Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Váradi András halála ügyében tanú vagy inkább vádlott lehet Balázs Sándor Felcsút környéki rendőrkapitány?

Címzett: Fővárosi Ítélőtábla





Irat tárgya: jogorvoslat előterjesztése Moharos Ferenc vádlott ellen folyó - Váradi András halála ügyében folytatott pótmagánvádas eljárásban. Az eljárás korábban a Bicskei Járásbíróságon indult, B.137/2015/ számon, majd az ügyet a Székesfehérvári Törvényszékre helyezték át, amely elsőfokon járt el az ügyben, és megszűntette a Moharos Ferenc ellen folytatott pótmagánvádas eljárást, és ezt követően az ügy a Fővárosi Ítélőtáblához került a másodfokú eljárásra.

Előterjesztő: Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista, 8080 Bodmér Vasvári P. 36/A




Tárgy ismertetése:

A Székesfehérvári Törvényszék közúti balesetként zárta le az Moharos Ferenc osztrák-magyar állampolgár ellen Váradi András halála ügyében folytatott ügyet a 2017. évben, ám a bíróság csupán felszínes eljárást folytatott, hiszen számos gyanús körülményt nem vizsgált az ügyben, még a haláleset helyszíni rekonstruálásától is elzárkózott, így Váradi András halálának részleteit továbbra is tisztázatlanok. Különösen aggályos az eljárásban, hogy bár nem rendelt el a bíróság zárt tárgyalást az ügyben, de mivel a Székesfehérvári Törvényszéken tartott tárgyalások időpontját titokban tartották és ezek időpontja nem volt elérhető a nyilvánosság számára, így a Váradi ügy tárgyalásai a nyilvánosság elöl elzárva, lényegében zártan zajlottak le a Székesfehérvári Törvényszéken.
Moharos Ferenc osztrák-magyar állampolgár ellen a Váradi András halála ügyében folytatott eljárás során, tanúvallomást terjesztettem elő a Székesfehérvári Törvényszéknél a 2017. április. 4.-én kelt iratomban. A tanúvallomásban ismertettem a bíróság számára mindazokat a nyilvánosságra került körülményeket, történéseket, amelyek elvezettek Váradi András haláláig, és amelyek alapján joggal felmerül annak a gyanúja, hogy Váradi András halálát politikai utasítása előre kitervelték, és a titkosszolgálat közreműködésével meggyilkolták, majd a gyilkosságot közlekedési balesetnek álcázták.

Az ügyben elsőfokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék azonban ezt a beadványt figyelmen kívül hagyta, és nem is vizsgálta a politikai ráhatás lehetőségét az ügyben.
A Székesfehérvári Törvényszék titokban tartott tárgyalásai tovább erősítik a gyanút, hogy Váradi András halálának ügyét politikai szempontok szerint a háttérből befolyásolják. Váradi Andrásnak Orbán Viktor miniszterelnök strómanjával, Mészáros Lőrinccel volt konfliktusa, és ezt követően jelöltként indult az önkormányzati választáson, Alcsútdobozon, de a választást megelőző estén meghalt a Göböl-pusztai úton hazafelé menet. Mindezek után a hatóságok elzárkóztak a haláleset részleteit tisztázó helyszíni rekonstrukciótól, majd a nyilvánosság elől elzártan tartották az ügyben az érdemi szakban folyó tárgyalásokat, figyelmen kívül hagyták a bírósághoz eljutatott, politika befolyásra utaló tanúvallomást, és Váradi András halálát olyan közlekedési balesetkent zárták le, amelynek gyakorlatilag valójában még felelőse sincs.

A jogszabályok szellemében egy haláleset ügyében, a felmerülő összes körülményt kell vizsgálni, tehát az, hogy a Székesfehérvári Törvényszék figyelmen kívül hagyta az egyértelműen politikai szálakra mutató eseményeket ismertető 2017. április. 4.-én kelt, bírósághoz küldött iratomat, azzal a Székesfehérvári Törvényszék jogszabályt sértett.
A bírósághoz eljutatott tanúvallomásban említve vannak olyan személyek, amelyek olyan információk birtokában vannak Váradi András halála körüli időszakról, amelyek lényegesek Váradi András halálnak körülményeit illetően.
Orbán Viktor miniszterelnök gyakori személyes jelenléte, ismeretségi köre, és egyéb érdekeltségei miatt, a titkosszolgálat fokozottan aktív megfigyelést folytat Felcsút térségében, abban a körzetben ahol Váradi András konfliktusba került Mészáros Lőrinccel, és ahol a halála is történt. A miniszterelnök védelmét biztosító titkosszolgálat és a rendőrség szorosan kapcsolódik egymáshoz, és dr. Balázs Sándor r. alezredes bicskei rendőrkapitány korábban a belügyminisztériumban tanácsadó volt, akit Orbán Viktor közbenjárására bíztak meg a Bicskei Rendőrkapitányság vezetésével, így nyilvánvalóan aktív kapcsolatban áll a titkosszolgálattal is, és számos információ birtokában van Váradi Andrásról, akinek a Mészáros Lőrinccel való konfliktusa, majd halála, a Bicskei Rendőrség működési területén történt.

Ahogy tanúvallomásban is szerepel - Váradi András autóját a halálát megelőző időszakban követték, mozgását állandóan szemmel tartották, és olyan eset is történt, hogy egy másik autó le akarta szorítani az útról a térségben. Váradi András követése nyilván összefüggésben van, az ezután hamarosan bekövetkezett halálával. Nyilvánvalóan követhették volna észrevétlenül is, hiszen a mai kor technika szintjén szükségtelen a gépjárművel való követés, ha valaki mozgását nyomon akarják követni, de nyilván a cél az volt, hogy Váradi András is vegye észre azt, hogy valakik mindig a nyomában járnak ezért feltűnő módon követték. Ám ha Váradi András észlelte, hogy Felcsút körzetében folyton követik, akkor mindez a nem titkolt, látványos közúti üldözés dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány embereinek is fel kellett tűnjön a rendőrségen, tehát a Váradi Andrást követő gépjárműveknek, személyeknek, nyoma kell, hogy legyen az adatbázisokban, amelyekre dr. Balázs Sándor rendőrkapitány is befolyást gyakorol.

A Váradi ügy szálai más vonatkozásban még egyértelműbben mutatnak dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány irányába, hiszen később a pestisracok .hu internetes oldal felkereste Váradi Andrást otthonában, és egy több mint tizenhárom éve Göböl-pusztán történt, a hatóságok által több mint tíz éve lezárt halálesetről faggatták Váradi Andrást. A pestisracok. hu a Váradi Andrásról készült videóriportjában azt a látszatot igyekezett kelteni a választások előtt, hogy Váradi Andrásnak valamilyen köze van a tizenhárom évvel ezelőtti halálesethez, és valamit eltitkol abban az ügyben, és azt sugallta a riport hogy Váradi András akár gyanúsított is lehet az ügyben ha a hatóságok újra előveszik a lezárt ügyet. Forrás: http://www.pestisracok.hu/bajnaiek-igazmondo-juhasza-is-kepbe-kerult-egy-13-evvel-ezelotti-gyilkossagi-ugyben/

A riportban a pestisracok .hu rendőrségi forrásra hivatkozva ismertette a tizenhárom évvel ezelőtt Göböl-pusztán történt haláleset részleteit, és egyértelmű hogy a bicskei rendőrség adatbázisában tárolt, több mint tíz éve lezárt haláleset részletei a jogszabályok megsértésével kerültek a pestisracok. hu oldal birtokába, hiszen a bicskei rendőrség bűnügyi adatbázisa, a sajtó illetve a nyilvánosság számára nem elérhető. Megalapozott tehát a gyanú, hogy dr. Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány, a titkosszolgálat embere juttatta információhoz jogszabályt sértő módon, a több mint tíz éve lezárt Göböl-pusztai halálesetről a pestisracok .hu oldalát, amelyet az internetes portál Váradi András megfélemlítésére igyekezett felhasználni a választások előtt. Ezt követően Váradi András alcsútdobozi polgármesterjelölt hamarosan, a választások előtti estén, 2014. október 14-én váratlanul életét vesztette az Alcsútdoboz - Etyek útvonalon.

Mindezen körülményeket is figyelembevéve, megalapozott annak a gyanúja, hogy a titkosszolgálat emberei Váradi András halálát megelőzően már megfigyelésük alatt tartottak Váradi Andrást, majd a titkosszolgálat emberei gyilkolták meg Váradi Andrást, amely gyilkosságot később közúti balesetnek álcáztak. Ezt követően, Váradi András halála után a titkosszolgálat végig a befolyása alatt tartotta az ügyet, és hogy ne derüljenek ki az álcázott gyilkosság valódi részletei, a haláleset ügyében eljáró hatóságok politikai befolyás alatt folytatták le az eljárást.

Ezeken túlmenően ismertetek a bíróság előtt egy közelmúltban velem történt esetet, amely szintén kapcsolódik a Váradi ügyhöz. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eljárást folytat a személyem ellen a 07030/5372-23/2013.bü. számon, mert a bicskei rendőrökre nézve sértő tartalmú írást jelentettem meg a https://m.facebook.com/hajnaczki.csaba Facebook oldalamon a 2013. évben. A négy évvel ezelőtt ellenem indított büntetőeljárásról nem volt tudomásom, pedig a rendőrség által kirendelt védőügyvédem is van az ügyben több éve, amiben gyanúsított vagyok, és csak akkor szereztem tudomást az ellenem folyó ügyről, amikor a Bicskei Rendőrség 2017. november. 15. napján elfogott és előállított.

Ekkor tudtam meg, hogy a 2013. évben a rendőrség eljárást indított ellenem, majd a rendőrség felfüggesztette az eljárás folytatását, mert a rendőrök megállapították, hogy ismeretlen helyen tartózkodom. A bicskei rendőrség előtt ismert volt a telefonszámom, az email címem, hiszen ezeken korábban már érintkezésben voltam a Felcsút környéki rendőrséggel, valamit a Facebook elérhetőségem is ismerte a rendőrség, azt rendszeresen olvasták figyelték a rendőrök, hiszen az miatt indították ellenem az eljárást, de egyik elérhetőségemen sem kísérleték meg hogy elérjenek éveken keresztül. Ennek ellenére körözést és elfogatóparancsot adtak ki ellenem mivel a rendőrség szerint évek óta egyfolytában ismeretlen helyen tartózkodtam.

Mindez egyáltalán nem életszerű, hiszen miközben a lakóhelyemen élek, rendszeresen kerékpárral közlekedem Felcsút – Bicske térségében, ahol a hatóságok előtt lehetetlen észrevétlen maradni egy olyan személynek, akit a rendőrség már négy éve keres. Nyilván nem véletlenül fedeztek fel a Felcsút környéki rendőrök egy négy éve lappangó, ellenem folyó ügyben, pont akkor, amikor a Váradi András halála ügyében a bírósági eljárás megszüntetése éppen esedékes. Rögtön le is tartóztattak, ahelyett, hogy beidéztek volna a rendőrségre nyilván nem véletlenül, mert a https://hajnaczkicsaba.blogspot.com címen elérhető weboldalon több esetben is utaltam arra, hogy a bicskei rendőrök is érintettek Váradi András likvidálásában, és ráadásul a Váradi András halála ügyében folytatott bírósági eljárásban előterjesztett tanúvallomásom kapcsán érintett is vagyok a Váradi ügyben. Ezek ismeretében könnyen belátható, hogy a 2017. november. 15. napján ellenem végrehajtott rendőri el fogás kreált ügye valójában a Váradi András halála kifejtett nyilvános tevékenységem ellen irányul, és a személyem megfélemlítését szolgálja.

A rendelkezésre álló információk, adatok alapján megalapozott annak a gyanúja, hogy Váradi András halála ügyében a rendőrség és a Székesfehérvári Törvényszék politikai befolyás következtében jutott arra a megállapításra, hogy Váradi András felelős a saját haláláért, mert nekisétált a szemből érkező, kivilágított Mercedesnek a Göböl-puszta felé vezető úton koraesti időpontban, az útvonal egyenes szakaszán.

A jogszabályokból fakadó kötelezettség a társadalom érdekéivel összhangban azt a feladatot rója a magyar bíróság hivatalára, hogy Váradi András halála ügyében a haláleset összes körülményét figyelembevéve, azokat vizsgálva és mérlegelve hozzon ítéletet, és ne politikai érdekeknek megfelelve ítélkezzen.

A rendelkezésre álló információk alapján, a jogszabályok szerint megalapozható annak gyanúja, hogy dr. Balázs Sándor r. alezredes bicskei rendőrkapitány is érintett Váradi András halálában, annak kitervelésében, előkészítésében, és fennáll annak gyanúja, hogy a bicskei rendőrök Váradi András likvidálásában is részt vettek.

A jogszabályokra, valamint a társadalom érdekeire hivatkozva, továbbá különös figyelemmel a politikai befolyásoltság látszatától is mentes, pártatlan, független és elfogulatlan bíróságba vetett közbizalom megőrzésére, kérem a Székesfehérvári Törvényszék ítéletének hatályon kívül helyezését, és dr. Balázs Sándor r. alezredes bicskei rendőrkapitány nyilvános bírósági tárgyaláson történő kihallgatását Váradi András halála ügyében.





A bíróság intézkedéséről részemre értesítés megküldését kérem.




Csatolt irat: 2017. április. 4.-én kelt - a Székesfehérvári Törvényszéknél előterjesztetett tanúvallomás 1pld.



Kelt.: Bodmér. 2018. január. 18.       Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista





A Székesfehérvári Törvényszékhez (és a Bicskei Járásbírósághoz) benyújtott tanúvallomás itt:  https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2016/10/a-felcsuti-polgarmester-gyilkoltatta.html?m=1

A 2017-es letartóztatásom ügye itt:  https://hajnaczkicsaba.blogspot.hu/2018/01/varadi-andras-ugyeben-ismeretlen-helyen.html?m=1









A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek