Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Végrehajtás alatt állsz? Árvereznek? Kamu az egész!

 

Pesti Központi Kerületi Bíróság

Ügyszám: 14.B11.140/2020/30-I szám


Küldő: Hajnáczki Csaba


Tárgy ismertetése:


A Pesti Központi Kerületi Bíróság, 2020 május 20. napján tartott tárgyalásán, valamint azt követően a bírósághoz küldött irataimban előadtam: Farkas Tibor végrehajtó emberei, Kuti Zoltán, és Brandl Zsolt a tárgyalást megelőző napokban, az esti órákban, megjelentek a lakóhelyemül szolgáló bodméri lakóingatlannál, az ablakot betörték, majd az ajtót addig rugdalták amíg az be nem szakadt.

A tárgyalás során azt is előadtam, hogy annak ellenére, hogy már régóta elfogatóparancs van kiadva ellenem, a Bicskei Rendőrkapitányság jogszabályt sértő módon az elfogatóparancsot mégsem foganatosította ellenem, annak ellenére, hogy rendszeresen, kerékpárral közlekedtem a lakóhelyem és Bicske között.

2020. május 12. napján Kuti Zoltán a bodméri hrsz. 92. számú ingatlan 1/2. rész tulajdonosa, és Brandl Zsolt, a másik 1/2. tulajdonosának képviselője, rám törték az ajtót, közölték, hogy hagyjam el a tulajdonukban lévő ingatlant. Ezt követően néhány nap múlva, a bicskei rendőrség hirtelen felfedezett Bicskén, és az addig hosszú ideje jogszabályt sértően elszabotált elfogatóparancsot érvényesítette, elfogott, és előállított a bíróságra 2020 május 20. napján.

Ezek alapján nyilvánvaló, hogy Kuti Zoltán és Brandl Zsolt ellen irányuló erőszakos magatartása, és a bicskei rendőrség magatartásának megváltozása az elfogatóparancs vonatkozásában, összefüggésben vannak egymással.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság korábban már számos alkalommal került kapcsolatba Farkas Tibor, Fejér megyei bírósági végrehajtóval, így a bíróság számára is ismertek az alábbiak:

Farkas Tibor végrehajtó szorosan kötődik Dr. Soós Gyulához. Dr. Soós Gyula bíró, éveken keresztül volt a Fejér Megyei Bíróság elnöke, valamint az Országos Igazságszolgáltatási Tanács tagja. Farkas Tibor végrehajtó és Dr. Soós Gyula, valójában üzlettársak a bírósági végrehajtásból származó haszon tekintetében.

Kuti Zoltán szervesen kötődik Farkas Tiborhoz és Dr. Soós Gyulához, ezen személyek strómanjaként. Farkas Tibor az általa intézett árveréseket, azért jogszabályt sértve manipulálja, hogy az árverés során az általa előre kiválasztott személy szerezze meg nyomot áron az ingatlant az árverésen. Ezzel a módszerrel számos ingatlan került Kuti Zoltán érdekeltségébe, amelyeket később piaci áron értékesít, majd az így keletkezett hasznon Kuti Zoltán osztozik Farkas Tibor és Dr. Soós Gyula érdekköreivel. Tulajdonképpen Farkas Tibor Kuti Zoltánon keresztül, mintegy saját magának adja el az árverésen az ingatlant. Mint ahogyan az számos más ember végrehajtás alatt álló ingatlantulajdonával, ez így történt a korábban a tulajdonomban lévő bodméri hrsz. 92. számú ingatlan 1/2. résszel is.

A bíróságnak a jogszabályokból fakadó kötelessége, hogy a tudomására jutott jogszabályt sértő esetek ügyében intézkedjen. A Pesti Központi Kerületi Bíróság értesítve lett arról, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság jogszabályt sértve nem hajtotta végre az ellem kiadott elfogatóparancsot, hosszú időn keresztül. Azonban a Pesti Központi Kerületi Bíróság nem intézkedett az által intézett perügyben történt, jogszabályt sértő magatartás miatt, ezért a bíróság jogszabályt sértett.


A jelenlegi perügyben:

–dr. Balázs Sándor r. alezredes, Bicskei Rendőrkapitány,

– dr. Varga Péter r. dandártábornok, Fejér Megyei Rendőr-főkapitány,

– dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, Országos Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőr-főkapitány helyettese,

– dr, Balogh János r. vezérőrnagy, Országos Rendőr-főkapitány,

– Papp Károly r. altábornagy, volt Országos rendőr-főkapitány, belügyminisztérium tanácsadó

szerepelnek sértettként.

Ezeknek a személyeknek sértettem meg a jogait a hatósághoz küldött irataimban. A jelen perügy sértetti köre teljes mértékben lefedi a bicskei rendőrség felett álló, teljes rendőri irányítási struktúrát, egészen a legmagasabb rendőri vezetésig. Az teljességgel kizárható, hogy a rendőrség ebben az ügyben hosszú időn keresztül, csak úgy véletlenül nem fedezi fel a vádlottat, miközben a vádlott a bejelentett lakcímén él, és Felcsút térségében rendszeresen közlekedik kerékpárral. Tehát ebben a vonatkozásban a jogszabálysértés ténye, egyértelműen kimutatható.

Mint ahogyan az is egyértelműen kimutatható, hogy a rendőrség magatartása akkor változott meg hirtelen amikor Kuti Zoltán, és Brandl Zsolt érdekei azt megkívánták.

Brandl Zsolt már 2020. május 12. napját megelőzően is felkeresett a bodméri lakóhelyemen, és az ellenem kiadott elfogatóparanccsal fenyegetett – tehát Brandl Zsoltnak tudomása volt az ellenem kiadott körözésről.

Mindezek alapján megalapozott a gyanúja annak, hogy:

 

– Kuti Zoltán, Farkas Tibor végrehajtó és Dr. Soós Gyula strómanjaként,

– Brandl Zsolt mint, Brandl Ferencné, volt Fejér Megyei Földhivatal közalkalmazott, a bodméri hrsz. 92. számú ingatlan 1/2. rész, tulajdonosának megbízottjaként,

társaik segítsége által, jogszabályt sértő módon befolyást gyakorolnak a Pesti Központi Kerületi Bíróság 14.B11.140/2020/30-I számú ügyére, és a bíróság ezért nem intézkedett a tudomására hozott jogszabályt sértő magatartás miatt.

Mindezek miatt a 14.B11.140/2020/30-I számú ügy keretében, eljárást kezdeményezek Kuti Zoltán, Brandl Zsolt, és ismeretlen társaik ellen.


Hajnáczki Csaba

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek