Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Ózdon már a cigányokat is lehallgatják!



Két cigány találkozik Ózdon:
 – Hová mísz te Lájos?

 – Megyek segélyért a hivatalba Gázsi!

 – Osztán cigánynak adnak segélyt testvér? A Vonáék azt akarják, hogy aki lop, az ne kapjon segélyt...

 – Dikmá more! Cigány vagy még sincs eszed? Hát a Janiczak Dávid jobbikos pogármester mit csinál Ózdon? Diszkót nyitott magának a város pénzén, meg öt helyről vett fel fizetést! Hát ezek a jobbikosok mit csinálnak Ózdon ha nem lopnak he? Most megyek a hivatalba, hogy nekem is jár a segély! A lányom megint szült, az asszony is terhes, sok a kis puja,  jár az a kis pénz! Oszt lopunk mellé valamicskét, osztán csak megleszünk valahogy...

 – Igazad van Lájos! Janiczak Dávidék jobban lopnak mint a cigányok testvér!

 – Dikmá he! Hállottad Gázsi? Az ózdi jobbikos polgármester le akarta hallgatni az ózdi jobbikos irodában a jobbikosokat, de rájöttek, és végül Janiczak Dávidot hallgatták le a hivatalba amikor azt mondta, hogy az Almássy jegyzőnek kell adni még hátmilliót! A Janiczak Dávid azóta a hivatalba pucéran szaladgál!

 – Biztos cigány vót aki lehallgatta a pogármestert... A cigánynak van esze, mert a cigány rafinált mint a cirkuszi ló! Oszt minek az Almássy jegyzőnek hátmillió te Lájos? Hát van annak nagy fizetése testvér! Mire költené azt a hátmilliót az ózdi jegyző? Az asszonyra tán?

 – Hát bibast vagy te Gázsi! Már hogy költené az asszonyra azt a pénzt? Megint van egy új nője a jegyzőnek az asszony mellé he!

 – Há! Oszt a cigánynak meg nem akarnak adni segélyt? Kurvázni meg jár nekik a hátmillió? Hát hogyan van ez testvér?

 – A Vona beviszi majd a parlamentbe Almássy jegyzőt meg az ózdi pógármestert! Nagy úr lesz a Janiczak Dávid, meg Almássy Csaba jegyző Gázsi!

– Adnák én nekik a karóval parlamentet, hogy a rák egye ki a tolvaj szemüket! Osztán majd a parlamentbe is pucéran ülnek tán? Hát mik ezek, nudisták? Te Lájos, hát mit akarnak ezek a parlamentbe, amikor Ózdon se csinálnak semmit?

 – Hát gondolom ott még többet herdálnak majd mind itt tették...

 – Hát mi kéne ezeknek még, aranyesőre vágynak tán? Azt hallottam, hogy a Vona is tán zsidó lehet, te mit hallottá Lájos?

 –  A Vona kámelja, hogy Janiczákék lopják itt nyugiba az ózdiak pénzét! A mi pénzűnket lopják ezek Gázsi!

 – Lehet hogy a Vona is kap a mi pézünkből te Lájos...

 – Dikmá he! Oszt nég ezek akarják, hogy a cigányok ne lopjanak he! Hát milyen példát mutatnak ezek a Janiczak David félék?

 – Igazad van Lájos! Ezek rosszabbak a cigányoknál, ezek még a saját fajtájukat is meglopják! Hát milyen fírgek ezek testvér?

– A Fidrus Péter meg cigicsempész vót mielőtt jobbikos alpolgármester lett Ózdon!

Tudom azt én Lájos! Hát tudok ám én olvasni he. Föl van festve a falra az ózdi stadionnál! A Fidrus melós vót a gyárba, csak büdös vót a meló, aztán ukrán cigit csempészett inkább! Pedig az ukrán cigiben benne vót ám a rendőrkapitány... Egy bandában muzsikálnak ezek testvér!

 – Dikmá more! Dzsalok a hivatalba segélyt intézni! Ha ezeknek lehet herdáni az ózdiak pénzit, akkor nekem is jár a segély Gázsi!

 – Aztán nem félsz hogy bennünket is lehallgatnak te Lájos?

 – Hát tényleg ennyire bibast vagy Gázsi? Hát akkor főtesszük az internetre, hogy ezek miről pofáztak a hivatalba, oszt jónapot!

 –Dikmá, hát igazad van neked te Lájos! Hát akkor összefogunk, dzsalok én is veled a hivatalba, nekem is jár az a kis pénz! Oszt lopunk egy keveset a segély mellé, mert különbek vagyunk mi cigányok mint az ilyen Janiczak meg Almássy félék. Mi azért lopunk valamicskét, hogy megéljen a családunk, ezek meg minél többet lopnak, annál inkább élősködnek testvér...

Fotó: Ózdi civil közösség

Fotó: Ózdi civil közösség









A blog további bejegyzései között egyszerűen lehet keresni: a lap tetején: jobboldali menü > címkék – tartalomjegyzék
ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek