Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Lőrinc majd fizeti a témát

Hallottad mi most a téma? Mostanság az a téma, hogy Viktor igazságtalannak érzi a gyöngyöspatai cigányoknak járó lóvét. Azt a gyenge százmilliót, amit az őket ért negatív diszkrimináció miatt megítélt számukra a bíróság. Így megy ez kérem, a helyzet az, hogy a politika a saját kénye-kedve szerint keveri a kártyát. Viktor, a tévedhetetlen, most éppen a cigánykártyát keveri serényen. Ám vigyázat! Gyöngyöspatán cinkelt lapok vannak a pakliban, mert a Fidesznél is van ám hamiskártyás, több mint sok. Lehet gyanakodni, hogy nem is a cigányok pénze van a talonban, hanem más a tét.

Mert egyre inkább az a téma, hogy bár Viktor ügyes kártyás hírében áll, de mostanság mégis egyre több helyen bukja el a partit a választás során, így egyre több fideszes pénze úszik el a politika kártyaasztalán. Ilyen az élet! Ahol nyerni lehet, ott veszíteni is kell valakinek, a szerencse kereke forgandó. Viktor meg sok mindent kedvel, de veszíteni pont nem szeret, így aztán újra elővette a cigánykártyát. Persze tudja ő jól, a gyöngyöspatai blöffel, nem lehet nyerni választást, de figyelemelterelésnek megteszi éppen. Merthogy az a téma lett felkapott úton-útfélen, hogy az ő megöregedéséről elmélkedjenek a fideszes elmékben. Így aztán ha nem tudja überelni a mostani rossz lapjárást, előbb-utóbb a kihúzzák alóla a széket, a bukott partik hevében.

Gyöngyöspatán már zsugázott Viktor régen, betéve tudja, hogy ott milyen a leosztás. Majd tíz éve történt, amikor az ország kezdte tanulni a felcsúti cigányok nevét - ékesen. Viktor meg kontrázott mérgesem, a kezében lévő piros hetesét védte keményen, és Gyöngyöspatára vezényelte a Jobbikot sebtében. Hogyan kérem? Hogy a cigánykártyában nincs is piros hetes? Ugyan már, badar beszéd ez! A nemzet gázszerelője olyan mint a piros hetes, visz mindent - csak figyeljék Lőrincet Viktor kezében... Így hát Viktor meghozta bölcs döntését akkor: ha már a cigányokat emlegetik, arra pont megteszik a gyöngyöspatai romák, nehogy már a felcsúti Mészáros Lőrinc nevén rugózzon a nép. Figyelemelterelésképpen, akkor Gyöngyöspatán masírozott a Magyar Gárda, a cigány nemzetségű Mészáros Lőrinc érdekeit védve. Témázod már a pitét elmédben?

Persze azóta változott a lapjárás a jobbikos térfélen. Simicska emelte a fideszes paklit, és Viktor madzagon rángatott bábpártját lenyúlta az osztozkodás hevében. Így aztán magad uram, ha szolgád nincsen, Viktornak magának kell elvégezni a piszkos melót, most hogy megint beüt a baj a fideszes térfélen. 
De ni csak! Mit látok? Egy lapot sodor a szél tova, mi téma volt Felcsút környékén vala. A Helyi Téma újság 2011. évi, június 8. számának oldala. Kiesett a fideszes pakliból és most itt van újra, és az van rajta, hogy Mészáros Lőrinc pénzt osztana... 

Helyi Téma 2011. junius. 08.
No mi a csuda! Na ez aztán jó kis téma, most éppen, a Gyöngyöspatai parti közepében! Lehet hogy a gyöngyöspatai cigányok pénze körüli keverés ezzel meg is oldódhatna? Merthogy a felcsúti cigányok tudják ám jól mi fán terem a diszkrimináció, csak épp a pozitív oldalon, merthogy ők az élet napos oldalán sütkéreznek éppen. De a gyöngyöspatai probléma mindjárt megoldódna, ha Mészáros Lőrinc Gyöngyöspatán is pénzt osztana. Ha az államilag erősen kent Lőrinc, száz millával a zsebében átruccanna a diszkriminált cigány honfitársaihoz Gyöngyöspatára, és lezsírozná nekik a bíróság által megítélt lóvét. Mert hát mit számít egy pozitív diszkriminációval sújtott felcsúti romának rongyos százmillió? És arról nem is írt soha a Helyi Téma, hogy Viktor a felcsúti cigányok milliárdjait igazságtalannak gondolta volna...

Szent ég! Most hallom, hogy Viktor most nem blöfföl! Most tényleg okkal keveri a cigánykártyát Gyöngyöspatán, mert tényleg a cigányok pénze a tét! Mert ha mégis igaznak bizonyul, hogy tévedhetetlen Viktor a szenilis öregkorba lépett, akkor a felcsúti cigányok lóvéjának lőttek... Csipázod már végre? A te pénzeden folyik ez a zsuga! Most akkor kibicelsz itt tovább, vagy mielőtt még a gatyád is rámegy a felcsúti cigányokra, dobod tovább másoknak is ezt a témát?






További oldalak

Címkék >

További lehetőségek