Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Normális lehet az a rendőr aki részt vállalt Váradi András likvidálásában?

Országos Rendőr-főkapitányság
29000/26014-1/2018.ált.



Irat tárgya: jogorvoslat előterjesztése

Előterjesztő: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári p. u. 36/A



Tárgy ismertetése


A Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. számú ügyében több esetben jelentettem elfogultságot Dr. Balogh János r. vezérőrnagy országos rendőr-főkapitány és az ORFK valamennyi rendőre ellen.

A jogszabályok értelmében ilyen esetben az ORFK valamennyi rendőrének nyilatkoznia kell – ebbe beleértve Balogh János Országos rendőr-főkapitányt is – majd az elfogultság ügyét fel kell terjeszteni a felettes hatósághoz, ami történetesen a Belügyminisztérium. Ám hogy hogysem, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. ügyében még egyetlen alkalommal sem sikerült az ORF vezetőségének felterjeszteni az általam jelentett elfogultságot a belügyminisztériumba. A komplett ORFK ellen jelentett elfogultságot házon belül Dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, országos rendőr főkapitány-helyettes szokta elbírálni, ami az ő esetében mindig elutasítást jelent.

Vajon mitől lett ilyen impotens-agyú Balogh János országos rendőr-főkapitány meg Töreki Sándor országos rendőr főkapitány-helyettes?
Több eset lehetséges. mivel ebben az eljárásban már többször is ismertettem, hogy Papp Károly, a korábbi országos rendőr-főkapitány, a kétezres évek elején, Bicskén volt rendőrkapitány, ám ezt mégsem tűntette fel a közzétett életrajzában. Nyilván azért, mert éppen abban az időszakban szerezte a Felcsút környéki rendőrség egyik rendőre a hírhedt móri ERSTE bankfiókban történt mészárláshoz a fegyvereket a gyilkosoknak. Aztán, miután ebben az eljárásban Orbán Viktorral is ismertettem, hogy Papp Károlynak Váradi András likvidállásához is köze van, Papp Károly feneke alatt hírtelen kényelmetlen lett az országos rendőr-főkapitányi szék, és hirtelen elhúzta a belét a belügyminisztériumba tanácsadónak. Most meg Balogh János meg Töreki Sándor nem meri az elfogultsági beadványaimat a belügyminisztériumba továbbítani, mert oda bújt el a véreskezű főrendőr.

Pedig elküldhetik nyugodtan a belügyhöz az ilyen iratot. Egy főrendőri fizetést húzó bérgyilkosnak nem szokott lelkiismeret furdalása lenni ilyesmi okból. Ebben az ügyben többször előadtam, hogy a rend örök becsületsértése valójában csak ürügy a személyem ellehetetlenítésére, a valódi oka ennek az eljárásnak az, hogy Váradi András halála ügyével foglalkozom – úgyhogy Papp Károly pontosan az a személy, aki a háttérből irányítja ezt az ellenem folyó hatósági komédiát.
Így az is meglehet, hogy Balogh János Országos rendőr-főkapitány meg Töreki Sándor országos rendőr főkapitány-helyettes kilóra megvehető, mint egy zsák krumpli.


A Sárbogárdi rendőrkapitányság jelen eljárása azon indokkal folyik ellenem, mert a jogtipró Felcsút környéki rendőrök becsületét megsértettem. Mondjuk, ami nincs, azt megsérteni sem lehet, de nyilván Mészáros Lőrinc bőkezűen tolja a zsetont, ha a saját tulajdonú rendőreit kell védeni. Így Balogh János meg Töreki Sándor rendőr vezérőrnagyok is iparkodnak serényen, hogy Mészáros Lőrinc ne találjon hibát a talpnyalásukban. Úgy hírlik, megéri Mészáros Lőrinc köreiben nyalni, Balázs Sándor Felcsút környéki rendőrkapitány ebből már jól megszedte magát!

Pedig nemrég, amikor Balogh János országos rendőr-főkapitányhoz fordultam, hogy a rendőrség maradjon távol a kilakoltatásoktól, hivatkozva Kopácsi Sándor Budapest 56-os rendőr-főkapitányára, aki emberségével RENDŐRKÉNT jelesre vizsgázott, de az országos főzsaru helyettese Töreki Sándor azt a választ küldte, hogy a rendőrségnek kötelessége azt tenni, amit a jogszabályok előírnak – tehát a rendőrség támogatja a kilakoltatásokat.  Aztán az ORFK vezérkara meg ott díszelgett Kopácsi Sándor r. altábornagy újratemetésén a 301 parcellába 2018 októberében – de minek? Ha az ilyen Balogh János meg Töreki Sándor félék sem a jogszabályokat, sem az embereket nem tisztelik, akkor csak arra jók, hogy úgy  mint 56-ban lámpavason díszelegjenek alkalom adtán, meg arra hogy szégyent hozzanak a tisztességes rendőrökre.


Végül az sincs kizárva, hogy Töreki Sándor országos rendőr főkapitány-helyettes országos rendőr főkapitány-helyettes országos rendőr-főkapitány meg Töreki Sándor országos rendőr főkapitány-helyettes azért ilyenek, mert az elmeállapotuk nem teszi lehetővé, hogy normális rendőr módjára, a jogszabályok szellemében, a társadalom érdekeit képviseljék. Ezért, az elmebajuk miatt nincsenek tudatában annak, hogy mi a feladata valójában egy rendőrségi vezetőnek. A Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. számú ügye a hatóság szerint már 2013. év óta folyik ellenem, hiszen a Felcsút környéki rendőröket azt követően húztam végig a nyilvánosság előtt az interneten, hogy a bicskei rendőrök azért rendeltek el ellenem kőrözést és tartóztattak le a 2013. évben, mert a korábban esedékes előzetes letartóztatásom idején a balassagyarmati börtönből nem mentem el a bíróság ellenem folyó tárgyalására.


Az esetről még melegében értesítettem Papp Károlyt, aki doktorátus nélkül is alkalmas volt országos rendőr-főkapitánynak. Papp Károly meg további intézkedésre elküldte az ügyet Dr. Varga Péter Fejér Megyei Rendőr-főkapitánynak, Varga Péter meg további intézkedésre továbbküldte az ügyet a Felcsút környéki rendőrségre. A bicskei rendőrségen meg Dr. Balázs Sándor rendőrkapitány röhögött a markába, és zsebre vágta a Mészáros Lőrinctől a részét.

De sebaj, egyebek mellett az ellenem történt, Btk. 304. §-a ütköző, Jogellenes fogvatartás bűntettét megvalósító rendőrségi manőver nem évült el, hiszen a rendőrség által ellenem indított eljáráshoz szervesen kapcsolódik a rendőrök által a sérelmemre megvalósított bűntett. Meg aztán úgy nem is évülhet el bűntett, hogy az arról szóló dokumentumok ott vannak a hatóságok asztalán.


Hogy Papp Károly, Varga Péter, meg Balázs Sándor azért nem intézkedett a rendőrök által elkövetett bűntett kapcsán a jogszabályoknak megfelelően, mert ők rendőri vezető létükre bűnözők, korruptak, vagy netán elmebetegek, momentán nem lényeges, hiszen a rendőrök ellenem elkövetett bűntettét bizonyító iratokat már megküldtem az ORFK-nak a 2018. április. 24-én kelt iratomban, amelyek ilyenformán Balogh János országos rendőr-főkapitány és Töreki Sándor országos rendőr főkapitány-helyettes számára is ismertek, hiszen rendelkezésükre állnak az ORFK-n. Ők meg ott díszelegtek annak a Kopácsi Sándornak az újratemetésén a 301 parcellában, aki a politikától független, tisztességes RENDŐRSÉG példaképe Magyarországon.


Tehát arra kérem a felettes hatóságot, ha Balogh János országos rendőr-főkapitány és Töreki Sándor országos rendőr főkapitány-helyettes nem intézkedett az ismertettek kapcsán maradéktalanul a jogszabályok szerint, akkor előbb végezzék el Balogh János és Töreki Sándor igazságügyi elmeszakértői vizsgálatát, és ha nem merül fel az esetükben a büntethetőséget kizáró gyengeelméjűség, akkor indítsák meg ellenük a büntető eljárást a jogszabályoknak és a társadalom érdekeinek megfelelően.



Csatolt iratok:
- Bicskei Rendőrkapitányság 2013. április 18. kelt. – 07020/1732/2013.id. számú irat
-Bicskei Rendőrkapitányság 2013. 04. 30. kelt. – 07020/1149/2013.ált. számú irat

-Bicskei Rendőrkapitányság 2013. április. 30. kelt. – 07020/1323/2013.ált. számú irat
-Székesfehérvári Járásbíróság 2013. április 30. kelt - 3.B.1143/2011/41. számú irat
-Bicskei Rendőrkapitányság 2013. május 06. kelt. – 07020/1149-1/2013.ált. számú irat
-Balassagyarmati Fegyház és Börtön 2013. 06. 03. kelt – 260/31/2013. számú irat
-Bicskei Rendőrkapitányság 2013. július 08. kelt. – 07020/1149/2013.ált. számú irat

Másolatot kap:
- Sárbogárdi Rendőrkapitányság
- https://hajnaczkicsaba.blogspot.com
Kelt.: Bodmér 2018. október 24.                                         Hajnáczki Csaba
                                                                                                    állampolgárjogi aktivista


További oldalak

Címkék >

További lehetőségek