Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Szevasz Viktor! A végén még belügyminiszter lesz Váradi András gyilkosából?

Nyomjátok ellenem a rendőrségi ügyet, ahogyan szoktátok, ész nélkül. Az ellenem folyó újabb rendőrségi koncepció, most két beosztott rendőr nevére van szerkesztve, mert a bicskei rendőrkapitány nem merte a fiókjából elővenni azt a feljelentést amit korábban ő írt ellenem, amiért az interneten népszerűsítem a nevét.

Te Viktor! Ilyen beszari alakot ültettél a rendőrkapitányi székbe Felcsút környékén?! Ám ha nincs különb bicskei rendőrkapitánynak mint a Balázs Sándor r. alezredes, nekem ez is jó lesz, viszont ami zavar, hogy megint madárnak néztek! Viktor, most komolyan! A mögöttem álló bő tizenöt évben, egyetlen olyan nap sem volt, amikor ne folyt volna valamilyen eljárás ellenem Felcsút környékén. Rendőrség, bíróság, végrehajtó, meg a néprabló hatósági csürhe minden anyja kínja, csőstül jár hozzám egyfolytában. Ha éjszaka a legmélyebb álmomból keltenek fel, akkor is kapásból el tudom mondani, hogy mit fognak hazudni másnap az aktuális ellenem folyó ügyben a hatóságoknál. A könyökömön jön ki az összes aljas trükkötök, betéve tudom az összes hazug hatósági mantrát amit fújtok.

Figyelj rám Viktor! Cseréld le Felcsút környékét kézben tartó titkosszolgálati embert, mert nehéz felfogású fafejű egyén. Olyan mint a kiselefánt, nehezen tanul és könnyen felejt. Amit nagy nehezen beleverek abba a balga fejébe, azt másnapra már elfelejti! Tizenöt év alatt alig tudott megjegyezni valamit abból, amit aprólékosan már megtanítottam. Ahogy azt te is tudod Viktor, valamikor a 2004. év tájékán tettem az első feljelentést a Fidesz párt ellen a Legfőbb Ügyészségen. Akkor Farkas Tibor végrehajtó miatt jelentettem fel a Fideszt. Azóta a nyakamon van a Felcsút környékére telepített titkosszolgálat, meg a környék besúgóinak hada, és azóta már több esetben kellett összehívnotok többpárti konzíliumot az ügyeim miatt Felcsút környékén. A balos szoci körökhöz kapcsolódó Farkas Tibor akkoriban úgy rabolta végig a Váli Völgyet, hogy a kezében volt a lista, kik azok akikre nem teheti rá a kezét Felcsút környékén. Aki nem volt a listán az mehetett a darálóba, azt úgy hívták, hogy szabad préda.

Okos ember vagy Viktor! A szocikkal ritkíttattad meg Felcsút környékén a neked nem kellő pór népet. Valamit valamiért! A szocik elvégezték az általad megrendelt piszkos munkát, és a te köreid azóta is háborítatlanul dőzsölnek a környéken, a szoci köröket meg te sem háborgatod ezért cserébe. Ráadásul Farkas Tibor egy érettségivel a zsebében végrehajtó lehet ma is, pedig törvényt hozattál arról, hogy jogi diploma nélkül nem lehet végrehajtó már senki. De a legmorbidabb az ebben az egészben az volt, hogy miközben a balos szoci végrehajtó néprablását az Orbán családhoz tartozó Juhász András Fejér Megyei Főügyész vigyázta, ezalatt a lerabolt szerencsétlenek Felcsút környékén meg azon dilemmáztak, hogy ezután a Fideszre vagy a szocikra szavazzanak, hogy jobb életük legyen, és ne érje őket többé ilyen megalázó igazságtalanság. Holott éppen ez a két párt volt az, aki közösen fosztogatta őket. Gondolom jól mulattatok a lóvá tett népen, miközben a szocikkal osztozkodtatok a nyomorulttá tett emberek pénzén.

Így lett Farkas Tibor végrehajtó szent ember a környéken, még Mészáros Lőrincnél is szentebb. Mert Mészáros Lőrincet “csak“ te véded, viszont Farkas Tiborra a te köreid, és a szocik közösen vigyáznak. Így nem csoda, hogy a hírhedt végrehajtó még Váradi Andrást is túlélte. Pedig sokan érezték már úgy 2010 környékén, a Fideszes hatalomátvétel idején, hogy látják már a balos végrehajtó bukását, aztán mégis a Göböl-pusztai juhász tűnt el hírtelen a színről.
Váradi András a halála előtt felkeresett, szeretett volna együttműködni velem. Bandi igazságérzetét sok más egyéb dolog mellett Farkas Tibor végrehajtó pofátlan néprablása is irritálta. Ha Bandival közösen ráálltunk volna a Farkas Tibor végrehajtó ügyre, akkor abból nagy botrány lett volna mind a szoci, mind te köreidben Viktor. Nyilván ez újabb érv volt Váradi András likvidálása mellett, de Bandi halála ezek veszélyét is elhárította. A balos szoci körök meg azóta is szép csendben sorban állnak Mészáros Lőrincnél a pénzért, Felcsút környékén, álnok módon szemet hunyva a Göböl-pusztai juhász halálán.

Ők nyilván nem ismerik a bölcs mondást: ha sok pénzt akarsz, pártot alapíts vagy egyházat. A szocik a saját szavazóikat már rég eladták, lassan a saját pártjukat is teljesen kiárulják, de vannak akik sokkal bölcsebbek náluk. A hírek szerint Gáspár fiad kezdi lerakni egy új egyház alapjait, Felház néven. Párt már van az Orbán családban így logikus, hogy a srácod a vallási vonalra gyúr. Ugyan a Felház név nem épp a Jézusi szemléletre hajaz, de sebaj, a hittel üzletelni mindig is ígéretes biznisznek számított. A nagyhatalmú pártvezér mellett elkél majd egy mindenható hitguru is az Orbán családban. Mivel nem állsz finnyás ember hírében, így javaslom, ha Farkas Tibor egyszer mégis otthagyja a végrehajtói szakmát, vedd fel a fiad mellé pénzügyi tanácsadónak a Felházba. Ugyan a végrehajtó famíliája más felekezetű hitközséghez húz, de a Felcsút környéki végrehajtó kipróbált ember, akinek tapasztalatai jól jöhetnek majd akkor is, ha az Orbán család új alapítású egyházának a kasszáját kell gyarapítani.

Ameddig a nép tűri az ilyesmit, a néprablás bocsánatos bűnnek tűnhet, de azt te is tudod Viktor, hogy a gyilkosság az más. A kiontott vért Isten kéri rajtad számon. A Göböl-pusztai juhász halála gyilkosság volt, bérgyilkosság a javából. Te megrendelted, és ki is fizetted Bandi halálát. Hogy kinek? Az ellenem folyó ügyben közöltem, hogy az újabb ellenem folyó cécó Váradi András halála ügye miatt folyik ellenem. Aztán elfogultságot jelentettem Fejér megye összes rendőre ellen, de az elfogultság ügyét nem mertétek az ORFK-ra felküldeni, mert Papp Károly Országos Rendőr-főkapitány közelébe sem mertétek engedni az ügyet, amiben Váradi András halálát emlegetik. Így a Fejér megyei rendőrök ellen jelentett elfogultságot, a Fejér megyei rendőrök vizsgálták ki, helyt adtak az általam jelentett elfogultságnak, és kijelöltek az ügy lefolytatására egy másik rendőrséget Fejér megyében. Viktor! Tényleg azt hiszed, hogy már mindenki ennyire hülye ebben az országban?

Az ezt követően, az újabb elfogultságot jelentő iratomban ismertettem: azért nem terjeszttettétek fel a jogszabályoknak megfelelően az elfogultság ügyét az ORFK-ra, mert Papp Károly volt az, aki megszervezte Váradi András likvidálását rendőri szinten.
Leírtam: Papp Károly Bicskén volt rendőrkapitány a kétezres évek első felében akkor, amikor egy bicskei rendőr a skorpió géppisztolyt szerezte a móri Erste bankfiókban történt gyilkosságok elkövetőjének. Papp Károlynak véres a keze a móri mészárlásban, amit sok mindennek lehet nevezni, csak bankrablásnak nem. Papp Károly karrierje ezután alaposan nekilódult, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányi posztot követően, később megkapta az Országos Rendőr-főkapitányi széket is. Pedig Papp Károly neve elöl hiányzik a bűvös “Dr“ titulus, de Papp Károly közzétett életrajzából is hiányzik az, hogy Bicskén volt rendőrkapitány.
Szintén leírtam: Az a rendőr aki a móri vérengzést meg tudta szervezni, majd annak valós felderítését eredményesen fedezni tudta, az teljes mértékben alkalmas volt Váradi András likvidálásának megszervezésére is a Váradi András likvidálását megrendelők számára, és Papp Károly volt az, aki a legfelsőbb rendőri szinten megszervezte a Göböl-pusztai juhász meggyilkolását.

Aztán az egész elfogultság ügyét, amiben mindezt előadtam, a Belügyminisztériumon keresztül, eltoltam egészen a te asztalodig Viktor, a Miniszterelnöki Hivatalba. Az elfogultság ügyére még ma sem küldtél választ, de mi történt helyette? Se szó se beszéd, minden indokolás nélkül váratlanul leváltottad Papp Károlyt az ORFK éléről. Nem mondtad, hogy érdemei elismeréseként mented fel, nem mondtad, hogy azért mert nem vagy vele megelégedve, nem hivatkoztál semmire, csak hirtelen leváltottad az ország első rendőrét. Pedig Moszkvától Washingtonig úgy szokás mindenhol, ha a rendőrség első számú vezetőjét leváltják, annak okáról szokás valamit mondani az ország népének. De Papp Károly leváltásáról nem mondtál semmit Viktor! Kitaláltál neki egy semmitmondó pozíciót a Belügyminisztériumban, amihez egy kosár pénz is jár, gyakorlatilag eldugtat Papp Károlyt a nyilvánosság elől, és az egészről nincs semmi közlendőd. Viktor! Higgy nekem! Ennyire azért nem vagyunk hülyék ebben az országban!

Persze, azt mégsem mondhattad, hogy Papp Károly azért titkolja a Felcsút környéki rendőrkapitányi múltját, mert ő áll a móri mészárlás mögött, és Váradi András likvidálása is az ő műve, és te megadod neki amit ezekért cserebe fizetségül ígértél, a vastagon fizetett hatalmi pozíciót mindhalálig! És most el akarod kerülni, hogy az általam vezetett szálon felkapják Papp Károlyt a rejtélyes bűntettek kapcsán, így jobbnak láttad Papp Károlyt gyorsan levenni a színpadról, és egy időre a függöny mögé dugni.

Te Viktor! Sok minden van már mögöttem Felcsút környékén, de most komolyan kezdek félni. Attól félek, ha feljelentem Papp Károlyt Váradi András likvidálásának megszervezése miatt, akkor a végén a Göböl-pusztai juhász gyilkosából még belügyminisztert faragsz!




További oldalak

Címkék >

További lehetőségek