Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Bűntárs vagy áldozat Váradi András ügyében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitány?


Hogy annyira ez se legyen titok elárulom, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot valójában a Felcsút környéki rendőrségről irányítják! Ha valaki esetleg még nem tudná…

Hivatalosan ugyan pont fordított lenne a leosztás, de a valóságban nemhogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitány ad utasítást a Bicskei Rendőrkapitánynak, hanem fordítva van minden, a Bicskei Rendőrkapitányságon kezelik a paklit, és onnan osztják a zsugát. Amikor Balázs Sándor r. alezredes bicskei rendőrkapitány felveszi a telefont, a vonal másik végen Varga Péter r. dandártábornok Fejér Megyei Rendőr-főkapitány haptákban áll, és egy dolgot mondhat – Parancs! Értettem bicskei rendőrkapitány úr! Bizony így megy ez manapság. Megértük, hogy a nyúl viszi a puskát a rendőrségen Fejér Megyében!

- Persze, hát ugye ez van, ezt kell szeretni – bólogat most sok rendőregyenruhás bárány. – Mindenki tudja, hogy a bicskei rendőrkapitány Mészáros Lőrinc érdekeit vigyázza, és ahol milliárdokkal gurigáznak, ott egy megyei rendőr-főkapitány nem sokat zavar a nagy játszmák során.


Így megy ez már régóta, a magyar hon háza táján: ami normális azt elhazudjuk, ami meg agyrém, azt támogatjuk – ez itt a társadalmilag elfogadott morál. Nyilván ezek a sorok sem fogják eltörölni ezt a régi magyar felfogást, de azért érdeklődőm: biztos hogy jól van ez így, Fejér Megyei Rendőr-főkapitány bajtárs?

Merthogy még egyszerű rendőrnek lenni is nagy felelősség, hát még menyivel inkább az megyei rendőr-főkapitánynak! Szóval minek is kell megfelelni egy megyei rendőr-főkapitánynak? Nyilván a társadalom érdekéinek úgy, hogy szentírásként kell tisztelni a REND fogalmát. Szóval Tisztelt Fejér Megyei Rendőr-főkapitány úr! Árulja el már legyen szíves, hogy milyen rend jegyében hordja a rendőr dandártábornok egyenruhát Fejér Megyében? Mert tudja dandártábornok úr, bűnösök közt cinkosak a némák. És a helyzet az, hogy a Göböl-pusztai juhászt politikai utasításra, a bicskei rendőrök közreműködésével likvidálták… Tehát?



További oldalak

Címkék >

További lehetőségek