Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Váradi András ügyét szolgálom! De vajon mit csinál Balogh János Országos Rendőr-főkapitány?




Sárbogárdi Rendőrkapitányság
07050/101/2018.bü.




Címzett: Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter

Előterjesztő: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári Pál u. 36/a

Irat tárgya: Dr. Pintér Sándor Belügyminiszterhez címzett - az Országos Rendőr-főkapitányságon előterjesztett elfogultság jelentése


Tárgy ismertetése:

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101/2018.bü. számon, alacsony beosztású rendőrök becsületének megsértése ürügyével folytat eljárást a személyem ellen, azonban mint ahogy azt már több alkalommal ismertettem, ennek az eljárásnak valódi oka, Váradi András tisztázatlan halála ügyében a nyilvánosság előtt folytatott tevékenységem miatt folyik.  Az eljárás során kizárási kérelmet terjesztettem elő Dr. Varga Péter r. dandártábornok Fejér Megyei Rendőr-főkapitány, valamint a Fejér Megyei Rendőrkapitányság valamennyi rendőre ellen a 2018. szeptember. 27. kelt iratomban. A jogszabályok szerint az elfogultság ügyében elbírálásra az Országos Rendőr-főkapitányság az illetékes.

Azonban a Sárbogárdi Rendőrkapitányság ellenem folytatott 07050/101/2018.bü. számú ügyében, elfogultság vagy egyéb ok miatt, kizárási indítványt terjesztek elő, Dr. Balogh János r. vezérőrnagy Országos Rendőr-főkapitány, valamint az Országos Rendőrkapitányság valamennyi rendőre ellen.
 


Indokolás:

Korábban, ebben az ügyben, kizárási kérelmet terjesztettem elő az ORFK-nál Papp Károly r. vezérőrnagy országos rendőr-főkapitány, továbbá az Országos Rendőr-főkapitányság összes rendőre ellen, a 2018. április 24. kelt iratomban. Ennek a kizárást kérelmező beadvány vizsgálatára a Belügyminisztérium lett volna az illetékességgel bíró szerv.

Azonban a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/1012018.bü. számú ügyében ismertettem azt, hogy Papp Károly a bicskei, tehát a Felcsút környéki rendőrséget is vezette egy ideig, a 2000-es évek elején, de mindez nem szerepel a közzétett életrajzában, mert abból a bicskei rendőrkapitányi beosztás hiányzik. Nyilván azért, mert Papp Károly a móri ERSTE bankfiókban elkövetett mészárlás ügyében is érintett, hiszen az egyik bicskei rendőre szállította a gyilkosoknak a fegyvert.  Így megalapozott annak a gyanúja, hogy Papp Károly rendőreivel együtt a hírhedt móri mészárlás mellett, a Göböl-pusztai juhász néven ismerté vált  Váradi András likvidálásában is részt vett, hiszen számos körülmény utal arra, hogy Váradi Andrást a hatóságok közreműködésével politikai utasításra gyilkolták meg, amit később közúti gázolásnak álcáztak.


Mindezek után Papp Károly r. vezérőrnagyot minden indoklás nélkül, hirtelen felmentették az országos rendőr-főkapitányi beosztásból, és a Belügyminisztériumba helyezték át, és a helyettese, Dr. Balogh János r. vezérőrnagy lett az országos rendőr-főkapitány az elfogultság ügyében intézkedésre hivatott rendőri vezető.

Balogh János azonban nem terjesztette fel a saját személyét is érintő, az általam benyújtott elfogultságot a belügyminisztériumba, holott az ORFK összes rendőre ellen jelentett elfogultság ügyében a belügyminisztérium az illetékes. Balogh János r. vezérőrnagy a saját hatáskörében tartotta az ORFK elleni elfogultságot, és jogszabályt sértve intézkedett a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/1012018.bü. számú ügyében, a 2018. 07. 19. napján kelt, 29000/15508-3/2018.ált. számú határozatával.

Papp Károly helyetteseseként, a korábbi beosztásában Balogh János r. vezérőrnagynak nyilvánvalóan tudomására jutott, hogy Váradi András politikai utasításra történő likvidálásának előkészítésében – megszervezésében Papp Károly is részt vett, és nyilván ez miatt, Országos Rendőr-főkapitányként nem terjesztette fel a Belügyminisztériumhoz az elfogultság ügyét, mert mindenáron távol akarja tartani Papp Károlytól ezt az ügyet, mert ebben többször ismertettem, hogy Váradi András meggyilkolásában rendőrök is részt vettek.

Váradi András 2014. évben történt meggyilkolása előre jelezte, hogy a politikai hatalom a kisemberek életét sem fogja kímélni Magyarországon. 

Ha az Balogh János r. vezérőrnagy Országos Rendőr-főkapitány már a jogszerűség látszatára sem ad a Váradi András halála ügyét érintő ügyben, az világosan jelzi, hogy Balogh János hogyan viszonyul az egyszerű emberekhez országos rendőr-főkapitányként.

Ma, a 2018. év őszén, a rendőrség aktív közreműködésével nagy számban lakoltatnak ki embereket az otthonaikból a végrehajtási eljárások során, és a hatalom készül arra, hogy a rendőrséget fogja bevetni a hajléktalan emberek üldözésére.
 
A történelem során a rend-védelmi szervek által a társadalom ellen elkövetett büntettek ügyében a visszatérően hangoztatott indok az, hogy a rend-védelmi szervnél senki nem felelős ezekért, mert olyan parancsot, utasítást hajtottak végre, amit jogszabály számukra kötelezően ír elő.

Ezen gondolatmenet szerint, ha történetesen a politikai hatalom arról hozna jogszabályt, hogy a rendőrnek a saját családját kell kiirtania, akkor a rendőrök azt is végrehajtanák, arra való hivatkozással, hogy nem tehetnek mást, mert így szól az utasítás?

Az ötvenes években a Rákosi rendszerben, a totális pártállam gátlástalan hatalma idején, Kopácsi Sándor r. ezredes Budapest Rendőr-főkapitánya azon dogozott, hogy a rendőrséget leválassza a politikai hatalomtól. Kopácsi Sándor 1956 október – novemberében, sem volt hajlandó a magyar rendőröket a magyar társadalom ellen fordítani, és igyekezett emberi életeket megóvni, függetlenül attól, hogy egyszerű civil emberekről, vagy karhatalmista személyről volt szó. Kopácsi Sándor kiemelkedő tevékenysége következtében, 1956 őszén, a népharag nem fordult a rendőrök ellen Budapesten, és rendőröket nem is lincseltek meg az utcákon.

Kopácsi Sándor a 1956-os véres utcai cselekmények idején a rendőröket meg tudta óvni a lincseléstől, azonban korántsem biztos, hogy Balogh János jelenlegi országos rendőr-főkapitánynak is sikerülni fog ugyanez, ha a népharag ismét a hatalom ellen fordul Magyarországon. Ahogy az a személyem ellen folytatott jelen ügyben, és a rendőrség más ügyekben tanúsított magatartása is mutatja, egyre nyilvánvalóbb, hogy a politika hatalom a saját hatalma mindenáron váló megőrzése érdekében, a rendőrséget egyre inkább a tisztességes magyar társadalom ellen fordítja.

Balogh János Országos Rendőr-főkapitány tevékenysége az mutatja, hogy még jogszabályt sértő magatartás árán is hajlandó segíteni politikai hatalmat a tisztességes civil társadalom ellenében, így ezek miatt Balogh János r. vezérőrnagy alkalmatlan a pártatlan és elfogulatlan, tisztességes rendőrségi magatartásra.


Mindezek miatt kérem Balogh János, és az irányítása alá tartozó Országos Rendőr-főkapitányság valamennyi rendőrének kizárását, az ellen folytatott jelen ügy intézéséből, mert ha valaki rendőri vezetőként, sem a jogszabályokat, sem a jogszabályokban bízó társadalom érdekeit sem tiszteli, akkor csupán holmi csőcselék lehet, még akkor is, ha rendőr-vezérőrnagyi egyenruhát hord az illető.


Kelt.: Bodmér 2018. október 13.                                        Hajnáczki Csaba   állampolgárjogi aktivista









További oldalak

Címkék >

További lehetőségek