Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

A jobbikos ózdi lehallgatás cenzúrázva!

Botrány! A jobbikos ózdi lehallgatást elhallgatták! Ez hallatlan! Janiczak Dávid ózdi polgármestert a hivatalban lehallgatták, legalábbis Janiczak Dávid ezzel a hírrel fújta tele a médiát, a 2016. év végén. Nyilván ha valakit lehallgatnak, akkor az illető marhamód fontos ember lehet, hiszen ha nem így volna akkor senki nem hallgatná le. A jobbikos felsővezetésben hirtelen trendi lett a megfigyelés, a jobbikban több vezetőről is állítja a jobbikos média, hogy az illetőt titokban megfigyelés alatt tartják.

2016-ban Volner János a Jobbik frakcióvezetője fedezte fel hogy lehallgatják, majd Vona Gábor jobbikos főguru rántotta le a leplet a titokról, arról hogy titokban őt is megfigyelik. A jobbikos titkokat  fürkészők még azt is megtudták, hogy Vona Gábornak eredetileg Zázrivecz Gábor a leánykori neve. Az hogy Zázrivecz pártelnök úr jiddisül beszél-e, azt még nem sikerült lehallgatni senkinek, ámbár már többen azon sem lepődnének meg, ha holmi titokban készült felvételen egyszer azt lehetne hallani, hogy a jobbikos vezér héberül diskurál. Szóval a napnál is világosabb hogy a jobbos vezetés körül annyi a titok, hogy alig győzik lehallgatni őket. Egyebek mellett például még az is titok, hogy Janiczak Dávid milyen apropóból lett a Jobbik alelnöke. Zázrivecz úr, pontosabban mondva Vona Gábor szerint azért, mert Janiczak Dávid már bizonyított Ózdon polgármesterként. Az hogy mit is bizonyított, az viszont titok, legalábbis egyenlőre, ugyanis azok akik teljesen nyíltan figyelik Ózdot, azok továbbra is egy lepukkant várost látnak Janiczak Dávid polgármesterkedése helyszínén.

A trendeket persze a jobbikban sem lehet figyelmen kívül hagyni,  és Janiczak Dávid nem csak egyszerűen a Jobbik szürke kis alelnöke akar lenni, hanem úgy igazából is szeretne fontos ember lenni, tehát ezért evidens hogy őt is le kell hallgatnia valakinek. Haladni kell a korral, ha a jobbikos felsővezetést lehallgatják, megfigyelik, akkor az ózdi jobbikos polgármesternek is bizonyítania kell, és neki is keményen bele kell csapni a lehallgatási lecsóba. Szóval ez az ózdi jobbikos lehallgatási ügy annyira komoly, hogy Janiczak Dávid feljelentést  is tett a rendőrségen. Vegye tudomásul mindenki, a város pénzén diszkózó ózdi polgármester már olyan fontos pali, hogy valakik arra vetemedtek hogy őt is lehallgassák. Nem is lenne ezzel semmi gond az ég egy adta világon, ezt még a Jobbik újságja, a Hazai Pálya is hírül adta, a VII. évfolyam 3. szám. 2017. évi kiadás, 6. oldalán, hogy a jobbikos fontos embereket megfigyelik - lehallgatják. Ám a jobbikos újság olvasása közben súlyt le az olvasóra a döbbenet – ugyanis az ózdi polgármester lehallgatási ügyét a Jobbik országos lapjában elhallgatják! Mert hiába olvassuk a jobbikos lehallgatási ügyekről szóló hírt balról jobbra, hiába böngésszük jobbról balra a Hazai Pálya cikkét, abban Voner János, Varga Zoltán Péter, Vona Gábor, és Mikolczi Ádám neve olvasható, ám Janiczak Dávid lehallgatási ügyét nem találjuk. Ez botrány! Ez hallatlan disznóság! A jobbik pártjának alelnökét Ózdon lehallgatják, és mindezt a Jobbik országos lapjában elhallgatják!


Az tehát már biztos tény, hogy az ózdi polgármester ügyét a jobbikos újságban szóra sem méltatták. De vajon ki lehet az aki Janiczak Dávidot Ózdon lehallgatta? Persze ez a kérdés annyira talán nem is lényeges, hiszen ha soha nem derül ki, hogy ki volt kíváncsi arra, hogy az ózdi jobbikos polgármester miről fecseg az irodájában, Janiczak Dávid már akkor is jól járt. Ugyanis az ózdi polgármesterkedése egy nagy nulla, arról hogy mennyit javult Ózd helyzete, arról nincs mit mondani, így aztán kizárásos alapon Janiczak Dávid botrányos ügyei maradnak amiről beszélni lehet. Ezek helyett meg Janiczak Dávid számára mégis csak jobb téma az, hogy őt is titokban lehallgatták.

Többen úgy gondolják, hogy Janiczak Dávid hallgatta le saját magát, azért mert jól ismeri magát, és ezért már nem bízik meg saját magában sem. Nyilván jól emlékszik még arra, amikor az őt győzelemre juttató civileknek azonnal hátat fordított, miután beült a polgármesteri székbe. Lehet hogy már attól tart, hogy egyszer saját magát is ugyanígy álnok módon cserben hagyja, és ezért titokban megfigyeli saját magát. A szakirodalom is ismeri ezt a jelenséget, önvizsgálatnak hívják, bár normál esetben ehhez a művelethez szükségtelen lehallgatókészülék, bőven elég ha a delikvens mélyen elgondolkodik a saját viselt dolgain, de lehet hogy a jobbikos ózdi polgármesternek az önvizsgálat titkos segédeszközök nélkül nem igen megy. Ráadásul Janiczak Dávidról sokáig szinte csak azt a hírt lehetett hallani, hogy a zöldfülű jobbikos a város pénzén diszkót nyitott, és a katolikus iskola tinilányait hajkurászta, és ettől sokkal jobb hír számára az, hogy őt a polgármesteri hivatalban lehallgatták. Mint tudjuk, Janiczak Dávid szervezett már saját maga mellett szimpátia tüntetést is a szennyese eltakarására, és nyilván a saját lehallgatási ügyének megszervezése nyilván csupán egyszerű rutinfeladat lehet a számára.

Ám lehet hogy Janiczak Dávidot tényleg lehallgatták. És ha lehallgatás, akkor mindjárt képbe kerül a titkosszolgálat, mert ugye a lehallgatás az tipikusan egy titkos szakterület. Ráadásul a titkosszolgálat miatt nem is kell sehová menni az ózdi polgármesteri hivatalból, hiszen dr. Almássy Csaba, a nagyhatalmú ózdi jegyző valódi titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkezik. Almássy Csaba öreg róka a szakmában, kisujjában van a szakma minden fortélya. Ráadásul Almássy jegyző úrnak szoktak nehéz pillanatai lenni Janiczak Dávid dicsőséges polgármestersége okán, és a jegyző úr jól tudja, hogy még egy-két Janiczak féle közpénzen nyitott diszkó ügy meg hasonló, és Janiczak Dávid úgy bukik, hogy Almássy Csaba jegyzőt is magával rántja a mélybe. Márpedig  a jegyző nem akarja elbukni az ózdi boltját egy hebehurgya jobbikos hülyeségei miatt. Már így is elkezdték kaparászni az ózdi jegyző ügyeit. Már az interneten is olvasható, hogy Ózdon a Lehel Vezér úton egy lakást, több éven keresztül drága pénzért felújít az önkormányzat, és többen titkosszolgálati módszerek nélkül is tudni vélik, hogy az igen pazarul karbantartott kégli bérlője Simon Edit, a Polgármesteri Hivatal Kincstári és Gondnoksági Csoportvezetője, akiknek a feladata a hivatal és a testület működéséhez szükséges anyagok és kellékek biztosítása. Így ha például a jegyző úr munkájához hirtelen elengedhetetlenül szükséges egy krokodilbőr tárca, akkor azt nem a potom hétszázezres jegyzői fizetésből kell összekuporgatnia, mert Simon Edit a hivatal Kincstári és Gondnoksági Csoportvezetője ripsz-ropsz beszerzi Ózd Város pénzén számára. Nyilván a jegyző úr igen elégedett lehet a csoportvezetőnő teljesítményével, ámbár többen aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy az azért elég sokba fáj a városnak, ha a jegyző úr az összes szeretője lakását évente felújíttatja Ózd Város pénzén. Szóval nem csoda ha időnként az ózdi jegyzőnek is agygörcse van Janiczak Dávid miatt. Tehát nagyon is benne van a pakliban az, hogy a Janiczak féle lehallgatás szálai Almássy Csaba kezében futnak össze, hiszen neki messze elér a keze. Lehet hogy a jegyző úr is kezdi megelégelni a Janiczak féle jobbikos kamuparádét és úgy döntött, hogy a lehallgatási dologgal figyelmezteti kicsit a fiút, hogy előbb majd jó erősen rálép a farkára, majd ugyanebben a pozitúrában hanyatt is löki, ha továbbra is zavarja az érdekeit. Valahol a jegyző urat is meg lehet érteni, az a pár ember akikből áll Ózdon a Jobbik, az annyit nyúl le Ózd pénzéből amennyit akar, így Almássy Csaba szemszögéből nézve semmi szükség nincs arra, hogy ráadásként még az ózdi jegyző zsíros kis bótolását is bebuktassák.

Persze vannak akik megvannak győződve arról, hogy Janiczak Dávidot a jobbikosok hallgatták le, mert vannak a jobbikban olyanok akik nem ilyenek képzelik a jobbikos díszmagyart, mint amilyen Janiczak Dávid. Kétségtelen, hogy a közpénzen diszkózó, tinilányokkal kavaró Janiczak David egy eddig nem megszokott, új vonalat képvisel a cukivá formált jobbikban, ám Vona Gábor a polgármesteri hivatalában  pucéran fotózkodó Janiczak Dávidban látja a jövendő jobbikos ideált. Nem kizárt tehát, hogy Janiczak Dávidra meztelenül, esetleg ruhástul, de a Jobbik felsővezetésében még fényes karrier vár. Nos így vagy úgy, de annyi szent, hogy a kiszivárgott hírek szerint Janiczak Dávidot Ózdon lehallgatták, és az azért mégiscsak botrány, hogy a Jobbik újságjában mindezt cuki módon elhallgatták! Ha ez így megy tovább akkor egyszer még az is megeshet, hogy egy napon arra a meleg helyzetre ébred a jobbikos világ, hogy pártelnök a telefonját is lehallgatták, és kiderül hogy Zázrivecz Gábor tényleg jiddisül telefonál!




További oldalak

Címkék >

További lehetőségek