okoz, az elsősorban Európában és Amerikában fog megjelenni. Viszont ezeken a földrészeken nem kínai mértékkel mérnek, és ezeken a helyeken már a sokkal kevesebb elhalálozás is igen nagy problémákat fog okozni.


Heuréka! Megvan a legjobb Covid terjesztő bűnbak!

Tehát az történt, hogy a nyugati világon ütött a legnagyobbat a járvány. Kínában sikerült kordában tartani a járványt, és a kínai gazdaság még profitált is a nyugati világ pillanatnyi megtorpanásából, és Kína villámgyorsan ráállt a Covid slágercikkek gyártására, maszkok stb. A nyugattal egyre jobban összekülönböző Kínát nem rázta meg különösebben a járvány, viszont a nyugati világ gyengülni kezdett. Amennyiben ezt a tényt összevetjük a nyugati világ elleni háborúra készülő Putyini szándékkal, akkor nyilvánvaló, hogy a Covid–járvány pontosan beleillett az orosz tervekbe.

Vírusokkal nyilván az orosz laboratóriumok is kísérleteznek, de Covid vírusokkal foglalkozó vuhani víruslabor, kitűnő álcázási lehetőséget kínált Putyin számára. Hogy az oroszoknál is sokan haltak bele a járványba? Hát persze, de ott az emberélet még annyira sem fontos, mint Kínában, amint azt Ukrajnában éppen bizonyítja is Oroszország…


Psszt! Ez titkos!

Kína megmaradt kommunista országnak, és nyilván ma is sok beépített embere van Kínában az oroszoknak. Az orosz titkosszolgálat számára nem okozhatott különösebb nehézséget a vuhani víruslaborból megszerezni a Covid vírust, amit aztán az orosz laboratóriumok kedvükre tuningolhattak, ha akartak.

Ha már megvolt a megfelelő, genetikailag módosított vírusvariáns az oroszoknál, akkor már csupán szabadjára kellett engedni Vuhanban a vírust, ami gyerekjáték egy titkosszolgálat számára.

Egy ilyen orosz akcióval teljes mértékben a vuhani víruslaborra terelődik minden gyanú, hiszen ott kísérleteztek Covid vírussal és éppen ott van a járvány kiinduló pontja. A világon sokan biztosra veszik majd, hogy a Covid vírus a vuhani laborból került ki az utcára. Persze mindenki azt feltételez, amit csak akar, de semmilyen konkrétummal nem lehet bizonyítani, hogy az oroszok indították el a járványt. A legtöbben arra fognak gyanakodni, hogy a vírus kínai eredetű. Ami ugyan igaz, mert tényleg a kínai laborból származik, de orosz közreműködéssel lett rászabadítva a világra.

Utána már csak figyelni kell a világból érkező híreket, mennyire gyengült a Covid miatt a nyugati világ, mert az előre borítékolható, hogy a nyugaton üt legnagyobbat a járvány. A kérdés csupán az, hogy mekkorát? Megroppantja nyugatot a járvány, vagy kievickél belőle valahogy, mert ehhez kell igazítani az orosz támadás terveit. Ma már tudjuk, hogy a Covidot sikerült kordában tartania a nyugati világnak, és bár komoly gondokat okozott, de nem roppantotta meg a nyugati világot, így ezek után Putyin csupán Ukrajnát vette célba a világmegváltó különleges hadműveletével.


Elkészültünk! Nekünk is van összeesküvés–elméletünk!

Mindenesetre, ha mindezeket hozzáillesztjük Putyin Ukrajnai különleges hadműveletéhez, akkor egy meglehetősen reális forgatókönyvet kapunk, amely alapján már készen is van a Covid összeesküvés–elméletünk:

Putyin mielőtt katonai támadást indított volna Ukrajna ellen, megpróbálta a Covid vírussal letérdeltetni a nyugati világot.

A Covid rendületlenül kóborol a világban ide–oda, a tudósok meg csak vakarják a fejüket, de mi ne legyünk rest, és engedjük szabadjára az összeesküvés–elméletünket:


Putyin volt az, aki rászabadította a Covid–járványt a világra!


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek