Összeírás! Fideszes összeírás Felcsút környékén! Mire való egy okosfüzet?

Kép
Mint ahogy az a diktatúrákban lenni szokott, a fideszes diktatúra is erősen érdeklődik az emberek magánélete iránt. Sokan attól félnek, hogy lehallgatják a telefonbeszélgetéseiket, megfigyelik a számítógépünket. Nos ezektől a fideszes időszakban nem félni kell, hanem észre kell venni, hogy ez most így van, és meg kell tanulni okosan együtt élni ezekkel a dolgokkal a fideszes érában. Azonban sokan nem is gondolnák, mégsem ezek jelentik a legnagyobb veszélyt a magánszférára. Már jó ideje annak, hogy napvilágra kerültek azok a hírek, hogy a Fidesz minden településen nyilvántartást vezet az emberek magánéletéről. Igen, szinte minden utcában ott vannak azok, akik feljegyzik hogy ki-kivel találkozik, ki-miről beszél és persze, hogy ki-mit tervez. Bizony a fideszes besúgók folyamatosan a háttérből sasolják az embereket. Nem most kezdték ők a szakmát, hiszen a javarészük már a múlt rendszerben is III/III-as besúgó volt, vagy ilyen családban nevelkedett. Tehát minden adatot összegyűjt

Ki a közös a jobbikos ózdi polgármester diszkója és a móri mészárlás ügyeiben?


Országos Rendőr – Főkapitányság
szám: 29000/38215-2/2016.ált 

Székesfehérvári Törvényszék
27.P.20.384/2016. Szám.



Címzett: intézkedésre jogosult ügyészség

Irat tárgya: jogorvoslat előterjesztése

Előterjesztő: Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista, 8080 Bodmér Vasvári P. u. 36/a

Tárgy ismertetése:

Korábban Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármester ellen Pintér Sándor belügyminiszternél kezdeményezett feljelentés ügyében, elfogultság, illetve egyéb ok miatt, kizárási kérelmet terjesztettem elő:
- dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos,  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitány
- továbbá: Borsod-Abaúj-Zemplén megye valamennyi rendőre ellen a 2016 október. 19. kelt iratomban.

A beadványban két alapesettel, "a" és "b" pontban indokoltam a BAZ megyei rendőrök kizárását a Janiczak Dávid ügyéből.
Az "a" pontban vázolt eset szerint az áll fenn, hogy Janiczak Dávid Ózdi polgármester közpénzen a jogszabályok megsértésével Páva Klub néven éjszakai szórakozóhelyet nyitott, amely eset az országos médiában is részleteiben ismertetett eset, és már ebből adódóan is tudomással kellett bírnia minderről a BAZ megyei rendőröknek is, hiszen a rendőrség érdeklődési köre a bűnüldözésre is kiterjed. Mivel a BAZ megyei rendőrök ennek ellenére nem indították meg az eljárást az ügyben, már a Páva diszkó nyitását követően, ezért valamilyen ok miatt elfogultak Janiczak Dáviddal szemben.
A "b" pontban vázolt helyzet szerint, amennyiben a BAZ megyei rendőrök annak ellenére nem szereztek tudomást az ózdi Páva Klub jogszabályt sértő ügyéről, ami Ózdon az orruk előtt történt, - amit a jogszabályt sértő volta miatt a média is részleteiben ismertetett, - ebben az esetben viszont a BAZ megyei rendőrök teljességgel alkalmatlanok a rendőrség feladatkörének ellátására, és így ezért  "egyéb"  ok miatt kértem a kizárásukat a Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármester ügyéből. Az Országos Rendőr - Főkapitányság a 2016. november. 10.kelt, 29000/38215-2/2016.ált. számú iratában arról értesített, hogy a BAZ Megyei Rendőr-főkapitányság által már elutasításra került a Janiczak Dávid ellen tett feljelentés, és kizárási kérelmet csak folyamatban lévő ügyben lehet benyújtani, és ezért semmilyen intézkedést nem hoz az ügyben.

Ugyan az ORFK rendelkezésre álló irat anyagából kitűnik, hogy a kizárási kérelmet napokkal az előtt adtam fel, hogy kézhez kaptam a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 05000/496-1/2016.bü. számú elutasító határozatát, amelyben arra hivatkozik a BAZ megyei rendőrség, hogy azért nem indít eljárást az ügyben, mert nem lett ismertetve az ózdi Páva Klub szórakozóhely közpénzen történt nyitása kapcsán, hogy hol kell keresni a bűncselekményt, de van ettől nagyobb probléma is az ORFK hozzáállásával a köz pénzén diszkózó jobbikos Janiczak Dávid ügyéhez...

Nyilvánvaló hogy az emberi hülyeség rég nem látott szintre emelkedett napjainkban az országban, de az azért egészen biztos, hogy azért nem mindenki annyira hülye, amennyire azt a hatóságoknál sokan szeretnék. A fentebb olvasható ügy teljes terjedelemben ott van az Országos Rendőr - Főkapitányság asztalán, amelyből kitűnik, hogy a jobbikos Janiczak Dávid a közpénzen éjszakai diszkót nyitott Ózdon, a BAZ megyei rendőrök orra előtt, ahol aztán a közpénzén, tini korú diáklányokkal enyeleg. A média felkapja az ügyet, az interneten is olvasható, hogy számos jogi aspektusból is jogszabályt sértő a Páva diszkó közpénzen való üzemeltetése, ám a BAZ megyei rendőrök mégsem tesznek semmit. Később, ezek után e sorok írója /Hajnáczki Csaba/ feljelentést tesz a történtek miatt, Pintér Sándor belügyminiszternél, amit a BAZ megyei rendőrség elutasít arra hivatkozva, hogy nem tudja, hogy vajon mi is lehet az ózdi Páva Klub ügyében a bűncselekmény. Közben ismertetem a kizárási kérelemben, hogy a BAZ megyei rendőrök, vagy azért mert teljességgel korruptak, vagy azért mert teljességgel hülyék, de valamelyik okból biztosan alkalmatlanok a Janiczak Dávid elleni ügy intézésére, mivel ugye az ózdi Páva Klub ügye a BAZ megyei rendőrök orra előtt történt, és az ügy nyilvánosan is közismert.

A helyzet tehát most az, hogy mindez a történet ott van az Országos Rendőr - Főkapitányság asztalán, és az ORFK-nak erről az egészről csupán annyi jutott az eszébe, hogy értesítsen arról, hogy az elfogultság vizsgálata okafogyottá vált, mert a BAZ megyei rendőrök írtak egy sajtpapírt arról, hogy  nem tudják, hogy mi a bűncselekmény a közpénzen nyitott Páva diszkó ügyében. A fentiek kapcsán ugyan sok egyéb is eszébe juthatott volna az ORFK-nak, ha másért nem is, legfeljebb azon egyszerű oknál fogva, hogy az ORFK-nak a jogszabályok által kötelezően előírt kötelessége az, hogy a tudomására jutott jogszabálysértés gyanúját keltő esetben intézkedjen. Ami a jelen esetben az, hogy a BAZ Megyei rendőrök vagy a korruptságuk, vagy az alkalmatlanságuk okán nem tesznek eleget a jogszabályokban foglalt kötelmeiknek. Mondjuk bármelyik eset áll fenn, mindegyik jogszabályt sért, és így az ORFK-nak intézkednie kellett volna. De mivel nem így történt, ezért segítséget nyújtok, és a jogszabályokban bízó társadalom érdekeire figyelemmel, állampolgári jogon indítványozom, hogy azonnali hatállyal mentsék fel dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornokot a BAZ Megyei rendőrség éléről, mert ha a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök annyira hülyék hogy nem tudják hogy az ózdi Páva diszkó ügyében hol keressék a bűncselekményt, akkor nyilván valami értelmes embert kell Vereckei Csaba helyett megbízni a BAZ Megyei rendőrség vezetésével . Egészen bizonyos, hogy Ózdon, az egyszerű cigány emberek közül többen is gyorsan megtudnák indokolni, a JOGSZABÁLYOK ALAPJÁN, hogy miért kelti bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúját az ózdi Páva diszkó közpénzen való nyitása, így célszerű az ózdi cigányok közül valakit kinevezni a BAZ Megyei rendőrség élére.

De mivel az Országos Rendőr-főkapitányság tudomást szerzett arról, hogy a BAZ Megyei rendőrök elmulasztották a jogszabályok által kötelezően előírt intézkedési kötelezettségüket az ózdi Páva diszkó kapcsán, vagy azért mert korruptak, vagy azért mert annyira hülyék a BAZ Megyei rendőrök, ám bármelyik ok is áll fenn, az Országos Rendőr-főkapitányságnak intézkedési kötelezettsége áll fenn a tudomására jutott jogszabály sértés gyanúját keltő BAZ Megyei rendőrségi magatartás kapcsán, és jelenteni kellett volna az esetet a felettes hatóság számára. Mivel az ORFK nem intézkedett, ezért emiatt jogorvoslattal élek a jogszabályokban bízó társadalom érdekeire figyelemmel.

A jogorvoslat ügyében az eddigieket kiegészítve a következő indokolást terjesztek elő:

Az ORFK gyanús magatartása kapcsán szükséges ismertetni, hogy az országos rendőrfőkapitány jelenleg Papp Károly r altábornagy, aki a korábban Fejér Megyei Rendőr-főkapitány volt, a móri ERSTE bankban történt gyilkosságok idejében.
Mint az köztudott, a móri Erste Bank fiókjában 2002. május 9-én fegyveres rablók agyonlőtték a pénzintézet négy alkalmazottját, biztonsági őrét, két ügyfelet és a velük szerződést kötni akaró biztosítási szakembert. A hatóságok a móri vérengzés ügyét a nyomozás során félrevezették, a gyilkosoknak Papp Károly rendőrei biztosítottak alibit, a gyilkosságok után, egy gyorshajtás miatt történt helyszíni bírságolás során, és az ügyben Kaiser Edét ítélték el ártatlanul a móri gyilkosságok miatt. Később véletlenül előkerültek a gyilkosságokhoz használt fegyverek, és így vált ismertté, hogy Papp Károly egyik rendőre, S. Zoltánt, aki a bicskei rendőrségen szolgált, két géppisztolyt és három pisztolyt adott el N. Lászlónak, aki a fegyvereket a móri bankfiók 8 halálos áldozatot követelő kirablásánál használta.

Mint az köztudott,  a hatóságok érintettsége miatt, a móri ügyben egyetlen hatósági vezető beosztású személyt, soha nem vontak eljárás alá, holott a jogszabályok alapján fennállt annak az alapos gyanúja, hogy a hatóságok politikai utasításra vezették félre az ügyet, és továbbá alapos gyanúra ad okot az a tény is, hogy egy rendőr biztosította a fegyvereket a gyilkosságokhoz. Papp Károly ma országos rendőrfőkapitány, és Papp Károly BAZ megyei rendőrei most játsszák a hülyét, hogy nem tudják, hogy miért kellene eljárni Janiczak Dávid ózdi polgármester Páva diszkója ügyében. Vélhetően, azért mert ha a hatóságok elkezdik vizsgálni, hogy a jobbikos ózdi polgármester, ügyeit, akkor előfordulhat, hogy kiderül, hogy Ózd város pénzéből társadalomellenes szándékú személyek, csoportok számára is jogszabályt sértő módon juthat Ózd város pénzéből Janiczak Dávid aki jelenleg a Jobbik pártjának alelnöke is egyben. Megalapozott tehát annak a gyanúja, hogy Papp Károly r altábornagy rendőrei, illetve az általa irányított ORFK, azért fedezi Janiczak Dávid gyanús pénzügyeit, mert Papp Károly r. altábornagy, a móri ERSTE bankban történt mészárlás ügyéhez hasonlóan, a Janiczak Dávid jelenlegi ügyében is, valamilyen társadalomellenes szándékhoz, vagy tevékenységhez nyújt segítséget.

Az ismertettek miatt kérem az előterjesztett beadvány jogszabályoknak megfelelő intézését, és az arról szóló értesítés megküldését.



Kelt.: Bodmér 2016. november. 29.       Hajnáczki Csaba állampolgárjogi aktivista







További oldalak

Címkék >

További lehetőségek