Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A bicskei rendőrkapitány mégis vizsgálja Váradi András halála ügyét





Bicskei Rendőrkapitányság
07020-105/10/2017.P szám


Címzett: dr. Balázs Sándor Bicskei Rendőrkapitány


Előterjesztő: Hajnáczki Csaba 8080 Bodmér Vasvári P. 36/A


Tárgy ismertetése:
Dr. Balázs Sándor r. alezredes Bicskei Rendőrkapitány 2017. november. 16. napján a fenti ügyszámon közigazgatási eljárást indított, mert a Dunaújvárosi Rendőrség 07030/3572/2013.bü. számú elfogatóparancsa és körözést elrendelő határozata miatt a Bicskei Rendőrség 2017. november 15. napján elfogott és elállított a bicskei rendőrségre, és amely rendőri intézkedés ellen jogorvoslattal éltem. Az elfogatóparancsot azért adták ki ellenem, mert a 2013. évben az interneten Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm bicskei rendőrökre sértő kifejezésekkel éltem az interneten, és 2013. év óta a rendőrség szerint ismeretlen helyen tartózkodtam, miközben a bodméri lakcímemen lakom, és napi rendszerességgel kerékpárral közlekedem Felcsút körzetében.

Az elfogásom napján, azt követően a 2017. november. 15.-én történt gyanúsítotti kihallgatás során az ellenem folyó 07030/5372-23/2013.bü. számú ügyben elfogultságot jelentettem Bicskei a Dunaújvárosi és Fejér Megye összes rendőre ellen, mert a 2013. év során Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm bicskei rendőrök letartóztattak, azért mert korábban az előzetes letartóztatásból, ahová a Bicskei Rendőrség elfogása miatt kerültem, a balassagyarmati börtönből nem mentem el a bíróság tárgyalására, és emiatt körözést és elfogatóparancsot adott ki ellenem a Bicskei Rendőrség, és ezzel a Bicskei rendőrség megvalósította ellenem a Btk. 304. §-a ütköző Jogellenes fogvatartás bűntettét.

Az ügyben a bicskei rendőrök ellen bejelentett elfogultság miatt, a Bicskei Rendőrkapitányság nem jogosult a jelen közigazgatási eljárás lefolytatására a rendőri intézkedés ellen jelentett jogorvoslat ügyében, az elfogultság vizsgálata alatt. Mivel azonban dr. Balázs Sándor rendőrkapitányt Orbán Viktor közbenjárására bízták meg a Bicskei Rendőrkapitányság vezetésével, aki a bicskei rendőrkapitányi megbízását megelőzően a belügyminisztériumban tanácsadó volt, így a titkosszolgálat embereként Mészáros Lőrinc és köreinek védelme érdekében került a bicskei rendőrség élére. Tehát dr. Balázs Sándor a titkosszolgálat emberéként irányítja a Bicskei Rendőrséget, így jogosult a vizsgálat lefolytatásra, hiszen a titkosszolgálat ellen nem jelentettem elfogultságot, és mivel rendőri intézkedés ellen jelentett panasz érinti a titkosszolgálat szerepét is, mert az elfogásom elleni jogorvoslat Váradi András tisztázatlan halálával kapcsolatos, amely halál ügyben több körülmény utal a titkosszolgálat közreműködésére, így dr. dr. Balázs Sándor által folytatott vizsgálata célravezető lehet ebben az ügyben.

Részlet a 2017. november 15. napján a rendőrségen saját kezűleg írt, a rendőri intézkedés elleni jogorvoslatból: 


,,Állampolgárjogi aktivistaként működőm Felcsút körzetében, számos hatósági jogszabályt sértő ügyet hoztam nyilvánosságra, a közelmúltban Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester ellen is feljelentést - tanúvallomást tettem a hatóságoknál Váradi András – a Göböl-pusztai juhász halálának szándékos előidézésének részvétele miatt. Korábban több esetben a nyilvánosság előtt is jeleztem, hogy Váradi András halálának előidézésében a Bicskei Rendőrkapitányság rendőrei is közreműködtek, ezért megalapozott annak a gyanúja, hogy az ellenem alaptalanul – jogszabályt sértő módon foganatosított rendőri intézkedés Váradi András tisztázatlan körülmények között bekövetkezett halála ügyével kapcsolatos. Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester pénzel is támogatja a Bicskei rendőrkapitányságot, ezért vélelmezhetően a személyek ellen foganatosított jelenlegi jogszabályt sértő rendőri intézkedést is Mészáros Lőrinc körei rendelték meg a bicskei rendőröktől.”

Mint az köztudott, Orbán Viktor gyakori személyes jelenléte, ismeretségi köre, és egyéb érdekeltségei miatt, a titkosszolgálati jelenlét meglehetősen aktív Felcsút térségében, így Balázs Sándor a titkosszolgálat emberéként számos információ birtokában van a máig tisztázatlan Váradi András ügyről.

Korábban nyilvánosságra került, hogy Váradi András autóját a halálát megelőző időszakban követték, mozgását állandóan szemmel tartották, és olyan eset is történt, hogy egy másik autó le akarta szorítani az útról a térségben. Nyilvánvalóan követhették volna észrevétlenül is, hiszen a mai kor technika szintjén szükségtelen a gépjárművel való követés, ha valaki mozgását nyomon akarják követni, de nyilván a cél az volt, hogy Váradi András is vegye észre azt, hogy valakik mindig a nyomában járnak ezért feltűnő módon követték. Ám ha Váradi András észlelte, hogy Felcsút körzetében folyton követik, akkor mindez a nem titkolt, látványos közúti üldözés a titkosszolgálat embereinek is fel kellett tűnjön a bicskei rendőrségen, akik a miniszterelnök és körei védelmét biztosították a körzetben, tehát a Váradi Andrást követő gépjárműveknek, személyeknek, nyoma kell hogy legyen az adatbázisokban, hiszen Váradi Andrásnak súlyos konfliktusa volt Mészáros Lőrinccel, Orbán Viktor miniszterelnök bizalmi emberével, és az ügy országos nyilvánosságot kapott így igen kényessé vált a miniszterelnök számára.

A Váradi ügy szálai később még egyértelműbben mutatnak a titkosszolgálat irányába, hiszen később a pestisracok .hu internetes oldal felkereste Váradi Andrást otthonában, és egy több mint tizenhárom éve Göböl-pusztán történt, a hatóságok által több mint tíz éve lezárt halálesetről faggatták Váradi Andrást. A pestisracok. hu a Váradi Andrásról készült riportjában azt a látszatot igyekezett kelteni a választások előtt, hogy Váradi Andrásnak valamilyen köze van a tizenhárom évvel ezelőtti halálesethez, és valamit eltitkol abban az ügyben, és azt sugallta a riport hogy Váradi András akár gyanúsított is lehet az ügyben ha a hatóságok újra előveszik a lezárt ügyet.


A riportban a pestisracok.hu rendőrségi forrásra hivatkozva ismertette a tizenhárom évvel ezelőtt Göböl-pusztán történt haláleset részleteit, és egyértelmű hogy a bicskei rendőrség adatbázisában tárolt, több mint tíz éve lezárt haláleset részletei a jogszabályok megsértésével kerültek a pestisracok. hu oldal birtokába, hiszen a bicskei rendőrség bűnügyi adatbázisa, a sajtó illetve a nyilvánosság számára nem elérhető. Megalapozott tehát a gyanú, hogy Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány, a titkosszolgálat embere juttatta információhoz jogszabályt sértő módon, a több mint tíz éve lezárt Göböl-pusztai halálesetről a pestisracok .hu oldalát, amelyet az internetes portál Váradi András megfélemlítésére igyekezett felhasználni a választások előtt. Ezt követően Váradi András alcsútdobozi polgármesterjelölt, a választások előtti estén, 2014. október 14-én váratlanul életét vesztette az Alcsútdoboz - Etyek útvonalon, és a halála következtében az alcsútdobozi polgármesteri választást az ellenfél nélkül maradt Fidesz KDNP jelöltje nyerte. Váradi András családjának jogi képviselője, hiába kérte a halálos baleset helyszíni rekonstruálását a halalesetet követő eljárásokban, ez sem történt meg, pedig a halálos gázolásról készült különféle szakvélemények egymásnak ellentmondtak a gázolás körülményeit illetően, így Váradi András halálának pontos helyszíni körülményei nem tisztázódtak sem az ügy rendőrségi sem pedig később a pótmagánvádas bírósági eljárás során. A Váradi András halála ügyében folytatott bírósági tárgyalások érdemi szakaszai a Székesfehérvári Törvényszéken folytak, a tárgyalások a jogszabályok alapján nyilvánosak lettek volna, ám mivel minden esetben titokban tartották a tárgyalások időpontját, így a tárgyalások a nyilvánosság elől elzárva titokban történtek, még az ügyet intéző bírónő nevét is eltitkolták. Mindezek alapján világosan látszik, hogy Váradi András halálának ügyében úgy a rendőrségi eljárást, és a jelek szerint a bírósági eljárást is a háttérből a befolyásolták, irányították, annak érdekében, hogy ne derüljenek ki Váradi András halálának valódi körülményei. Mindezen körülményeket összegezve megalapozott annak a gyanúja, hogy a titkosszolgálat emberei Váradi András halálát megelőzően már megfigyelésük alatt tartottak Váradi Andrást, majd a titkosszolgálat emberei gyilkolták meg Váradi Andrást amely gyilkosságot később közúti balesetnek álcáztak, és Váradi András halála után a titkosszolgálat végig a befolyása alatt tartotta az ügyet, hogy ne derüljenek ki az álcázott gyilkosság valódi részletei.

Figyelemmel arra, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság rendőri állományában a titkosszolgálat, tehát az Alkotmányvédelmi Hivatal emberei is megtalálhatók, megalapozott annak gyanúja, hogy a bicskei rendőrök Váradi András halának kitervelésében, annak előkészítésében, továbbá Váradi András likvidálásában is részt vettek. Korábban eljárást kezdeményeztem Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm bicskei rendőrök ellen is, mert részt vettek abban az ügyben amely során azért adott ki ellenem elfogatóparancsot, és tartóztatott le a bicskei rendőrség, mert a börtönből nem mentem el a bírósági tárgyalásra. Annak ellenére, hogy ebben az esetben egyértelműen megvalósította a rendőrség ellenem a Btk. 304. §-a ütköző Jogellenes fogvatartás bűntettét, mégsem indított egyetlen felettes hatóság sem elmaradt ellenük, valószínűleg azért mert Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm is a titkosszolgálat irányítása, és védelme alatt áll. Mindezt alátámasztja az is, hogy 2015. év szeptemberében, amikor a hatóságok a bicskei vasútállomáson feltartoztatták a menekülteket szállító vonatot, a vasútállomás mellett készenlétben álló rohammentő kormányánál Nagy János r. zls. ült, tetőtől talpig mentős egyenruhában. Nyilvánvaló, hogy a menekültek elleni bicskei akció során, a titkosszolgálat minden lényeges pozíciót a saját embereivel töltött fel, így a mentőben is a titkosszolgálat emberei ültek. A fentiek alapján megalapozott a gyanú, hogy Balázs Sándor a titkosszolgálat emberéként tudomást szerzett, illetve részt vett Váradi András halálának kitervelésében, előkészítésében, és a szintén a titkosszolgálat irányítása alá tartozó Nagy János r. zls. és Végh Viktor r. ftörm 2014. október 14-én közreműködött Váradi András likvidálásában.



Kérem dr. Balázs Sándor kapitányság vezetőt az ismertetekkel kapcsolatban az általa már megindított eljárás lefolytatásara, és annak eredményéről szóló értesítés megküldésére, mert az ellenem koholt indokok alapján, 2017. november. 15. napján, végrehajtott rendőri elfogás valójában a Váradi András halála kapcsán kifejtett nyilvános tevékenységem ellen irányul.


Kelt.: Bodmér 2017. december. 05. Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista










A blog bejegyzései között egyszerűen lehet keresni - az oldal tetején > a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva > a lenyíló menüben található címkék és tartalomjegyzék segítségével!


ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek