Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Ha a Jobbikra voksolsz, akkor Mészáros Lőrinc vagy Simicska pénzét lájkolod?

Közelednek a választások és erre a kérdésre egyre többen tudják a helyes választ, de kezdjük a dolgok legelején! Valamikor régen, a rendszerváltozásként emlegetett időkben, egy egyetemista fiatalember politikai pályáját egyengetni kezdték az éppen letűnni készülő kommunista egypártrendszer magas köreiből. Az ifjú feladata az volt, hogy a háttérből irányított politikai ellenzékként próbálja magához ragadni a hatalmat, és majdan újra egyetlen politikai erő köré szervezze a hatalmi hierarchiát, ahhoz hasonlóan amikor még az orosz tankok tiporták az ország porát.

Az ifjú igyekezett serényen, volt szabadelvű liberális, majd polgári konzervatív, és addig sertepertélt a politika színpadán, míg végül pártja kormányra került a kisgazdák ostobaságának árán. Amint az köztudott, a befolyásos kommunista körök segítségével szárnyra kelt fideszes ifjút Orbán Viktornak hívják. Ám egy hajszál híján 2002-ben a Fidesz mégis elvesztette a még zsenge hatalmát, és Orbán Viktor rájött, hogy nem elég a szocikat kilóra megvenni, a hatalmat nem szerezheti meg végleg saját irányított ellenzék híján. Tehát létrehozta a saját irányított ellenzékét, ami a Jobbik néven ismert meg az ország.

A Jobbik gyorsan erősödött, hiszen azonnal kapott nyilvánosságot, és nem veszett el az ismeretlenség homályában, mint oly sok párt, amelyet nem karolt fel a kommunista elit a háttérből. Többen is emlékeznek még arra, amikor Orbán maga nyilatkozott a sajtóban arról, hogy próbált a lelkére beszélni a Fideszből kilépő a Jobbik pártját megalakító csoporttal, ám hasztalan. A fideszes vezér ekkor nem tett mást, mint bejelentette, és nyilvánosan elkezdte reklámozni a saját irányított ellenzékét a Jobbikot. Ami persze úgy istenigazából soha nem is akart a Fidesz ellenzéke lenni, nem is ez volt a dolga. A Fidesz nyájasan szemlélte a saját tüntetésein a jobbikos zászlóerdőt, amikor Orbánnak erre volt szüksége, és a Jobbik parlamenten kívüli pártként sem volt pénzszűkében. Azt hogy honnan volt pénzük azt nem árulták el, de Jobbik a parlamentbe kerülése előtt keresztbe kasul úgy végig fesztiválozta - kampányolta az országot, hogy más jobboldali pártnak esélye sem volt velük szemben a parlamentbe kerülésért vívott fronton. Láthatóan tellett mindenre, ugyan kósza mesék hallatszottak néha, hogy a Jobbiknak Amerikából, Arábiából, innen – onnan küldik zsákszám a pénzt gáláns adakozók, pedig a gazdag támogató itt volt az országban, a négy évnyi kormányzás alatt megtollasodott Fidesz személyében. A Jobbiknak dolga az volt, hogy a Fideszt védje jobbról, más jobboldali pártok elöl foglalja el a politikai teret és, hogy el ne feledjük, a Fidesz bankárjának ekkortájt Simicska Lajos volt a neve. Simicska Lajos tartotta kézben Orbán Viktor pártjának pénzügyeit, így az irányított ellenzék finanszírozását is ő intézte.

Aztán miután a Fidesz megvette a szociktól Gyurcsány Ferenc jó hírét, akinek neve szitokszó lett az országban, Orbán Viktor kétharmados többséget szerzett a parlamentben 2010-ben úgy, hogy közben még az ellenzéki padsorokban ülő Jobbik frakciótól sem kellett tartania. Ám történt ezután, hogy Mészáros Lőrinc lett a felcsúti polgármester akiről kiderült, hogy isteni tehetséggel megáldott gázszerelő, ezért milliárdos, cigány származású, és mellesleg a miniszterelnök barátja. De Orbán Viktor sem akkor lépett le a falvédőről, így vérbeli politikusként kifundálta, hogy valami látványos cigányellenes attrakcióval kell elterelni a közvélemény figyelmét, a cigányság Felcsúton éppen akkor debütáló milliárdos tehetségéről. Így miközben a parlamentben a jobbikos frakció még véletlenül sem ejtette ki a cigány származású, milliárdos Mészáros Lőrinc nevét, a Jobbikos gárdát szorgalmasan mutogatta a média, amint masíroznak Gyöngyöspatán, ami ugye már biztonságos távolságra van Felcsúttól. Ott aztán utálhatja mindenki a csóró cigányokat kedvére, az Mészáros Lőrinc érdekeit Felcsúton nem zavarja. Ilyen a jól kidolgozott politikai figyelemelterelés!

Arról meg sem a média, sem a Jobbikos pártvezérkar nem adott hírt, és nem írta meg a jobbikos újság, hogy az idő tájt Felcsúton lelkes emberek alakítottak egy Jobbik pártalapszervezetet, amelyik éppen azzal foglalatoskodott, hogy Mészáros Lőrincet üsse vágja ahol tudja. Végül sikerült Felcsútról úgy eltüntetni a Jobbikot, hogy Orbán Viktornak nem kellett összepiszkolni a kezét, Vona Gábor diszkréten elvégezte helyette ezt a munkát, és a Felcsútról a Jobbik szervezete úgy tűnt el, hogy az ország nagy része azt sem tudta, hogy ilyen is volt ott hajdanán.

Ámde milyen az élet, mire a Felcsúti stadion felépült, addigra kiderült, hogy Simicska Lajos már túl pocakos a futballhoz, és ezért kiesett a pikszisből. Simicska sértődötten csomagolt, és úgy távozott, hogy a hóna alá kapta a pártkasszát, meg amit abból fizetett. A Hír Tv-t, a Magyar Nemzetet, és persze a Jobbikot, hiszen annak pénzelése is az ő kezében volt, és ezekkel együtt lépett le. Szóval így esett, hogy a Jobbik kiesett az irányított ellenzéki szerepből, és némi politikai identitás zavar lett úrrá Vona Gáboron. Akiről közben kiderült, hogy ő tulajdonképp valójában Zázrivecz Gábor, és a pártot közben elöntötte a langymeleg cukikampány.

A Vona Gáborra felesküdött Jobbikos tábor meg csak úgy kapkodta a fejét, sokan nem is tudták hirtelen, hogy a kőkeménynek hitt radikális pártvezér most akkor fiú avagy leány? Pedig ráadásnak jött még Janiczák Dávid jobbikos ózdi polgármester, aki azzal kezdte a közéleti pályafutását, hogy diszkót nyitott magának a város pénzén. De mivel ez nagy dicsőségnek számít Vona Gábor szemében, így rögvest a Jobbik alelnöki székébe ültette a város pénzét herdáló jobbikos ózdi garázdát. Akit favorizált is a jobbikos újság, mert ilyen cuki a Jobbik kommunikációs stratégiája. Arról mélyen kuss volt, hogy Felcsúton néhány bátor Jobbikos Mészáros Lőrincet fúrja, de bezzeg a köz pénzén diszkózó Janiczák Dávidot a jobbikos újságban mutogatják!

Ahogy a jobbikos táborban a zavar fokozódott, már Vona Gábor sem tudta, hogy mit tegyen olykor, a cigányságot szeresse, vagy a zsidóságtól kérjen bocsánatot, mert ilyen helyzetre nem kapott kiképzést sehol. Korábban a dolga az volt, hogy a Fideszt védje jobbról, más pártok elöl foglalja el a teret de azt, hogy Simicska Lajos vagyonát hogyan kell védeni, arról szó nem esett! Lányos zavarában kissé dadogva egyszer azért kiejtette Mészáros Lőrinc nevét a parlamentben, miközben a Jobbik frakció gondosan ügyelt rá, nehogy feljelentést - eljárást kezdeményezzen a miniszterelnök bizalmasa, a kreol felcsúti császár példa nélküli meggazdagodása kapcsán, például a tisztelt ház valamelyik bizottságánál. Mert közben ki tudja? Simicska az aki hozza a pénzt ahogy eddig, de Orbán meg egy szóval nem mondta, hogy örökre levette volna a kezét a színfalak mögül mozgatott bábpártjáról. Így akkor most ki tudja, hogy valójában ki marad majd az úr a Jobbik felett - Simicska vagy Orbán, a politikai osztozkodáson? Simicska csak a pénzhez ért a politikához nem, Viktor meg csak a politikához, de ahhoz nagyon! Szóval a gondok nem kicsik a Jobbik háza táján!

A kereszt, a kereszténység jelképe ott virít a párt logóján, ám ahogy azt számos hírportál is közre adta - Vona Gábor a 2011-ben írt „Született augusztus 20-án" című önéletrajzi könyvében így ír, ahol az iszlám pártján áll:

„Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik, és a globalizmus sötétsége előtt már nem marad érdemi ellenfél. Akkor tényleg véget ér a történelem. És nem lesz happy end...”

Aztán most a migránsválság közepén, ahogy a fény kezd kihunyni körülötte, most hogy a fenébe magyarázza el a sértődött jobbikos tábornak, hogy ő csupán egy színpadi bábuként mozgatott figura, és nem valódi radikális ellenzéki vezér, és nem is annyira igazi politikus, aki előre tudhatta volna amit elemzők már rég megjósoltak, azt hogy Magyarországon is érdekel majd valakit egyszer a migráns konfliktus! Elég gáz, de Allah ezt eltitkolta előle jócskán... A probléma nagyságát mi sem jelzi jobban, hogy már annyira zuhanni kezdett a Jobbik, hogy már a Fidesz is komolyan tartott a párt teljes bebukásától, és inkább beavatkozott. Orbán Viktor gyorsan bedobatta a Jobbik Számvevőszékes vizsgálatának ügyét, és felröppentették a hírt, hogy a Jobbikot be akarják tiltani, mire erre a hírre a Jobbik némileg visszaerősödött, és mindenki fellélegzett a Fideszben. Nagy blamázs lenne, ha a Fidesz által létrehozott politikai bábszíntársulat már a választások előtt belebukna a saját hülyéségébe, és a bukásával összezavarná a Fidesz által gondosan kimunkált választási forgatókönyvet!

És most komolyan! Azt tervezed, hogy erre a pártra szavazol? De minek?! Egy pillanatig se higgy abban az ostoba dumában, hogy ez a Jobbik fogja Orbán Viktort leváltani, mert soha nem a nyúl viszi a puskát! De nem ám! Ha valaki le lesz váltva, az Vona Gábor lesz, de erre még alszik egyet Orbán Viktor. A leghelyesebb az, ha bojkottálod a szavazást, és a távolmaradásoddal elutasítod a jelenlegi szisztémát. Mert a mostani rendszerben csak abból tudsz érdemben választani amit a magas politikai székekben ülők már alaposan kiválogattak, és eléd öntenek, de abból bajos olyat választani ami a társadalom érdekeit szolgálja, és fentről engedik is bejutni a parlamentbe. Ám ha nem tudsz kikecmeregni valamelyik politikai ideológia zsákutcájából, akkor se hidd el a saját magának is ellentmondó Jobbik ilyen olyan nyilatkozatának egyetlen szavát sem, amiben a baloldalt, a kommunistákat, a zsidóságot, cigányságot, a migránsokat, vagy bárki mást, most éppen szeret vagy utál.

Mert ez a Jobbik nem ért, nem képvisel semmit és senkit. Ez a Jobbik nem érzi és nem is érti a zajló politikai társadalmi folyamatokat, és ez a Jobbik leváltani sem fog senkit. Mert ez a Jobbik csupán egy elvtelen, hiteltelen bábú, aminek nincs saját akarata. Ilyen selejt pártra kár a szavazatod pazarolni! Az hogy a társadalom pénzét Simicska Lajos vagy épp Mészáros Lőrinc bitorolja, és a Vona Gábor féle Jobbik éppen Mészáros Lőrinc vagy Simicska Lajos nadrágját szagolja, az a választók számára tökmindegy. Mindegyik stróman magának harácsol, és nem az emberek jólétére költi az elsíbolt pénzt. Ha mindenáron szavazni akarsz, van párt elég a parlamentben és parlamenten kívül, amelyik nem mond ellent lépten nyomon saját magának amelyik tudja legalább, hogy éppen most mit akar. Amelyik ragaszkodik a saját elveihez, amelyik képviselni akar valamit, és amelyikre nyugodt szívvel adhatod a voksodat. Minek járatnád le magad egy ilyen elvtelen Jobbikkal? Ne tedd magad nevetségessé, ne szavazz a hebehurgya Jobbikra! Mert a választáson a jobbikos happy end előre láthatóan, politikai alkalmatlanság miatt elmarad!








A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek