Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Szerinted Váradi András halála ügye lezárult?

Váradi András halála ügyében pótmagánvádas eljárás keretében a Bicskei Járásbíróságon indult a bírósági ügy a 2016. évben. Majd miután az ügyet Bicskén intéző Schubertné dr. Szekeres Mónika bírónő elfogultságot jelentett saját maga ellen, az ügy a Székesfehérvári Törvényszéken folytatódott, ahol a 2017. évben megszületett az elsőfokú ítélet. A Székesfehérvári Törvényszék elsőfokon felmentette az osztrák- magyar állampolgárságú Moharos Ferencet. Az elsőfokú ítélet után Váradi András jogi képviselője dr. Magyar György ügyvéd bejelentette, hogy fellebbez az elsőfokú ítélet ellen. A Székesfehérvári Törvényszék elsőfokú ítéletét megfellebbező beadvány ügyét a Székesfehérvári Törvényszék felett álló bírósági szerv hivatott vizsgálni, ami a Fővárosi Ítélőtábla.

A Fővárosi Ítélőtáblához eljuttattam a 2018. január. 18. kelt beadványomat, amelyben állampolgárjogi aktivistaként jogorvoslattal fordultam a másodfokú eljárásra jogosult bírósághoz a Váradi ügyben, tehát a Fővárosi Ítélőtáblához, amelyben kertem dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány kihallgatását Váradi András halála ügyében. 


Azonban ezt követően nem a Fővárosi Ítélőtábla értesített, hanem a Székesfehérvári Járásbíróság, ami meglehetősen furcsa, hiszen a Székesfehérvári Járásbíróság az elsőfokú bírósági ítéletet meghozó Székesfehérvári Törvényszék alá rendelt bírósági szerv, és mint ilyen nem jogosult a felette álló bíróság ítéletét másodfokon vizsgálni. Márpedig a részemre küldött alábbi iratban éppen ez áll, a Székesfehérvári Járásbíróság a 9.Bp.407/2016/41. sorszámú ítélettel Moharos Ferencet felmentette a Váradi ügyben.

A jelek szerint Váradi András halála ügyében folyó bírósági ügynek másodfokon is vége, hogy miért éppen az a bíróság hozott ítéletet amely ítélethozatalra nem is jogosult, az újabb kérdéseket vet fel de az, hogy Váradi András halála az gyilkosság volt, az ilyen bírósági komédia után már egyáltalán nem kérdés. Váradi Andrást előre kitervelten politikai megrendelésre meggyilkolták az önkormányzati választások előestéjén!










A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek