Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Lőjétek le Váradi András gyilkosait!

Sárbogárdi Rendőrkapitányság

07050/101-2/2018.bü.


Címzett: Papp Károly r. vezérőrnagy Országos Rendőr-főkapitány 

Előterjesztő: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. 36/A

Irat tárgya: 


Lőjétek le Váradi András gyilkosait!



Tárgy ismertetése:

Váradi András már negyedik éve halott, és mostanra a halála ügyében folytatott bírósági komédia is lezárult, így a hatalom véreskezű szolgáinak ezek után nem maradt más hátra, mint az, hogy el kell hallgattatni azokat, akik még a Göböl-pusztai juhász halálával, foglalkoznak. A nagy médiák már meg vannak dolgozva, ők már kukázták Váradi András halála ügyét velük már nincs gond, így a https://hajnaczkicsaba.blogspot.com címen elérhető weboldal fehér hollónak számít, hiszen meglehetősen sok minden van ott Váradi András halála ügyével kapcsolatban. A cél tehát az, hogy oldal szerkesztőjét, tehát engem kell lekapcsolni valami ürüggyel, erről szól ez a jelenlegi ellenem folytatott újabb eljárás.

Bankrabláson nem tudtak tetten érni, így kreálni kellett valamit ellenem, így azt találták ki, hogy megsértettem Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm bicskei rendőrök becsületét az interneten. No, szó, ami szó történt ilyen, az eset még a 2013. évben történt, miután 2013. július. 08. napján ez a két bicskei rendőr azért tartóztatott le a 07020/1149/2013.ált. számú intézkedésük során, mert a 2009. évben Felcsút környékén kiragasztott „Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A fideszesek lopnak!” plakátjaimmal kapcsolatosam a Székesfehérvári Járásbíróság 3. B. 1143/2011/ számú, ellenem folytatott ügyében nem mentem el a bírósági tárgyalásra.

Ami tényleg így is volt, ugyanis a bicskei rendőrök letartóztatása miatt 2013. április 18 –tól – 2013. június 03-ig tartó előzetes letartóztatásban voltam a balassagyarmati börtönben, és a börtönből nem mentem el az ellenem folytatott bírósági tárgyalásra 2013. április 30. napján, hiszen a börtönbe nem is küldtek idézést a hatóságok, és a börtönben arról sem tudtam, hogy a bicskei rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellenem mialatt a börtönben voltam. Ezek szerint a Felcsút környéki rendőrök már a börtönben töltött időt is letartóztatással büntetik. Persze, tudom, apróság ez a jogellenes fogva tartási ügy, ott ahol már politikai utasításra gyilkolnak, de azért mégis adódik a kérdés – hogy lehet az, hogy Végh Viktor, és Nagy János, ez a két rendőrségi idióta még szabadlábon van egyáltalán? Merthogy amit ellenem elkövetek, azért a törvény szerint a Btk. 304. §-a alapján tisztán megvalósította a jogellenes fogvatartás bűntettét amiért börtön jár. Ám a jelek szerint a jelenlegi rendőrségi morál felülírja a törvényt, és Végh Viktor meg Nagy János az etalon a rendőrök számára. A naiv ember azt hiszi, hogy a rendőrök kivetik maguk közül a jogtipró mocskot, pedig dehogy! Azok a rendőrök, akik a jelenlegi ellenem folyó ügy irataihoz a nevüket adják, azok rendre elfelejtik megemlíteni, hogy két bűnöző rendőr szolgál ürügyként az ellenem folyó koncepciós ügyhöz. 

Egy tisztességes rendőrségen a rendőrök maguk lövik le az ilyeneket, hogy ne hozzanak szégyent a rendőri esküjükhöz hű társaikra, ezek a rendőrök meg inkább falaznak a soraik közt vigyorgó mocsoknak. Tehát az ügy már állítólag 2013 óta folyik ellenem úgy, hogy nem is tudtam róla, merthogy négy évig felfüggesztették az eljárást, merthogy a Felcsút környéki rendőrök az óta nem tudtak a nyomomra lelni, csak most, amikor mindenkit el akarnak sikálni, aki Váradi András halálával, foglalkozik. Persze hazudtak már ettől nagyobbat is a hatósági pribékek Felcsút körül. Ámde a 2017. november. 15.-én történt újabb rendőrségi elfogásom után úgy indítottam, hogy elfogultságot jelentetem a bicskei, a dunaújvárosi, és Fejér Megye összes rendőre ellen.

Ilyenkor a jogszabályok szerint annak kell történnie, hogy Fejér Megye valamennyi rendőrének külön - külön nyilatkoznia kell, hogy elfogultnak érzi-e magát az ügyemben vagy sem, és mindezt fel kell terjeszteni a felettes hatósághoz, ahol a nyilatkozatok alapján kivizsgálják az elfogultság ügyét, és így vagy úgy határoznak az ügyben. Mivel Fejér Megye összes rendőre ellen elfogultságot jelentettem, így a vizsgálatra a felettes, tehát az Országos Rendőr-főkapitányság jogosult, hiszen rendőr a saját elfogultságát nem vizsgálhatja, és valamennyi Fejér megyei rendőrnek nyilatkozatát vizsgálni kell.

Az összes Fejér megyei rendőr ellen bejelentett elfogultságnak végül helyt adtak, és csudamód a további eljárás lefolytatására a dunaújvárosi rendőrség helyett a sárbogárdi rendőrséget jelölték ki, mintha Sárbogárd nem Fejér Megyében lenne. Így az ellenem folyó ügy Dunaújvárosból Sárbogárdra került – tehát maradt Fejér megyében. A dolog további érdekessége, hogy a Fejér megye összes rendőre ellen jelentett elfogultságot nem az Országos Rendőr-főkapitányság vizsgálta, hanem a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán Dr. Csízek Tibor r. alezredes rendőrségi főtanácsos, bűnügyi rendőrkapitány-helyettes volt az, aki az elfogultság ügyében a 2018. január 24. kelt, 07000/1007/2018.ált. számú, idióta tartalmú határozatot hozta. Tehát a Fejér megyei rendőrök a saját elfogultságukat vizsgálták ki.

Nagy stiklinek tűnik ez? Annyira nem, hiszen apróság mindez a Göböl-pusztai úton történt gyilkosság után. De mégis vajon ez az ügy, amiben minden iratban leírtam, előadtam, hogy Váradi András likvidálásában rendőrök is részt vettek, vajon miért nem került fel az ORFK-ra? Nagydolog lett volna oda küldeni, ahová a jogszabályok szerint kellett volna? Nyilván nem, de azért nem került oda, mert valaki az ORFK-n nem szeretné, ha Váradi András halálának ügyével kapcsolatba kerülne, így az illető felvette a telefont és a Fejér Megye összes rendőre ellen jelentett elfogultságot jogsértő módon Fejér Megyében vizsgálták ki. Vajon ki lehet az, aki végre tud hajtatni egy ilyen jogszabályt sértő utasítást? Például az országos rendőr-főkapitány Papp Károly r. vezérőrnagy lehet az ember, aki egyebként számos szálon kötődik Fejér Megyéhez, akinek nincs diplomája, és mégis rá bízták az ORFK vezetését. 

A dolog még izgalmasabb, ha azt is tudjuk, hogy Papp Károly a bicskei, tehát a Felcsút környéki rendőrséget is vezette egy ideig, a 2000-es évek elején, de mindezt hiába is keressük a rendőrség honlapján közzétett életrajzában, mert abból a bicskei rendőrkapitányi beosztás hiányzik. Ez akár belefér az okirat-hamisítás témakörébe is, de a kérdés az, hogy miért titkolja Papp Károly hogy Felcsút környékén is volt kapitány? Sokból tartott volna beleírni azt, hogy Papp Károly bicskei rendőrkapitány volt egy régi haverja dr. Bazsó László r. alezredes előtt Bicskén, akit aztán dr. Balázs Sándor r. alezredes jelenlegi bicskei rendőrkapitány váltott. Nyilván nem. De akkor mi oka lehet Papp Károly országos rendőr-főkapitánynak, hogy titkolja a múltját?

Volt egy súlyos bűnügy, amit a magyar kriminológia legnagyobb melléfogásaként könyveltek el, a móri ERSTE bankfiókban történt mészárlás ügye. Amihez történetesen a fegyvereket egy bicskei rendőr ¬- S. Zoltán - szerezte a gyilkosoknak. Tehát úgy fest a dolog, hogy Papp Károly egyik bicskei rendőre volt a fegyverszállító abban a véres bűntettben, ami után a valódi tetteseket gyilkosságok helyszínéről való menekülés közben megállította a rendőrség, és gyorshajtásért meg is bírságolták, de a bírságolás jegyzőkönyvébe nem a megállítás valódi időpontját írták, hanem több órával eltolták azt, és ezzel máris volt a rendőrség által kiállított alibijük a gyilkosoknak.

Akik egyébként a bankfiók trezorjához hozzá sem nyúltak, pedig benne lógott a zárban a kulcs, és a trezor tele volt pénzel, viszont a számítógépeket módszeresen szétlőtték. Aztán a következetesen folytatott nyomozati koncepciónak köszönhetően a móri mészárlás ügye alaposan félresiklott, és jogerősen tényleges életfogytiglanra ítélték a móri gyilkosságok miatt, a biztos alibivel rendelkező Kaiser Edét – ártatlanul, bizonyítékok nélkül. Viszont ezek után Papp Károlynak diplomája továbbra sem lett, de hogy hogysem, alaposan meglódult a karrierje, és közben valahogy kifelejtette az életrajzából a bicskei rendőrkapitányi beosztást. Tehát nagyon úgy áll a dolog, hogy a móri mészárlás ügyében nagyon is benne volt Papp Károly, aki most az országos rendőr-főkapitány.

A magas rangú politikusok által megrendelt gyilkosságok kényes ügyek, azok megszervezését nem bízzák akárkire, oda kipróbált emberek kellenek, olyanok, akik már bizonyítottak. Papp Károly már bizonyított a móri mészárlás ügyében, az egyik rendőre szállította a gyilkosoknak a fegyvereket, és a móri gyilkosságok ügye egészen kiválóan félresiklott. Máig nem derült ki, hogy mi is történt ott, bankrablásnak álcázva. Az az egy biztos, bármi is történt ott, Papp Károlynak és rendőreinek, véres a keze a móri mészárlás miatt. Miért cseréltek le volna egy ilyen kipróbált embert, mint Papp Károly, amikor Váradi András likvidálásáról volt szó? Magas politikai körök ugyan arra a bázisra támaszkodnak, ha meg kell ölni valakit, az ilyesmi nem olyan mintha zsemlét vesz valaki, és hol ebbe, hol abba a boltban vásárol. Papp Károly az ORFK-n felügyelte Váradi András likvidálását, Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány meg Felcsút környékén. Minden szinten meg volt szervezve Váradi András likvidálása, nehogy valami malőr miatt valamelyik rendőri szinten kibukjon Váradi András meggyilkolása. Papp Károly országos rendőr-főkapitány részt vett Váradi András meggyilkolásának megszervezésében, és most ezért fél a Váradi ügytől, ezért nem kerülhetett fel a Fejér megyei rendőrök ellen bejelentett elfogultság ügye az ORFK-ra, mert Papp Károly keze a Göböl-pusztai úton is véres lett, nem csak Móron az ERSTE bankfiókban.

A Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm megsértése miatt ellenem folytatott jelenlegi ügyben tehát a Fejér megyei rendőrök azért bírálták el jogszabályt sértő módon a saját maguk ellen jelentett elfogultságot, hogy Papp Károly Országos Rendőr-főkapitányt fedezzék Váradi András halála ügyében. Mindez lehet, hogy nagyon helyes tett azon rendőrök szemében, akik Mészáros Lőrinc pénzéért állnak sorba, de a jogszabályok szerint az ilyen rendőri magatartás bűncselekmény. Az ilyen rendőröktől pedig pártatlan, elfogulatlan, jogkövető magatartás nem várható, így emiatt Fejér Megye összes rendőre ellen elfogultságot jelentek a jelen ügyben.

Az alacsonyabb szellemi képességű rendőri vezetőkre figyelemmel ismertetem, hogy értelemszerűen Fejér megyei rendőrnek számít Fejér Megye Rendőr-főkapitánya, annak minden helyettese, beosztottja is, és a Fejér Megye összes rendőre ellen jelentett elfogultságot az ORFK-nak, mint felettes szervnek van jogosultsága elbírálni.

Tehát miközben az elfogultság jelentése miatt a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. számú, jelen ügyének intézése szünetel, az alatt minden Fejér megyei rendőr nyilatkozik az elfogultság ügyében, majd miután ez megtörtént, mindezt fel kell terjeszteni az ORFK-ra elbírálásra. Azon rendőröknek, akik a rendőri hivatásukat a társadalom védelme érdekében kívánják gyakorolni és nem kívánnak a bűnöző mocsokkal azonosulni, ideje tudatára ébredni arra, hogy adott számukra a lehetőség, hogy RENDET tegyenek a saját soraik között a rendőrségen, hiszen fegyveres testület lévén fegyvert viselnek az oldalukon. 

Továbbá ismertetem azt is, hogy korábban már írásban értesítettem Papp Károly r. vezérőrnagyot, országos rendőr-főkapitányt, hogy 2013. július. 08. napján Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm bicskei rendőrök a 07020/1149/2013.ált. számú intézkedésük során számos, jogszabályt sértő cselekményt, köztük bűncselekményt valósítottak meg sérelmemre. Ám nyilván hozzám hasonlóan, Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm bicskei rendőrök évekig ismeretlen helyen tartózkodtak, és emiatt Papp Károly felfüggesztette az ellenük való eljárást. Ez úton értesítem Papp Károly r. vezérőrnagyot, hogy Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm előkerűltek, így a jogszabályok értelmében meg kell indítani ellenük a büntető eljárás lefolytatását, hiszen rendőr által elkövetett bűntett nem évülhet el úgy, hogy az országos rendőr-főkapitány tudomást szerzett a bűntettről.

A jelen ügy során már előadtam, hogy fennáll a gyanúja annak, hogy, Nagy János és Végh Viktor rendőrök is részt vettek Váradi András likvidálásában. Az a tény, hogy a nevükben indított eljárás során az összes Fejér megyei rendőr ellen bejelentett elfogultság ügyét jogszabályt sértve nem az ORFK vizsgálta meg, mindez tovább erősíti a megalapozott gyanút – rendőrök részt vettek a politikai utasításra történt likvidálásban, és Váradi Andrást a bicskei rendőrök gyilkolták meg az önkormányzati választások előtti napon a 2014. évben. A bicskei rendőrség a móri mészárláshoz is aktív segítséget nyújtott, nyilván Felcsút közelsége miatt a bicskei rendőrség állománya a körzet politika körei számára megbízható válogatott egyénekből áll, akik különleges feladatok végrehajtására is alkalmasak.

Például a 2015. évben, amikor Bicskén megállították migránsokat szállító vonatot, a bicskei vasútállomást Papp Károly Országos Rendőr-főkapitány műveleti területté nyilvánította, akkor a jelen ügyben érintett, Nagy János r. zls. az állomás épülete mellett készenlétben álló rohammentő kormányánál ült tetőtől talpig mentősegyenruhában. Nyilván a műveleti területen még a mentőautóban is a titkosszolgálat megbízható emberei ültek. Számos tény, számos körülmény utal arra, hogy Váradi Andrást politikai körök utasításra a titkosszolgálat közreműködésével ölték meg, és a gyilkosságban rendőrök, köztük bicskei rendőrök is közreműködtek.




Csatolt irat: A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030-105/1/2018..RP. számú ügyéhez küldött, 2018. március 20. kelt irat 




Kelt: Bodmér 2018. április. 14. Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista















kapcsolódó  oldalak:

Váradi András halála ügyében tanú vagy inkább vádlott lehet Balázs Sándor Felcsút környéki rendőrkapitány?
https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2018/01/varadi-andras-halala-ugyeben-tanu-vagy.html?m=1m=n
A Fejér megyei rendőrfőkapitány majd kideríti hogyan halt meg Váradi András https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2017/12/a-fejer-megyei-rendorfokapitany-majd.html?m=1

A bicskei rendőrkapitány mégis vizsgálja Váradi András halála ügyét https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2017/12/a-bicskei-rendorkapitany-megis.html?m=1

Váradi András gyilkosainak nyomában – egy újabb Felcsút környéki letartóztatás ügyében  https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2017/11/varadi-andras-gyilkosainak-nyomaban-egy.html?m=1













A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek