Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Gondolatok - tények Váradi András öngyilkossági ügyéről

Kicseng a telefon, felveszik a vonal másik végén:

 – Halló tessék, bíróság! Mit óhalyt?

 – Halló bíróság? Jónapot kívánok! Váradi András halála ügyében folyó ügyről érdeklődöm...

 – ...Váradi András halála ügyében a pótmagánvádas eljárás, az eljárásjogi szabályok szerint, rendben folyik...

 – Milyen stádiumban van jelenleg Váradi András halála ügyében az eljárás a bíróságon?

 – Mondtam már, hogy a szabályoknak megfelelően jelenleg is folyik az ügy!

 – Mit jelent konkrétan? Váradi András idestova három éve halott, és azóta egyetlen épkézláb tárgyalás nem volt az ügyben!

 – Mi bíróság vagyunk, és nekünk rengeteg üggyel kell foglalkozni! Vannak itt fontosabb ügyek is mint a Váradi ügy...

 – Ezek szerint a Váradi András halála ügyében nem történik semmi?

 – Mondtam már, hogy a Váradi András ügy folyamatban van...

 – Rendben, de akkor mért nem történik Váradi András halála ügyében a bíróságon semmi már több mint egy éve?

 – Vegye tudomásul, hogy a Göböl-pusztai juhász életét nem tudja már visszaadni a bíróság! Egyébként pedig folyamatban lévő ügyről nem ad a tájékoztatást a bíróság! Váradi András családjának van ügyvédje, ő is tud felvilágosítást adni az ügy állásáról, forduljon hozzá! Köszönjük a hívását, a viszont hallásra!

Ez egy elképzelt hívás, ez a telefonbeszélgetés nem történt meg a valóságban. De vajon Váradi András halála ügyében a valóság menyire van távol ettől a fantázia szülte beszélgetéstől? Mi a valóság Váradi András halála ügyében a bíróságon?

Váradi András 2014. október 14-én tisztázatlan körülmények között meghalt, az önkormányzati választások előtti estén. Az ügyet a rendőrség azzal zárta le, hogy Váradi András saját maga felelős a haláláért, amiért elgázolta őt Moharos Ferenc osztrák magyar állampolgár az Alcsútdoboz - Etyek útvonalon. Ezt követően Váradi András családja pótmagánvádas eljárást indított a Bicskei Járásbíróságon Moharos Ferenc osztrák-magyar állampolgár ellen, és  2016. február 16.-án volt az első tárgyalás, amelyet Schubertné dr. Szekeres Mónika bíró tartott.

Az ügyben, 2016. április 21. napjára újabb tárgyalást tűztek ki, ami ismeretlen okból elmaradt, az elmaradás okáról senki, sem a bíróság, sem Váradi András családjának ügyvédje Magyar György sem tájékoztatott. Ezt követően az ügyről semmit nem lehetett tudni, azt hogy tartottak-e tárgyalást, vagy folytatott a bíróság valamilyen vizsgálatot, senki semmit nem közölt, így semmit nem lehetett tudni arról hogy mi történik, illetve ha áll az ügy, akkor miért áll a bírósági ügy.

2016. október 8.-i keltezésű iratomban tanúvallomást, tettem a Bicskei Járásbíróságon, továbbá az iratban feljelentést is tetem Mészáros Lőrinc ellen, Váradi András meggyilkolása miatt. Az iratban részletesen ismertettem azokat az  ismert körülményeket, amelyek alapján indokolt, hogy Váradi András halála kapcsán a politikai gyilkosság lehetőségét is vizsgálja a bíróság. Schubertné dr. Szekeres Mónika bíró értesítést küldött, hogy az iratot mint feljelentést továbbította a Fejér Megyei Főügyészségre, de arra nem tért ki az értesítése, hogy az iratot mint tanúvallomást csatolta volna a bírósági ügy anyagához. Ezt leszámítva 2016. év végén, még mindig teljes hallgatás volt Váradi András halála ügyében folyó bírósági ügyben, arról hogy mi történik, vagy épp mi miért nem történik, sem bíróság, sem Magyar György ügyvéd sem adott tájékoztatást.

Váradi András halála bírósági ügyéről, az első tárgyalás után egy évvel jelent meg legközelebb nyilvános tájékoztató,  2017. január 10.-én, amikor a 168 óra az internetes oldalán közzétett egy rövid hírt, illetve videót arról, hogy időközben már egy újabb tárgyalás volt Váradi András halála ügyében a Székesfehérvári Törvényszéken! A hírben Magyar György ügyvéd elmondta hogy a tárgyaláson tanúkat hallgatott ki a bíróság, de az ügyvéd semmilyen érdemi információt nem közölt, így azt sem, hogy miért került át Váradi András halála ügye a másodfokú bíróságra, nem derült ki, hogy a már megtartott tárgyalás pontosan mikor volt, azt sem közölte Magyar György, hogy a tárgyalás időpontját mért titkolták el a nyilvánosság előtt, és a tárgyaláson meghallgatott tanúkról sem közölt semmit a család ügyvédje. Magyar György azt közölte, hogy a következő tárgyalás Váradi András halála ügyében 2017. április 11-én lesz a Székesfehérvári Törvényszéken. 2017. április 11. napján érdeklődők egy csoportja megjelent a Székesfehérvári Törvényszéken, hogy megtekintse a tárgyalást, ám a bíróságon azt a tájékoztatást kapták, hogy a szakértő éppen nem ér rá, és emiatt Váradi András halála ügyében folyó bírósági ügyének tárgyalása elmarad...


Váradi András halála ügyében a tárgyalás újra elmaradt


Ennyi történt Váradi András 2014 októberében bekövetkezett halála óta a mai napig Váradi András halála ügyében! Ezt a magyar nyelvben úgy szokás mondani, hogy ez a SEMMI!

A fenti felsorolásból egy apró részlet kimaradt, ugyanis a legutóbbi 2017. április 11-i tárgyalást megelőző héten, ismét tanúvallomást juttattam el a Váradi András halála ügyében, immáron a Székesfehérvári Törvényszékhez, hiszen egészen biztos hogy a Bicskei Járásbírósághoz küldött tanúvallomásom nem csatolták a Székesfehérvári Törvényszéken folyó ügy iratanyagához. Az újabb tanúvallomás lényegében csak annyiban különbözik a korábban a Bicskei Járásbíróságon tett tanúvallomástól, hogy ebből hiányzik az a rész, hogy a tanúvallomáson túlmenően Mészáros Lőrinc ellen feljelentést is teszek, hogy a bíróság ne tudja kizárólag feljelentésként kezelni az iratot, és erre hivatkozva nyom nélkül kitolni az ügyből a beadványt.

Tanúvallomás Váradi András halála ügyében

Tanúvallomás Váradi András halála ügyében

Tanúvallomás Váradi András halála ügyében

Tanúvallomás Váradi András halála ügyében


Átfutva Váradi András halála ügyének eddigi nem túl eseménydús bírósági történetét, nem kell jogtudósnak lenni ahhoz, hogy rájöjjön valaki arra, hogy Váradi András halála bírósági ügyét a háttérből VALAKIK befolyásolják, és mind a bíróság, mind Magyar György ügyvéd a háttérben kidolgozott koncepciónak megfelelően viselkedik. Ha valaki a józan paraszti ész alapján átnézi a Váradi András halála ügyében folyó bírósági ügy eddigi folyását, akkor ezt elég világosan látja.

A kérdés ez: – ha Váradi Andrást véletlenül történt közúti balesetben gázolták halálra – akkor mi szükség lenne arra, hogy az ügyet feltáró bírósági eljárást VALAKIK a háttérből irányítsák, manipulálják? Ha Váradi András tényleg balesetben halt volna meg, akkor egész bírósági ügy nyugodtan mehetne  a maga normális útján. A bíróság meghallgatná a tanúkat, a szakértők elmondanák hogy mit állapítottak meg, a tárgyalást az nézhetné meg aki csak akarja, senkinek semmit nem kellene titkolnia, ha ez egy véletlenül történt közúti baleset lett volna...

De mint látjuk, ebben az ügyben titkolózás folyik. És nem kicsit! Eltitkolják hogy miért állt az ügy egy évig. Eltitkolják hogy hogyan, miért került át Váradi András halála ügye a Bicskei Járásbíróságról a Székesfehérvári Törvényszékre. Eltitkolják a tárgyalás időpontját. Eltitkolják hogy a titokban megtartott tárgyaláson milyen tanúkat hallgatott ki a bíróság, és eltitkolják, hogy ezek a tanúk mit mondtak Váradi András haláláról. És eltitkolják, hogy ki az a szakértő, aki pofátlan módon pont nem ér rá amikor a Váradi András halála ügyében lenne tárgyalás, pedig annak időpontját hónapokkal korábban nyilvánosságra hozták.

És ha Váradi Andrást, előre kitervelten, a titkosszolgálat segítségével, politikai utasításra meggyilkolták, akkor Váradi András halála ügyét a bíróságon éppen ilyen eltitkolt módon intéznék!  Persze történhet még egy s más az ügyben. Például újra meghalhat Moharos Ferenc osztrák magyar állampolgár, hiszen egyszer ő már meghalt ebben a történetben. Legalábbis Váradi András temetése idején, valakik igen masszívan ezt terjesztették. Aztán mégis feltámadt Váradi András gázolója, az első tárgyaláson is megjelent, de nem kizárt hogy egyszer újra elhagyja a földi létet. Márpedig ha ha meghal a vádlott,  nyilván a bírósági eljárás is megszűnik, hiszen vádat - magánvádat, csak élő személy ellen lehet folytatni, és a vádlott halála esetén az eljárás megszűnik. Kivéve persze, ha a bíróság a megküldött tanúvallomás alapján, indokoltnak látja a politikai gyilkosság gyanúját, hiszen ez esetben már nem magánvád, hanem gyilkosság miatt folyna Váradi András halála ügyében az eljárás, ugyanis a gyilkosság nem pótmagánvádra, hanem hivatalból üldözendő cselekmény.

Aztán történhet még olyan is, hogy Magyar György ügyvéd úgy dönt hogy nem vállalja tovább az ügyet. És ekkor kérdés, hogy akadna-e olyan ügyvéd aki vállalná-e a Váradi András halála titkos bírósági ügyét. Mert nyilván ügyvéd nélkül is megszűnne az eljárás. De a bíróság jelenlegi eljárását figyelve, ami a jelek szerint nem is igazi eljárás, hanem egy megrendezett komédia a bíróságon, akár még akár az is elképzelhető, hogy van az pénz, van az a politikai befolyás, hogy a bíróság megállapítja, hogy Váradi András halála tényleg gyilkoság volt. Politikai okból bekövetkezett, előre eltervezett öngyilkosság...

Például a pestisracok.hu portál hirtelen talál egy riportalanyt, aki beszámol majd arról, hogy Váradi András mélyen elkeseredett életúnt ember volt a halála előtt, és a bíróság pedig megállapítja, hogy Váradi András nyilván elkeseredésében, szántszándékkal gyalogolt szembe az osztrák magyar állampolgár Mercedesének a választások előtti estén, és az éppen ráérő szakértők véleménye alapján a bíróság igazoltnak látja, hogy Váradi András azért választotta az öngyilkosság eme módját a saját élete kioltására, mert Váradi András egy szoba-konyhás lakása a földszinten volt, így nem volt lehetősége arra, hogy a tizedik emeletről vesse magát a mélybe... Mert amilyen mélyre süllyedt már ez az ország, lassan ebben az országban már bármi megtörténhet!

Ám még az is lehet, hogy Váradi Andrásnak tényleg egy öngyilkosság oltotta ki az életét. Mert az amit ebben az országban tesz a politika, a magyar társadalom nagy részének csendes asszisztálása mellett, az nem más mint öngyilkosság. Egy olyan öngyilkosság, amikor egy ország, egy társadalom, saját maga kezdi kioltani a saját életét. Tulajdonképpen Váradi András ebbe hallt bele, abba, hogy a politika hiénái a társadalom közönye mellett véreztetik ki az országot. A Göböl pusztai juhász jól tudta, hogy az ami ebben az országban egyre jobban folyik, az tulajdonképpen öngyilkosság. Az ország öngyilkossága. Ahol stadionokra költik a pénzt, ahol a miniszterelnök bejelenti, hogy Oroszországnak fogjunk segítséget adni templomok felújítására, miközben az országban súlyos betegek reménytelenül várják, hogy valamikor sorra kerüljenek a műtéti várólistán. Ahol azt hazudják, hogy Váradi András halála ügyében a szakértő több mint egy éve nem ér rá arra, hogy elmenjen a bíróságra szakérteni. Ez annak az országnak az öngyilkossága amiben élünk. A saját országunk öngyilkossága az amit nap mint nap csendesen nézünk, és miközben nézzük a halálát tudjuk, ha az ország meghal, mi is vele halunk, hisz tulajdonképpen mi magunk vagyunk az ország...


Váradi Andrást 2014. október 14.-én az önkormányzati választások előtti estén politikai utasításra likvidálták. Váradi András élt 50 évet...

Váradi András






A blog további bejegyzései között egyszerűen lehet keresni: a lap tetején: jobboldali menü > címkék – tartalomjegyzék
ugrás az oldal tetejére

További oldalak

Címkék >

További lehetőségek